ξεκινω........παω αρχικα στο babes στο χιλτον απο πισω και προς μεγλαη μου ξενερα ηταν κλειστο!!!!!!!!!τρωω φρικη,αλλα σε καλο μου βγηκε........επομενος σταθμος:μοναστηρακι..εεε!!!!..λαθος αμαζον!!!!πρωτη μου φορα στο μαγαζι και μολις μπαινω μεσα πεθαινω στα γελια.....ερχεται ο σερβιτορος και μου δειχνει το τραπεζι που θα κατσω και καθομαι στην ξυλινη καρεκλα......μου λεει"τι θα παρετε?" και του λεω "παιζει καθολου τυροκαυτερη με ουζοποικιλια?" με κοιταει καλα καλα και με ξαναρωταει"δεν εχουμε τετοια εδω κυριε....,δεν ειναι ταβερνα" και του εξηγω οτι του κανω πλακα γιατι μου θυμισε ουζομεζεδοπωλειο....και πεθανε στα γελια ο σερβιτορος(αληθεια δεν θα πρεπε να ειχε βγει στη συνταξη?)τεσπα....μετα την τυροκαυτερη!!!!αρχισανε τα οργανα!!!!!!!λιγος κοσμος ανεση και κυριως?ναι...καλα το καταλαβατε......ΠΡΙΒΕ!!!!!!!!!με το παιρνουν 10 λεπτα σκαει μυτη μια χοντρη μπορουχα εν ονοματι λαουρα και της λεω ουστ!στη συνεχεια ερχεται η λιλυ και μου πρηζει τα αρχιδια για ποτο-χορο και της λεω(επειδη ηξερα απο εσας οτι της αρεσει ο espresso"τι θα κανουμε μεσα μωρο μου?" και μου λεει οτι θες εσυ...αλλα την εδιωξα γιατι κατι δεν μου πολυαρεσε..........και φτανει η πρωτη απο τις μεγαλες στιγμες της βραδιας ΙΝΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!ΤΗΝ παιρνω πριβε και μονο που δεν γαμηθηκαμε εκει μεσα!!!!!!!!!στη συνεχεια καθομαι παλι και παθαινω ερωτα οταν ερχεται η λιλιανα!!!!!!!!!!!!!!ενα υπεροχο μελαχροινο μουνι εκ ρωσιας που σε κοιτα και ριχνει κυβερνησεις!!!!!!!!μιλαμε επαθα μουνοπλακα.......αρχισα τα ψιλοκερασματα και το μπαλαμουτιασμα......δεν ηθελα πολυ.......μου βαζει χερακι μεσα απο παντελονακι εκει που πιναμε τους ουζομεζεδες μας και να σου η φραπαδουρα!!!!!!!!!!!!οποιος παει να κατσει τωρα εκει θα πρεπει να φερει και αντικολλητικο μαζι του!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχα........και ποια ειναι η πλακα της υποθεσης?ερχονται καποια στιγμη(η μια μετα την αλλη γιατι ημουνα μονος) 2 κοπελες που μολις ειχαν φυγει απο το babes γιατι εκλεισε πριν 2 μερες για ανακαινηση(απο οτι τους ειπαν) τις ελεγαν ΛΑΟΥΡΑ και ΑΝΤΖΕΛΑ(πολυ στυλακι η γκομενα) και τις εκανα μακρια ωσπου ηρθε το απολυτο μπαζο η εμμανουελα η χοντρη ξανθια φωκια που κολυμπαγε στα ντοκυμανταιρ του κουστω στην αρκτικη..........πολυ γελιο εριξα.....μου ελεγε διαφορες μαλακιες για τους συγκατοικους κλπ κλπ.......στην πολυκατοικια που μενει και την διαολοστειλα......συνολικα πρεπει να ηταν 15 γκομενες.....για να τις απαριθμησω.....1)ΙΝΝΑ 2)ΛΙΛΥ 3)ΛΙΛΙΑΝΑ 4)ΝΑΟΜΙ(αυτη με τα γυαλια) 5)ΣΟΝΙΑ 6)ΝΑΤΑΣΑ(αυτη ειναι πολυ μαλακω, κανει ολο γκριματσες του δρακουλα) 7)ΑΣΕΡ η ασιατισα 8)ΛΟΥΙΖΑ(η 1η μπουρουχα που με επισκεφθηκε) 9)ΜΑΥΡΗ 10)ΑΛΛΗ ΜΑΥΡΗ 11)ΛΑΟΥΡΑ 12)ΑΝΤΖΕΛΑ 13)ΜΙΑ ΞΑΝΘΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗ 14)ΜΙΑ ΞΑΝΘΙΑ ΜΕ ΒΥΖΑΡΕΣ 15)ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΞΑΝΘΙΑ πολυ καλη αλλα χωρις να ενοχλει για ποτα κλπ..........Παντως ο dj ολα τα λεφτα......σου θυμιζει εποχες πειρατικου σταθμου με σταματη γαρδελη και σταθη ψαλτη!!!!!!!!!!!!!!