ρε συ...μια απορια εχω...
όταν πηγαίνεις σε στουντιο...(δεν ξερω αν πηγαινεις,εχω δει το νικνειμ σου σε ποσταρισματα...δεν εχω διαβασει)...
γαμάς αφου τους έχεις διαβάσει τις λίστες απ'τα στριπ ? και αν κανεις κανενα λάθος,φεύγεις...πας τα ξαναδιαβαζεις να τα μαθεις καλα...κ γυρίζεις για την τιμωρια σου ?
βασικά,να στη λύσω ναούμ..(όχι ο παλιός διαιτητής..κατά το "όχι ο νώντας"
)
πάω σε στούντιο που είναι συνήθως κοντά στα αγαπημένα μου κωλάδικα(π.χ.συγγρού 144,τριγγέτα,αριστοτέλους,θησέως,αθανασίας κλπ...)γιατί κάνω το εξής...πληρώνω είσοδο στο κωλόμπαρο,μπαίνω μέσα,κάθομαι,παίρνω τις οσμές τις αρωματικές που είναι απαραίτητες για να πέσει η σεροτονίνη στις σωστές δόσεις στα νευροφυτικά μου,μου έρχονται στο μυαλό τα κατα καιρούς σεναριακά δρώμενα του φραπέ που εκτυλίχθηκαν μπροστά στα ματια μου,θυμάμαι ονόματα,διευθύνσεις,αγαπημένο φαγητό,αγαπημένο ρούχο-παπούτσι,αγαπημένο πρόσωπο τεμαχίων,κοιτάω γύρω μου και συνήθως βλεπω τον μέτρ του γκόλντ δημιουργώντας ψευδαισθησιακή ονείρωξη στό όλο μου είναι το οποίο μετά ξεσπάει στο εξής τροπάριο:βγαίνω έξω,χώνομαι στο στούντιο δίπλα,κάθομαι καναπέ,περιμένω τεμάχιο να βγεί από τη λαιμητόμο-στουντιοκάμαρα,παρατηρώ τον χαμηλό φωτισμό,χάνομαι στις μαγικές αισθήσεις του ημίφωτος,βγαίνει μετά η ταναπού στουντιού,βλέπω και την τσατσά που είναι σαν το ανάποδο γαμώτο ναούμ και ενώ ο σκοπός μου είναι το πραγματικό ροστερέισιον ξενερώνω και φεύγω για σπίτι αρνούμενος να ξαναπεράσω στο κωλάδικο που πλήρωσα είσοδο γιατί το θεωρώ κακό οιωνό.Για αυτό όταν βλέπετε φανταστικές λίστες,μου έχει συμβεί το παραπάνω και στεναχωριέμαιπου δε δίνω χαρά και πληροφόρηση στο λαό μου από κάτω που ζεί για να με χειροκροτήσει.Αυτή είναι η τιμωρία μου και αυτά...