Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235
Σε όλα (εκτός από Αφροδίτη Συγγρού)
Βέβαια εξαρτάται τι θες.  Υπάρχει ξεπέτα με 50 ευρώ και υπάρχει και GFE με 50 ευρώ
Κοζάρεις καταστάσεις από πριν.  Πχ μία ξανθιά-γεματούλα στο ¨αμαζον Ρωσίδα είναι παλτό
Κοπέλες τύπου Λουίζα (Baby O) τιμάνε τα λεφτά τους :huh:

Ποια Λουιζα ρε παιδια ετσι οπως ειναι - δεν παω καλυτερα με τη Σαπφω Νοταρα να φραπεδιαστω καλυτερα .....

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
Ποια Λουιζα ρε παιδια ετσι οπως ειναι - δεν παω καλυτερα με τη Σαπφω Νοταρα να φραπεδιαστω καλυτερα .....

Υπουργέ, πήγαινε καλύτερα στα εγκαίνια του μουσείου Ακρόπολης γιατί σε έχει φάει η αφραποσύνη  :2funny: :2funny:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235
Παιδια δεν εχω καμια ορεξη .... εκανε χοντρη μαλακια πριν και τα εχω παρει !!!!!

ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΜΟΥ ΓΑΜΩ

kotipeltos

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Δε νομιζω οτι αναφερεται σε σενα κ.Υπουργε !
:grin:  :grin:  :grin:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235
kotipelte μην μου τι λες βραδιατικα ..... ειμαι αφραπο αγορι αλλα γαμαω !!!!

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Περναγα σημερα απο την εθνικη οδο στην Κηφισια και ειδα οτι το παλιο Rich and Famous αλλαξε και εκανε εγκαινια στις 18/6 ως Mystic .
Αυτο το μαγαζι ποτε δεν εκανε προκοπη ...
Εχει κανεις κανα νεο για το νεο καθεστος ή καλυτερα να παμε στο σιγουρακι απο την απεναντι μερια της εθνικης (rasputin)?

vitsi

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Περναγα σημερα απο την εθνικη οδο στην Κηφισια και ειδα οτι το παλιο Rich and Famous αλλαξε και εκανε εγκαινια στις 18/6 ως Mystic .
Αυτο το μαγαζι ποτε δεν εκανε προκοπη ...
Εχει κανεις κανα νεο για το νεο καθεστος ή καλυτερα να παμε στο σιγουρακι απο την απεναντι μερια της εθνικης (rasputin)?

Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς. Αλλά και το απέναντι είναι πλέον για τα τελειώματα και αν........
Οι ίδιες κοπέλες που ήταν πριν 5 χρόνια είναι ακόμα, μόνο που πλέον είναι και 5 χρόνια μεγαλύτερες

Επισκέπτης
Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς. Αλλά και το απέναντι είναι πλέον για τα τελειώματα και αν........
Οι ίδιες κοπέλες που ήταν πριν 5 χρόνια είναι ακόμα, μόνο που πλέον είναι και 5 χρόνια μεγαλύτερες

Στο Lido,άλλαξαν ??? xa xa xa !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom