Που να ειναι αραγε αυτη η μικρη -η λεπτη ρουμανα -με καστανοξανθα μαλια -ναντια νομιζω απο libido που εκλεισε...
Πολλές από το Libido πήγαν στο Μούσσες... Πήγαινε προς τα εκεί και ίσως τη βρεις...
Που να ειναι αραγε αυτη η μικρη -η λεπτη ρουμανα -με καστανοξανθα μαλια -ναντια νομιζω απο libido που εκλεισε...
Στις Μούσσες είναι μαν.
Το εροτικα θα παει μαλλον γκαζι οπως αναφερθηκε προηγουμενως.Μου το ανεφερε και η ανκα πυ δουλευε εκει παλιοτερα και ειναι τωρα στο κινκυ
Τετοια ωρα εισαι στις Μουσες? ανοιχτα ειναι?
Το εροτικα θα παει μαλλον γκαζι οπως αναφερθηκε προηγουμενως.Μου το ανεφερε και η ανκα πυ δουλευε εκει παλιοτερα και ειναι τωρα στο κινκυ
Το 4 άθλιο; Εχω περάσει υπέροχες βραδιές εκει!
libido opens again ! ;)
Μαν άνοιξε ήδη ή θα ξανανοίξει στο άμεσο μέλλον, π.χ. το προσεχές Π-Σ-Κ ?
Ας ελπίσουμε ότι δεν θα πάει στο πρώην Τέσσερα. Ο χώρος είναι άθλιος
μεγάλος ο Μάκης
ανοιξε την παρασκευη αλλα ημουν αρρωστος
να πηγαινα σημερα..?
Γιατί τόση αγωνία; Αφού μια μούφα θα είναι πάλι...
Ωραίος στο ρόλο ο Γιώργος Αρμένης.
Τέσσερα δεν παίζει σαν πιθανός σωληνοειδής μεταναστευτικός χώρος λοιπόν αφού ξηλώθηκε & ανακατασκευάστηκε για λάιβ. Μπορεί να βγουν απο κρύπτες τίποτα ζόμπι παππούδες κολόμπες απο εποχή σινέ Ελίτ και στρινγκοφόρες βαμπιρέλες απο περίοδο τέσσερα να φάνε τους στονεράδες άμα τους παραζαλίσουν με τα dB, που ξέρεις.