Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Hector

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ το είπα του Θανάση πέρυσι:
"Φτιάξε ρε μαλάκα τους δρόμους να μην σου έρχονται με τα cayenne..."

Και μου απάντησε:
"Άσε ρε...εάν φτιάξουμε τους δρόμους θα γεμίσουμε exotic cars, τουλάχιστον η cayenne και τα όμοια βγαίνουν και υβριδικά πλέον, οπότε θα συνάδουμε και με το κλίμα της κυβέρνησης."

:grin:

Κάτι σαν την... «πράσινη ανάπτυξη» ας πούμε!!!  :cool2:

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
Επισκεψη χθες στο Kinky.
Ωρα αφιξης 1.00
Μισο γεματο το μαγαζι για δεδομενα Παρασκευης.

Τεσπα περασα 2.30 ωριτσες και αυτο λογο μιας συγκεκριμενης τριπερ  απο Εσθονια.

Περιεργη περιτπωση η τυπισα. Μου εχει δωσει τηλεφωνα και ειναι ανοιχτη στο να βρεθουμε εξω.

Το τι μαλακια ακουσα αυτο το βραδυ δεν λεγεται. Τι οτι μοιαζω με τον Λεοναρντο Ντι Καπριο, τι οτι ποσο την εχω αναψει, τι οτι γιατι να σε γνωρισω εδω μεσα, Οτι να πει ψεματα οτι ειναι αρωστη μες στην βδομαδα και να κανονισουμε να βγουμε και αλλα πολλα που βαριεμαι να τα γραψω.

Γενικα παρουσιαζεται ως καινουρια και οτι δεν εχει ιδεα απο στριπ. Αλλα οταν την ειδα στην πιστα την ειδα να το πηγαινει καλα το γραμμα.
21 χρονων η τυπισα και καλα καυλωσε με την παρτη μου !!! :jerking:

Τελος παντων αφου δεν ειπε οτι με αγαπησε κιολας παλι καλα  :rockon:

Στην τελικη πλεον αυτες τις μαλακιες τις εχω ξανακουσει απλα οχι σε τοσο μεγαλο βαθμο.

Καλημερουδια σε ολλους και καλες λοιπες εξορμησεις, εγω ρεπο για το υπολοιπο τρειημερο γιατι σε λιγο θα πιστεψω οτι ειμαι και ο Μπραντ Πιτ με αυτα που ακουω. :2funny:

Επισκέπτης
αδερφέ μακρυά απ'τις Εσθονές του μαγαζιού...τσάμπα λεφτά χαλάς...

οι γκόμενες ανήκουν στον όμιλο/κύριο EUROSTRIP...κ περιφέρονται χρόνια στην Ευρώπη...σε μεγάλα clubs/parties...

τώρα, να σε γουστάρει η γκόμενα παίζει...να κάνει το οτιδήποτε μαζί σου...αποκλείεται...λόγω....beep beep...

αυτά !

meryl

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλά αυτοί οι μαλάκες στο Kinky πήγαν 55 Ευρώ το πριβέ;

Επισκέπτης
Δυστυχώς για μια ψεύτρα Εσθονή.

τώρα έμαθες...για τις Εσθονές...

ααα...κ κάτι ακόμη..το μαγαζί δεν προσφέρει τίποτα περισσότερο στο πριβέ απ'ότι στους απλούς...κ στους απλούς δεν προσφέρει τίποτα περισσότερο απ'ότι να έπινες καφέ στο κολωνάκι κ να έβλεπες μερικούς κώλους να περνάνε απο μπροστά σου...

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
τώρα έμαθες...για τις Εσθονές...

ααα...κ κάτι ακόμη..το μαγαζί δεν προσφέρει τίποτα περισσότερο στο πριβέ απ'ότι στους απλούς...κ στους απλούς δεν προσφέρει τίποτα περισσότερο απ'ότι να έπινες καφέ στο κολωνάκι κ να έβλεπες μερικούς κώλους να περνάνε απο μπροστά σου...

Πλεον στο πριβε Μακ ολλες σχεδον προσφερουν Φραπε (κατοπιν συνενοησης απο πριν) 1-2 τεμαχια προσφερουν και  :pipa2:

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
αδερφέ μακρυά απ'τις Εσθονές του μαγαζιού...τσάμπα λεφτά χαλάς...

οι γκόμενες ανήκουν στον όμιλο/κύριο EUROSTRIP...κ περιφέρονται χρόνια στην Ευρώπη...σε μεγάλα clubs/parties...

τώρα, να σε γουστάρει η γκόμενα παίζει...να κάνει το οτιδήποτε μαζί σου...αποκλείεται...λόγω....beep beep...

αυτά !

Γεια σου ρε Μακ Μορτη. Παλι καλα που εχω και εσενα και μαθαινω...

Προσκυνάω.

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6

Οπως στρωνει κοιμαται ο καθενας.

Το πως γραφω μην το αναλυσουμε εξαλου σε μπουρδελοφορουμ ειμαι δεν ειναι ο σκοπος μου να εντυπωσιασω.

Ασε που ειμαι και ακόμα υπό την επήρεια μουνειλας και ποτού...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
τα προσκυνήματα άσ'τα για κανέναν [size=14pt]άγιο[/size]...

ai-pont.jpg

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
έχεις πάντα τα panta?  :2funny: :2funny: :2funny: E γαμήθηκαν τα πάντα πια

Συνημμένα

• panta.jpg
    panta.jpg
    31,5 KB · Εμφανίσεις: 16

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
τί να λέμε τώρα μπρέ θείε?έκανα το λάθος τα χθές και πέρασα από τα λίντα....που αυτή τη στιγμή είναι το λιγότερο κακό μαγαζί υποτιθεται στην αθηναική νύχτα.Τί είδα?το απολυτο τίποτα δυστυχώς!!!!ξενέρωσα στο μισάωρο και την έκανα χρεωμένος μόνο με ένα ποτό,όταν άλλοτε έφευγα χρεωμένος με 10 πριβέ...

Δηλαδη ουτε μια καλη ? Τοσο χαλια ειναι οι γκομενες Παθιαρη μου ? :think:

Αυτα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom