You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
zaxoulinos8872
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Ρε μάγκες!Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!!
Ξέρει κανείς αν ένα παλιό στριπ που λειτουργούσε στο μπουρνάζι συνεχίζει να υπάρχει???
Το illusions(στον όροφο)ή μήπως έχει αλλάξει όνομα??????
Ξέρει κανείς αν ένα παλιό στριπ που λειτουργούσε στο μπουρνάζι συνεχίζει να υπάρχει???
Επισκέπτης
στο Lido ιδιες οι τιμες.... 10ε το ποτο γυναικειο και 10 ο χορος στις 27-12-13 ;)Στις Μούσσες παίζει καπέλο λόγω εορτών. Ο απλός χορός από 5 --> 6 και το δικό μας ποτό από 10 --> 11. Δεν κέρασα ποτό οπότε δεν ξέρω τι καπέλο παίζει εκεί.
Εχει κανένας εικόνα τι γίνεται στα υπόλοιπα ?
στο Athens στο χαιδαρι ο χορος από 5ε πηγε 6ε και το γυναικειο ποτο από 10ε πηγε 12ε ;)
διαλέγουμε και παιρνουμε
taurus1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.468
- Πόντοι
- 6.305
τί εννοείς λογική τιμή?παιδες, κανενα καλο στριπ με φραπε σε λογικη τιμη ?
messy
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2012
- Like
- 34
- Πόντοι
- 6
Ρε μάγκες!Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!!
Είχε κλείσει αλλά κάπου είχε πάρει το αυτί μου πριν κανα 2μηνο ότι παίζει να ξανάνοιγε...Μου έχει κάνει εντύπωση που δεν υπάρχει ενημέρωση από κανέναν για το θέμα...
τί εννοείς λογική τιμή?
ξερω γω. Ας πουμε ξερω οτι ο πριβε χορος ειναι 50 . Αυτο ειναι λογικη τιμη.
taurus1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.468
- Πόντοι
- 6.305
Στα γνωστά στουντιο-στριπ (Λίντο, Ανατολή,Κίνκυ) θα βρεις. Kαι στο Μούσες.ξερω γω. Ας πουμε ξερω οτι ο πριβε χορος ειναι 50 . Αυτο ειναι λογικη τιμη.
Απλά ξεκαθάρισε από την αρχή τί ακριβώς θέλεις (όχι ό,τι σε εξασφαλίζει 100%)..
Πήγα σήμερα πρώτη φορά στο Wall Strip.Δεν ξέρω πως ήταν γενικά,δεν έχω ξαναπάει,όμως απόψε πέρασα πάρα πολύ καλά.Πολύ ωραίες κοπέλες,ευχάριστες και με έκαναν να περάσω καλά.Πολλά ωραία σόου πάνω στην πίστα καθώς και κάμποσα ευτράπελα με γυναίκες πελάτισσες,αλλά δε νομίζω πως είναι επί του παρόντος το συγκεκριμένο.Ξέρω μόνο ότι στο φιλαράκι μου μια ξανθιά με τον άφησε να της κάνει γλυφονιμού με 10 ευρώ και μετά με αλλα 10 του έφτιαξε φραπέ.Όποιος ενδιαφέρεται ας το πει να ρωτήσω όνομα μήπως ξέρει,να σας πω.
Traveller 2
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 153
- Πόντοι
- 16
Πολύ ενδιαφέρον! Εσένα σου φύγανε πολλά;
Μάθιου
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 23
- Like
- 4
- Πόντοι
- 26
Η πρώτη σύνθεση του Κινκυρόστερ για το νέο χρόνο, ήταν απλά μετριότατη...
Κρύσταλ, Γιασμίν, Ρωξάνη, Κάτια, Ντενίσα, Βικτώρια, Χέιντι, Σάντρα, Νίκη, Αλίνα, Κλαούντια και μερικές ακόμη...
Το μόνο αξιοσημείωτο της βραδιάς ήταν ο καυλιάρικος "the full monty" χορός της Βερόνικα (πρώην Ρωξάνα απ' το Ερότικα) πάνω στην σκηνή!!!
Καλή Χρονιά σε όλους!!!
asdor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 378
- Πόντοι
- 2.287
Σε απλο χορο φραπες? Στον απλο χορο εισαι πολυ εκτεθημενος, εισαι σιγουρος?Πήγα σήμερα πρώτη φορά στο Wall Strip.Δεν ξέρω πως ήταν γενικά,δεν έχω ξαναπάει,όμως απόψε πέρασα πάρα πολύ καλά.Πολύ ωραίες κοπέλες,ευχάριστες και με έκαναν να περάσω καλά.Πολλά ωραία σόου πάνω στην πίστα καθώς και κάμποσα ευτράπελα με γυναίκες πελάτισσες,αλλά δε νομίζω πως είναι επί του παρόντος το συγκεκριμένο.Ξέρω μόνο ότι στο φιλαράκι μου μια ξανθιά με τον άφησε να της κάνει γλυφονιμού με 10 ευρώ και μετά με αλλα 10 του έφτιαξε φραπέ.Όποιος ενδιαφέρεται ας το πει να ρωτήσω όνομα μήπως ξέρει,να σας πω.
poolmoor68
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
χρονια πολλα σε ολους τους συναγωνιστες .ευχομαι καλη καυλιαρικη χρονια με υγεια.Ξερει κανεις τι παιζει με το royle cabaret που ειναι στη θεση του afrodites?εχει ανακαινιστει τελεθταια ..λεει ομως τπτ?
bk1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
καλη χρονια σμηναρχεΗ πρώτη σύνθεση του Κινκυρόστερ για το νέο χρόνο, ήταν απλά μετριότατη...
Κρύσταλ, Γιασμίν, Ρωξάνη, Κάτια, Ντενίσα, Βικτώρια, Χέιντι, Σάντρα, Νίκη, Αλίνα, Κλαούντια και μερικές ακόμη...
Το μόνο αξιοσημείωτο της βραδιάς ήταν ο καυλιάρικος "the full monty" χορός της Βερόνικα (πρώην Ρωξάνα απ' το Ερότικα) πάνω στην σκηνή!!!
Καλή Χρονιά σε όλους!!!
Μάθιου
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 23
- Like
- 4
- Πόντοι
- 26
καλη χρονια σμηναρχε
Καλή Χρονιά και σε σένα γίγαντα!
Respect Σμήναρχε.......Καλή Χρονιά...Η πρώτη σύνθεση του Κινκυρόστερ για το νέο χρόνο, ήταν απλά μετριότατη...
Καλή Χρονιά σε όλους!!!
Μάθιου
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 23
- Like
- 4
- Πόντοι
- 26
Respect Σμήναρχε.......Καλή Χρονιά...