Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ξερει κανεισ απο τουσ παλιουσ τι φαση ειναι μια ψηλη μελαχροινη ρωσσιδα απο το βαβυ ο ονοματι λαρα (καλλιτεχνικο).μου πουλαει ερωτα και δεν ξερω απο τι να φυλαγομαι. αξιζει τουλαχιστον φορτωμα γιατι δεν το εχω επιχειρησει ακομα η πεταμενα λεφτα?

απο ποιό baby o ?  *P *P *P

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

το ώχ δεν πήγαινε στην κοπέλα για την οποία δεν ξέρω και αν την ξέρω κάν,πήγαινε απλά στο όλο concept του μαγαζιού.Περισσότερα δεν γνωρίζω,αλλά ακολούθα το ένστικτό σου.Νομίζω ότι αυτό είναι το πιό σωστό.

βουλησ

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
παιδια δωστε καμμια πληροφορια γιατι ειμαι απο επαρχια. μην ανεβοκατεβενο τζαμπα

Επισκέπτης
το ώχ δεν πήγαινε στην κοπέλα για την οποία δεν ξέρω και αν την ξέρω κάν,πήγαινε απλά στο όλο concept του μαγαζιού.Περισσότερα δεν γνωρίζω,αλλά ακολούθα το ένστικτό σου.Νομίζω ότι αυτό είναι το πιό σωστό.

γιατί δεν του λες οτι στο B'o της Πειραιώς...δεν παίζει φόρτωμα ?

μην κοροϊδεύεις ρε τον κόσμο...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
γιατί δεν του λες οτι στο B'o της Πειραιώς...δεν παίζει φόρτωμα ?

μην κοροϊδεύεις ρε τον κόσμο...

σωστά τα λές.Δεν μπορώ όμως να του απαγορεύσω τα όνειρα για ένα καλύτερο σεξουαλικό αύριο.Είναι και από επαρχία το παιδί.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
παιδια δωστε καμμια πληροφορια γιατι ειμαι απο επαρχια. μην ανεβοκατεβενο τζαμπα

καμμιά γυναίκα όμορφη δεν παίζει εκεί που είσαι?πρέπει να μας πείς και σύ κάτι από τον τόπο σου και άς είναι μπαλωμένο... :2funny:

βουλησ

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
αν δεν παιζει φορτωμα γιατι κανει σαν να μην εχει ξαναδει αντρα?

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
αν δεν παιζει φορτωμα γιατι κανει σαν να μην εχει ξαναδει αντρα?

κοίτα να δείς,οι στρίππερ στην πλειοψηφία τους ντρέπονται,το έχουν από τη φύση τους.Ειδικά άν βλέπουν παιδιά από την επαρχία κοκκινίζει το μαγουλάκι τους,κομπεύει η γλώσσα τους κλπ...μή παραξενεύεσαι για αυτή τη συμπεριφορά.Σκέψου εσύ να πήγαινες στη χώρας της λάρας και να πήγαινες σε ένα μπάρ με ρωσίδες που ψάχνουν άντρα...δεν θα ντρεπόσουν?δεν θα ένιωθες λίγο άβολα?

john1970

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
και εμενα μια 35αρα striper με εχει παρει 3 τηλ να βγουμε εξω να φαμε να τα πουμε.ομολογο οτι την αποφευγω και στο μαγαζι ομως της μηλαω ευγενικα τι να θελει αραγε

βουλησ

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
δεν μου φανηκε κ πολυ ντροπαλη.και οταν λεω επαρχιωτησ μην φανταστεισ κανα τσοπανο

john1970

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
δεν τη γνωριζω πολυ μια δυο φορες κατσαμε μαζι (ηξερε ομως οτι κηνηγουσα μια αλλη παρα πολυ και εφαγα χυλοπιτα)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom