Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Παιδια στο μπουρδελα ειμαστε,σε θρεντ για στριπ. Αν θελετε να ηθικολογησετε η να κλαφτειτε που ειστε αφραγκοι πηγαινετε σε κανενα πολιτικο θρεντ η σε κανενα αλλο ασχετο τσατο-θρεντ να τα πειτε και να εισπραξετε τα "μπραβο πες τα". 

Τωρα προς τους παλιους , οι 'ντιβες" δεν τα εκαναν αυτα τα σκηνικα. Μη μου πειτε τωρα για Λιντο-τζενιφερ -πιπα γκαμησι- η τιποτα αλλες παρακμιακες γιατι αυτα τα εχουν μαθει μεχρι και οι πιο ασχετοι εδω μεσα.

Μη με πρηζετε με τα πμ, το μαγαζι ειναι στη Συγγρου και δεν ηταν ουτε το Ανατολη, ουτε το Λιντο (εκει ειμαι μπλακ λιστ απο τη γνωστη ρουμανοπαρεα μετα απο αυτα που τους εκανα) .

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Παιδια στο μπουρδελα ειμαστε,σε θρεντ για στριπ. Αν θελετε να ηθικολογησετε η να κλαφτειτε που ειστε αφραγκοι πηγαινετε σε κανενα πολιτικο θρεντ η σε κανενα αλλο ασχετο τσατο-θρεντ να τα πειτε και να εισπραξετε τα "μπραβο πες τα".  

Τωρα προς τους παλιους , οι 'ντιβες" δεν τα εκαναν αυτα τα σκηνικα. Μη μου πειτε τωρα για Λιντο-τζενιφερ -πιπα γκαμησι- η τιποτα αλλες παρακμιακες γιατι αυτα τα εχουν μαθει μεχρι και οι πιο ασχετοι εδω μεσα.

Μη με πρηζετε με τα πμ, το μαγαζι ειναι στη Συγγρου και δεν ηταν ουτε το Ανατολη, ουτε το Λιντο (εκει ειμαι μπλακ λιστ απο τη γνωστη ρουμανοπαρεα μετα απο αυτα που τους εκανα) .
.

Kαι σεις μην πανηγυρίζετε που είστε μαλάκας. Δεν θα ακούσετε μπράβο. Εχει γεμίσει ο τόπος τέτοιους.  

Υ.Γ.1

Μια χαρά φράγκα έχω.

Υ.Γ.2
Δε ξέρω εάν στην Ελλάδα του 2014 φαίνεσαι περισσότερο μαλάκας, απο κομπλεξικός-προκλητικός.

Υ.Γ.3

Τωρα προς τους παλιους , οι 'ντιβες" δεν τα εκαναν αυτα τα σκηνικα.

Νομίζεις. Φαίνεται δεν είχες αρκετά φράγκα ούτε ήσουν αρκετά μαλάκας τις καλές εποχές.

Σιγά μη σου στείλουμε και πμ. Περσινά ξινά σταφύλια.

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.166
Πόντοι
3.820
Kαι σεις μην πανηγυρίζετε που είστε μαλάκας. Δεν θα ακούσετε μπράβο. Εχει γεμίσει ο τόπος τέτοιους.  

Υ.Γ.1

Μια χαρά φράγκα έχω.

Υ.Γ.2
Δε ξέρω εάν στην Ελλάδα του 2014 φαίνεσαι περισσότερο μαλάκας, απο κομπλεξικός-προκλητικός.

Υ.Γ.3
Νομίζεις. Φαίνεται δεν είχες αρκετά φράγκα ούτε ήσουν αρκετά μαλάκας τις καλές εποχές.

Σιγά μη σου στείλουμε και πμ. Περσινά ξινά σταφύλια.
σε 3 γραμμες τα ειπες ολα... :rockon:

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Λογω των "αγιων ημερων" απο τη μια και της ανυπερβλητης επιθυμιας μου να συμπληρωσω τα 1,000 ποστ, κανω στους φιλους μου ενα δωρακι: 6995213534. Το τηλεφωνο που μου εδωσε η Σβετλανα απο το Star Live και ποτε δεν απαντησε...

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Χαχαχαχα

Ο καπτεν Χαρις και ο Πρωκτορ !

Σουργελα

Kurtinaitis το σχολιο για τις αφραγκιες δεν πηγαινε σε εσενα. Αυτοκαρφωθηκες ομως!

Επισης αυτο το σκηνικο δεν προκειται να το ζησεις ποτε σου . Ουτε και ενα πεντοχιλιαρο να εσκαγες, με 150 ευρω μαλλον ουτε καν θα εμπαινες σε στριπ .Ειναι μαγικο το με ποσο γεωμετρικη προοδο ελαττωνονται οι πιθανοτητες να γαμησεις αν η κοπελα μυριστει οτι εχεις λεφτα πανω σου. Γιαυτο σου λεω, Ποτε σου αγορι μου. Παπαγαλιζε οσο θες τις παπαριες που λενε για τις στριπτηζουδες οσοι αμπαλοι ειναι εξω απο το χορο και γινε οσο ρομπα γουσταρεις.

Αν νιωθεις οτι σε προκαλει καποιος ο οποιος ΔΕΝ εσκασε μια περιουσια για να γαμησει.. τοτε προφανως η σχεση σου με τον εαυτο σου , το χρημα και τις γυναικες ειναι τρομερα αλληλοσυνδετη .

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Λογω των "αγιων ημερων" απο τη μια και της ανυπερβλητης επιθυμιας μου να συμπληρωσω τα 1,000 ποστ, κανω στους φιλους μου ενα δωρακι: 6995213534. Το τηλεφωνο που μου εδωσε η Σβετλανα απο το Star Live και ποτε δεν απαντησε...

Μαλακια της που στο εδωσε και καλα εκανε που δεν απανταει. Τι ειναι αυτα ?

Εχει εδω μπολικους Πρωκτορ να σου πουν μπραβο, αλλα εγω λεω οτι αυτη εδω η κινηση σου ειναι λαθος

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
375
Πόντοι
2.287
Καλη ειναι αυτη? Εχει fb?

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Μαλακια της που στο εδωσε και καλα εκανε που δεν απανταει. Τι ειναι αυτα ?

Εχει εδω μπολικους Πρωκτορ να σου πουν μπραβο, αλλα εγω λεω οτι αυτη εδω η κινηση σου ειναι λαθος

Δεκτη καθε κριτικη, ποσο δε οταν ειναι τοσο τεκμηριωμενη !!!

puteen69

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Κριτικές
16
Like
372
Πόντοι
2.277

Εντάξει, καταλάβαμε ότι μιλάς για το Kinky. Πες και το καλλιτεχνικό της κοπέλας, για να την αποφύγουν, όσοι πάνε εκεί, γιατί εγώ με τους κλεφτοσερβιτόρους και το φωτιστικό πετρέλαιο που πασάρουν για αλκοόλ, ούε απ' έξω δεν περνάω...

guroperpatitis

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2011
Κριτικές
13
Like
9
Πόντοι
10
μπαινει το "παλαμαρι" μεσα σε στριπερ χωρις πλαστικο??? μπραβο!
τα κορισια δεν υποχρεουνται να περνουν απο γιατρο δεν ειναι επισημα βιζιτακια...!
εκτος αυτου στριπερ να τον παρει ετσι, δυσκολο να το δεχτω.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
κανω στους φιλους μου ενα δωρακι:
Το τηλεφωνο που μου εδωσε η Σβετλανα απο το Star Live και ποτε δεν απαντησε...

Το κουτί με το δωράκι που έδωσες στους φίλους σου δεν έχει τίποτα μέσα. Είναι άδειο.

ΟΛΕΣ οι γκόμενες που δουλεύουν στα στριπ έχουν ένα κινητό γι' αυτή τη δουλειά.
Για να το δίνουν στους πελάτες που τους ζητάνε τηλέφωνο.
Το κινητό αυτό δεν το κουβαλάνε καν μαζί τους. Μένει στο στριπ, στο λόκερ με τα ρούχα τους και τις γόβες. Έχουν άλλο για να μιλάνε με τον κόσμο.
Καλεί (δεν είναι εκτός σύνδεσης - ακούς τον ήχο κλήσης), αλλά ποτέ δεν απαντάει κανείς.
Της κοστίζει 5 ευρώ το χρόνο (μια κάρτα ανανέωσης).

Και έτσι είναι ευχαριστημένος (στο στριπ) ο μακάκας που νομίζει ότι η γκόμενα του έδωσε το τηλέφωνο της, και ότι θα την πάρει, θα την βρει στο τηλέφωνο, Θα κανονίσει ραντεβού, θα τη βγάλει έξω, και θα τη γαμήσει...
Μέχρι να καταλάβει τι γίνεται, την έχει κεράσει και 10-20 ποτά, αν βάλεις και τις φορές που έχει πάει στο μαγαζί για να ρωτήσει "Σε έπαιρνα, αλλά δεν απαντούσες, τι συνέβη?"
Οι απαντήσεις είναι τυποποιημένα οι ίδιες: "Δεν το άκουγα", "Είχα ξεχάσει να το πάρω μαζί μου", "Το είχα ξεχάσει στο σπίτι της φίλης μου", "Το είχα ξεχάσει στη δουλειά", "Ήταν στο χαμηλό ήχο", "Κοιμώμουν και είχα κλείσει τον ήχο", τέτοια. Τα ξέρουν, δεν είναι χαζές.

Μιλάμε για οργανωμένη βιομηχανία κιρασμάτων πουτών (και πώληση χουρών).
Ένα δεύτερο τηλέφωνο, αποκλειστικά γι' αυτή τη δουλειά, με αμελητέο κόστος, της αυξάνει το τζίρο κατά πολύ.

guroperpatitis

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2011
Κριτικές
13
Like
9
Πόντοι
10
  Το δευτερο κινητο ειναι βασικο εργαλειο στην δουλεια τους!
παραξενο που καποιοι δεν το γνωριζουν αυτο η΄δεν το εχουν
προσεξει, μετα απο 2-4-10 αποτυχημενες κλησεις.
  Καποιες παλι, οχι ολες, κανουν ραντεβουδακι εξω, αυτο το ξερω
οχι απο ιστοριες αλλα απο προσωπικη εμπειρια.
Η διαφορα ειναι, οτι θα δωσεις εσυ το δικο σου αριθμο να σε παρει
και ετσι ξερεις οτι εκλεισε το ραντεβου! Συνηθως την ιδια νυχτα,
οταν σχολασει αρα μετα τις 5πμ, σε απομακρυσμενο χοτελι απο το στριπ!
Συννενοηστε σωστα, πας με το αμαξι σου 200 μετρα πιο κατω και ερχεται
στο αμαξι σου και μετα ειναι δικια σου.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640

Ηθικολογούμε επειδή σου λέμε ότι έκανες μαλακίες που γάμησες ακάποτα κάποια που πασπατεύεται όλη νύχτα με δεκάδες;

Την παλεύεις;

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.459
Πόντοι
6.305
Ηθικολογούμε επειδή σου λέμε ότι έκανες μαλακίες που γάμησες ακάποτα κάποια που πασπατεύεται όλη νύχτα με δεκάδες;

Την παλεύεις;
ο άνθρωπος προφανώς κάνει πλάκα..αν δεν κάνει πλάκα ,ας μην το συζητήσω..Όταν πανηγυρίζει σαν να έβαλε το νικητήριο γκολ στον τελικό του Τσ. Λ. ,επειδή πήδηξε (?) ΄σε στριπτιζάδικο εν έτει 2013, καταλαβαίνεις ό,τι κάτι δεν πάει καλά..

thecrazybaby123!!!

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2013
Like
6
Πόντοι
0
ρε παλικάρια καλα τα λετε.ο καθενας με οσα σηκωνει η τσεπη του η μαγκια του η τυχη καταφερνει στα στριπ.δεν εχει και μεγαλο νοημα να τσακωνεστε.τα μαγαζια δυστηχως εχουν πεσει παρα πολυ και προκοπη δεν βλεπω.ριχτε καμια ενημερωση μην τυχων λογω εορτων ερθει κανα κορμι και γουσταρουμε.γενικως τι παιζει τελευταια?

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.459
Πόντοι
6.305
ρε παλικάρια καλα τα λετε.ο καθενας με οσα σηκωνει η τσεπη του η μαγκια του η τυχη καταφερνει στα στριπ.δεν εχει και μεγαλο νοημα να τσακωνεστε.τα μαγαζια δυστηχως εχουν πεσει παρα πολυ και προκοπη δεν βλεπω.ριχτε καμια ενημερωση μην τυχων λογω εορτων ερθει κανα κορμι και γουσταρουμε.γενικως τι παιζει τελευταια?
τίποτα δεν παίζει..οι ίδιες και οι ίδιες, άλλες που επανήλθαν επειδή τους τελειώσαν τα λεφτά ή μπάζα που κανονικά δε γυρνάς να τα κοιτάξεις ..δεν υπάρχει στριπτιζάδικο αξιοπρεπές πλέον στην Αθήνα (το Αλκατράζ είναι περισσότερο κλαμπ), Ανατολή,Λίντο είναι ουσιαστικα στούντιο..τα Κίνκυ και Γουόλ δε λένε κάτι, το Ρασπούτιν πας και φοβάσαι ό,τι θα πεθάνει κάποια στο χορό επάνω..Το Σταρ δε ξέρω αν είναι ακόμα ανοικτό, αλλά θέλουν 15 ευρώ για το τίποτα..και οι Μούσες που γεμίζουν λόγω των μπουζουκιών δίπλα, αλλά και πάλι τίποτα εξαιρετικό..Α υπάρχει και το Ο στην Πειραιώς που και αυτό γεμίζει λόγω του δωρεάν ποτού με καρτούλες..

thecrazybaby123!!!

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2013
Like
6
Πόντοι
0
τίποτα δεν παίζει..οι ίδιες και οι ίδιες, άλλες που επανήλθαν επειδή τους τελειώσαν τα λεφτά ή μπάζα που κανονικά δε γυρνάς να τα κοιτάξεις ..δεν υπάρχει στριπτιζάδικο αξιοπρεπές πλέον στην Αθήνα (το Αλκατράζ είναι περισσότερο κλαμπ), Ανατολή,Λίντο είναι ουσιαστικα στούντιο..τα Κίνκυ και Γουόλ δε λένε κάτι, το Ρασπούτιν πας και φοβάσαι ό,τι θα πεθάνει κάποια στο χορό επάνω..Το Σταρ δε ξέρω αν είναι ακόμα ανοικτό, αλλά θέλουν 15 ευρώ για το τίποτα..και οι Μούσες που γεμίζουν λόγω των μπουζουκιών δίπλα, αλλά και πάλι τίποτα εξαιρετικό..Α υπάρχει και το Ο στην Πειραιώς που και αυτό γεμίζει λόγω του δωρεάν ποτού με καρτούλες..

οπως τα λες ειναι αδερφε.και εισαι και απο τους πολυ εμπειρους.ρασπουτιν το κλαινε και οι ρεγκες.μενω κοντα.το σταρ ειναι πιστευω λιγο πιο πανω απο τα υπολοιπα.λειτουργει.εχει μερικα κομματια που κρατανε επιπεδο κατα την γνωμη μ σαν ομορφια αλλα χωρις το κατι παραπανω σε χωρους κτλ. αλλα παρασκευη σαββατο 15.καθημερινες μονο το ποτο σου στα 10.δυστηχως τα πραγματα ειναι τραγικα σε ολα.πεταμενα λεφτα.υπαρχει και το σινς αλλα μαλλον μαπα το καρπουζι.α κ το εροτικα που πραγματικα ουτε απεξω.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.459
Πόντοι
6.305
οπως τα λες ειναι αδερφε.και εισαι και απο τους πολυ εμπειρους.ρασπουτιν το κλαινε και οι ρεγκες.μενω κοντα.το σταρ ειναι πιστευω λιγο πιο πανω απο τα υπολοιπα.λειτουργει.εχει μερικα κομματια που κρατανε επιπεδο κατα την γνωμη μ σαν ομορφια αλλα χωρις το κατι παραπανω σε χωρους κτλ. αλλα παρασκευη σαββατο 15.καθημερινες μονο το ποτο σου στα 10.δυστηχως τα πραγματα ειναι τραγικα σε ολα.πεταμενα λεφτα.υπαρχει και το σινς αλλα μαλλον μαπα το καρπουζι.α κ το εροτικα που πραγματικα ουτε απεξω.
το ξέχασα το Ερότικα..πήγα μετά την ανακαίνιση.το μόνο καλό η πτώση της τιμής και οι φρέσκοι ξηροί καρποί.οι κοπέλες?? επειδή είναι γιορτινές μέρες δε θα σχολιάσω.Φαντάσου ό,τι τώρα έχουν επιστρατεύσει μέχρι και μια 40αρα!! Η Ντάνα στην Ισλανδία, η Αλεξάνδρα ντόλτσε βίτα με γκόμενο στη χώρα της.
Καταθλιπτικά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom