Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

puteen69

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Κριτικές
16
Like
375
Πόντοι
2.277
Που να ειναι αραγε αυτη η μικρη -η λεπτη ρουμανα -με καστανοξανθα μαλια -ναντια νομιζω απο libido που εκλεισε...

Πολλές από το Libido πήγαν στο Μούσσες... Πήγαινε προς τα εκεί και ίσως τη βρεις...

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.936
Πόντοι
9.095
παιχτρονια μου,ενα καινουριο μεταξυ λιντο κ αλκατραζ "καισα" το λενε νομιζω δεν ειμαι κ σιγουρος......ξερουμε κατι?

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.466
Πόντοι
456
Το εροτικα θα παει μαλλον  γκαζι οπως αναφερθηκε προηγουμενως.Μου το ανεφερε  και η ανκα πυ δουλευε εκει παλιοτερα και ειναι τωρα στο κινκυ

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
741
Like
52.042
Πόντοι
36.988
Το εροτικα θα παει μαλλον  γκαζι οπως αναφερθηκε προηγουμενως.Μου το ανεφερε  και η ανκα πυ δουλευε εκει παλιοτερα και ειναι τωρα στο κινκυ

Γκάζι που όμως...;;;

puteen69

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Κριτικές
16
Like
375
Πόντοι
2.277

Ας ελπίσουμε ότι δεν θα πάει στο πρώην Τέσσερα. Ο χώρος είναι άθλιος

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.936
Πόντοι
9.095
Το 4 άθλιο; Εχω περάσει  υπέροχες βραδιές εκει!

puteen69

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Κριτικές
16
Like
375
Πόντοι
2.277
Το 4 άθλιο; Εχω περάσει  υπέροχες βραδιές εκει!

Σαν χώρος είναι άθλιος... Το πάτωμα είναι κεκλειμένο όπως στα θέατρα και μέσα στο σκοτάδι μπορείς άνετα να φας καμιά τούμπα, ο δε χώρος ανέδιδε μία ανάμεικτη δυσοδία μούχλας και μπόχας από την αποχέτευση. Αναφέρομαι στην τελευταία περίοδο, πριν κλείσει οριστικά...

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
ανοιξε την παρασκευη αλλα ημουν αρρωστος :rolleyes:

να πηγαινα σημερα..? :huh:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.430
Πόντοι
786

Ας ελπίσουμε ότι δεν θα πάει στο πρώην Τέσσερα. Ο χώρος είναι άθλιος

Ωραίος στο ρόλο ο Γιώργος Αρμένης.

Τέσσερα δεν παίζει σαν πιθανός σωληνοειδής μεταναστευτικός χώρος λοιπόν αφού ξηλώθηκε & ανακατασκευάστηκε για λάιβ. Μπορεί να βγουν απο κρύπτες τίποτα ζόμπι παππούδες κολόμπες απο εποχή σινέ Ελίτ και στρινγκοφόρες βαμπιρέλες απο περίοδο τέσσερα να φάνε τους στονεράδες άμα τους παραζαλίσουν με τα dB, που ξέρεις. :grin:

messy

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2012
Like
34
Πόντοι
6
Ωραίος στο ρόλο ο Γιώργος Αρμένης.

Τέσσερα δεν παίζει σαν πιθανός σωληνοειδής μεταναστευτικός χώρος λοιπόν αφού ξηλώθηκε & ανακατασκευάστηκε για λάιβ. Μπορεί να βγουν απο κρύπτες τίποτα ζόμπι παππούδες κολόμπες απο εποχή σινέ Ελίτ και στρινγκοφόρες βαμπιρέλες απο περίοδο τέσσερα να φάνε τους στονεράδες άμα τους παραζαλίσουν με τα dB, που ξέρεις. :grin:

Στην ευρύτερη περιοχή παίζει κ ο χώρος του πρώην Baby O.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom