Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Μετά τη χθεσινή στριπότσαρκα σε γνώριμα λημέρια, ένα έχω να πώ... ΑΝΑΔΟΥΛΕΙΕΣ!

Παραθέτω τον κάτωθι διάλογο όπως (σχεδόν) έλαβε χώρα με νεαρή εργαζόμενη που πλέον γνωρίζει άπταιστα ελληνικά....

-Καλησπέρα ... Τί κάνεις?
-Καλά ρε συ ... Εσύ? Πως τα πάς?
-Έτσι και έτσι. Που ήσουνα τόσο καιρό? Δουλειά?
-Ναι ξέρεις τώρα...
-Πως πάει η δουλειά?
-Καλά δεν έχω παράπονο. Εσείς εδώ?
-Σκατά! Δεν βλέπεις. Πολύ λίγο κόσμο. Έτσι ήμαστε εδώ και ένα μήνα.
-Εντάξει και γιατί δεν δουλεύεις με αυτούς?
-Δεν θέλουν τίποτα ρε σύ. Πάς τους λες "Χορό? Ποτό? Πριβέ?" και σου απαντούν πως δεν θέλουν τίποτα... ήρθαν για το σόου.
-Λογικό δεν είναι? Γιατί να χαλάσουν τα λεφτά τους για το τίποτα?
-Ε! και τί έρχονται εδώ και μετά πάνε σπίτι τους και  :jerking:?
-Όχι μωρό μου! Ερχονται εδώ καυλώνουν λίγο και μετά με τα λεφτά που θα χαλάγανε εδώ μέσα πάνε και  :knockinb: Ξύπνησε ο κόσμος ... πρέπει να το καταλάβετε και εσείς.
-Σιγά! δεν έχουν λεφτά απλά όπως παλιά
-Όχι ... λεφτά έχουν απλά δεν θα τα ξοδεύουν πιά για το ΤΙΠΟΤΑ που πουλάτε εσείς εδώ μέσα... Στο ξαναλέω και βάλτο καλά στο μυαλουδάκι σου. Ο κόσμος δεν αγοράζει πια αυτό που πουλούσατε. Προτιμάει τις τίμιες συναλλαγές. Καλύτερα να δώσει 100 Ευρώ ή κι παραπάνω και να έχει σεξ με κάποια επαγγελματία. Εσείς είστε μόνο για προθέρμανση πια. Και εσύ στη θέση τους το ίδιο θα έκανες.
-Σιγά ρε! Εγώ αν ήμουν άντρας δεν θα πλήρωνα για να  :knockinb: δεν κάνουν έτσι οι άντρες...
-Καλά! Δεν είσαι όμως και δουλεύεις στριπτήζ με άντρες που θέλουν να σε  :knockinb: με αντάλλαγμα λεφτά.
-Και τί να κάνω εγώ ρε μωρό μου?
-Στο είχα πεί παλιότερα τί να κάνεις.
-Αν συνεχίσει έτσι η δουλειά μάλον θα το σκεφτώ πιο σοβαρά. Ποτό να πάρω?
-Ξέχνα το! Και εγώ μετά θέλω να πάω στην .... για να  :knockinb: Τα χρειάζομαι τα λεφτά.
-Πάμε μαζί? Γιατί ούτε μεροκάματο δεν βγάζω σήμερα.
-Πότε?
-Μετά τη δουλειά. Περίμενε με στο...
-Ξενοδοχείο θα πάμε?
-Όχι ρε! Σπίτι σου.
-Έγινε!Τώρα κάτσε να πιούμε και ένα ποτό.
(αγκαλίτσες και φιλάκια και σιροπιαστές προσφωνήσεις)

Τα αποσιωπητικά χρησιμοποιούνται για ευνόητους λόγους. Εν ολίγοις συνάδελφοι αρχίζουν και το πιάνουν το νόημα. Μεγάλε nokia! Πόσα ξέρεις...? Αν δεν βρέξουν κώλο... ψάρι δεν θα ΞΑΝΑΦΑΝΕ!

Άυτά (copyright by nokia courtesy of)

Να επαληθευσω τον συναγωνιστη. Ειχα αναλογη κατασταση στο BG πριν κανα 2 βδομαδες!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
μουλενε μπλου ανιγι τι τετατατι

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Σε ποια strip παίζει πριβε ?

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Σε όλα (εκτός από Αφροδίτη Συγγρού)
Βέβαια εξαρτάται τι θες.  Υπάρχει ξεπέτα με 50 ευρώ και υπάρχει και GFE με 50 ευρώ
Κοζάρεις καταστάσεις από πριν.  Πχ μία ξανθιά-γεματούλα στο ¨αμαζον Ρωσίδα είναι παλτό
Κοπέλες τύπου Λουίζα (Baby O) τιμάνε τα λεφτά τους :huh:

Σε ποια strip παίζει πριβε ?

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616

βρε Τάσο, εσένα δεν θα σε καταλάβω ποτέ, μα είναι δυνατόν να λες ότι το αφροδίτη δεν έχει πριβέ ?
είναι σαν να λες ότι ο φούρνος δεν έχει τυρόπιτα  :2funny: :2funny: είναι ποτέ δυνατόν ;;  :o

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Για μισό λεπτό.  Δεν έχει επίσημα (ξεχωριστός χόρος) όπως Άμαζον
Βασικά πριβέ θεωρούνται οι 5 χοροί αν και ανεπίσημα με 2-3 κάρτες είναι σαν το πριβέ αλλού πχ Ανατολή, Diamonds n Dolls και τα λοιπά.  Δεν θα με καταλάβεις?  Νομίζω είμαι ειλικρινέστατος και σαφής όταν γράφω (και εκφράζω την γνώμη μου πάντα)

βρε Τάσο, εσένα δεν θα σε καταλάβω ποτέ, μα είναι δυνατόν να λες ότι το αφροδίτη δεν έχει πριβέ ?
είναι σαν να λες ότι ο φούρνος δεν έχει τυρόπιτα  :2funny: :2funny: είναι ποτέ δυνατόν ;;  :o

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
Για μισό λεπτό.  Δεν έχει επίσημα (ξεχωριστός χόρος) όπως Άμαζον
Βασικά πριβέ θεωρούνται οι 5 χοροί αν και ανεπίσημα με 2-3 κάρτες είναι σαν το πριβέ αλλού πχ Ανατολή, Diamonds n Dolls και τα λοιπά.  Δεν θα με καταλάβεις?  Νομίζω είμαι ειλικρινέστατος και σαφής όταν γράφω (και εκφράζω την γνώμη μου πάντα)

τάσο είναι σαν να σε ρωτάω τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμίδια και να μου λες ελέφαντας....
πόσο καιρό έχει να πας στο μαγαζί? γιατί εγώ όσες είχα πάει τα κορίτσια 2 ερωτήσεις έκαναν:
1. Να παρω ένα πουτάκι?
2. Πάμε για Πριβέ ?

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

και ομως εχετε δικιο και οι 2.Αδικο ομως εχει ο πεταλουδας για τις τυροπιτες,διοτι τυροπιτες αυτος ο φουρνος δεν πουλαει,μονο ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ-πιτες :pipa2:

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Και εγω νομιζα πως με 200 ευρω εισαι ο βασιλιας του Μπρουνει, σε αυτο μαγαζι(καθως και σε μερικα αλλα)..Αλλα δεν γαμιεται..Μικρος ειμαι θα μαθω και εγω..!

Αυτα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom