Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.881
Πόντοι
22.785
εχθες το βραδυ η κολαση στο star..........
φρεσκο εμπορευμα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ρε  καλά  ήταν  λέμε  πολύς  κόσμος , πανικός , είχε  και ζωντανό πρόγραμμα , 5 καθαρίσαμε , εμείς  οι γέροι  !

μετά τις 5 φαντάζομαι άρχισαν και οι πήδουλοι.....από τους οποιους απέχετε..
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Ασε  μωρό  μου  , μάλλον είχες  λόγους  που  μας  απέτρεπες  να  πηγαίνουμε !

Μάλλον ξεχνάς...οτί εσύ με ρώτησες...πριν κανένα μήνα "ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΔΕ ? " και σου πρότεινα αυτό το μέρος....

Δεν πειράζει...εσύ ξεχνάς για 2 λόγους...κι εγώ θυμάμαι για πολλούς...;)

Ρε  καλά  ήταν  λέμε  πολύς  κόσμος , πανικός , είχε  και ζωντανό πρόγραμμα , 5 καθαρίσαμε , εμείς  οι γέροι  !

Σε πιστεύουμε...κάθε μέρα γίνεται πανικός...ξέρεις πόσοι αργόσχολοι υπάρχουν ?

Αυτοί ξεμυτίζουν κάθε καλοκαίρι...σαν τα σαλιγγάρια με αντίθετη φορά...

Άσε τα σχολεία/παν-μια....αυτά τώρα που τελείωσαν δίνουν χαρά σε πολλούς πικραμένους "επιχειρηματίες"....

μετά τις 5 φαντάζομαι άρχισαν και οι πήδουλοι.....από τους οποιους απέχετε..
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

κι εγώ απέχω...αλλά είμαι νεότατος...:cheesy:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Μουνιά  νοτιοπροαστειακοί  παρτάκηδες τον  πίνετε !
Είστε  όλοι  κωλοπαίδια  και  μου  κρύβετε  τα καλύτερα !
Σας  έχω  χ@@@μενους και θα  σας  το  φυλάω !
Κλείνω  διότι  δεν  περιγράφω  άλλο !
Αίσχος !
Καλά  τώρα  σε  άλλο  θρεντ  θα  δείτε  γιατί  σας  βρίζω !
Ιδίως  ένας  παλιοαγορίνας  εξηγήθηκε  σηπία  μελανοφόρος !

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μουνιά  νοτιοπροαστειακοί  παρτάκηδες τον  πίνετε !
Είστε  όλοι  κωλοπαίδια  και  μου  κρύβετε  τα καλύτερα ! 

κάνε μετεγγραφή και δε θα χάσεις.
Θα σε αποζημιώσουμε.  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

billy@the@kid

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τελικά πάει πολύς κόσμος στα strip.
H δουλειά μου είναι μηχανικός (τι ακριβώς δεν λέω, μην προδοθούμε) και είμαι επιβλέπων σε μία κατασκευαστική (σχετικά πιτσιρικάς είμαι μην νομίζετε). Ήμασταν σε ένα έργο πριν δυο εβδομάδες και μας λένε να μαζέψουμε τα συνεργεία γιατι θα μας μιλήσει η γενική επιβλέπων του έργου η οποία άνηκε στην εταιρία για την οποία κατασκευαζόταν το έργο. Μαζευόμαστε λοιπόν και μας λένε η κυρία Βαλίνα θα έρθει σε λίγο.
Και λέω εγώ (ο μαλάκας της υπόθεσης) όπα ΒΑΛΙΝΑ?  Κάπου το χω ξανακούσει αυτό το όνομα... Μπορώ να σας πώ ότι οι περισσότεροι το έπιασαν το υπονοούμενο (πάλι καλά που δεν ήταν η κοπέλα μπροστά) και σκάσαν όλοι στα γέλια... Δικός μας ο νέος φώναζαν, η άτιμη μπάρα δεν κάνει διακρίσεις και τέτοια. Απίστευτο σκηνικό με έπιαναν γραβατομένοι (του κώλου) και μου έλεγαν δικός μας είσαι? Σε ποιο μαγαζί συχνάζεις και τέτοια.
Να πώ ότι ντράπικα? Στ’ αρχίδια μου, είδα ότι πολύς κόσμος συχνάζει στα strip.
Και λεφτάδες και γραβατομένοι ψωνάρες και εργατιά που ξοδεύει το μεροκάματο στις ρουμάνες γιατί έχουν κατακλίσει τα strip από ότι έχω παρατηρήσει.

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
φίλε γράψε μόνο με ελληνικά για να καταλαβαινόμαστε...

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
H δουλειά μου είναι μηχανικός (τι ακριβώς δεν λέω, μην προδοθούμε) και είμαι επιβλέπων σε μία κατασκευαστική (σχετικά πιτσιρικάς είμαι μην νομίζετε). Ήμασταν σε ένα έργο πριν δυο εβδομάδες και μας λένε να μαζέψουμε τα συνεργεία γιατι θα μας μιλήσει η γενική επιβλέπων του έργου η οποία άνηκε στην εταιρία για την οποία κατασκευαζόταν το έργο. Μαζευόμαστε λοιπόν και μας λένε η κυρία Βαλίνα θα έρθει σε λίγο.
Και λέω εγώ (ο μαλάκας της υπόθεσης) όπα ΒΑΛΙΝΑ?  Κάπου το χω ξανακούσει αυτό το όνομα... Μπορώ να σας πώ ότι οι περισσότεροι το έπιασαν το υπονοούμενο (πάλι καλά που δεν ήταν η κοπέλα μπροστά) και σκάσαν όλοι στα γέλια... Δικός μας ο νέος φώναζαν, η άτιμη μπάρα δεν κάνει διακρίσεις και τέτοια. Απίστευτο σκηνικό με έπιαναν γραβατομένοι (του κώλου) και μου έλεγαν δικός μας είσαι? Σε ποιο μαγαζί συχνάζεις και τέτοια.
Και λεφτάδες και γραβατομένοι ψωνάρες και εργατιά που ξοδεύει το μεροκάματο στις ρουμάνες γιατί έχουν κατακλίσει τα strip από ότι έχω παρατηρήσει.

Λίγο  απότομα  τελειώνει !
Έχει  κάτι  ψιλά  νοηματικά  χάσματα , αλλά  ΟΚ
Ρωτώ  όμως  περιληπτικά  τα  εξής :
1) Τελικά  , ποιά  ήταν  η  καΒΑΛΙΝΑ  και  γιατί  μας  τα  έγραψες όλα  αυτά ?

2)Λεγεται  μήπως  κα Βλαλίνα ?
3)Είχε  προϋπηρεσία  στο  σουλήνα ?
4) στο  μήτινγκ  σας  έκανε  χορούς ?
5) Όταν  τα  έγραφες αυτά  ήσουν λιώμα , ή  τα  γράφεις  από του  φυσικού  σου ?

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

εισαι επιβητωρας!!!!!!εισαι τρισμεγιστος!εισαι θεος! :rockon: :rockon:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Επειδή από ότι φαίνεται δεν κυκλοφορεί πολύ ο κόσμος και τα thread έχουν καταντήσει ευτυχία και χαρά, χθες έγινε μεγάλη επιχείρηση σκούπα(...) στην Αθήνα. Για πρώτη φορά μάζεψαν κόσμο από 8 στριπτιζάδικα, φορούσαν στολές ΕΚΑΒ :) , έψαξαν τα μαγαζιά για 1 ώρα. Rasputin, Princess, Lolita, Babes, Kama Sutra, Cleopatra, Mousses, Rich & Famous

Επισκέπτης
Επειδή από ότι φαίνεται δεν κυκλοφορεί πολύ ο κόσμος και τα thread έχουν καταντήσει ευτυχία και χαρά, χθες έγινε μεγάλη επιχείρηση σκούπα(...) στην Αθήνα. Για πρώτη φορά μάζεψαν κόσμο από 8 στριπτιζάδικα, φορούσαν στολές ΕΚΑΒ :) , έψαξαν τα μαγαζιά για 1 ώρα. Rasputin, Princess, Lolita, Babes, Kama Sutra, Cleopatra, Mousses, Rich & Famous

Mια απορία...

Ήσουν ταυτόχρονα σε όλα τα μαγαζιά ή είσαι ασφαλίτης ? :P :cheesy: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom