bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.145
- Πόντοι
- 5.916
άσε που είναι και εξαδέρφη της θείας του μπατζανάκη του μεντβέντεφ ;)
το επιπεδο πεφτει και οπως ξαναειχα γραψει θα πεσει και αλλο για τα λεφτα θα συνεχισουν να λιγοστευουνΔυστυχώς έχει εκλείψει...Σε περασμα απ'το Αλκα τη Παρασκευή απογοητεύτηκα...Τα έχω γράψει και στη κριτική,τα ίδια και τα ίδια...!
και μέτωπο ευήλιον teacher mine..
άσε που είναι και εξαδέρφη της θείας του μπατζανάκη του μεντβέντεφ ;)
Αρκούδους ή Ρουμανία δέν διαθέτει, μόνο βάμπιρους.
Αρκούδους ή Ρουμανία δέν διαθέτει, μόνο βάμπιρους.
Λεπτομέρεια μέχρι νά σφυρίξει ή πρώτη φράπα.
Μπλιαχ
Πως αρεσει σε ολους σας αυτο το πραμα, δε μπορω να καταλαβω...
Μόνο αν είσαι τερατόφιλος, μπαζόφιλος και λοιπά Πρίνσες και Αφροδίτη..και οι υπάλληλοι ψυχοφάρμακα παίρνουν για μα αντέξουν το θέαμα. Επειδή όμως αν κατάλαβα καλά για σενα στριπ=έξτρα, πήγαινε καλύτερα σε ένα στούντιο και βάλε την κοπέλα να σου χορέψει. Πιο όμορφη θα είναι, πιο καλά θα χορεύει, πιο καθαρή θα είναι και θα πηδήξεις και σίγουρα ..Και με λιγότερα χρήματα!!Τι παιζει με το Λιντο ρε πουστη μου? Ειναι το στεκι μου για 2-3 χρονια και σχεδον παντα περνουσα καλα. Οι τελευταιες επισκεψεις ηταν η μια χειροτερη απο την αλλη.
-Σε απλο χορο μαζευτικαν σχεδον απο πανω μας 2 υπαλληλοι και μιλαγαν δυνατα. Ακουσα ολα τα προβληματα του μαγαζιου. Εμ... I'm kind of busy here.
-Στο κλειστο πριβε ενας μαλακας ανοιξε την κουρτινα και εβαλε την κεφαλα του μεσα...
-Ξανα στο πριβε, μαζευτηκαν παλι κοντα στο σημειο και με ζαλισαν με τις αγριοφωναρες τους. Δε μπορουσα να λειτουργησω.
Ρε τη παλευετε?? Τι οργανωση ειναι αυτη? Οι κοπελες φανταζουν λιγοτερες απο τους αντρες εργαζομενους.
Και δεν ειναι μονο αυτο. Οι κοπελες (ακομα και αυτες που με ξερουν) εχουν πολυ αναπτυξει μια πολυ κακη συμπεριφορα. Νευρα και αγενεια. Ισως η δουλεια εχει πεσει, δε ξερω.
Εν τω μεταξυ καποιες που μου ειχαν αφησει πολυ καλες εντυπωσεις εξαφανιστηκαν.
Μια ρωσιδα με κοντο ξανθο μαλλι πριν λιγους μηνες με πηρε στο πριβε. Μ'εστειλε. Μ'εγδυσε, μ'εγλυψε απο πανω ως κατω και τα παντα ολα. Ανατιναχτηκαν τ'αρχιδια μου. Μετα απο 15 μερες εφυγε.
Μια αλλη, βραζιλιανα νομιζω, που ανεβαινε πανω και σου κοβοταν η ανασα και οπως μου χε πει ηταν στο μαγαζι μονο για μπριζολα, μια-δυο φορες την ειδα και εξαφανιστηκε κι αυτη.
Θα κανω αποχη για λιγο διαστημα γιατι πεταξα πολλα λεφτα τελευταια για να γυριζω σπιτι μες στα νευρα.
Ισως μετα απο χρονια δοκιμασω κανενα απο τα μικρα τυπου αφροδιτη και πρινσες. Τα επισκεπτεται κανεις σας? Τι λενε?
Μια αλλη, βραζιλιανα νομιζω, που ανεβαινε πανω και σου κοβοταν η ανασα και οπως μου χε πει ηταν στο μαγαζι μονο για μπριζολα, μια-δυο φορες την ειδα και εξαφανιστηκε κι αυτη.
Μόνο αν είσαι τερατόφιλος, μπαζόφιλος και λοιπά Πρίνσες και Αφροδίτη..και οι υπάλληλοι ψυχοφάρμακα παίρνουν για μα αντέξουν το θέαμα. Επειδή όμως αν κατάλαβα καλά για σενα στριπ=έξτρα, πήγαινε καλύτερα σε ένα στούντιο και βάλε την κοπέλα να σου χορέψει. Πιο όμορφη θα είναι, πιο καλά θα χορεύει, πιο καθαρή θα είναι και θα πηδήξεις και σίγουρα ..Και με λιγότερα χρήματα!!
Μάγκες, κάτι πήρε το αυτί μου ότι ξανάνοιξε το illusions στο Μπουρνάζι με άλλο όνομα. Υπάρχει καμιά ενημέρωση;
Πήγε το Baby O εκεί. Δες στο link του Baby O.
ποτε δεν καταλαβα τι λογικη του κερνας ποτο την κοπελα και φερνουν νερο.Ουσιαστικα πληρωνεις το χρονο αυτη ειναι και η διαφορα αναμεσα στο απλο και το σπεσιαλ,ποσο παραπανω δηλαδη θα κατσει στο τραπεζι?