Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
θα μας φάει τις γκομενες αυτός ο γεράκος,  προσέξτε τον....  :2funny: :2funny:

Γκομενά σου το τεμάχιο ?

Ωραίο...λίγο μεγάλο για μένα...αλλά καλό...(νταξει...κ τα λίγα κιλάκια που εχει εξτρα στα μπουτακια κ την κοιλιτσα...τα παραβλέπουμε..λογω καυλοφατσας...:P )!!!!

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
Γκομενά σου το τεμάχιο ?

Ωραίο...λίγο μεγάλο για μένα...αλλά καλό...(νταξει...κ τα λίγα κιλάκια που εχει εξτρα στα μπουτακια κ την κοιλιτσα...τα παραβλέπουμε..λογω καυλοφατσας...:P )!!!!

μπα δεν με θελουν εμενα αυτές  :2funny:

ρώτα τον γεράκο, που τελευταία όλο νοτια κυκλοφορει  ;)  :2funny:

vitsi

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Όλοι θα είστε Grand και εγώ θα απουσιάζω. Δε νομίζω!!!!!!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Αμα μας πέσει κανένα υπόστεγο στο κεφάλι...θα θεωρηθεί κ εργατικό ατύχημα ?
:2funny: :2funny: :2funny:
Τι ασφάλεια προσφέρετε ? Αμα είναι καλή να πάρω...
Η καλύτερη...Allianz. Made in Germany. Εγγύηση αυτή η ετικέτα .

Εγώ πάντως αυτές που είδα τυχαία έξω, ήταν ξανθές...και ήταν 4! Δεν μπορεί, κάποια θα με συμπαθήσει και εμένα τον γκρινιάρη

Μη φας...έχουμε γλαρόσουπα...;)
Έτσι κι αλλιώς δεν είπαν όλοι οτι θα 'ναι Ριτο...εγώ με τον Yorgos θα κάναμε βόλτα..αλλά..αλλάξαμε διαδρομη... :grin:
Εδωσες ήδη άκυρο? κανονίστηκε το άλλο θεματάκι? χαίρομαι ιδιαιτέρως!  ;)

Επισκέπτης
Η καλύτερη...Allianz. Made in Germany. Εγγύηση αυτή η ετικέτα .

Ωραία. Θέλω κ καπελάκι...απ'αυτά τα τρέντυ,τα κίτρινα που βλέπω στα έργα...κ αν γίνεται με φακό... :kissass:

Εγώ πάντως αυτές που είδα τυχαία έξω, ήταν ξανθές...και ήταν 4! Δεν μπορεί, κάποια θα με συμπαθήσει και εμένα τον γκρινιάρη

Εμένα κλασικά όλες θα με κλάσουν...ούτε μια δεν θα με συμπαθήσει...ευτυχώς με πλήρωσε το αφεντικό πριν λίγες ώρες...
Τουλάχιστον θα πάρω την φίλη σου...που λέγαμε...το βανεσάκι...(τυχαία σύμπτωση το όνομα..μη μπερδευτεί κανείς με τη Μυκόνια)!  :2funny:

Εδωσες ήδη άκυρο? κανονίστηκε το άλλο θεματάκι? χαίρομαι ιδιαιτέρως!  ;)

Πιστεύω να το έχω κανονήσει...μέχρι αύριο το απόγευμα....το ένα θέμα,δεν είναι στο χέρι μου...ίσως κάνω όμως κάτι για το ψηλό & ξανθό επί της παραλίας... :sunglasses:
Οπότε αν κάτσει το 2ο θα πάμε στα ήσυχα να παίξεις εσύ...που είσαι άτακτος ΑΓΟΡΙΝΑΣ....  :2funny:
Εγώ θα κοιτάζω...ως γνωστός ματάκιας... :cheesy: :cheesy:

Επισκέπτης
Επειδή από ότι φαίνεται δεν κυκλοφορεί πολύ ο κόσμος και τα thread έχουν καταντήσει ευτυχία και χαρά, χθες έγινε μεγάλη επιχείρηση σκούπα(...) στην Αθήνα. Για πρώτη φορά μάζεψαν κόσμο από 8 στριπτιζάδικα, φορούσαν στολές ΕΚΑΒ :) , έψαξαν τα μαγαζιά για 1 ώρα. Rasputin, Princess, Lolita, Babes, Kama Sutra, Cleopatra, Mousses, Rich & Famous

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα μαστροπείας

Μεγάλο κύκλωμα μαστροπείας, στο οποίο συμμετείχαν και τέσσερις αστυνομικοί, εξάρθρωσε η ΕΛΑΣ προχωρώντας, μετά από ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση, σε συνολικά 25 συλλήψεις...

Οι φερόμενοι ως δράστες εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά και οικονομικά γυναίκες από χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και των Βαλκανίων. Το ξέπλυμα των χρημάτων από τις παράνομες δραστηριότητες γινόταν μέσω διαφόρων εταιρειών εμπορίας αυτοκινήτων, αγοράς πολυτελών σκαφών και νυχτερινών κέντρων.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, στην οποία συμμετείχαν 150 αστυνομικοί, ελέγχθηκαν οκτώ νυχτερινά κέντρα, τέσσερις οίκοι ανοχής, δύο σκάφη και 10 σπίτια, ενώ έγιναν περισσότερες από 200 προσαγωγές.

Επίσης κατασχέθηκαν δύο πολυτελή γιοτ, 61.760 ευρώ, 800 δολάρια, 47 κινητά τηλέφωνα, τέσσερις φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές και δύο εξωτερικοί σκληροί δίσκοι.

Κώδικας:
[URL unfurl="true"]http://troktiko.blogspot.com/2009/07/blog-post_2994.html[/URL]

ή

[URL unfurl="true"]http://www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,62848.msg1190953#msg1190953[/URL]

vitsi

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Μη φας...έχουμε γλαρόσουπα...;)

Έτσι κι αλλιώς δεν είπαν όλοι οτι θα 'ναι Ριτο...εγώ με τον Yorgos θα κάναμε βόλτα..αλλά..αλλάξαμε διαδρομη... :grin:

Είπα και εγώ, έπεσε κανένας φούρνος, η μάλλον κανένα λόμπαρο

manef

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μια φορά και ένα καιρό
μπορούσε κάποιος να ενημερωθεί σ’ αυτό το μίτο
Για τα κορίτσια του κάθε club (πιο παλιά οι περιγραφές από κάποιους ήταν απίθανες, μπας και πηγαίνατε με την γραμματέα σας; )
Για την συμπεριφορά των σερβιτόρων και χορευτριών
Για τις τιμές ( ‘Άλλο 15 το κέρασμα άλλο 20 και άλλο 24=25, όσο για την ώρα που κάθονται οι διαφορές έχουν να κάνουν με την ημέρα και την ώρα που πας, αν έχει είδη βγει το μεροκάματο, χαρακτήρας κοπέλας, προσωπικές συμπάθειες και όχι η τιμή)
Για το σόου (σε άλλα έχει σόου και καθημερινές και οι κοπέλες χορεύουν συνέχεια και σε άλλα μονο Π-Σ)
Και για πολλά άλλα
Επίσης τα πόστ ήταν ενδιαφέροντα και πολλές φορές απολαυστικά
Τώρα δυστυχώς υπάρχει άπειρο σπαμ, κάποιοι που μιλούν σαν την πυθία για να καταλαβαίνουν μόνο αυτοί και γενικά ένας μυστικισμός (όχι για αυτά που δεν πρέπει να βγαίνουν φόρα παρτίδα)
Υπάρχουν κάποιοι που επισκέπτονται τα μαγαζιά  συχνά γιατί μπορούν και γουστάρουν και μαγκιά τους, ο καθείς διασκεδάζει όπως θέλει και όπως μπορεί. Υπάρχουν όμως και κάποιοι που επισκέπτονται τα μαγαζιά μόνο περιστασιακά, εγώ πχ κάθε Ιούλιο μιας και τότε χαλαρώνει η δουλειά και γιατί αν το έκανα όλο το χρόνο (έτσι όπως θέλω)μάλλον θα χρειαζόμουν και δεύτερη. Φυσικό λοιπόν είναι να αναζητούν μια ενημέρωση η οποία όμως πια είναι περιορισμένη ή ανύπαρκτη. Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να την παρέχει αλλά τα φόρα υπάρχουν για αυτό και όποιος θέλει γράφει. Απ την άλλη αν γράφεις και απευθύνεσαι μόνο σε 3-4 άτομα μπορείς και τηλεφωνικά.
Θα παρακαλούσα λοιπόν τους επαΐοντες να μας θυμίσουν τις παλιές καλές εποχές στα ποστ τους και θα τους ευχαριστήσω εκ των προτέρων.
Βaby Ο  ποτο κοπέλας 20 
Lolita ποτο κοπέλας 24
Lido Ποτο κοπέλας 15 
Μούσες Ποτο κοπέλας 24
Αυτά……

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Μια φορά και ένα καιρό
μπορούσε κάποιος να ενημερωθεί σ’ αυτό το μίτο
Για τα κορίτσια του κάθε club (πιο παλιά οι περιγραφές από κάποιους ήταν απίθανες, μπας και πηγαίνατε με την γραμματέα σας; )
Για την συμπεριφορά των σερβιτόρων και χορευτριών
Για τις τιμές ( ‘Άλλο 15 το κέρασμα άλλο 20 και άλλο 24=25, όσο για την ώρα που κάθονται οι διαφορές έχουν να κάνουν με την ημέρα και την ώρα που πας, αν έχει είδη βγει το μεροκάματο, χαρακτήρας κοπέλας, προσωπικές συμπάθειες και όχι η τιμή)
Για το σόου (σε άλλα έχει σόου και καθημερινές και οι κοπέλες χορεύουν συνέχεια και σε άλλα μονο Π-Σ)
Και για πολλά άλλα
Επίσης τα πόστ ήταν ενδιαφέροντα και πολλές φορές απολαυστικά
Τώρα δυστυχώς υπάρχει άπειρο σπαμ, κάποιοι που μιλούν σαν την πυθία για να καταλαβαίνουν μόνο αυτοί και γενικά ένας μυστικισμός (όχι για αυτά που δεν πρέπει να βγαίνουν φόρα παρτίδα)
Υπάρχουν κάποιοι που επισκέπτονται τα μαγαζιά  συχνά γιατί μπορούν και γουστάρουν και μαγκιά τους, ο καθείς διασκεδάζει όπως θέλει και όπως μπορεί. Υπάρχουν όμως και κάποιοι που επισκέπτονται τα μαγαζιά μόνο περιστασιακά, εγώ πχ κάθε Ιούλιο μιας και τότε χαλαρώνει η δουλειά και γιατί αν το έκανα όλο το χρόνο (έτσι όπως θέλω)μάλλον θα χρειαζόμουν και δεύτερη. Φυσικό λοιπόν είναι να αναζητούν μια ενημέρωση η οποία όμως πια είναι περιορισμένη ή ανύπαρκτη. Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να την παρέχει αλλά τα φόρα υπάρχουν για αυτό και όποιος θέλει γράφει. Απ την άλλη αν γράφεις και απευθύνεσαι μόνο σε 3-4 άτομα μπορείς και τηλεφωνικά.
Θα παρακαλούσα λοιπόν τους επαΐοντες να μας θυμίσουν τις παλιές καλές εποχές στα ποστ τους και θα τους ευχαριστήσω εκ των προτέρων.
Βaby Ο  ποτο κοπέλας 20 
Lolita ποτο κοπέλας 24
Lido Ποτο κοπέλας 15 
Μούσες Ποτο κοπέλας 24
Αυτά……

Στο  τραπέζι  τα  λουλουδια  μαραμένα
Αγγελούδια  σ΄ ένα  κάδρο  λυπημένα 

Επισκέπτης
Βρε αδερφέ...που να βγούμε...πλέον βιώνουμε όλοι μας την οικονομική κρίση...

G.Rito ποτό κοπέλας 300€ / 400€ / 600€ - σαμπάνιες !!!

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Μαρτινι / Moet / Dom Perignon ?

pouranger