Επισκέπτης
Χατσού σκύλο, χατσού γιατρό, χατσού κινητό, χατσού ψάρι, χατσου Γλυφάντα, χατσού γιέβρο. Βρε ουστ!
....
Χατσού σκύλο, χατσού γιατρό, χατσού κινητό, χατσού ψάρι, χατσου Γλυφάντα, χατσού γιέβρο. Βρε ουστ!
Δίπλα από το BG όμως, όπως βγαίνεις στα αριστερά και αριστερά στις σκάλες, δεν... μου 'χε φάει και την cashcard κάποτε και έτρεχα πανικόβλητος και στουπί πέρα δώθε...
αναποδα την εβαλες ???? ή καποιος πριν απο σενα εκανε μαλακια....κ απομαγνητισε το μηχανημα....
για το καλό μου
Aφιερωμενο pelop.....κ καλη συνεχεια....
Και μολις ερθει η ωρα για τι λενε ? Για νι χατσου ?
Δεν ξερω βρε ropale..για μαθε μου plz..
Οχι αυτη με το φορεμα....η αλλη,ειναι απλα ξεκωλο....τπτ παραπανω....ποιες ήταν δύο ψωλίτσες - προφανώς stripper - που κάθονταν μπροστά στη πίστα; Η μία φορούσε χυτό άσπρο φόρεματακι
μολις κατεβηκε βρεεεεεεε...........παλι επανω..... ????? (εχε υπομονη...μεχρι ο λεγαμενος να βαρεθει το μ@υνι) ....Μάλλον γρήγορα - γρήγορα. ʼντε και στη πίστα
Την ξερεις....αν την παρατηρουσες καλυτερα...αλλα ειχες ασχολιες...φαινεται...ή μηπως σκοτουρες???Δεν τη ξέρω. Πάνω, πάνω
Λεγαμενος = Σπονσορας επι τη γενικη εννοια....κ στα μεσα κ στα εξω....αλλα ολα να γυρνανε...Ποιος λεγάμενος ρε mclein; Ο βασικός μάλλον. Γιατί από ότι φάνηκε..
Ρε τι τραβάμε με τα μυαλά που 'χουν οι καριόλες.
Μάλλον. Όχι ασχολίες είχα . Ήταν ρητορικό το σχόλιο