You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
αδερφέ μακρυά απ'τις Εσθονές του μαγαζιού...τσάμπα λεφτά χαλάς...
οι γκόμενες ανήκουν στον όμιλο/κύριο EUROSTRIP...κ περιφέρονται χρόνια στην Ευρώπη...σε μεγάλα clubs/parties...
τώρα, να σε γουστάρει η γκόμενα παίζει...να κάνει το οτιδήποτε μαζί σου...αποκλείεται...λόγω....beep beep...
αυτά !
Αυτο με τις Εσθονες το καταλαβαινω πικολακι μου, αν και απο οτι ακουω εχουν αρχισει να "χαλαρωνουν" τα ηθη τους και ειναι "αρκετα free" στο πριβε..Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι οι αλλαξοκωλιες που ακουω να παιζονται μεταξυ Baby Gold και Κinky..Ακουω οτι αρκετες γνωστες φραπεδο-γκομενες του Γκολντ τωρα προσφερουν τις υπηρεσιες τους στο Κinky..
Λες και εχουν κανει κατι σαν κοινοιπραξια για να κτυπησουν τα Λιντο-Ανατολη..Για λεγε τι παιζει εσυ που εισαι μαχιμος, διοτι εμεις οι συνταξιουχοι για κανενα τελικο του CHL ειμαστε..
Αυτα..
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Καλά αυτοί οι μαλάκες στο Kinky πήγαν 55 Ευρώ το πριβέ;
ρε φίλε το πριβέ το έχουν από την αρχή στα 55.Άνοιξαν βλέπεις 17/12 πάνω στα χριστούγεννα και "ξέχασαν" μετά να το βγάλουν...
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Αυτο με τις Εσθονες το καταλαβαινω πικολακι μου, αν και απο οτι ακουω εχουν αρχισει να "χαλαρωνουν" τα ηθη τους και ειναι "αρκετα free" στο πριβε..Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι οι αλλαξοκωλιες που ακουω να παιζονται μεταξυ Baby Gold και Κinky..Ακουω οτι αρκετες γνωστες φραπεδο-γκομενες του Γκολντ τωρα προσφερουν τις υπηρεσιες τους στο Κinky..
Λες και εχουν κανει κατι σαν κοινοιπραξια για να κτυπησουν τα Λιντο-Ανατολη..Για λεγε τι παιζει εσυ που εισαι μαχιμος, διοτι εμεις οι συνταξιουχοι για κανενα τελικο του CHL ειμαστε..
Αυτα..
πές μας θείε για τις αλλαξοκωλιές γιατί βαριέμαι να τρέχω στα κωλομάγαζα νυχτιάτικα.Βαρέθηκα τις μπούρδες,το γυφτοσκέψιμό τους και τις ψεύτρες τους.
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Ορκίζεσαι???
όχι,αλλά το ότι τις τελευταίες 5 φορές έχω χαλάσει μόνο 55-60 ευρώ συνολικά την ώρα που σε παλαιότερα έτη χαλούσα 800 με 1000 σε αντίστοιχες επισκέψεις λέει από μόνο του πολλάκις..
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Πλεον στο πριβε Μακ ολλες σχεδον προσφερουν Φραπε (κατοπιν συνενοησης απο πριν) 1-2 τεμαχια προσφερουν και
για πές....μπάς και γίνει τίποτα επιτέλους!!!!!!!
όσον αφορά το κίνκυ σίγουρα...εκτός κι αν βγει κ κάποιος άλλος κ το επιβεβαιώσει οτι άλλαξαν τα πράγματα...στο μαλακομάγαζο.
για απο τουλαχιστον δυο τεμαχια επιβεβαιωνω!!! Δεν ξερω αν μετραει οτι τις γνωριζω απο τοτε που δουλευαν Ρασπουτιν,αλλα ισχυει
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
για επιβεβαιώστε κίνκυδες
Επισκέπτης
για απο τουλαχιστον δυο τεμαχια επιβεβαιωνω!!! Δεν ξερω αν μετραει οτι τις γνωριζω απο τοτε που δουλευαν Ρασπουτιν,αλλα ισχυει
μιλάγαμε για τις Εσθονές...ή νομίζω ?
αυτές που γαμιούνταν στο Ρασπούτιν - Γκολντ - Λολίτα...προφανώς τώρα καλοπερνάνε με μια απλή πίπα...
Επισκέπτης
Αυτα..
εγώ είμαι απόστρατος...ειδική κατηγορία μπορώ να πω...δεν ασχολούμαι με το άθλημα...είμαι in love...εδώ κ πολύ καιρό...!!!
επίσης, η κοινοπραξία δεν είναι μόνο Lido - Anatoli...είναι κ Sports Cafe...;)
mazda6
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2009
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
Κοιτα να δεις το να καθεσαι να την λες σε εμενα και τον καθε ενα μεσα απο ενα φορουμ μπορει να σε ανεβαζει.
Οπως την βρισκει ο καθενας.
Οτι γνωριζεις πολλα περισσοτερα απο εμενα και απο πολους εδω μεσα δεν το αμφισβητω.
Εγω οταν γραφω κατι το λεω απο προσωπικη εμπειρια και οχι απο κονε που εχω. Οποτε αν θελεις να αμφισβητεις τα λεγομενα μου ειναι επιλογη σου.
Εγω θεωρω οτι εδω μεσα λεμε ο καθε ενας οτι βλεπουμε και ενημερωνομαστε.
Πισω απο το πληκτρολογιο πιστεψε με δεν εχω σκοπο να εντυπωσιασω κανεναν. Στην πραγματικη ζωη τα πραγματα ειναι αρκετα διαφορετικα.
Δεν λεω κατι για την παρτυ σου. Και στα αρχιδια μου αν εχεις οποια αποψη θες για μενα. Στην τελικη δεν ζω μεσα απο το πληκτρολογιο.
Εχουμε μιλησει και πριβε και φαινεσαι καλο παλικαρι αλλα αυτη η μαλακια να την λες σε ολους εξαιρουμενων 10 φιλων αποψη μου ειναι κουραστικη.
Φιλικα στα λεω και οχι για να δημιουργησω κλιμα εντυπωσιασμου.
mazda6
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2009
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
Το τι κανω εγω σπιτι μου και εκτος δεν νομιζω να σε αφορα.
Ουτε η εξαιρεση του κανονα ειμαι εκτος αν θεωρεις οτι οτι το σαιτ ειναι γεματο στα 20χρονα.
Γιατι εχεις κολησει οτι θελω να εντυπωσιασω δεν καταλαβαινω.
Εκφερεις αποψη για ολλο το φορουμ μηλωντας σε δευτερο προσωπο λες και εισαι η κοινη λογικη και η ενοποιημενη αποψη ολλων των χρηστων του φορουμ αυτου.
Επισης μιλας για ειρωνια.
Ποτε σε ειρωνευτικα?
Ποτε σχολιασα ποστ δικο σου προσπαθωντας να σε μειωσω ή να σου την πω?
Ποτε χρησιμοποιησα επιθετικους προσδιορισμους μειωνοντας σε ως ανθρωπο?
Ποτε σου επιτεθηκα γραπτως?
Δεν νομιζω στο παρελθον να εχω κανει τιποτα απο τα παραπανω.
Εσυ ομως?
Τελος παντων ας το κοψουμε εδω γιατι ετσι και αλλιως οσα και να γραψω ή γραψεις εσυ δεν θα επωφελησουν ουτε εμας αλλα και ολους τους υπολοιπους.
Ουτε η εξαιρεση του κανονα ειμαι εκτος αν θεωρεις οτι οτι το σαιτ ειναι γεματο στα 20χρονα.
Γιατι εχεις κολησει οτι θελω να εντυπωσιασω δεν καταλαβαινω.
Εκφερεις αποψη για ολλο το φορουμ μηλωντας σε δευτερο προσωπο λες και εισαι η κοινη λογικη και η ενοποιημενη αποψη ολλων των χρηστων του φορουμ αυτου.
Επισης μιλας για ειρωνια.
Ποτε σε ειρωνευτικα?
Ποτε σχολιασα ποστ δικο σου προσπαθωντας να σε μειωσω ή να σου την πω?
Ποτε χρησιμοποιησα επιθετικους προσδιορισμους μειωνοντας σε ως ανθρωπο?
Ποτε σου επιτεθηκα γραπτως?
Δεν νομιζω στο παρελθον να εχω κανει τιποτα απο τα παραπανω.
Εσυ ομως?
Τελος παντων ας το κοψουμε εδω γιατι ετσι και αλλιως οσα και να γραψω ή γραψεις εσυ δεν θα επωφελησουν ουτε εμας αλλα και ολους τους υπολοιπους.
Επισκέπτης
Δεν ηταν ηρωνεια.
Το αντιθετο.
Ηθελα απλα να πω ευχαριστω που μου ανοιξες τα ματια και δεν εχασα χρονο και χρημα τσαμπα.
Τελικα ο γραπτος λογος παρεξηγει ευκολα.
Τελος παντων.
πάσο...σβήστηκαν όλα τα ποστ μου...!
συγγνώμη για την επίθεση, απλά πίστεψα πως πήγες να με "δουλέψεις" όσον αφορά αυτά που έλεγα για τα τοπ γκομενάκια του μαγαζιού δλδ τις Εσθονές κ 1-2 ΛιθουανοΟυκρανές...και του τι πράττουν εντός/εκτός μαγαζιού!
O Παθιαρης σταματησε να γραφει..Μιουταρανε και το πικολακι μου..Αντε καλα κρασια..!!
Μod..Στο ξαναγραφω..Μαλακια εκανες που μιουταρες τον Μακ..Ο αλλος ηθελε να ακουει μπινελικια, και απλα ο Μακ του τα εγραφε...!!!
Αιντεεε..Αφου βλεπεις οτι οι καινουργοι κοιμουνται ορθιοι..!!!
Αυτα και καλημερα σας..
Μod..Στο ξαναγραφω..Μαλακια εκανες που μιουταρες τον Μακ..Ο αλλος ηθελε να ακουει μπινελικια, και απλα ο Μακ του τα εγραφε...!!!
Αυτα και καλημερα σας..
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
O Παθιαρης σταματησε να γραφει..Μιουταρανε και το πικολακι μου..Αντε καλα κρασια..!!
Αυτα και καλημερα σας..
Free Mclein
Pathos come back
Vothros go home
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39