Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

valso

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια ξερει κανεις ενα στριπτιζαδικο mr.high;

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
Πρέπει να έχει ανοίξει καινούριο στριπ στη Μιχαλακοπούλου
πιο πάνω από το Fbi (πρώην G.R.).
Ίσως να είναι αυτό που λέει ο valso.

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Πρέπει να έχει ανοίξει καινούριο στριπ στη Μιχαλακοπούλου
πιο πάνω από το Fbi (πρώην G.R.).
Ίσως να είναι αυτό που λέει ο valso.

Καλο ευγενικο προσωπικο, βαρετες γκομενες που δεν ερχονταν καν. Σαββατοβραδο...  καλυτερη απο ολες η κοπελα στην είσοδο. Για νυχτες που βαριεσε και μενεις κοντα μια χαρα. Αλλα τιποτα περισσοτερο.

messy

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2012
Like
34
Πόντοι
6
Θυμάσαι μαν από πόσες σωληνοκόρες σωληνοκόρες απαρτιζόταν το ρόστερ? Γενικό επίπεδο πως ήταν?

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Θυμάσαι μαν από πόσες σωληνοκόρες σωληνοκόρες απαρτιζόταν το ρόστερ? Γενικό επίπεδο πως ήταν?
Περίπου 20.  επιπεδο σχετικα καλο για την αθηνα του σήμερα. Αλλα κρυες. Αν ειχε το λιντο το staff του fbi θα ηταν τελεια. Καποιες παλιες απο το γκραν ριτορνο ηταν εκει. Ανιτα μια ταταρα. 《Μισελ》μια ομορφη ντιβα κρυα. Τις περισσοτερες δεν τις θυμαμαι... χαλαρα περασαμε αλλα ανευ συγκινησεων.. καποιες απο το αλκα επισης εκει... το θεμα τους ειναι να γινουν πιο κοινωνικες.

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Εγω παω για να ξεσκασω στα στριπ. Αρα θελω καλυτερη συμπεριφορα...

messy

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2012
Like
34
Πόντοι
6
Περίπου 20.  επιπεδο σχετικα καλο για την αθηνα του σήμερα. Αλλα κρυες. Αν ειχε το λιντο το staff του fbi θα ηταν τελεια. Καποιες παλιες απο το γκραν ριτορνο ηταν εκει. Ανιτα μια ταταρα. 《Μισελ》μια ομορφη ντιβα κρυα. Τις περισσοτερες δεν τις θυμαμαι... χαλαρα περασαμε αλλα ανευ συγκινησεων.. καποιες απο το αλκα επισης εκει... το θεμα τους ειναι να γινουν πιο κοινωνικες.

Ευχαριστώ για την απάντηση ρε μαν.

messy

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2012
Like
34
Πόντοι
6
Ξέρει κανένας πως λένε το καινούριο ίδρυμα στην Μιχαλακοπούλου?

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
αγαπητέ, δε λέμε για το fbi αλλά για ένα (ακόμα πιο) νέο ίδρυμα που ακούσαμε ότι
άνοιξε λίγο πιο πάνω στον ίδιο δρόμο. μου είπε γι'αυτό ένας φίλος και
ένα από τα κορίτσια στο la luna. προσωπικά δεν έχω πάει κ' δεν ξέρω αν όντως ισχύει.. 

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Πρεπει να περασω απο τη γειτονια μου να δω.Πολυ ανταγωνισμος έπεσε... :rolleyes:

zaxoulinos8872

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2009
Like
6
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς τι απέγιναν Απολλώνια από Λίντο και Μία από Γκραν Ριτόρνο και παλιότερα Ανατολή(πιο παλιά δούλευε ως Νικίτα σε Ρασπούτιν και Diamond Dolls)
Ευχαριστώ

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
αγαπητέ, δε λέμε για το fbi αλλά για ένα (ακόμα πιο) νέο ίδρυμα που ακούσαμε ότι
άνοιξε λίγο πιο πάνω στον ίδιο δρόμο. μου είπε γι'αυτό ένας φίλος και
ένα από τα κορίτσια στο la luna. προσωπικά δεν έχω πάει κ' δεν ξέρω αν όντως ισχύει.. 

Ούτε που το φαντάστηκα οτι ανοιξε κα αλλο! Δε νομιζω η περιοχη να βασταει δυο στριπ στις μερες μας. Εδω δεν βασταξε ουτε το ριτορνο που μεχρι το 2011 ηταν μαγαζαρα (σχετικα).

εκτος και αν ει α κατι πιο ..... πονηρο  :sunglasses:

Εαν ειναι επι της Μιχαλακοπουλου περναω που και που. θα το ψαξω και θα σας πω..

στο γκραν ριτορνο του 2010 περναγα τελεια και με γκομενες που καθοντουσαν και δεν πιεζαν.

σπανιο πραγμα σημερα.

Παντως οφειλω να ομολογησω οτι στο λιντο ειχα την καλυτερη καλοπεραση της χρονιας, αν εξαιρεσουμε καποιους απο το προσωπικο.....

Που μου σπασαν τους ορχεις
..

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
Και μένα μου φάνηκε περίεργο όταν το άκουσα από δύο διαφορετικά άτομα.
Τσέκαρε να μας πεις.. ;)
Λογικά μιλάμε για κάτι πιο μαζεμένο. 

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Δεν είδα κάτι άλλο.πέρασα με το αμάξι  :huh:

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Ούτε που το φαντάστηκα οτι ανοιξε κα αλλο! Δε νομιζω η περιοχη να βασταει δυο στριπ στις μερες μας. Εδω δεν βασταξε ουτε το ριτορνο που μεχρι το 2011 ηταν μαγαζαρα (σχετικα).

εκτος και αν ει α κατι πιο ..... πονηρο  :sunglasses:

Εαν ειναι επι της Μιχαλακοπουλου περναω που και που. θα το ψαξω και θα σας πω..

στο γκραν ριτορνο του 2010 περναγα τελεια και με γκομενες που καθοντουσαν και δεν πιεζαν.

σπανιο πραγμα σημερα.

Παντως οφειλω να ομολογησω οτι στο λιντο ειχα την καλυτερη καλοπεραση της χρονιας, αν εξαιρεσουμε καποιους απο το προσωπικο.....

Που μου σπασαν τους ορχεις
..
Ο γνωστος γερος του Λιντο.... με το που μπαινεις στην πεφτει δηθεν για να σου βρει την καλυτερη γκομενα....... και στο τελος ζηταει φιλοδωρημα, αφου στο ενδιαμεσο σου εχει πρηξει το πουτσο............ μιλαμε για πολυ μεγαλο  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom