Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Μετά  από  έντονη  περίοδο  περιηγήσεων  στα  καταστήματα΄
Από  22/6/09 - 20/07/09 
Συνοπτικά  αναφέρω  τις  εντυπώσεις  μου
...
Θείος  Πουρούλης !
Εξαιρετική επισκόπηση του stripογίγνεσθαι, ανέλπιστα επιμορφωτική και ξεκάθαρη μετά από μήνες ελλειπτικού μαντικού λόγου.
Ευχαριστούμε.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Από  22/6/09 - 20/07/09 
Α) Μούσσες  ένα  υπέροχο  μαγαζάκι  πιο κοντά  στην  έννοια  στριπ  που  έχουμε  στο νού  μας . Ωραίες  γυναίκες , ωραίο σόου , όχι  μεγάλο πρήξιμο για  πουτά  - χορούς . Χοροί  απλοί  οι καλύτεροι , πριβέ  καλοί αλλά  για  αθώα  γούστα . Γυναίκες  πάρα  πολύ  καλές .  έχουμε  κάνει  σχετική  κριτική .Ενα  μαγαζί μπιζουδάκι ! 
Β) Αλκατράζ  το μαγαζί αυτό στα  γνωστά  του  επίπεδα , ο χόρος  του  πριβέ  δίπλα  στην  πόρτα , η  έντονη , ενίοτε  προσεγγίζουσα  τα  όρια  της  απρεπείας  πίεση  των  εργαζομένων  για  χορούς - ποτά με  χαλάει . Κατά  τα  άλλα  και  ωραίες  γυναίκες  και  ωραίος  χόρος . Ο πανζουρλισμός  της  εναλλαγής  χορών  και σόου με  ζαλίζει  ελαφρώς .
Γ) BABY  GOLD  Οι  γνωστές  πανέμορφες  κυρίες . Επαγγελματίες κορυφαίες, όμορφες , φροντισμένες  , καλά  παιδιά  οι περισσότερες , το πριβέ  στα  γνωστά  του  επίπεδα , μόνο που  σε  μερικές  ο χρόνος  που  έχουν περάσει στη  νύχτα  αρχίζει και φαίνεται πια . Το μαγαζί αρχίζει και θυμίζει λίγο BARBARELLA ή ΑΒC Πατησίων , για  όσους  θυμούνται  αυτές  τις  παλαιές  ντίσκο . Γυναικοπαρέες , ζευγαροπαρέες , τα  γνωστά  σόου . Καλά  είναι . Αλλά  το μαγαζί αδειάζει . Ίσως  φταίει  και η  κρίση , αλλά  πέρσι τέτοιο καιρό , καταβληθέντος του  επιδόματος  αδείας  το μαγαζί ΠΣΚ  ήταν φίσκα . Ένα  καλασσικό στέκι , με  καλασσικές  υπηρεσίες , η  έλλειψη  νοοτροπίας  ανανέωσης  το αφήνει πίσω , το  μετατρέπει  σε ένα  massive strip club  , ας  πούμε  στο Ακρωτήρι του στριπ .
Γ) Λολίτα . Το μαγαζί είναι ανεπηρέαστο  από  την κρίση . Συμπαθητικό  προσωπικό  και  εξυπηρέτηση . Αν  στρογγυλέυαμε  ποτά , χορούς θα  ήταν πολύ  καλύτερο . Νομίζω  ότι  βρίσκεται σε  μία  ανοδική  πορεία . Όχι μεγάλο πρήξιμο για  κεράσματα , καλή  παραμονή  εργαζομένων  με  σφηνάκι . Δεν είναι  το καλύτερο  αλλά  ε  εν  ταξει  από άλλα πολυδιαφημισμένα ,  αξίζει πιο πολύ !
Δ) Λιντο . Εδώ  από που  να  ξεκινήσω  και  που  να  τελειώσω . Ας  ξεκινήσω  από το ποτό των 15 που  είναι  η  χρυσή  τομή  ανάμεσα  στο σφηνάκι και το ποτό των 20 . Δεύτερον  να  υπογραμμίσω  τη  μεγάλη  ανανέωση  του  καταστήματος . Σε  γενικές  γραμμές  κρατάει κόσμο , έχει  μερικές  εντυπωσιακές  παρουσίες , ενώ διαθέτει  από  τα  καλύτερα  πριβέ . Αξίζει  την  επίσκεψη  και  την προσοχή  μας . Σόου  καλά  , χορός  στην  πίστα  άνω  του  μετρίου , μερικές  κοπέλες  προσεγγίζουν το μεγάλο λίαν καλώς , χορός  απλός  ο καλύτερος  μετά  τις  Μούσσες , Πριβέ ? από  αθώος  μέχρι εγκεφαλικά ! Τι με  χαλάει τώρα  στο  Λίντο ? Το κλισέ  ρε  παιδιά ! Τα  ίδια  της  συγχωρεμένης  πάντα , θέλει  διορθωτικές  κινήσεις και  θα  γίνει  πολύ  καλό . Α ! και  μήπως  είναι  καιρός  να  καταργήσουμε  πωλητές  αρκούδων , και λουλουδιών ?
Λέω  τώρα !
Ε) Ρασπούτιν .
Κάποτε  η  Βαριά  Βιομηχανία  του  στρίπ . Γκόμενες  ΑΑΑ ό,τι καλύτερο κυκλοφορούσε  στην αγορά φροντισμένες , με  τις  μακριές  τους  τουλέτες . Υπέροχα  πλάσματα  να  βγαίνουν από  το στόμα  του  λιονταριού  και να  προσφέρουν χορό που  απογείωνε , σαμπανιες , άσε  οι χοροί - πριβε - νταρκ ρουμ . Και  το  κέφι ! Το μαγαζί που  είχε κάεφι , ζωή , σπιρτάδα , όχι μόνο γλαρό μάτι  και  καβλάντισμα . Πως  ήταν  το  μαγαζί ? Ε  τώρα  είναι  το ακριβώς  αντίθετο . Κρίμα !
Ή  η  κρίση  χτυπάει αλύπητα  τους  βορειοπροαστιακούς , που  δεν μπορούν να  υποστηρίξουν στο προπύργιό  τους .
Μάλλον  πρέπει  να  οδηγηθεί  στα  βήματα  του Λίντο , να  αλλάξει λίγο τιμολογιακή  πολίτική , ο Τερλέγκας  δεν βοηθάει  στο  προφίλ του Ρασπούτιν , και ίσως  ξαναβρεί την παλιά  του  Αίγλη . Ειλικρινά  ο ξεπεσμός  με  πόνεσε , θα  επανέλθω .
ΣΤ ) Πλάτινουμ . Συμπαθητικό  είναι  αλλά  αυτό το μακρόστενο  και στενόχωρο  ρε  παιδί  μου είναι κάπως ! Καλές  παρουσίες , τσιμπημένες  τιμές , για  1 ποτό για  αρχή  προτιμήστε  το ! Δεν έκατσα  πολύ  αλλά  κάτι μου  λέει ότι πρέπει να  ξαναπάω .
Ζ) Γκραντ Ριτόρνο .
Σε  καλό  επίπεδο . Η παλιά φρουρά  έχει  φύγει . Εκτός  από 3-4 κοπέλες. Το μαγαζί κρατιέται σε  επίπεδο μπουτίκ με  ωραίες  γυναίκες . Πολύ  ωραίες  γυναίκες . Μέσος  όρος  ανάλογος  του Γκολντ . Ο χώρος του  απαγορεύει όμως  να δουλέψει σα Γκολντ . Επίσης  είναι  το μαγαζί όπου  ο  χορός  σαν μέσος  όρος  είναι ο καλύτερος  που  προσφέρεται στην Αθήνα . Τα  κορίτσια είναι χορεύτριες , το έχουν. Μερικές  κάνουνε  παπαδες  στο σουλήνα  . Καλά σόου . Αλλά  συνεχίζει να  είναι πανάκριβο  και  έχει πάντα  την νοοτροπία  του  μπαρ  κονσομασιόν . Όπως  το  ξέραμε , αλλά  οι αποχωρήσεις έιχαν επίπτωση  και στον κόσμο του  μαγαζιού . Δεν  είναι  κακή  επιλογή  πάντως , υπάρχουν  κυρίες που  ξέρουν να  σε  κάνουν να  περνάς  πολύ  καλά !
Η ) Το STAR LIVE θα  το  αδικήσω . Η  ματιά  μου  ήταν  τελείως  φευγαλέα  και  επιφανειακή . Στα  γνωστά  του  επίπεδα  είναι  πάντως  με  το  δικό  του  κοινό . Δεν  σχημάτισα  ολοκληρωμένη  άποψη .
Θ) Princess  Τίμιο  μαγαζάκι . Λίγο παρατημένο ? Όχι πολλές  γυναίκες αλλά  γενικά  καλές . καλός  απλός  χορός . Όχι είσοδος . Για  ήσυχες  βραδιές  .
Ι )  ΒΑΒΥ Ο  Πειραιώς .
Η  Α- ποιοτικότητα .
Κιτς και  κεφάτο . Έχει  το  δικό  του  χαρακτήρα . Απλά  πράγματα , τίμιες  συναλλαγές  . Η  καλύτερη  εξυπηρέτηση ! Ποτέ  δεν μου  έχουν κρατήσει ούτε  1 Ευρώ  από λάθος ! Γυναίκες . Να  σου  πω τωρα . Στο  μαγαζί  παίζουν  όλες  οι κατηγορίες . Από  ΜΠΑΖΑ  τοπικής  ερασιταχνικής  κατηγορίας , έως  πολύ  καλά  τεμάχια , λίγα βέβαια . Είναι πάντα  ο παραδεισος  του  εραστή  της  σοκολάτας . Πολύ  ωραία  μαυράκια  που  υπόσχονται πολλά  και  κάνουν σχεδόν ό,τι υπόσχονται . Εδώ  οι γυναίκες  είναι πιο χαλαρές , συζητήσιμες , υπάρχει ρε  φίλε  το μεταξύ  κατεργαραίων ειλικρίνεια !
Το  πριβέ ( τώρα  πιο πριβέ , νιώθεις  λίγο επιδειξίας εκεί ) για  μερκλήδες !
Ο χορός βέβαια άστο  καλύτερα , ο χειρότερος  μέσος  όρος , γαϊτανάκι γύρω  από το σουλήνα . Το σόου ε ... εν  ταξει ! Πάντως  είναι το πιο τίμιο ίδρυμα . Δεν σου  πουλάει κανείς  φύκια  για  μεταξωτές  κορδέλες . Αν  το  Γκολντ  και το Λίντο  είναι με  αναγωγές  στο 80 είναι όπως τα Παλιά Δειλινά  και Φαντασία , το ΒΑΒΥ Ο  είναι  κάτι  σαν έννατο , Παγκόσμιο , Ξημερώματα . Όλοι θέλαμε  να  πάμε  να  δούμε  το Διονυσίου και τη Λίτσα  Διαμάντη , αλλά  περνάγαμε  καλύτερα  με  τον Καμπουρίδη , τον Ξιφαρά  και τον Πόλυ Κερμανίδη . Πουθενά  κορυφή ,αλλά  το καλύτερο value for money .
IA ) DIAMOND  DOLLS  ο χώρος  είναι λίγο σαν σκοτεινή αρένα . Για  το πριβέ  που  δε  δοκίμασα , οι  ρέκτες  λένε  αρκετά . Ωραίες  γυναίκες  έχει . Οι τιμές  οι γνωστές  . Δεν με  ενθουσίασε ! Από την απόδωση  των τεμαχίων στο Ερότικα  περίμενα  κάτι παραπάνω .

Κατά  τα  λοιπά  ?
Ε  ας  γράψει και κάνενας  άλλος .

Θείος  Πουρούλης !
ρέ σύ πούραντζερ καλή η προσπαθειά σου.. καλύτερες οί κριτικές σου από κάτι 10ρια παλιά λόγω ντού..αλλά από μαμίση τί έκανες??τόσα λεφτά έσκασες..έκανες τίποτα η έμεινες μέ τό..... στό χέρι.. διότι κατά τήν ταπεινή μου αποψή χωρίς μαμίση όλα τά άλλα είναι περιτά

Επισκέπτης
ρέ σύ πούραντζερ καλή η προσπαθειά σου.. καλύτερες οί κριτικές σου από κάτι 10ρια παλιά λόγω ντού..αλλά από μαμίση τί έκανες??τόσα λεφτά έσκασες..έκανες τίποτα η έμεινες μέ τό..... στό χέρι.. διότι κατά τήν ταπεινή μου αποψή χωρίς μαμίση όλα τά άλλα είναι περιτά

εννοείται οτι ο πουρούλης είναι της σχολής βόθρου...

ΔΕ ΓΑΜΑΜΕ...ΜΟΝΟ ΜΠΟΥΤΑΚΙ & ΧΕΡΑΚΙ...

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΑΚΙ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ !!!

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
εννοείται οτι ο πουρούλης είναι της σχολής βόθρου...

ΔΕ ΓΑΜΑΜΕ...ΜΟΝΟ ΜΠΟΥΤΑΚΙ & ΧΕΡΑΚΙ...

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΑΚΙ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ !!!
ε κάτι θά κάνει..αλλά ντρέπετε νά τό γράψει...από μάτι πάντως νομίζω ότι έτσι καί πάει σέ καμμιά παραλία θά χορτάσει...δέν χρειάζετε νά πάς σέ στριπτιτζίδικο γιά μάτι καλοκαιριατικο..

Επισκέπτης
ε κάτι θά κάνει..αλλά ντρέπετε νά τό γράψει...από μάτι πάντως νομίζω ότι έτσι καί πάει σέ καμμιά παραλία θά χορτάσει...δέν χρειάζετε νά πάς σέ στριπτιτζίδικο γιά μάτι καλοκαιριατικο..

τίποτα...σου λέω...

θείος μου είναι...κάτι ξέρω παραπάνω...

ούτε ένα γαμήσι...τόσα χιλιάρια...κι ούτε να τους τον ακουμπήσει...

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
εμένα στο κλάσιμο ?

εγώ που σας μεταφέρω τα ωραία πράγματα που μ'έμαθε ο φίλος κ αδερφός βόθρος ?

πούστηδεςςςςςςςςςςςςςςς..............:cheesy: :cheesy: :cheesy:

αυτές σου οι συγγένιες είναι πως με χαλάνε ...

Χώρια που δεν θυμάμαι να έχω δει τόσο αναλυτική περιγραφή από άλλο μέλος εδώ και πολύ καιρό ...

αυτά ...!!!

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Φασιστάκο  αγάπη  μου  εγώ  δε  γαμώ .
Είμαι  κορόϊδο  και  αγαπούλης .
Μπουτάκι , χεράκι και φιλί στο μέτωπο !
Γάμα  εσύ  που  έχεις  μεγάλο Ελληνικό Εθνικόφρον καβλί !
Εμας  άσε  μας  .
Στην ηλικία  μας  ούτε  με  βιάγκρα !

Υ.Γ.
Ούτε  παραλία  πάω . Τόσες  παθήσεις  έχω  ζαχαρα , καρδιές , ουρικό οξύ , πιεσούλα ο ήλιος  κάνει  κακό !

sovietlover

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2008
Like
2
Πόντοι
1
Από  22/6/09 - 20/07/09 
Α) Μούσσες  ένα  υπέροχο  μαγαζάκι  πιο κοντά  στην  έννοια  στριπ  που  έχουμε  στο νού  μας . Ωραίες  γυναίκες , ωραίο σόου , όχι  μεγάλο πρήξιμο για  πουτά  - χορούς . Χοροί  απλοί  οι καλύτεροι , πριβέ  καλοί αλλά  για  αθώα  γούστα . Γυναίκες  πάρα  πολύ  καλές .  έχουμε  κάνει  σχετική  κριτική .Ενα  μαγαζί μπιζουδάκι ! 
Β) Αλκατράζ  το μαγαζί αυτό στα  γνωστά  του  επίπεδα , ο χόρος  του  πριβέ  δίπλα  στην  πόρτα , η  έντονη , ενίοτε  προσεγγίζουσα  τα  όρια  της  απρεπείας  πίεση  των  εργαζομένων  για  χορούς - ποτά με  χαλάει . Κατά  τα  άλλα  και  ωραίες  γυναίκες  και  ωραίος  χόρος . Ο πανζουρλισμός  της  εναλλαγής  χορών  και σόου με  ζαλίζει  ελαφρώς .
Γ) BABY  GOLD  Οι  γνωστές  πανέμορφες  κυρίες . Επαγγελματίες κορυφαίες, όμορφες , φροντισμένες  , καλά  παιδιά  οι περισσότερες , το πριβέ  στα  γνωστά  του  επίπεδα , μόνο που  σε  μερικές  ο χρόνος  που  έχουν περάσει στη  νύχτα  αρχίζει και φαίνεται πια . Το μαγαζί αρχίζει και θυμίζει λίγο BARBARELLA ή ΑΒC Πατησίων , για  όσους  θυμούνται  αυτές  τις  παλαιές  ντίσκο . Γυναικοπαρέες , ζευγαροπαρέες , τα  γνωστά  σόου . Καλά  είναι . Αλλά  το μαγαζί αδειάζει . Ίσως  φταίει  και η  κρίση , αλλά  πέρσι τέτοιο καιρό , καταβληθέντος του  επιδόματος  αδείας  το μαγαζί ΠΣΚ  ήταν φίσκα . Ένα  καλασσικό στέκι , με  καλασσικές  υπηρεσίες , η  έλλειψη  νοοτροπίας  ανανέωσης  το αφήνει πίσω , το  μετατρέπει  σε ένα  massive strip club  , ας  πούμε  στο Ακρωτήρι του στριπ .
Γ) Λολίτα . Το μαγαζί είναι ανεπηρέαστο  από  την κρίση . Συμπαθητικό  προσωπικό  και  εξυπηρέτηση . Αν  στρογγυλέυαμε  ποτά , χορούς θα  ήταν πολύ  καλύτερο . Νομίζω  ότι  βρίσκεται σε  μία  ανοδική  πορεία . Όχι μεγάλο πρήξιμο για  κεράσματα , καλή  παραμονή  εργαζομένων  με  σφηνάκι . Δεν είναι  το καλύτερο  αλλά  ε  εν  ταξει  από άλλα πολυδιαφημισμένα ,  αξίζει πιο πολύ !
Δ) Λιντο . Εδώ  από που  να  ξεκινήσω  και  που  να  τελειώσω . Ας  ξεκινήσω  από το ποτό των 15 που  είναι  η  χρυσή  τομή  ανάμεσα  στο σφηνάκι και το ποτό των 20 . Δεύτερον  να  υπογραμμίσω  τη  μεγάλη  ανανέωση  του  καταστήματος . Σε  γενικές  γραμμές  κρατάει κόσμο , έχει  μερικές  εντυπωσιακές  παρουσίες , ενώ διαθέτει  από  τα  καλύτερα  πριβέ . Αξίζει  την  επίσκεψη  και  την προσοχή  μας . Σόου  καλά  , χορός  στην  πίστα  άνω  του  μετρίου , μερικές  κοπέλες  προσεγγίζουν το μεγάλο λίαν καλώς , χορός  απλός  ο καλύτερος  μετά  τις  Μούσσες , Πριβέ ? από  αθώος  μέχρι εγκεφαλικά ! Τι με  χαλάει τώρα  στο  Λίντο ? Το κλισέ  ρε  παιδιά ! Τα  ίδια  της  συγχωρεμένης  πάντα , θέλει  διορθωτικές  κινήσεις και  θα  γίνει  πολύ  καλό . Α ! και  μήπως  είναι  καιρός  να  καταργήσουμε  πωλητές  αρκούδων , και λουλουδιών ?
Λέω  τώρα !
Ε) Ρασπούτιν .
Κάποτε  η  Βαριά  Βιομηχανία  του  στρίπ . Γκόμενες  ΑΑΑ ό,τι καλύτερο κυκλοφορούσε  στην αγορά φροντισμένες , με  τις  μακριές  τους  τουλέτες . Υπέροχα  πλάσματα  να  βγαίνουν από  το στόμα  του  λιονταριού  και να  προσφέρουν χορό που  απογείωνε , σαμπανιες , άσε  οι χοροί - πριβε - νταρκ ρουμ . Και  το  κέφι ! Το μαγαζί που  είχε κάεφι , ζωή , σπιρτάδα , όχι μόνο γλαρό μάτι  και  καβλάντισμα . Πως  ήταν  το  μαγαζί ? Ε  τώρα  είναι  το ακριβώς  αντίθετο . Κρίμα !
Ή  η  κρίση  χτυπάει αλύπητα  τους  βορειοπροαστιακούς , που  δεν μπορούν να  υποστηρίξουν στο προπύργιό  τους .
Μάλλον  πρέπει  να  οδηγηθεί  στα  βήματα  του Λίντο , να  αλλάξει λίγο τιμολογιακή  πολίτική , ο Τερλέγκας  δεν βοηθάει  στο  προφίλ του Ρασπούτιν , και ίσως  ξαναβρεί την παλιά  του  Αίγλη . Ειλικρινά  ο ξεπεσμός  με  πόνεσε , θα  επανέλθω .
ΣΤ ) Πλάτινουμ . Συμπαθητικό  είναι  αλλά  αυτό το μακρόστενο  και στενόχωρο  ρε  παιδί  μου είναι κάπως ! Καλές  παρουσίες , τσιμπημένες  τιμές , για  1 ποτό για  αρχή  προτιμήστε  το ! Δεν έκατσα  πολύ  αλλά  κάτι μου  λέει ότι πρέπει να  ξαναπάω .
Ζ) Γκραντ Ριτόρνο .
Σε  καλό  επίπεδο . Η παλιά φρουρά  έχει  φύγει . Εκτός  από 3-4 κοπέλες. Το μαγαζί κρατιέται σε  επίπεδο μπουτίκ με  ωραίες  γυναίκες . Πολύ  ωραίες  γυναίκες . Μέσος  όρος  ανάλογος  του Γκολντ . Ο χώρος του  απαγορεύει όμως  να δουλέψει σα Γκολντ . Επίσης  είναι  το μαγαζί όπου  ο  χορός  σαν μέσος  όρος  είναι ο καλύτερος  που  προσφέρεται στην Αθήνα . Τα  κορίτσια είναι χορεύτριες , το έχουν. Μερικές  κάνουνε  παπαδες  στο σουλήνα  . Καλά σόου . Αλλά  συνεχίζει να  είναι πανάκριβο  και  έχει πάντα  την νοοτροπία  του  μπαρ  κονσομασιόν . Όπως  το  ξέραμε , αλλά  οι αποχωρήσεις έιχαν επίπτωση  και στον κόσμο του  μαγαζιού . Δεν  είναι  κακή  επιλογή  πάντως , υπάρχουν  κυρίες που  ξέρουν να  σε  κάνουν να  περνάς  πολύ  καλά !
Η ) Το STAR LIVE θα  το  αδικήσω . Η  ματιά  μου  ήταν  τελείως  φευγαλέα  και  επιφανειακή . Στα  γνωστά  του  επίπεδα  είναι  πάντως  με  το  δικό  του  κοινό . Δεν  σχημάτισα  ολοκληρωμένη  άποψη .
Θ) Princess  Τίμιο  μαγαζάκι . Λίγο παρατημένο ? Όχι πολλές  γυναίκες αλλά  γενικά  καλές . καλός  απλός  χορός . Όχι είσοδος . Για  ήσυχες  βραδιές  .
Ι )  ΒΑΒΥ Ο  Πειραιώς .
Η  Α- ποιοτικότητα .
Κιτς και  κεφάτο . Έχει  το  δικό  του  χαρακτήρα . Απλά  πράγματα , τίμιες  συναλλαγές  . Η  καλύτερη  εξυπηρέτηση ! Ποτέ  δεν μου  έχουν κρατήσει ούτε  1 Ευρώ  από λάθος ! Γυναίκες . Να  σου  πω τωρα . Στο  μαγαζί  παίζουν  όλες  οι κατηγορίες . Από  ΜΠΑΖΑ  τοπικής  ερασιταχνικής  κατηγορίας , έως  πολύ  καλά  τεμάχια , λίγα βέβαια . Είναι πάντα  ο παραδεισος  του  εραστή  της  σοκολάτας . Πολύ  ωραία  μαυράκια  που  υπόσχονται πολλά  και  κάνουν σχεδόν ό,τι υπόσχονται . Εδώ  οι γυναίκες  είναι πιο χαλαρές , συζητήσιμες , υπάρχει ρε  φίλε  το μεταξύ  κατεργαραίων ειλικρίνεια !
Το  πριβέ ( τώρα  πιο πριβέ , νιώθεις  λίγο επιδειξίας εκεί ) για  μερκλήδες !
Ο χορός βέβαια άστο  καλύτερα , ο χειρότερος  μέσος  όρος , γαϊτανάκι γύρω  από το σουλήνα . Το σόου ε ... εν  ταξει ! Πάντως  είναι το πιο τίμιο ίδρυμα . Δεν σου  πουλάει κανείς  φύκια  για  μεταξωτές  κορδέλες . Αν  το  Γκολντ  και το Λίντο  είναι με  αναγωγές  στο 80 είναι όπως τα Παλιά Δειλινά  και Φαντασία , το ΒΑΒΥ Ο  είναι  κάτι  σαν έννατο , Παγκόσμιο , Ξημερώματα . Όλοι θέλαμε  να  πάμε  να  δούμε  το Διονυσίου και τη Λίτσα  Διαμάντη , αλλά  περνάγαμε  καλύτερα  με  τον Καμπουρίδη , τον Ξιφαρά  και τον Πόλυ Κερμανίδη . Πουθενά  κορυφή ,αλλά  το καλύτερο value for money .
IA ) DIAMOND  DOLLS  ο χώρος  είναι λίγο σαν σκοτεινή αρένα . Για  το πριβέ  που  δε  δοκίμασα , οι  ρέκτες  λένε  αρκετά . Ωραίες  γυναίκες  έχει . Οι τιμές  οι γνωστές  . Δεν με  ενθουσίασε ! Από την απόδωση  των τεμαχίων στο Ερότικα  περίμενα  κάτι παραπάνω .

Κατά  τα  λοιπά  ?
Ε  ας  γράψει και κάνενας  άλλος .

Θείος  Πουρούλης !

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Αφιερώνω ξανά στους απένταρους

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Ούτε  ο  Ζαγοραίος  δεν  μας αναπτερώνει σήμερα !

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
"Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs"

Δε θα πω σε ποιό έγινε.

Μου τη σπάσανε, και όταν ζήτησα λογαριασμό (ήταν 211 ευρώ) του έδωσα 220 και του είπα:
"Φέρε μου τα ρέστα, και απόδειξη".

Παίδες, μάλλον χέστηκαν και μου έφερε και τα ρέστα πλήρη (9), και απόδειξη για 211 ευρώ!

Και μετά σκεφτόμουν ότι 211 x 40% x 40% (είμαι στην ανώτατη φορολογική κλίμακα) σημαίνει 33 ευρώ επιστροφή φόρου.  Άρα το 211 μου κόστισε 178.
Πάλι μαλάκας θα είμαι (αν δε τη γαμήσω), αλλά άλλο 211 και άλλο 178.

Να ζητάτε απόδειξη απ' τα κωλάδικα.  Κι' αν δε σας χρειάζεται, να τη δίνετε σέ ένα φίλο σας που του χρειάζεται.  Μέχρι 8.000 το χρόνο δικαιολογούνται με τέτοιες αποδείξεις "κέντρων διασκέδασης".

Άσε που νομίζω ότι θα τη γαμήσω (στο τέλος).

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

Δε θα πω σε ποιό έγινε.

Μου τη σπάσανε, και όταν ζήτησα λογαριασμό (ήταν 211 ευρώ) του έδωσα 220 και του είπα:

Παίδες, μάλλον χέστηκαν και μου έφερε και τα ρέστα πλήρη (9), και απόδειξη για 211 ευρώ!

Και μετά σκεφτόμουν ότι 211 x 40% x 40% (είμαι στην ανώτατη φορολογική κλίμακα) σημαίνει 33 ευρώ επιστροφή φόρου.  Άρα το 211 μου κόστισε 178.

Να ζητάτε απόδειξη απ' τα κωλάδικα.  Κι' αν δε σας χρειάζεται, να τη δίνετε σέ ένα φίλο σας που του χρειάζεται.  Μέχρι 8.000 το χρόνο δικαιολογούνται με τέτοιες αποδείξεις "κέντρων διασκέδασης".

θα τη γαμησεις,εννοια σου.Ειναι περιοδος κρισης και θα τη γαμησεις. :fuck1: :fuck1:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

δεν μετράται έτσι αλλά τεσπα γλιτώνεις κάτι...
στα παίρνουν πίσω βέβαια με τις εφάπαξ εισφορές.... και με το παραπάνω.

δεν έχεις απαλλαγή φόρου. Εχεις μείωση φόρου μέχρι 8000. δεν αφαιρούμε 40% απ την απόδειξη..... αφαιρούμε 40% από το φόρο που θα πληρώναμε για το συνολικό ποσό που θα πληρώναμε φόρο μείον τις αποδειξεις που καταθεσαμε

Επισκέπτης
@Samsung...

Ναι θα γαμήσεις...

Πρόσεχε όμως...γιατί εκεί που γαμάνε οι άλλοι με 1 ποτό + 150€...εσύ παίζει να γαμήσεις με 400€ εντός μαγαζιού (total) + 1€ εκτός...κ νομίζεις οτι γάμησες τσάμπα...

Φιλάκια...γιατί είμαι κ super ανεβασμένος !!!!

:2funny: :2funny: :2funny:

vitsi

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Μετά από απουσία 2 εβδομάδων λόγω διακοπών επέστρεψα δυναμικά, έχοντας αφήσει και τη σύζυγο στο χωριό και έκανα ένα tour με συντρόφους από το παρελθόν.

ΒabyO. To μαγαζί αποτέλεσε τη πρώτη επιλογή μας. Όπως έχω γράψει και στο παρελθόν το μαγαζί είναι το μοναδικό που σέβετε τους πελάτες του γί'αυτό και είναι γεμάτο. Τα τεμάχια είναι τρομερά χωρίς όμως να είναι τα τοπ της πιάτσας και το συμαντικότερο δε σε βλέπουν σαν αρπαχτικά πουλιά. Σε αυτό παίζει ρόλο και η πολιτική του καταστήματος και τι γραμμή έχει δώσει. Όπως έχει πει και ο Pur το μαγαζί προσφέρει το καλύτερο value for money. Αφήστε δε που μετά από καιρό, strip-club κέρασε τη παρέα μου ένα έξτρα μπουκαλάκι. Επίσης το μαγαζί προσφέρεται για πολλά φορτώματα, με τις κοπέλες να ξέρουν που βρίσκονται και που πατάνε και δε περιμένεις να σου πέσουν τα μαλλιά με τις τιμές που μπορεί να ακούσεις, όπως αλλού.

Lido. Πήγα μετά από ένα μήνα και ήταν σαν να πήγα μετά από ένα χρόνο. Δεν ήξερα ΚΑΜΙΑ. Το καλό είναι όμως όπου παίζει καινούργιο τεμάχιο θα κάνει τα πάντα στο πριβέ για να αποχτήσει πελατεία. To κακό είναι ότι κλασσικά είναι Ρουμάνες. Πηγαίντε και πάρτε πριβέ όσο είναι καιρός πριν γίνουν και αυτές φίρμες και κλαίτε τα λεφτά σας. Φόρτωμα έστι και έτσι. Απλά είναι καινούργιες και δε ξέρω ακόμα τι παίζει.

ΒabyG. To πράγμα έχει γίνει πλέον ανηπόφορο. Δε ξανασχολούμε αν δεν αλλάξει πολιτική αντιμετώπισης το μαγαζί προς τους πελάτες. Τι να το κάνω να έχει τα καλύτερα μωρά της πιάτσας και να μη μπορείς να τα χαρείς. Όταν χρυσοπληρώνεις το ποτό και κάθονται οι μανταμίτσες 2 λεπτά και στο χορό μόλις 1. Άσε δε το prive. Είναι σκέτη κοροιδία, τσάμπα λεφτά, λεφτά για πέταμα. Έκει δε φορτώνω διότι οι κοπέλες είναι βεντέτες και το έχουν δει καλλιτέχνιδες. Μπορεί να πάθω και κανένα έμφαγμα αν ακούσω τιμή. Και επιτέλους κάντε καμιά ανενέωση. Ειδικά αυτή τη Τρίξι..... έλεος (κάποιος Borg θα με δαγκώσει για αυτό που έγραψα, αλλά αυτό το πιστεύω...)

Αlcatraz. Μια από τα ίδια με το προυγούμενο στο ποιο light όμως. Είπαμε είναι καλό για πιτσιρικάδες και μόνο. Εγώ δεν αντέχω πλέον αυτά τα κόλπα. Φορτώ ελεύθερα, προσοχή με παζάρια όμως.

GRand Ritorno. Ποτέ δε το συμπάθησα και δε ξέρω γιατί. Πήγα μια βόλτα έχει ωραία κορμιά, λίγο σκυλε φάτσες. Επίσης το μαγαζί είναι ακριβό. Άλλα όπως είπε και ένα φιλαράκια μακριά τα φορτώματα από το μαγαζί αυτό. Το γιατί αφήστε το για άλλη φορά. Απλά ακούστε τη συμβουλή μου.

Μούσσες. Είχα καιρό να πάω, αλλά και που πήγα τι κατάλαβα. Χάλια μαύρα, μακριά.....

Ρασπούτιν. Πραγματικά σου έρχετε να δακρίσεις όταν βλέπεις αυτό το μαγαζί που κάποτε έσκιζε να έχει καταντήσει έτσι. Σάββατο βραδύ και η απόλυτη νέκρα. Με γκαρσόνια και κοπέλες αγριεμένες πραγματικά. Μ.Ο. εμφάνισης κοριτσιών ο χειρότερος πραγματικά σε όλα τα μαγαζιά που πήγα.

Τέλος Λολίτα. Πολύ καλό μαγαζί με καλά μωρα, τα οποία πραγματικά σέβονται τους πελάτες. Ειδικά στο χορό τα κορίτσια ματώνουν να ικανοποιήσουν τους πελάτες. Πέρασα καλά και ακόμα καλύτερα οι φίλοι μου που λύσσαξαν στο χορό. Όσοι λατρεύουν τη τέχνη του καθευατό χορού όπως το γνωρίσαμε σε αυτό το μαγαζί θα το απολαύσουν.

Αυτά.... και

Υ.Γ. Σας έχω ξαναπεί ότι ποτέ δε δίνουμε όταν φορτώνουμε τα λεφτά που ζητάνε οι κοπέλες σα τα κοτόπουλα. Πάντοτε κάνουμε παζάρια και ρίχνουμε τιμές. Αγαπούληδες χαλάτε τη πιάτσα. Έλεος!!!! Άκουσα κάμια πράγματα που δεν υπάρχουν!!!!!

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616

Δε θα πω σε ποιό έγινε.

εμένα πάντως όταν κάνω πριβε μου δίνουν  φοροαπαλλακτικο....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom