giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
άι γουίλ εξπλέιν του γιου δε ντρίμ τουνάιτ, μπιτς..εσυ πιπα-κωλο..
τα γνωστα δηλαδη..
άι γουίλ εξπλέιν του γιου δε ντρίμ τουνάιτ, μπιτς..εσυ πιπα-κωλο..
τα γνωστα δηλαδη..
πλυνε καλα το τυρογαριδακι σου γιατι εχω κεφια στρακι..άι γουίλ εξπλέιν του γιου δε ντρίμ τουνάιτ, μπιτς..
μα καλα, δε χορτασες πουτσες με το γαβρο φετος ?πλυνε καλα το τυρογαριδακι σου γιατι εχω κεφια στρακι..
με αυτοτιμώρησα για να μαθω..Ωρε Παπα-Γιωργη..Τι εκανες και εγινες warned ?
FREE MAC...
Αυτα..
archbishop μηπως εννοειτε ?PS
Papagiorgo for Patriarch
εχτες το βραδι πηγα ρασπουτιν μια κανινουργια κοπελα στο μαγαζι οταν χορευε στην μπαρα περνει απο το μπροστινο τραπεζι το μπουκαλι τις μπυρας και το βαζει στο κωλο δεν θυμαμαι ονομα κοπελας
Έχει.Μεταγραφές από Ριτόρνο και Ντόλς.Καρολίνα Πολωνέζα από Ντόλς και Σισίλια από Ριτόρνο.Επίσης αρκετές μαύρες
εχτες το βραδι πηγα ρασπουτιν μια κανινουργια κοπελα στο μαγαζι οταν χορευε στην μπαρα περνει απο το μπροστινο τραπεζι το μπουκαλι τις μπυρας και το βαζει στο κωλο δεν θυμαμαι ονομα κοπελας
με αυτοτιμώρησα για να μαθω..
free windows και βοθρο..
πραγματι.. και μετα του επρηζε τ αρχιδια του χριστιανου να πιει απο αυτο το μπουκαλι...
χθες βραδυ πηγα... Καρολινα φοβερο κοντοπουτανο, γλυκο προσωπο κλπ... εκνευριστικη φωνη και πολυ πιεστικη για πριβε... στον απλο ηταν απλα οκ...
φανταστικη Γιασμιν... φοβερο σοου και γαμω τους χορους, ακομα και ο απλος.
και η αγαπημενη μου εχθες... Νταλια, η κατι τετοιο, ψηλη, μεγαλο στηθος φοβερος απλος..
αυτα, ελπιζω να βοηθησα
φρι [size=14pt]μι[/size] ρε μάδερ φάκερς..σε αυτοτιμωρήθηκες?
free linux και χριστόδουλος ξηρός
φρι μι ρε μάδερ φάκερς..
σπάστα και ξαναρίξτα..μάδερ φάκερ είσαι σύ ρε που γουστάς μόνο μεγαλούλες κυριούλες.Άρα να ζητήσεις ελευθερία από τον εαυτό σου!