Επισκέπτης
τον Yorgos ή τον 1personanongrata τους ξέρεις ? ε,ρώτησέ τους...αυτοί μου το κόλλησαν...
εγω που δεν τους ξερω θα μεινω στην άγνοια?
τον Yorgos ή τον 1personanongrata τους ξέρεις ? ε,ρώτησέ τους...αυτοί μου το κόλλησαν...
@ VITSI
Καλά όλα τα άλλα , το « Μούσσες» γιατί δε σου άρεσε ?
Αν κόβουν και τιμολόγια, κανένα πρόβλημα...για να μην σου πω και καλύτερα μάλιστα!Ότι γαμάτε τώρα , από Σεπτέμβρη οι πουτάνες - σίτυτουρ - βιζιτούδες θα κόβουν και ΦΠΑ 30 %
Αν κόβουν και τιμολόγια, κανένα πρόβλημα...για να μην σου πω και καλύτερα μάλιστα!
εγω που δεν τους ξερω θα μεινω στην άγνοια?
Ότι σε βολεύει, γράψε υπηρεσίες γραμματειακής υποστήριξης ή π.χ. μιας και οι κοπέλες θα είναι και ξένες, γράψε κάτι για μεταφράσεις.θα μπορω να τα περναω στα βιβλια αν δουλευω ως ελευθερος επαγγελματιας να δικαιολογησω καποια εξοδα? ;)
ως τι υπηρεσιες θα γραφονται?
για πες.
Χεστε μας ρε παιδια με τις Μουσες ..... στριπ ειναι αυτο ή Ρουμαναδικο ????? .... παλια ναι ηταν ΣΤΡΙΠ οι Μουσες τωρα ειναι χασιμο χρηματων και χρονου ....
Κάτι μου θυμίζει αυτό το παραμύθι.Εδώ μας λέει η άλλη οτι έχει γαμηθεί στα 24 της,στριπερ, με 2 άντρες σε όλη της τη ζωή...
Κάτι μου θυμίζει αυτό το παραμύθι.
Δεν ξέρω τι παίζει αυτή την περίοδο, πάντως την άνοιξη, είχε μερικά καλά τεμάχια.
Εδώ μας λέει η άλλη οτι έχει γαμηθεί στα 24 της,στριπερ, με 2 άντρες σε όλη της τη ζωή...
Ρουμάνα....με θητεία στην Japan...κ καλά σε κυριλλέ φάσεις...
Στο Japan είναι μικροψώληδες και δεν μετράνε τα μαμήσια.
Α...δλδ αυτό στο είπε η "καινούργια" που μου γνώρισες προχθές?Εντάξει...φεύγω ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ...ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....
Μπορεί..δεν λέω όχι, εγώ περαστικός ήμουν, συμπαράσταση σε έναν κολλητό που κέρναγε μασάζ έκανα εκείνο το βράδυ.Θελει πολυ δουλεια ομως φιλε ακομα ..... εγω να περασω καλα Μουσες απο εποχη Νικολ Ρουμανας,Αντζις,Καρλας και της παλαι ποτε σταφιδογριας γριεντζο .... ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ !!!!!!
Στο Japan είναι μικροψώληδες και δεν μετράνε τα μαμήσια.
Α...δλδ αυτό στο είπε η "καινούργια" που μου γνώρισες προχθές?
Πω πω κασέτα...
Tώρα ετοιμάζω sms....πάντως....
Και ξέρεις οτι δεν έχω σε τίποτα να το κάνω πολύ διασκεδαστικό όταν γυρίσει το ξανθομούνικο....
Tώρα ετοιμάζω sms....πάντως....
Και ξέρεις οτι δεν έχω σε τίποτα να το κάνω πολύ διασκεδαστικό όταν γυρίσει το ξανθομούνικο....
H δικιά σου η καριολίτα...(να με συμπαθάς)...φταίει...κ η άλλη η άσχημη η φίλη τους....
Από εδώ και πέρα, όταν μας λένε από πιο χωριό είναι, θα ξέρουμε και την παραμύθα που έρχεται.
Χέστηνα, η άλλη είναι καλύτερη!
;)
ΥΣ: Εγώ δεν έχω δικές μου. Με μπερδεύεις με άλλον.
τωρα εσυ γιατι τα πήρες?
ρε συ έτσι είναι αυτα τα πράγματα, δεν το κανε για να σε κοροιδέψει...