Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
GRand Ritorno. Ποτέ δε το συμπάθησα και δε ξέρω γιατί. Πήγα μια βόλτα έχει ωραία κορμιά, λίγο σκυλε φάτσες. Επίσης το μαγαζί είναι ακριβό. Άλλα όπως είπε και ένα φιλαράκια μακριά τα φορτώματα από το μαγαζί αυτό. Το γιατί αφήστε το για άλλη φορά. Απλά ακούστε τη συμβουλή μου.

Αν θες μου στέλνεις ενα pm γι'αυτό...γιατί αρχίζω να σχηματίζω παρόμοια άποψη...

Thnx ! (είτε στείλεις είτε όχι...κατάλαβα περίπου τι παίζει)!

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Μετά από απουσία 2 εβδομάδων λόγω διακοπών επέστρεψα δυναμικά, έχοντας αφήσει και τη σύζυγο στο χωριό και έκανα ένα tour με συντρόφους από το παρελθόν.

ΒabyG. To πράγμα έχει γίνει πλέον ανηπόφορο. Δε ξανασχολούμε αν δεν αλλάξει πολιτική αντιμετώπισης το μαγαζί προς τους πελάτες. Τι να το κάνω να έχει τα καλύτερα μωρά της πιάτσας και να μη μπορείς να τα χαρείς. Όταν χρυσοπληρώνεις το ποτό και κάθονται οι μανταμίτσες 2 λεπτά και στο χορό μόλις 1. Άσε δε το prive. Είναι σκέτη κοροιδία, τσάμπα λεφτά, λεφτά για πέταμα. Έκει δε φορτώνω διότι οι κοπέλες είναι βεντέτες και το έχουν δει καλλιτέχνιδες. Μπορεί να πάθω και κανένα έμφαγμα αν ακούσω τιμή. Και επιτέλους κάντε καμιά ανενέωση. Ειδικά αυτή τη Τρίξι..... έλεος (κάποιος Borg θα με δαγκώσει για αυτό που έγραψα, αλλά αυτό το πιστεύω...)

Ου φοβού συναθλητή ....

Αυτό το καιρό δεν ξέρω τι έχει πιάσει πιο πολύ πάτο ... η ψυχολογία μου ή τα οικονομικά μου ...

Οπότε έχω ξεκινήσει πλήρη αποχή από τη νύχτα ...

Χώρια που ο θείος Πουρούλης μου απαγόρεψε να ξαναπεράσω από το BG μέχρι να στρώσω χαρακτήρα και να κόψω τα μαλακισμένα αγαπητιλίκια ...
Και επειδή έχει δίκιο προς το παρόν έχω σκιστεί να βλέπω dvd μόνος σπίτι ....

αυτά ... και εις άλλα με υγείαν !!!!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
δεν μετράται έτσι αλλά τεσπα γλιτώνεις κάτι...
στα παίρνουν πίσω βέβαια με τις εφάπαξ εισφορές.... και με το παραπάνω.

δεν έχεις απαλλαγή φόρου. Εχεις μείωση φόρου μέχρι 8000. δεν αφαιρούμε 40% απ την απόδειξη..... αφαιρούμε 40% από το φόρο που θα πληρώναμε για το συνολικό ποσό που θα πληρώναμε φόρο μείον τις αποδειξεις που καταθεσαμε

υπάρχει κλίμακα 40%?

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
@ VITSI

Μούσσες. Είχα καιρό να πάω, αλλά και που πήγα τι κατάλαβα. Χάλια μαύρα, μακριά.....

Καλά  όλα  τα  άλλα , το  « Μούσσες» γιατί δε  σου  άρεσε ?

Επισκέπτης
:think:  :think:   :think:  :think:  :think:

με μπερδεψατε... εγω που είμαι τεχνόκρατης με χομπυ τη λογοτεχνια που να πάω τελικά?

Καλά εσύ μας στήνεις έξω απ'τα "κλούμπς"...κ τώρα μας δουλεύεις...

Άσε...δεν σου ξαναλέμε πληροφορίες για τον καλύτερο "καφέ" της αττικής...

Επισκέπτης
Καλά εσύ μας στήνεις έξω απ'τα "κλούμπς"...κ τώρα μας δουλεύεις...

Άσε...δεν σου ξαναλέμε πληροφορίες για τον καλύτερο "καφέ" της αττικής...

Δεν θυμάμαι να δοσαμε κάποιο ραντεβου....

"τον καλύτερο "καφέ" της αττικής" --> τωρα αυτο δεν το κατάλαβα.... κανε μια επεξηγηση, θα βαλω μπρος τη μανιβέλα  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Επισκέπτης
Δεν θυμάμαι να δοσαμε κάποιο ραντεβου....

"τον καλύτερο "καφέ" της αττικής" --> τωρα αυτο δεν το κατάλαβα.... κανε μια επεξηγηση, θα βαλω μπρος τη μανιβέλα  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Αφού μας φτύνεις...κυριολεκτικά...;)

Καφέ-φραπέ...ατελείωτη ευχαρίστηση...:grin:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
O καλύτερος καφές  είναι Αράμπικα !

Επισκέπτης
Αφού μας φτύνεις...κυριολεκτικά...;)

Καφέ-φραπέ...ατελείωτη ευχαρίστηση...:grin:

Μόλις είχα τον τρίτο για σήμερα...
πάω για 4ο....

(κατι εχω αρχισει να ψι(-ω)λιάζομαι για το τι είναι "φραπες" αλλα δεν ειμαι σίγουρη.. προκειται για χειρονακτική εργασία?)

Επισκέπτης
Μόλις είχα τον τρίτο για σήμερα...
πάω για 4ο....

(κατι εχω αρχισει να ψι(-ω)λιάζομαι για το τι είναι "φραπες" αλλα δεν ειμαι σίγουρη.. προκειται για χειρονακτική εργασία?)

Τι 3ο κ τι 4ο ? Μιλάμε έχεις εξελιχθει...

Πότε θα παίξουμε παρέα ? Να με πας καμιά βολτίτσα με το αμάξι...να σου δείξω τα στριπ κλαμπς...να μου δείξεις τη θέα...κ άλλα ωραία ? :cheesy:

Επισκέπτης
Τι 3ο κ τι 4ο ? Μιλάμε έχεις εξελιχθει...

Πότε θα παίξουμε παρέα ? Να με πας καμιά βολτίτσα με το αμάξι...να σου δείξω τα στριπ κλαμπς...να μου δείξεις τη θέα...κ άλλα ωραία ? :cheesy:

Στη πρωτη παράγραφο μιλάω για κανονικό φραπε βρε!!!

Στη δεύτερη ρωτάω για "φραπε" αλλα και πάλι απάντηση δεν πήρα..........

Επισκέπτης
Στη πρωτη παράγραφο μιλάω για κανονικό φραπε βρε!!!

Στη δεύτερη ρωτάω για "φραπε" αλλα και πάλι απάντηση δεν πήρα..........

Moi aussi...

Καφέ - Φραπέ...= Ατελείωτη ευχαρίστηση....ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ....τα φλόκια everywhere...:cheesy:

Aπο handjobs πως τα πας ? :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom