Στο Lido,άλλαξαν ??? xa xa xa !!!
Πρόσεξε πως μιλάς για το ίδρυμα μου.
Στο Lido,άλλαξαν ??? xa xa xa !!!
Xαλάρωσε μήτσο....πρόβλημα σας...(εσένα κ του ιδρύματός σου)...που είστε στάσιμοι...κ κλέφτες...;)
Κλέφτες το δέχομαι, αλλά όχι και στάσιμοι. Ήταν πολύ χόντρο αυτό και θα σε περικαλέσω να προσέχεις πως μιλάς. Άκου στάσιμοι.
Όταν τα τοπ μουνιά σου,παραμένουν ίδια...για μένα είσαι στάσιμος...
Όταν πας να με ξεγελάσεις (ποντάροντας στην υποτιθέμενη καύλα/μαλακία που με έχει τυφλώσει) με πουτανάκια του 100άρικου...πάλι είσαι στάσιμος...
Όταν πουλάς..μπάζα που τα κάνουν όλα...πάλι είσαι στάσιμος...
κλπ...κλπ....κλπ...κλπ....
Δεν είμαι ούτε σαν τους αγάμητους που μαζεύεις...ούτε απ'αυτούς που γαμάνε σκουπίδια ή δίπλα σε αυτά...
Αυτά...κ πολλά άλλα...γιατί όλοι οι παίχτες δεν είναι ίδιοι...;)
στα τυχαία PhD έχει ο Γιώργης....
εγκώ είμαι σε όλα κλάιν μάιν.....
Και τι με νοιάζει εμένα τις λες εσύ. Εγώ το χαρτί μου το έχω φάει από εσάς κορόιδα και θα συνεχίζω να το τρώω. Τώρα εοιμάζομαι να πάω βόλτα με το πανάκριβο αμάξι μου, παρέα με αφράτα Ρωσιδάκια, να καπνίσω να πανάκριβα πούρα μου και να πιω (όχι μπόμπες που σας σερβίρω) στις υγειά σας. ΚΟΡΟΙΔΑ
Παίζει ένα καινούργιο μαυρούλι νταρντανέ τούμπανο .
εσύ να αφήσεις τα ιδρύματα και να αρχίσεις να κάνεις οικονομίες, να ψάχνεις γι κανα καλό σχολείο, κλπ κλπ
Δεν μας ενημέρωσες τι έγινε με το θέμα...(ή εγώ το έχασα...)
Η ροπή προς τα αφράτα ρωσσιδάκια είναι βέβαιον ότι θα σε οδηγήσει να πίνεις μαλαματίνα , να καπνίζεις σέρτικα Λαμίας , και να σκοτώσεις το πανάκριβον αυτοκίνητό σου εις την περιοχή Σχιστού !
Τουλάχιστον , όσο μπορείς σχίζε τα παντοιοτρόπως !
Μήπως τις φέρανε μετά τη 1 ?