Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (3 μέλη και 9 επισκέπτες)

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.145
Πόντοι
5.916
άσε που είναι και εξαδέρφη της θείας του μπατζανάκη του μεντβέντεφ ;)

Επισκέπτης
Δυστυχώς έχει εκλείψει...Σε περασμα απ'το Αλκα τη Παρασκευή απογοητεύτηκα...Τα έχω γράψει και στη κριτική,τα ίδια και τα ίδια...!
το επιπεδο πεφτει και οπως ξαναειχα γραψει θα πεσει και αλλο για τα λεφτα θα συνεχισουν να λιγοστευουν

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.145
Πόντοι
5.916
Αρκούδους ή Ρουμανία δέν διαθέτει, μόνο βάμπιρους.
Λεπτομέρεια μέχρι νά σφυρίξει ή πρώτη φράπα. :grin:

δεν ευρίσκεται όμως σε "καλοπροαίρετο" και "φιλικό" τόπο προς το είδος τούτο που ανέγραψες teacher mine το συγκεκριμένο εύρημα

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
738
Like
51.955
Πόντοι
36.618
Μπλιαχ  :badair:
Πως αρεσει σε ολους σας αυτο το πραμα, δε μπορω να καταλαβω...  :dunno:

Τώρα έχει πάρει τη κάτω βόλτα...Έχω καιρό να περάσω.Πάντως παλιά ήταν απ'τα καλύτερα μαγαζιά σε επίπεδο εμφάνισης...

MIKADOXXX

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
138
Πόντοι
1
Τι παιζει με το Λιντο ρε πουστη μου? Ειναι το στεκι μου για 2-3 χρονια και σχεδον παντα περνουσα καλα. Οι τελευταιες επισκεψεις ηταν η μια χειροτερη απο την αλλη.

-Σε απλο χορο μαζευτικαν σχεδον απο πανω μας 2 υπαλληλοι και μιλαγαν δυνατα. Ακουσα ολα τα προβληματα του μαγαζιου. Εμ... I'm kind of busy here.

-Στο κλειστο πριβε ενας μαλακας ανοιξε την κουρτινα και εβαλε την κεφαλα του μεσα...

-Ξανα στο πριβε, μαζευτηκαν παλι κοντα στο σημειο και με ζαλισαν με τις αγριοφωναρες τους. Δε μπορουσα να λειτουργησω.

Ρε τη παλευετε?? Τι οργανωση ειναι αυτη? Οι κοπελες φανταζουν λιγοτερες απο τους αντρες εργαζομενους.

Και δεν ειναι μονο αυτο. Οι κοπελες (ακομα και αυτες που με ξερουν) εχουν πολυ αναπτυξει μια πολυ κακη συμπεριφορα. Νευρα και αγενεια. Ισως η δουλεια εχει πεσει, δε ξερω.

Εν τω μεταξυ καποιες που μου ειχαν αφησει πολυ καλες εντυπωσεις εξαφανιστηκαν.
Μια ρωσιδα με κοντο ξανθο μαλλι  πριν λιγους μηνες με πηρε στο πριβε. Μ'εστειλε. Μ'εγδυσε, μ'εγλυψε απο πανω ως κατω και τα παντα ολα. Ανατιναχτηκαν τ'αρχιδια μου. Μετα απο 15 μερες εφυγε.
Μια αλλη, βραζιλιανα νομιζω, που ανεβαινε πανω και σου κοβοταν η ανασα και οπως μου χε πει ηταν στο μαγαζι μονο για μπριζολα, μια-δυο φορες την ειδα και εξαφανιστηκε κι αυτη.

Θα κανω αποχη για λιγο διαστημα γιατι πεταξα πολλα λεφτα τελευταια για να γυριζω σπιτι μες στα νευρα.

Ισως μετα απο χρονια δοκιμασω κανενα απο τα μικρα τυπου αφροδιτη και πρινσες. Τα επισκεπτεται κανεις σας? Τι λενε?

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Ρε τελειωμένοι μια φορά στη ζωή μου έχω πάει στο Ερώτικα.
Ποιός καμμένος μπορεί να περνάει καλά εκεί μέσα, πολλώ δε μάλλον να αναπολεί και γκόμενες; Μέρσυ όμως!

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.459
Πόντοι
6.305
Τι παιζει με το Λιντο ρε πουστη μου? Ειναι το στεκι μου για 2-3 χρονια και σχεδον παντα περνουσα καλα. Οι τελευταιες επισκεψεις ηταν η μια χειροτερη απο την αλλη.

-Σε απλο χορο μαζευτικαν σχεδον απο πανω μας 2 υπαλληλοι και μιλαγαν δυνατα. Ακουσα ολα τα προβληματα του μαγαζιου. Εμ... I'm kind of busy here.

-Στο κλειστο πριβε ενας μαλακας ανοιξε την κουρτινα και εβαλε την κεφαλα του μεσα...

-Ξανα στο πριβε, μαζευτηκαν παλι κοντα στο σημειο και με ζαλισαν με τις αγριοφωναρες τους. Δε μπορουσα να λειτουργησω.

Ρε τη παλευετε?? Τι οργανωση ειναι αυτη? Οι κοπελες φανταζουν λιγοτερες απο τους αντρες εργαζομενους.

Και δεν ειναι μονο αυτο. Οι κοπελες (ακομα και αυτες που με ξερουν) εχουν πολυ αναπτυξει μια πολυ κακη συμπεριφορα. Νευρα και αγενεια. Ισως η δουλεια εχει πεσει, δε ξερω.

Εν τω μεταξυ καποιες που μου ειχαν αφησει πολυ καλες εντυπωσεις εξαφανιστηκαν.
Μια ρωσιδα με κοντο ξανθο μαλλι  πριν λιγους μηνες με πηρε στο πριβε. Μ'εστειλε. Μ'εγδυσε, μ'εγλυψε απο πανω ως κατω και τα παντα ολα. Ανατιναχτηκαν τ'αρχιδια μου. Μετα απο 15 μερες εφυγε.
Μια αλλη, βραζιλιανα νομιζω, που ανεβαινε πανω και σου κοβοταν η ανασα και οπως μου χε πει ηταν στο μαγαζι μονο για μπριζολα, μια-δυο φορες την ειδα και εξαφανιστηκε κι αυτη.

Θα κανω αποχη για λιγο διαστημα γιατι πεταξα πολλα λεφτα τελευταια για να γυριζω σπιτι μες στα νευρα.

Ισως μετα απο χρονια δοκιμασω κανενα απο τα μικρα τυπου αφροδιτη και πρινσες. Τα επισκεπτεται κανεις σας? Τι λενε?
Μόνο αν είσαι τερατόφιλος, μπαζόφιλος και λοιπά Πρίνσες και Αφροδίτη..και οι υπάλληλοι ψυχοφάρμακα παίρνουν για μα αντέξουν το θέαμα. Επειδή όμως αν κατάλαβα καλά για σενα στριπ=έξτρα, πήγαινε καλύτερα σε ένα στούντιο και βάλε την κοπέλα να σου χορέψει. Πιο όμορφη θα είναι, πιο καλά θα χορεύει, πιο καθαρή θα είναι και θα πηδήξεις και σίγουρα ..Και με λιγότερα χρήματα!!

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
έχω την εντύπωση πως στο Αφροδίτη ναι μεν είναι β' διαλογής αλλά έχει μεγάλη διάρκεια χορού (4-5 λεπτά), πάνλεπτα στριγκάκια, και επειδή παίζει να υπάρχουν άπειρες αναδουλειές εκεί κάθονται και σου τρίβονται πριν πάρεις χορό ενώ σε άλλα στα 3 μέτρα σου λένε ποτό-χορό και βρίζουν αν δεν πάρεις τίποτα

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16

Μάλλον γι' αυτό ακριβώς έφυγε (ή μάλλον τη διώξανε).

Επισκέπτης
Μόνο αν είσαι τερατόφιλος, μπαζόφιλος και λοιπά Πρίνσες και Αφροδίτη..και οι υπάλληλοι ψυχοφάρμακα παίρνουν για μα αντέξουν το θέαμα. Επειδή όμως αν κατάλαβα καλά για σενα στριπ=έξτρα, πήγαινε καλύτερα σε ένα στούντιο και βάλε την κοπέλα να σου χορέψει. Πιο όμορφη θα είναι, πιο καλά θα χορεύει, πιο καθαρή θα είναι και θα πηδήξεις και σίγουρα ..Και με λιγότερα χρήματα!!
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
εριξα παλι κατι τηλεφωνακια.....οι κυριες οπως ελεγα την εχουν κανει.....και το ξαναλεω πεταμενα λεφτα......καμια που να αξιζει δεν τον αλευρωνει τον λουτσο.... :2funny: :2funny: :2funny:.....οι β και γ εθνικη δεν αξιζουν

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Μάγκες, κάτι πήρε το αυτί μου ότι ξανάνοιξε το illusions στο Μπουρνάζι με άλλο όνομα. Υπάρχει καμιά ενημέρωση;

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
διπλα στο πρωην wall strip υπαρχει μια ταμπελα που γραφει angels νομιζω.ξερουμε τι ειναι ?

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ποτε δεν καταλαβα τι λογικη του κερνας ποτο την κοπελα και φερνουν νερο.Ουσιαστικα πληρωνεις το χρονο αυτη ειναι και η διαφορα αναμεσα στο απλο και το σπεσιαλ,ποσο παραπανω δηλαδη θα κατσει στο τραπεζι?

messy

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2012
Like
34
Πόντοι
6
ποτε δεν καταλαβα τι λογικη του κερνας ποτο την κοπελα και φερνουν νερο.Ουσιαστικα πληρωνεις το χρονο αυτη ειναι και η διαφορα αναμεσα στο απλο και το σπεσιαλ,ποσο παραπανω δηλαδη θα κατσει στο τραπεζι?

Κατά την γνώμη μου πάντα: (1) Δεδομένου ότι τα περισσότερα ποτάκια που κερνάνε κάθε βράδυ τις κοπέλες είναι των 10, είναι πιο φτηνό για το μαγαζί.(2) Αν κάθε σφηνάκι που κερνάνε την σωληνοκόρη είναι κανονικά ξύδια θα (μπορούσε να) γίνεται κάθε βράδυ κωλοτρυπίδια.     

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom