Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Join the club, κλάψε και εσύ, έχει πέραση τελευταία.

:2funny:

vitsi

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
@ VITSI

Καλά  όλα  τα  άλλα , το  « Μούσσες» γιατί δε  σου  άρεσε ?

Διότι βαρέθηκα, νύσταξα και γενικά πέρσα χάλια. Πίστεψε η ψυχολογία μου ήταν καλή και μου χάλασε. Πέρασε σε 1,5 ώρα που καθόμουνα στο μαγαζί μόλις 2 κοπέλες από το τραπέζι μας και γενικά κυριαρχούσε μία βαρεμάρα. Αυτά. Άσε που δε τρελάθηκα και με τα τεμάχια

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ότι  γαμάτε  τώρα , από Σεπτέμβρη  οι πουτάνες  - σίτυτουρ - βιζιτούδες  θα  κόβουν και ΦΠΑ  30 %
Αν κόβουν και τιμολόγια, κανένα πρόβλημα...για να μην σου πω και καλύτερα μάλιστα!

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Αν κόβουν και τιμολόγια, κανένα πρόβλημα...για να μην σου πω και καλύτερα μάλιστα!

θα μπορω να τα περναω στα βιβλια αν δουλευω ως ελευθερος επαγγελματιας να δικαιολογησω καποια εξοδα? ;)

ως τι υπηρεσιες θα γραφονται?
για πες.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235
Χεστε μας ρε παιδια με τις Μουσες ..... στριπ ειναι αυτο ή Ρουμαναδικο ????? .... παλια ναι ηταν ΣΤΡΙΠ οι Μουσες τωρα ειναι χασιμο χρηματων και χρονου ....

το kleinmein ξερω εγω απο που βγαινει .... απο το κλαζομπανιερα ..... ελα σε πειραζω παλιε μου φιλε ΘΕΟΣ,elvis7 κτλ .... ανθρωπος σαλαμανδρας εισαι πλεον .....

Επισκέπτης
εγω που δεν τους ξερω θα μεινω στην άγνοια?

Eσύ θα περάσεις για ιδιαίτερα ή θα το πάμε στο παρακαλετό ?

Εδώ μας λέει η άλλη οτι έχει γαμηθεί στα 24 της,στριπερ, με 2 άντρες σε όλη της τη ζωή...

Ρουμάνα....με θητεία στην Japan...κ καλά σε κυριλλέ φάσεις...

TΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ κι εμεις γαμάμε αέρα....

Κ μετά δούλευα τον βίτσι...κ τώρα εγώ είμαι 100x - χειρότερος....

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
θα μπορω να τα περναω στα βιβλια αν δουλευω ως ελευθερος επαγγελματιας να δικαιολογησω καποια εξοδα? ;)
ως τι υπηρεσιες θα γραφονται?
για πες.
Ότι σε βολεύει, γράψε υπηρεσίες γραμματειακής υποστήριξης ή π.χ. μιας και οι κοπέλες θα είναι και ξένες, γράψε κάτι για μεταφράσεις.
Ότι βολεύει, σιγά μην έχουν πρόβλημα. Άσε που επειδή δεν θα ζητάνε και όλοι τιμολόγια, θα σου κόβουν και παραπάνω, όπως στα πρατήρια βενζίνης ένα πράγμα.

ΥΣ: Εάν πας με συντελεστές για τον προσδιορισμό του φορολογητέου, δεν έχει νόημα να δικαιολογείς έξοδα, αλλά παραμένει ενδιαφέρον το θέμα Φ.Π.Α, ειδικά εάν είναι 30% όπως λέει ο Ανδρέας!

Χεστε μας ρε παιδια με τις Μουσες ..... στριπ ειναι αυτο ή Ρουμαναδικο ????? .... παλια ναι ηταν ΣΤΡΙΠ οι Μουσες τωρα ειναι χασιμο χρηματων και χρονου ....

Δεν ξέρω τι παίζει αυτή την περίοδο, πάντως την άνοιξη, είχε μερικά καλά τεμάχια.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235
Δεν ξέρω τι παίζει αυτή την περίοδο, πάντως την άνοιξη, είχε μερικά καλά τεμάχια.

Θελει πολυ δουλεια ομως φιλε ακομα ..... εγω να περασω καλα Μουσες απο εποχη Νικολ Ρουμανας,Αντζις,Καρλας και της παλαι ποτε σταφιδογριας γριεντζο .... ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ !!!!!!

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Εδώ μας λέει η άλλη οτι έχει γαμηθεί στα 24 της,στριπερ, με 2 άντρες σε όλη της τη ζωή...

Ρουμάνα....με θητεία στην Japan...κ καλά σε κυριλλέ φάσεις...

Στο Japan είναι μικροψώληδες και δεν μετράνε τα μαμήσια.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Εντάξει...φεύγω ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ...ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....
Α...δλδ αυτό στο είπε η "καινούργια" που μου γνώρισες προχθές?

Πω πω κασέτα...

Θελει πολυ δουλεια ομως φιλε ακομα ..... εγω να περασω καλα Μουσες απο εποχη Νικολ Ρουμανας,Αντζις,Καρλας και της παλαι ποτε σταφιδογριας γριεντζο .... ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ !!!!!!
Μπορεί..δεν λέω όχι, εγώ περαστικός ήμουν, συμπαράσταση σε έναν κολλητό που κέρναγε μασάζ έκανα εκείνο το βράδυ.

Στο Japan είναι μικροψώληδες και δεν μετράνε τα μαμήσια.

Με βυθόμετρο μετράμε τα γαμήσια?

Επισκέπτης
Α...δλδ αυτό στο είπε η "καινούργια" που μου γνώρισες προχθές?

Πω πω κασέτα...

Tώρα ετοιμάζω sms....πάντως....

Και ξέρεις οτι δεν έχω σε τίποτα να το κάνω πολύ διασκεδαστικό όταν γυρίσει το ξανθομούνικο....:grin:

H δικιά σου η καριολίτα...(να με συμπαθάς)...φταίει...κ η άλλη η άσχημη η φίλη τους.... :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Και ξέρεις οτι δεν έχω σε τίποτα να το κάνω πολύ διασκεδαστικό όταν γυρίσει το ξανθομούνικο....:grin:

Από εδώ και πέρα, όταν μας λένε από πιο χωριό είναι, θα ξέρουμε και την παραμύθα που έρχεται.

Χέστηνα, η άλλη είναι καλύτερη!

;)

ΥΣ: Εγώ δεν έχω δικές μου. Με μπερδεύεις με άλλον.

Επισκέπτης

H δικιά σου η καριολίτα...(να με συμπαθάς)...φταίει...κ η άλλη η άσχημη η φίλη τους.... :2funny:

τωρα εσυ γιατι τα πήρες?

ρε συ έτσι είναι αυτα τα πράγματα, δεν το κανε για να σε κοροιδέψει...

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Μπουζουξούδες  κύριοι !

Επισκέπτης
Από εδώ και πέρα, όταν μας λένε από πιο χωριό είναι, θα ξέρουμε και την παραμύθα που έρχεται.

Χέστηνα, η άλλη είναι καλύτερη!

;)

ΥΣ: Εγώ δεν έχω δικές μου. Με μπερδεύεις με άλλον.

Μα 3 ώρες μαλακίες ? Δεν έχω χρόνο ρε πούστη μου...........

Ρε τη Ρουμάνα....κι εγώ ο μαλάκας...καθόμουν κι άκουγα....

Τώρα φεύγει θεϊκό μήνυμα....μετά το οποίο θα είμαι επικηρυγμένος στο μαγαζί...ΞΑΝΑ !!!!

Επισκέπτης
τωρα εσυ γιατι τα πήρες?

ρε συ έτσι είναι αυτα τα πράγματα, δεν το κανε για να σε κοροιδέψει...

χαχαχαχαχα

μα εγώ φταίω...γι'αυτό τα πήρα...πολύ λάθος εκτίμηση...αλλά η ρουμάνα (κατά το : η πουτάνα)...δεν μου είπε απ'την αρχή απο που έμαθε τη δουλειά...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom