You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τι ωρα βγαινει η Sunny στο Sins ? Κανει live sex show η απλα pole dance ?
Kαι επισης αν το σπεσιαλ πριβε εχει ξεχωριστο χώρο...
thecrazybaby123!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Kαι επισης αν το σπεσιαλ πριβε εχει ξεχωριστο χώρο...
απλό χορό κάνει κ ένα σόου με δονητές.βασικά έκανε γιατί λείπει επαρχία νομίζω τώρα.ναι το σπέσιαλ πριβέ έχει ξεχωριστό χώρο.
taurus1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.463
- Πόντοι
- 6.305
Μετά από καιρό μίνι επίσκεψη στο FBI.
Η είσοδος εξακολουθεί να είναι στα 10 ευρώ. Κόσμος τόσος, όσος χρειάζεται για να διασκεδάσει κάποιος άνετα χωρίς να στριμωχτεί. Ατμόσφαιρα καθαρή, άμεση και ευγενική εξυπηρέτηση.
Κοπέλες αρκετές. Έιντζελ,Σάντρα,Μαρία,Ήρα,Όλγα,Ιζαμπέλα,Μέλίσα,Γκρεις και άλλες. Πρόλαβα ένα σόου (μια κοπέλα με το ντίλντο της).. Από ένα σημείο και μετά οι χοροί ήταν συνεχόμενοι (ένας εξ'αυτών full nude).
Aπλός χορός στα 10 ευρώ.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν η αλλαγή στάσης των κοριτσιών.Σε σύγκριση με προηγούμενες επισκέψεις ήταν πιο θερμές, πιο "τσαχπίνες" και προσπαθούσαν περισσότερο. Δε ξέρω αν φταίει η πτώση της κίνησης, το ότι πρέπει να μαζέψουν κανά φράγκο για να πάνε στη Μύκονο, πάντως η διαφορά ήταν εμφανής.
Αν συνεχίσει έτσι, κάνει και μερικές προσθήκες στην ομάδα και ΔΕΝ αυξήσει τιμές ,μπορεί να γίνει Νο1 προορισμός! (εννοείται πώς μαγαζιά τύπου Αλκατράζ,Κίνκυ,Σταρ,Λίντο που χρεώνουν είσοδο 15 ευρώ για μένα τουλάχιστον είναι απάτη)..
Η είσοδος εξακολουθεί να είναι στα 10 ευρώ. Κόσμος τόσος, όσος χρειάζεται για να διασκεδάσει κάποιος άνετα χωρίς να στριμωχτεί. Ατμόσφαιρα καθαρή, άμεση και ευγενική εξυπηρέτηση.
Κοπέλες αρκετές. Έιντζελ,Σάντρα,Μαρία,Ήρα,Όλγα,Ιζαμπέλα,Μέλίσα,Γκρεις και άλλες. Πρόλαβα ένα σόου (μια κοπέλα με το ντίλντο της).. Από ένα σημείο και μετά οι χοροί ήταν συνεχόμενοι (ένας εξ'αυτών full nude).
Aπλός χορός στα 10 ευρώ.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν η αλλαγή στάσης των κοριτσιών.Σε σύγκριση με προηγούμενες επισκέψεις ήταν πιο θερμές, πιο "τσαχπίνες" και προσπαθούσαν περισσότερο. Δε ξέρω αν φταίει η πτώση της κίνησης, το ότι πρέπει να μαζέψουν κανά φράγκο για να πάνε στη Μύκονο, πάντως η διαφορά ήταν εμφανής.
Αν συνεχίσει έτσι, κάνει και μερικές προσθήκες στην ομάδα και ΔΕΝ αυξήσει τιμές ,μπορεί να γίνει Νο1 προορισμός! (εννοείται πώς μαγαζιά τύπου Αλκατράζ,Κίνκυ,Σταρ,Λίντο που χρεώνουν είσοδο 15 ευρώ για μένα τουλάχιστον είναι απάτη)..
messy
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2012
- Like
- 34
- Πόντοι
- 6
Σε βόλτα στο Γκάζι μας έδωσαν τα κλασσικά κουπόνια για Sin κ Athens Queens. Είπαμε λοιπόν να κάνουμε μια μίνι στριπο-τσάρκα καθημερινής.
Πρώτη στάση το Sin. 10 - 12 σωληνοκόρες συνολικα. Καμία από αυτές δεν έβγαζε μάτι, οι περισσότερες σε μέτριο επίπεδο. Γενικά λίγο υποτονική η ατμόσφαιρα (ίσως λόγω καθημερινής). Ονόματα που θυμάμαι: Ρούμπυ, Νικόλ, Έβα, Σάρον, Μόνικα(?).
Στο Athens Queens είχε περισσότερο κόσμο, ο οποίος, όπως γίνεται συνήθως στα μαγαζιά που μοιράζουν κουπόνια, ανανεώνεται συχνά. Λόγω της διαρύθμισης του μαγαζιού δεν μπόρεσα να καταλάβω πόσες σωληνοκόρες ήταν παρούσες, πάντως πολλές δεν ήταν σίγουρα κ δεν θυμάμαι κ ονόματα. Οι περισσότερες σε μέτριο επίπεδο με 1-2 ίσως να παίρνουν λίγο καλύτερο βαθμό. Έχω την αίσθηση πάντως ότι, σε σχέση με την τελευταία φορά που είχα πάει, το επίπεδο ήταν ελαφρώς καλύτερο.
Αυτά τα ολίγα.
Πρώτη στάση το Sin. 10 - 12 σωληνοκόρες συνολικα. Καμία από αυτές δεν έβγαζε μάτι, οι περισσότερες σε μέτριο επίπεδο. Γενικά λίγο υποτονική η ατμόσφαιρα (ίσως λόγω καθημερινής). Ονόματα που θυμάμαι: Ρούμπυ, Νικόλ, Έβα, Σάρον, Μόνικα(?).
Στο Athens Queens είχε περισσότερο κόσμο, ο οποίος, όπως γίνεται συνήθως στα μαγαζιά που μοιράζουν κουπόνια, ανανεώνεται συχνά. Λόγω της διαρύθμισης του μαγαζιού δεν μπόρεσα να καταλάβω πόσες σωληνοκόρες ήταν παρούσες, πάντως πολλές δεν ήταν σίγουρα κ δεν θυμάμαι κ ονόματα. Οι περισσότερες σε μέτριο επίπεδο με 1-2 ίσως να παίρνουν λίγο καλύτερο βαθμό. Έχω την αίσθηση πάντως ότι, σε σχέση με την τελευταία φορά που είχα πάει, το επίπεδο ήταν ελαφρώς καλύτερο.
Αυτά τα ολίγα.
Tsambo
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Απο εμφανιση τι λεγανε οι κοπελες τυπε μου?Μετά από καιρό μίνι επίσκεψη στο FBI.
Aπλός χορός στα 10 ευρώ.
callahan
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 23
- Like
- 3.191
- Πόντοι
- 3.820
τo τιγρε,Athens queens,όπως και το ξανθο μονο που εχει φυγει εδώ και πολύ καιρο.παλιες φωτοοι συγκεκριμενες κυριες εξ ουγγαριες ξερουμε που χορευουν;
messy
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2012
- Like
- 34
- Πόντοι
- 6
τo τιγρε,Athens queens,όπως και το ξανθο μονο που εχει φυγει εδώ και πολύ καιρο.παλιες φωτο
Η ξανθιά την τελευταία φορά που είχα πάει Ράσπουτιν (πριν 1,5-2 μήνες) ήταν εκεί.
messy
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2012
- Like
- 34
- Πόντοι
- 6
οι συγκεκριμενες κυριες εξ ουγγαριες ξερουμε που χορευουν;
Για την μελαχρινή από το ντουέτο δεν ξέρει κανένας που βόσκει?
messy
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2012
- Like
- 34
- Πόντοι
- 6
βοσκει.....ακου βοσκει......
εεε τέτοια μουνίτσα δεν νομίζω να είναι νηστική
alkis_might
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ρε μαγκες Πέμπτη νωρίς πιο στριπτιτζάδικο παλεύεται; Γύρω στις 12.
Προτιμότερο βόρεια προάστια..
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.147
- Πόντοι
- 5.916
Ρε μαγκες Πέμπτη νωρίς πιο στριπτιτζάδικο παλεύεται; Γύρω στις 12.
σταρλαιβ στην τατοιου η ρασπουτιν κρεματώριο αρκούδων
Μαγκες, πριν λιγο στη Μιχαλακοπουλου ειδα ενα που ελεγε στριπ σοου λιμπιντο με κοκκινα φωτα, κοντα στο Χίλτον. Τι είναι αυτο κανονικο στριπ η κωλομπαρε κατασταση;
Κανονικό, "φιλοξενεί" το team του Mousses.
messy
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2012
- Like
- 34
- Πόντοι
- 6
Μέσα στον Ιούλιο είχα πάει πολλές φορές στις Μούσσες κ το ρόστερ ήτσαν αυτούσιο, άλλαξε κάτι εκεί πέρα? Δώσε καμιά πληροφορία ρε μαν.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.988
- Πόντοι
- 36.618
Έλα δηλαδή τι έγινε έκλεισαν οι Μούσσες;
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.988
- Πόντοι
- 36.618
σταρλαιβ στην τατοιου η ρασπουτιν κρεματώριο αρκούδων