pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Τετάρτη - Ακρωτήρι....μόνο εσύ,ο βίτσι κ κάτι ραμολι πατε....xa xa xa !!!!
Ασε μωρό μου , μάλλον είχες λόγους που μας απέτρεπες να πηγαίνουμε !
Ρε καλά ήταν λέμε πολύς κόσμος , πανικός , είχε και ζωντανό πρόγραμμα , 5 καθαρίσαμε , εμείς οι γέροι !
μετά τις 5 φαντάζομαι άρχισαν και οι πήδουλοι.....από τους οποιους απέχετε..
[/quote ]
Οι αγορίνες όλο και κάτι θα ξέρετε
Ασε μωρό μου , μάλλον είχες λόγους που μας απέτρεπες να πηγαίνουμε !
Ρε καλά ήταν λέμε πολύς κόσμος , πανικός , είχε και ζωντανό πρόγραμμα , 5 καθαρίσαμε , εμείς οι γέροι !
μετά τις 5 φαντάζομαι άρχισαν και οι πήδουλοι.....από τους οποιους απέχετε..
Μουνιά νοτιοπροαστειακοί παρτάκηδες τον πίνετε !
Είστε όλοι κωλοπαίδια και μου κρύβετε τα καλύτερα !
.....(ti den lew akribws min prodothoume)....
Τελικά πάει πολύς κόσμος στα strip.
H δουλειά μου είναι μηχανικός (τι ακριβώς δεν λέω, μην προδοθούμε) και είμαι επιβλέπων σε μία κατασκευαστική (σχετικά πιτσιρικάς είμαι μην νομίζετε). Ήμασταν σε ένα έργο πριν δυο εβδομάδες και μας λένε να μαζέψουμε τα συνεργεία γιατι θα μας μιλήσει η γενική επιβλέπων του έργου η οποία άνηκε στην εταιρία για την οποία κατασκευαζόταν το έργο. Μαζευόμαστε λοιπόν και μας λένε η κυρία Βαλίνα θα έρθει σε λίγο.
Και λέω εγώ (ο μαλάκας της υπόθεσης) όπα ΒΑΛΙΝΑ? Κάπου το χω ξανακούσει αυτό το όνομα... Μπορώ να σας πώ ότι οι περισσότεροι το έπιασαν το υπονοούμενο (πάλι καλά που δεν ήταν η κοπέλα μπροστά) και σκάσαν όλοι στα γέλια... Δικός μας ο νέος φώναζαν, η άτιμη μπάρα δεν κάνει διακρίσεις και τέτοια. Απίστευτο σκηνικό με έπιαναν γραβατομένοι (του κώλου) και μου έλεγαν δικός μας είσαι? Σε ποιο μαγαζί συχνάζεις και τέτοια.
Να πώ ότι ντράπικα? Στ’ αρχίδια μου, είδα ότι πολύς κόσμος συχνάζει στα strip.
Και λεφτάδες και γραβατομένοι ψωνάρες και εργατιά που ξοδεύει το μεροκάματο στις ρουμάνες γιατί έχουν κατακλίσει τα strip από ότι έχω παρατηρήσει.
Τελικά πάει πολύς κόσμος στα strip.
H δουλειά μου είναι μηχανικός (τι ακριβώς δεν λέω, μην προδοθούμε) και είμαι επιβλέπων σε μία κατασκευαστική (σχετικά πιτσιρικάς είμαι μην νομίζετε). Ήμασταν σε ένα έργο πριν δυο εβδομάδες και μας λένε να μαζέψουμε τα συνεργεία γιατι θα μας μιλήσει η γενική επιβλέπων του έργου η οποία άνηκε στην εταιρία για την οποία κατασκευαζόταν το έργο. Μαζευόμαστε λοιπόν και μας λένε η κυρία Βαλίνα θα έρθει σε λίγο.
Και λέω εγώ (ο μαλάκας της υπόθεσης) όπα ΒΑΛΙΝΑ? Κάπου το χω ξανακούσει αυτό το όνομα... Μπορώ να σας πώ ότι οι περισσότεροι το έπιασαν το υπονοούμενο (πάλι καλά που δεν ήταν η κοπέλα μπροστά) και σκάσαν όλοι στα γέλια... Δικός μας ο νέος φώναζαν, η άτιμη μπάρα δεν κάνει διακρίσεις και τέτοια. Απίστευτο σκηνικό με έπιαναν γραβατομένοι (του κώλου) και μου έλεγαν δικός μας είσαι? Σε ποιο μαγαζί συχνάζεις και τέτοια.
Να πώ ότι ντράπικα? Στ’ αρχίδια μου, είδα ότι πολύς κόσμος συχνάζει στα strip.
Και λεφτάδες και γραβατομένοι ψωνάρες και εργατιά που ξοδεύει το μεροκάματο στις ρουμάνες γιατί έχουν κατακλίσει τα strip από ότι έχω παρατηρήσει.
Επειδή από ότι φαίνεται δεν κυκλοφορεί πολύ ο κόσμος και τα thread έχουν καταντήσει ευτυχία και χαρά, χθες έγινε μεγάλη επιχείρηση σκούπα(...) στην Αθήνα. Για πρώτη φορά μάζεψαν κόσμο από 8 στριπτιζάδικα, φορούσαν στολές ΕΚΑΒ , έψαξαν τα μαγαζιά για 1 ώρα. Rasputin, Princess, Lolita, Babes, Kama Sutra, Cleopatra, Mousses, Rich & Famous
Mια απορία...
Ήσουν ταυτόχρονα σε όλα τα μαγαζιά ή είσαι ασφαλίτης ?
Πήγε το βουνό στο Μωάμεθ