You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
οχιΡε παιδια ξερει κανεις ενα στριπτιζαδικο mr.high;
Πρέπει να έχει ανοίξει καινούριο στριπ στη Μιχαλακοπούλου
πιο πάνω από το Fbi (πρώην G.R.).
Ίσως να είναι αυτό που λέει ο valso.
Καλο ευγενικο προσωπικο, βαρετες γκομενες που δεν ερχονταν καν. Σαββατοβραδο... καλυτερη απο ολες η κοπελα στην είσοδο. Για νυχτες που βαριεσε και μενεις κοντα μια χαρα. Αλλα τιποτα περισσοτερο.
Περίπου 20. επιπεδο σχετικα καλο για την αθηνα του σήμερα. Αλλα κρυες. Αν ειχε το λιντο το staff του fbi θα ηταν τελεια. Καποιες παλιες απο το γκραν ριτορνο ηταν εκει. Ανιτα μια ταταρα. 《Μισελ》μια ομορφη ντιβα κρυα. Τις περισσοτερες δεν τις θυμαμαι... χαλαρα περασαμε αλλα ανευ συγκινησεων.. καποιες απο το αλκα επισης εκει... το θεμα τους ειναι να γινουν πιο κοινωνικες.Θυμάσαι μαν από πόσες σωληνοκόρες σωληνοκόρες απαρτιζόταν το ρόστερ? Γενικό επίπεδο πως ήταν?
messy
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2012
- Like
- 34
- Πόντοι
- 6
Περίπου 20. επιπεδο σχετικα καλο για την αθηνα του σήμερα. Αλλα κρυες. Αν ειχε το λιντο το staff του fbi θα ηταν τελεια. Καποιες παλιες απο το γκραν ριτορνο ηταν εκει. Ανιτα μια ταταρα. 《Μισελ》μια ομορφη ντιβα κρυα. Τις περισσοτερες δεν τις θυμαμαι... χαλαρα περασαμε αλλα ανευ συγκινησεων.. καποιες απο το αλκα επισης εκει... το θεμα τους ειναι να γινουν πιο κοινωνικες.
Ευχαριστώ για την απάντηση ρε μαν.
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
fbi
αγαπητέ, δε λέμε για το fbi αλλά για ένα (ακόμα πιο) νέο ίδρυμα που ακούσαμε ότιΠερίπου 20. επιπεδο σχετικα καλο για την αθηνα του σήμερα. Αλλα κρυες. Αν ειχε το λιντο το staff του fbi θα ηταν τελεια. Καποιες παλιες απο το γκραν ριτορνο ηταν εκει. Ανιτα μια ταταρα. 《Μισελ》μια ομορφη ντιβα κρυα. Τις περισσοτερες δεν τις θυμαμαι... χαλαρα περασαμε αλλα ανευ συγκινησεων.. καποιες απο το αλκα επισης εκει... το θεμα τους ειναι να γινουν πιο κοινωνικες.
άνοιξε λίγο πιο πάνω στον ίδιο δρόμο. μου είπε γι'αυτό ένας φίλος και
ένα από τα κορίτσια στο la luna. προσωπικά δεν έχω πάει κ' δεν ξέρω αν όντως ισχύει..
zaxoulinos8872
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Ξέρει κανείς τι απέγιναν Απολλώνια από Λίντο και Μία από Γκραν Ριτόρνο και παλιότερα Ανατολή(πιο παλιά δούλευε ως Νικίτα σε Ρασπούτιν και Diamond Dolls)
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
αγαπητέ, δε λέμε για το fbi αλλά για ένα (ακόμα πιο) νέο ίδρυμα που ακούσαμε ότι
άνοιξε λίγο πιο πάνω στον ίδιο δρόμο. μου είπε γι'αυτό ένας φίλος και
ένα από τα κορίτσια στο la luna. προσωπικά δεν έχω πάει κ' δεν ξέρω αν όντως ισχύει..
Ούτε που το φαντάστηκα οτι ανοιξε κα αλλο! Δε νομιζω η περιοχη να βασταει δυο στριπ στις μερες μας. Εδω δεν βασταξε ουτε το ριτορνο που μεχρι το 2011 ηταν μαγαζαρα (σχετικα).
εκτος και αν ει α κατι πιο ..... πονηρο
Εαν ειναι επι της Μιχαλακοπουλου περναω που και που. θα το ψαξω και θα σας πω..
στο γκραν ριτορνο του 2010 περναγα τελεια και με γκομενες που καθοντουσαν και δεν πιεζαν.
σπανιο πραγμα σημερα.
Παντως οφειλω να ομολογησω οτι στο λιντο ειχα την καλυτερη καλοπεραση της χρονιας, αν εξαιρεσουμε καποιους απο το προσωπικο.....
Που μου σπασαν τους ορχεις
..
RED BARON
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 174
- Πόντοι
- 16
Ο γνωστος γερος του Λιντο.... με το που μπαινεις στην πεφτει δηθεν για να σου βρει την καλυτερη γκομενα....... και στο τελος ζηταει φιλοδωρημα, αφου στο ενδιαμεσο σου εχει πρηξει το πουτσο............ μιλαμε για πολυ μεγαλοΟύτε που το φαντάστηκα οτι ανοιξε κα αλλο! Δε νομιζω η περιοχη να βασταει δυο στριπ στις μερες μας. Εδω δεν βασταξε ουτε το ριτορνο που μεχρι το 2011 ηταν μαγαζαρα (σχετικα).
εκτος και αν ει α κατι πιο ..... πονηρο
Εαν ειναι επι της Μιχαλακοπουλου περναω που και που. θα το ψαξω και θα σας πω..
στο γκραν ριτορνο του 2010 περναγα τελεια και με γκομενες που καθοντουσαν και δεν πιεζαν.
σπανιο πραγμα σημερα.
Παντως οφειλω να ομολογησω οτι στο λιντο ειχα την καλυτερη καλοπεραση της χρονιας, αν εξαιρεσουμε καποιους απο το προσωπικο.....
Που μου σπασαν τους ορχεις
..
Δεν είδα κάτι άλλο.πέρασα με το αμάξι
Ουτε κι εγω.. αλλα ηταν μερα.....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 148
- Εμφανίσεις