Έχω γράψει..
Μετά το πέρας συνεδρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών , επισκέπτες από επαρχία ήθελαν να πιουν ποτό στο Xbar. Κατηφορίζουμε λοιπόν Συγγρού, παρκάρουμε και πέφτει το μάτι σε μαγαζί με το όνομα Angels live. Δίπλα από το στριπτιζάδικο για γυναίκες. Αφού ξεκαθαρίσαμε με τα παιδιά στην πόρτα ότι ουδεμία σχέση έχει με το διπλανό (δεν είχαμε όρεξη για ανδρικό στριπ-σοου) και αφού η παρέα δεν ενδιαφερόταν έτσι και αλλιώς να πηδήξει σε συνθήκες στούντιο (έιδικά στο Χ) , είπαμε να δοκιμάσουμε το νέο.
Πρόκειται για ωραίο, καθαρό χώρο. Μπαρ δεξιά ΄οπως μπαίνουμε, στη συνέχεια πίστα.Μπροστά από την πίστα τραπέζια σε πολύ καλή απόσταση το ένα από το άλλο και περιμετρικά στους τοίχους καναπέδες. Άψογη υποδοχή (η κοπέλα εξαιρετικά ενδιαφέρουσα απ'όλες τις απόψεις).Τί είναι λοιπόν το μαγαζί? Τις καθημερινές είναι μπαρ με κονσομασιον. 2 ή 3 μέρες κάνει live - μπουζουκια με 2 τραγουδιστές+ 2 τραγουδίστριες. Η κονσομασιον συνεχίζεται και στα λάιβ! Όσον αφορά στις φωνές αρκετά καλές. Θα στέκονταν άνετα και στα λεγόμενα καλά μαγαζιά.
Όσον αφορά στις κοπέλες, η αλήθεια είναι ό,τι δε μπορώ να πω ακριβώς πόσες ήταν.Και αυτό επειδή ήταν κόσμος με τις κοπέλες τους (?), ένα τραπέζι είχε μια γυναικοπαρέα (μάλλον μεθούσαν πριν πάνε δίπλα).. Συνολικά πέρασαν από το τραπέζι 3 κοπέλες/γυναίκες. Η μία πρώην χορεύτρια (μπουζούκια/στριπ),η κοπέλα της υποδοχής και άλλη μία.Οι ηλικίες ήταν λίγο τσιμπημένες 35+, εκτός από την κοπέλα της υποδοχής που είναι μικρή.Όλες όμως αεράτες, με πολύ καλό σέξυ ντύσιμο και ευγενέστατες (χωρίς πιέσεις,μουτρώματα και λοιπά γραφικά).
Εντύπωση η χαμηλή τιμή 7 ευρώ το ποτό (ακόμα και στο λάιβ) και νομίζω 10 για τις κοπέλες.
Συμπερασματικά πρόκειται για καλή πρόταση.Θα πάω όμως και καθημερινή για να εχω συνολική εικόνα.