Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μαν στο Γκάζι εγώ έχω δει ότι δίνουν από το Moulin Bleu στάνταρ...Επειδή έχει μπούγιο λογικά κ όσα άλλα μαγαζιά δίνουν θα μοιράζουν κ αυτά εκεί..με λίγη τύχη θα τους πετύχεις...
στο Γκαζι δεινουν προσκλησεις για δωρεαν εισοδο με ενα ποτο για 4 στιπτιζαδικα ;) LIDO, BABY O, MOULIN BLEU, SIN  ;) στο Μoulin Bleu o χορος πηγε στα 5ε και στο Sin o πρωτος χορος δωρεαν αλλα οχι δωρεαν ποτο ;) τις τελευταιες μερες εχω επισκεφθει τα 3 απο αυτα με πολυ καλες εντυπωσεις απο εμφανιση κοριτσιων αλλα και υπηρεσιων που προσφερουν στους χορους  :grin:

messy

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2012
Like
34
Πόντοι
6
στο Γκαζι δεινουν προσκλησεις για δωρεαν εισοδο με ενα ποτο για 4 στιπτιζαδικα ;) LIDO, BABY O, MOULIN BLEU, SIN  ;) στο Μoulin Bleu o χορος πηγε στα 5ε και στο Sin o πρωτος χορος δωρεαν αλλα οχι δωρεαν ποτο ;) τις τελευταιες μερες εχω επισκεφθει τα 3 απο αυτα με πολυ καλες εντυπωσεις απο εμφανιση κοριτσιων αλλα και υπηρεσιων που προσφερουν στους χορους  :grin:

Δεν ήξερα ότι δίνει κ το Sin..thanx for the info mate..Η κατάσταση στο Sin (roster κλπ.) πως είναι...?

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
375
Πόντοι
2.287
Επεσε πεινα καθολου 'οχι ακομα?

zaxoulinos8872

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2009
Like
6
Πόντοι
0
Ρε μάγκες!!!Το illusion στο μπουρνάζι υπάρχει ακόμα????
Μου είχαν πει ότι ξαναάνοιξε πριν κανά μήνα!!!!Ισχύει?Και αν ναι τί παίζει???
Όποιος ξέρει και μπορεί να μας διαφωτίσει ας δώσει και σε εμάς τα φωτα του.

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
στο πανεπηστιμιο πειραιως σκαει αυτη.Να ξερεις ολες οι στριπτηζουδες εχουν και διδακτωρικο απλα δεν βρισκουν δουλεια και το γυρνανε στο στριπτηζ...αχαχαχαχαχαχαχα!!!

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
375
Πόντοι
2.287
στο πανεπηστιμιο πειραιως σκαει αυτη.Να ξερεις ολες οι στριπτηζουδες εχουν και διδακτωρικο απλα δεν βρισκουν δουλεια και το γυρνανε στο στριπτηζ...αχαχαχαχαχαχαχα!!!
Σε ποιο τμημα φιλε? :cheesy:

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Που δουλευει είπε όχι που σπουδάζει!!! :cheesy:

vtec2009

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
ΠΑΠΙ??? αχαχαχαχαχ ότι να ναι!!! Καλά το θέμα είναι αν μπορούμε να την κεράσουμε κανα πουτό ή κυρίως χουρό ή αν προσφέρει άλλες υπηρεσίες!  :fuck1: :fuck1: :fuck1:
Ευχαριστώ πάντως!

vtec2009

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Υπέθεσα ότι είναι στριπερ...αν ξέρεις κάτι άλλο δώσε ινφο να το βάλω στο σωστό θρέντ!  :grin: :grin: :grin:

vtec2009

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Αυτό προσπαθώ να μάθω κ εγώ...προφανώς κάτι ΗΤΑΝ το οποιο είναι κρατικό μυστικό απ ότι φαίνεται...τώρα στούντιο ηταν, στριπ, βίζιτα? Ας το π'αρει το ποτάμι καλέ μου άνθρωπε  :grin: :grin: :grin:

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
375
Πόντοι
2.287
Αυτό προσπαθώ να μάθω κ εγώ...προφανώς κάτι ΗΤΑΝ το οποιο είναι κρατικό μυστικό απ ότι φαίνεται...τώρα στούντιο ηταν, στριπ, βίζιτα? Ας το π'αρει το ποτάμι καλέ μου άνθρωπε  :grin: :grin: :grin:
Ελα ντε λες και ειναι καμια διασημοτητα.. Aντε πες το να παει!

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Χθες στο wall st  πηρα μια στριπερ για απλο χορο και εχυσε!

Καλη φαση.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom