Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Ο γνωστος γερος του Λιντο.... με το που μπαινεις στην πεφτει δηθεν για να σου βρει την καλυτερη γκομενα....... και στο τελος ζηταει φιλοδωρημα, αφου στο ενδιαμεσο σου εχει πρηξει το πουτσο............ μιλαμε για πολυ μεγαλο  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

και νομιζα οτι ημουν ο μονος!  :P  :grin:

kavlaboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
317
Πόντοι
21
και νομιζα οτι ημουν ο μονος!  :P  :grin:
Τα γνωστα.....εχει 2-3 δικες του που τις προμοταρει κ τον τιπαρουν γι αυτο, κ τα παιρνει με τον τσαμπουκα του κ απ τους πελατες.Ειχα παει για φιλη μου χωρις να το ξερει κ ηρθε και της φωναζε να φυγει απ τα τραπεζια του για να ερθει στη συνεχεια να μου πει οτι δεν ειναι καλη αυτη κ θα σου φερω εγω τα αστερια του μαγαζιου!! για πολλες κλωτσες δηλαδη εχει στησει μες το μαγαζι δικο του μαγαζακι,χαμπαρι κανεις!!?? :headbang:

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Πρόσφατη επίσκεψη στο Lolites στο Μπουρνάζι. Καθημερινή, λίγος κόσμος και λίγα κορίτσια. Η πλειοψηφία μπαμπάτσικες αλλά και 2-3 με σώμα μοντελέ.

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
ειχα παει για φιλη μου χωρις να το ξερει κ ηρθε και της φωναζε να φυγει απ τα τραπεζια του για να ερθει στη συνεχεια να μου πει οτι δεν ειναι καλη αυτη κ θα σου φερω εγω τα αστερια του μαγαζιου!! για πολλες κλωτσες δηλαδη εχει στησει μες το μαγαζι δικο του μαγαζακι,χαμπαρι κανεις!!?? :headbang:

το ιδιο εκανε και σε μενα. Μετά ήθελε τιπ για τη γκομενα που διαλεξα μονος  :idiot: μου.

Pavlos83

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Παλια δουλευε στο Ανατολη, τα κολπα αυτα τα ξεκινησε στο Λιντο, μαλλον του ριξανε το μεροκαματο  :2funny:

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Παλια δουλευε στο Ανατολη, τα κολπα αυτα τα ξεκινησε στο Λιντο, μαλλον του ριξανε το μεροκαματο  :2funny:

φταίμε και εμείς.  Θα έπρεπε να το λέμε στον υπεύθυνο καθε φορα. μπας και κανουν κατι.

Επισκέπτης
Ο γνωστος γερος του Λιντο.... με το που μπαινεις στην πεφτει δηθεν για να σου βρει την καλυτερη γκομενα....... και στο τελος ζηταει φιλοδωρημα, αφου στο ενδιαμεσο σου εχει πρηξει το πουτσο............ μιλαμε για πολυ μεγαλο  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Να μου δώσετε πληροφορίες, να πάω εγώ ένα βράδυ ....

Πιθανόν η φυσική μου κοψιά , να μην τον ενθαρύνει ....

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Να μου δώσετε πληροφορίες, να πάω εγώ ένα βράδυλες παι...

Πιθανόν η φυσική μου κοψιά , να μην τον ενθαρύνει ....

Κάτσε μακρυά απο την απέναντι όχθη.   Δηλαδή,  εκει που μπαινεις, μείνε εις την πλευράν την εισοδου... και αν σου ερθει, του λες παίρνω τις αποφάσεις μόνος μου. Και διωξε
τον..  εγω αυτο κανω..... θά τον αφήσουμε να μας χαλάσει τη διασκέδαση; ;;;;;;

Κατσε στη σκηνη..... δεν είναι ο σερβιτόρος της περιοχής. ..

εκτος και αν πας με μεγαλη παρεα....  τοτε ουδεν πρόβλημαν...

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Παιδες.. Γνωρίζετε αν εχει ανοιξει ακριβως διπλα από το παλιο Baby Gold μαγαζι με κονσοματιον/στριπτηζαδικο ?

Αν ναι και εχετε παει, γραψτε μια-δυο γραμμες με την εμπειρια σας.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
διπλα στο παλιο baby gold(τωρινο womens toy) ειναι ενα μπουζουξιδικο καμια σχεση με το χωρο

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
Παιδες.. Γνωρίζετε αν εχει ανοιξει ακριβως διπλα από το παλιο Baby Gold μαγαζι με κονσοματιον/στριπτηζαδικο ?

Αν ναι και εχετε παει, γραψτε μια-δυο γραμμες με την εμπειρια σας.
Έχω γράψει..

Μετά το πέρας συνεδρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών , επισκέπτες από επαρχία ήθελαν να πιουν ποτό στο Xbar. Κατηφορίζουμε λοιπόν Συγγρού, παρκάρουμε και πέφτει το μάτι σε μαγαζί με το όνομα Angels live. Δίπλα από το στριπτιζάδικο για γυναίκες. Αφού ξεκαθαρίσαμε με τα παιδιά στην πόρτα ότι ουδεμία σχέση έχει με το διπλανό (δεν είχαμε όρεξη για ανδρικό στριπ-σοου) και αφού η παρέα δεν ενδιαφερόταν έτσι και αλλιώς να πηδήξει σε συνθήκες στούντιο (έιδικά στο Χ) , είπαμε να δοκιμάσουμε το νέο.
Πρόκειται για ωραίο, καθαρό χώρο. Μπαρ δεξιά ΄οπως μπαίνουμε, στη συνέχεια πίστα.Μπροστά από την πίστα τραπέζια σε πολύ καλή απόσταση το ένα από το άλλο και περιμετρικά στους τοίχους καναπέδες. Άψογη υποδοχή (η κοπέλα εξαιρετικά ενδιαφέρουσα απ'όλες τις απόψεις).Τί είναι λοιπόν το μαγαζί? Τις καθημερινές είναι μπαρ με κονσομασιον. 2 ή 3 μέρες κάνει live - μπουζουκια με 2 τραγουδιστές+ 2 τραγουδίστριες. Η κονσομασιον συνεχίζεται και στα λάιβ! Όσον αφορά στις φωνές αρκετά καλές. Θα στέκονταν άνετα και στα λεγόμενα καλά μαγαζιά.
Όσον αφορά στις κοπέλες, η αλήθεια είναι ό,τι δε μπορώ να πω ακριβώς πόσες ήταν.Και αυτό επειδή ήταν κόσμος με τις κοπέλες τους (?), ένα τραπέζι είχε μια γυναικοπαρέα (μάλλον μεθούσαν πριν πάνε δίπλα).. Συνολικά πέρασαν από το τραπέζι 3 κοπέλες/γυναίκες. Η μία πρώην χορεύτρια (μπουζούκια/στριπ),η κοπέλα της υποδοχής και άλλη μία.Οι ηλικίες ήταν λίγο τσιμπημένες 35+, εκτός από την κοπέλα της υποδοχής που είναι μικρή.Όλες όμως αεράτες, με πολύ καλό σέξυ ντύσιμο και ευγενέστατες (χωρίς πιέσεις,μουτρώματα και λοιπά γραφικά).
Εντύπωση η χαμηλή τιμή 7 ευρώ το ποτό (ακόμα και στο λάιβ) και νομίζω 10 για τις κοπέλες.
Συμπερασματικά πρόκειται για καλή πρόταση.Θα πάω όμως και καθημερινή για να εχω συνολική εικόνα.

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
@ taurus 1

Ευχαριστω πολύ.. Η απαντηση σου ηταν πληρεστατη.

Ευχαριστω και τον pussy wagon για την απαντηση, αλλα όπως ειδες και εσυ pussy wagon, ο taurus ειχε σαφεστερη εικονα του μαγαζιου.

Αυτά και σας ευχαριστω παλι για την αμεση απαντηση ;)

Επισκέπτης
Έχω γράψει..

Μετά το πέρας συνεδρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών , επισκέπτες από επαρχία ήθελαν να πιουν ποτό στο Xbar. Κατηφορίζουμε λοιπόν Συγγρού, παρκάρουμε και πέφτει το μάτι σε μαγαζί με το όνομα Angels live. Δίπλα από το στριπτιζάδικο για γυναίκες. Αφού ξεκαθαρίσαμε με τα παιδιά στην πόρτα ότι ουδεμία σχέση έχει με το διπλανό (δεν είχαμε όρεξη για ανδρικό στριπ-σοου) και αφού η παρέα δεν ενδιαφερόταν έτσι και αλλιώς να πηδήξει σε συνθήκες στούντιο (έιδικά στο Χ) , είπαμε να δοκιμάσουμε το νέο.
Πρόκειται για ωραίο, καθαρό χώρο. Μπαρ δεξιά ΄οπως μπαίνουμε, στη συνέχεια πίστα.Μπροστά από την πίστα τραπέζια σε πολύ καλή απόσταση το ένα από το άλλο και περιμετρικά στους τοίχους καναπέδες. Άψογη υποδοχή (η κοπέλα εξαιρετικά ενδιαφέρουσα απ'όλες τις απόψεις).Τί είναι λοιπόν το μαγαζί? Τις καθημερινές είναι μπαρ με κονσομασιον. 2 ή 3 μέρες κάνει live - μπουζουκια με 2 τραγουδιστές+ 2 τραγουδίστριες. Η κονσομασιον συνεχίζεται και στα λάιβ! Όσον αφορά στις φωνές αρκετά καλές. Θα στέκονταν άνετα και στα λεγόμενα καλά μαγαζιά.
Όσον αφορά στις κοπέλες, η αλήθεια είναι ό,τι δε μπορώ να πω ακριβώς πόσες ήταν.Και αυτό επειδή ήταν κόσμος με τις κοπέλες τους (?), ένα τραπέζι είχε μια γυναικοπαρέα (μάλλον μεθούσαν πριν πάνε δίπλα).. Συνολικά πέρασαν από το τραπέζι 3 κοπέλες/γυναίκες. Η μία πρώην χορεύτρια (μπουζούκια/στριπ),η κοπέλα της υποδοχής και άλλη μία.Οι ηλικίες ήταν λίγο τσιμπημένες 35+, εκτός από την κοπέλα της υποδοχής που είναι μικρή.Όλες όμως αεράτες, με πολύ καλό σέξυ ντύσιμο και ευγενέστατες (χωρίς πιέσεις,μουτρώματα και λοιπά γραφικά).
Εντύπωση η χαμηλή τιμή 7 ευρώ το ποτό (ακόμα και στο λάιβ) και νομίζω 10 για τις κοπέλες.
Συμπερασματικά πρόκειται για καλή πρόταση.Θα πάω όμως και καθημερινή για να εχω συνολική εικόνα.

Δεν παίζει μπριζόλιασμα με κάποια από αυτές ;;;
Θα ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον!
Ειδικά με την ... υποδοχή ...

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Θα ήθελ παρακαλώ να ρωτήσω τους αξιότιμους ρεπόρτερ σε ποιο στριπ βρίσκουμε τα πιο μεγάλα  :tits2: :tits2: :tits:

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
Δεν παίζει μπριζόλιασμα με κάποια από αυτές ;;;
Θα ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον!
Ειδικά με την ... υποδοχή ...
αν εννοείς για μέσα στο μαγαζί το βλέπω δύσκολο..για έξω να βγουν άνετα! Ειδικά η μία το είπε και μόνη της (το τί συμπεριλαμβάνει το μενού δεν το γνωρίζω). Η της "υποδοχής" σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες είναι "κοπέλα" ενός "κουμανταδόρου" εκει μέσα..

zaxoulinos8872

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2009
Like
6
Πόντοι
0
Θα ήθελ παρακαλώ να ρωτήσω τους αξιότιμους ρεπόρτερ σε ποιο στριπ βρίσκουμε τα πιο μεγάλα  :tits2: :tits2: :tits:
Στο lido ήταν η Βικτώρια πριν κάνα 2μηνο.Δεν ξέρω αν είναι ακόμα εκεί γιατί ήθελε να την κάνει.Δούλευε τότε μόνο Σάββατο.
Από εκεί και πέρα υπάρχει η Βερόνικα(παλιά Ρωξάνη από Ερότικα) στο Κίνκυ.Αρκετά μεγάλα(όχι όπως η Βικτώρια),αλλά φυσικότατα.
Άλλη για τα μεγέθη που ψάχνεις δεν μου έρχεται.Είναι σε έλλειψη.

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Στο lido ήταν η Βικτώρια πριν κάνα 2μηνο.Δεν ξέρω αν είναι ακόμα εκεί γιατί ήθελε να την κάνει.Δούλευε τότε μόνο Σάββατο.
Από εκεί και πέρα υπάρχει η Βερόνικα(παλιά Ρωξάνη από Ερότικα) στο Κίνκυ.Αρκετά μεγάλα(όχι όπως η Βικτώρια),αλλά φυσικότατα.
Άλλη για τα μεγέθη που ψάχνεις δεν μου έρχεται.Είναι σε έλλειψη.

Λες την κοντή ξανθιά Ρωσίδα με τα βυζιά κανόνια; Που ήταν παλιά Αλκατράζ και μετά G. Ritorno;

zaxoulinos8872

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2009
Like
6
Πόντοι
0
Λες την κοντή ξανθιά Ρωσίδα με τα βυζιά κανόνια; Που ήταν παλιά Αλκατράζ και μετά G. Ritorno;
Εγώ αδερφέ εννοώ την Ρωξάνη που ήταν παλιά στο Erotica.Ψηλή,μελαχροινή αδύνατη σχετικά(ειδικά σε σχέση με τα βυζιά της) και γαμώ τα άτομα.Έχει φοβερά φυσικά.
Αυτή που ίσως να εννοείς είναι η Νικίτα(πρώην Ρασπούτιν παλιά)που κυκλοφορούσε ως Μία στο Ριτόρνο.Πάντως δεν νομίζω να είχε πάει Άλκα.Τούμπανο βυζιά όντως,αλλά τελείως ψεύτικα.Έχω να τη δω από τότε που έκλεισε το Ριτόρνο.
Ελπίζω να σε διαφώτησα.

thecrazybaby123!!!

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2013
Like
6
Πόντοι
0
Χθεσινοβραδινή επίσκεψη στο σινς με κερασμένο μπουκαλάκι απο το site με την καύλα σάνη στις επάλξεις.Το μαγαζί η εξυπηρέτηση τα παιδιά του μαγαζιού τα κορίτσια όλα μια χαρά.Δεν είχε πάρα πολύ κόσμο το μαγαζί, αλλά τον σωστό για να γίνεται παιχνίδι και καυλάντισμα.Οι κοπέλες σχετικά λίγες (καθημερινή ήταν) αλλα για τον κόσμο που είχε το μαγαζί οκ.Το επίπεδο μέτριο απο θέμα εμφάνισης (έλειπαν και μερικές καλές όπως η πρώην κορίνα από ερότικα) αλλά όλες ήταν φιλότιμες και καλές στους χορούς και περάσμε πολύ όμορφα.Μερικά ονόματα που θυμάμαι λόλα, σάνη, ειρήνη, σάντρα, αννέτα, μπέλα, κατερίνα, ρενάτα και μερικές ακόμα που δεν θυμάμαι. Η γκανέζα σάντρα μας τρέλανε όλους με τα κόλπα της και τον χορό της (όλη σχεδόν η παρέα την πήρε χορό των 10 ευρώ). Η σάνη μέσα στην τρέλα και μας κάβλωσε με τα κόλπα της πάνω στην πίστα.Σε γενικές γραμμές πέρασαμε όμορφα, χωρίς το επίπεδο της εμφάνισης των κοριτσιών να είναι πάρα πολύ καλό.Για όσους γουστάρουν νταρντανούλες και μιλφάκια το μαγαζί ενδείκνυται.Όσο για την κουβέντα που έγινε παραπάνω για πολύ μεγάλα βυζιά που ψάχνεται για ρίχτε μια ματιά και στο σινς αφου υπάρχει η ειρήνη με πραγματικά τεράστια μαστάρια (σιλικονάτα) και η αννέτα καινούργια κοπελίτσα απο πολώνια (σιλικονάτα μεγάλα βυζιά αλλά μέτριας εμφάνισης) αλλά και η σάντρα και η λόλα να τις ακολουθούν με αρκετά μεγάλα στήθη και φυσικότατα.
Τέλος για όσους ενδιαφέροναται να ενημερώσω ότι παίζει πριβέ στα 40 ευρώ και σούπερ πριβέ στα 80, όπου στο δεύτερο όλες σχεδόν οι κοπέλες τάζουν οτι κάνουν τα πάντα όλα.Δεν δοκιμάστηκε κάτι από τα δυο οπότε δεν ξέρω λεπτομέρειες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom