Οι πρώτες επτάμιση ώρες του Σαββάτου με βρήκαν κατά σειρά στα εξής μαγαζιά
? Νηπιαγωγείο (Γκάζι)
? Αίγλη (Ψυρρή)
? Galea (παραλιακή)
? Lolita ( το ζητούμενο του thread)
ʼσχετο, αλλά, 13? το ποτό στην Αίγλη όταν σε Galea έχει 10? και σε Lolita, Mousses 12?.; Καλύτερη κατάσταση, φυσικά στο Galea, κερδίζει εύκολα σε όλους τους τομείς.
Lolita λοιπόν. Τι ώρα να ήταν; 4.30 στα σίγουρα, μπορεί να κόντευε και 5. Πελάτες; Εγώ, εσύ και ο Χατζηπετρής. Οι κοπέλες μόνο θλιμμένες δε μου φάνηκαν, μάλλον αγριεμένες, με αποτέλεσμα να κάνουμε το μεγαλύτερο λογαριασμό εδώ και αρκετό καιρό. Εισάγω στο λεξικό του site τον όρο V-level (Vasos level) για τις προσφερόμενες υπηρεσίες των κορασίδων. Οι κοπέλες με τις οποίες ασχολήθηκα ήταν οι εξής:
Σόνια (V-level included), ξανθό από Βαρσοβία, στο οποίο αναλώθηκε ο περισσότερος χρόνος και το περισσότερο χρήμα
ʼννα (V-level included), μαυρούλα από Τζαμάικα όπως οι περισσότερες. Χείλη που αξίζουν μιας ευκαιρίας.
Γιούλη (V-level included), ξανθό milf με εξοπλισμό σιλικόνης. Εγγύηση.
Τζούλια, ένα ακόμα ξανθό με στρασάκι στη μυτούλα για τους λάτρεις.
Τατιάνα (V-level included), ξανθό με ωραία μάτια. Λιγότερο φορτική να ήταν, αλλά δεν ήταν η μόνη, χθες τουλάχιστον.
Ζανέτ, η πιο γλυκιά από όλες, από Ουράλια μεριά.
Φυσικά υπήρχαν πολλές ακόμα, από μια ψηλή και λυγερή μαύρη μέχρι μια τεραστίων διαστάσεων, (ξανθιά ή μελαχρινή, από το σοκ δεν θυμάμαι πια), που όταν ανοίξω στριπ για τους λάτρεις των XXL μεγεθών θα είναι από τις πρώτες που θα προσλάβω (μαζί με την Κάρλα φυσικά, Υπουργέ μου)
Φυγή-λύτρωση από το μαγαζί, στο τέλος, μετά και από τις κοπέλες. Υπέροχο συναίσθημα να τις βλέπεις να πληρώνονται λίγο πριν αποχωρήσουν, καταλαβαίνεις για τα καλά ότι τα λεφτά σου έπιασαν τόπο.
P.S. Οτιδήποτε πει ο Frankie είναι ψέματα