Επισκέπτης
Λόγια ξέρουμε να λέμε πολλά, αποδείξεις δεν έχουμε...
Ρώτα την μάνα σου...για αποδείξεις...χωρίς κέρασμα τη γάμησα..αφού σφουγγάρισε τις σκάλες του σπιτιού μου...
Ρώτα την μάνα σου...για αποδείξεις...χωρίς κέρασμα τη γάμησα..αφού σφουγγάρισε τις σκάλες του σπιτιού μου...
Δεν περιμένεις βέβαια απάντηση σ' αυτό...
Όσοι έχουν πηδήξει αξιόλογη στρίπερ λευκής σαρκός (όχι μπάζο) με...
...50 € εντός μαγαζιού (ήτοι είσοδος και 2 διπλά κεράσματα δηλαδή περίπου 10-15 λεπτά γνωριμίας με το «θύμα»)
...και 150 – 200 € εκτός μαγαζιού ως αμοιβή του «θύματος»
...ήτοι σύνολο maximum 250 €.
παρακαλώ να παρουσιαστούν για να μαθαίνουμε κ’ εμείς οι ερασιτέχνες πως γίνεται στη πράξη όχι στα λόγια...
Οι θαυμαστές σου περιμένουν να απαντήσεις (όχι σε μένα) επί της ουσίας των ισχυρισμών σου...
...ότι δηλαδή μετά από γνωριμία 10-15 λεπτών με μια απ’ τις μουνάρες εντός του μαγαζιού, ...την έχεις κλείσει για συνάντηση εκτός, για πήδημα έναντι 150-200 €.
Π Α Ρ Ω Ν
αχαχαχχαχαχα....παραιτήθηκε κανένας αρχηγός παράταξης και δηλώνεις παρών?
ηρεμα ρε περιεργε...Σάλτα κ γαμήσου μωρή αδερφάρα...
ΚΑΙ ΕΣΥ...ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ...
Για χρήμα δεν ξέρω...αλλά αφού στον ελεύθερό σου χρόνο...μαθαίνεις τα ροστερ απ'έξω κι ανακατωτά...πως να ζήσεις διαφορετικά ?
τι έγινε ρε παιδιά?
πληρώνουμε καλόπαιδα να βάζουν καλές κριτικές αλλά δεν πληρώνουμε το web-hosting και ξεμένουμε από Site?
The site xxxx-xxxxxx.com has been disabled. Please contact support.
www.bourdela.tv/content/view/386/222/#jreview_11654]http://www.bourdela.tv/content/view/386/222/#jreview_11654[/url]: Αξίζει! (7.4)
Κατα την γνωμη μου το καλυτερο strip club στην αθηνα.Οι κοπελες δεν ειναι και τρομερα ομορφες αλλα κανουν καλο prive.Μπορεις να κανεις οτι επιθυμεις!Ξεχνα τα δαχτυλακια και οτι η κοπελα μενει γυμνη,εδω κανεις οτι θελεις, ο,τι σου καυλωσει.Εχω γυρισει τα παντα και ξερω τι γινεται παντου.Το μαγαζι τα σπαει ο χωρος μια χαρα δεν περιμενεις κατι καλυτερο αφου σου προσφερει τετοια πραγματα,μεχρι και τα ποτα πολυ σπανια δεν ειναι καλα.Οι τιμες φυσιολογικες 10 ο χορος,50 το prive.Μην χασετε την ευκαιρια και δεν πατε ΑΞΙΖΕΙ πραγματικα!!!
εαν εισαι τεχνιτης στο παιχνιδι μπορεις να κανεις πολλα...............ειχαμε παει με φιλαρακο σε στριπ οπου γαμησε και χωρις λεφτα..................