You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
χαχαχαχαχα
μα εγώ φταίω...γι'αυτό τα πήρα...πολύ λάθος εκτίμηση...αλλά η ρουμάνα (κατά το : η πουτάνα)...δεν μου είπε απ'την αρχή απο που έμαθε τη δουλειά...
επ...εδώ είσαι λάθος, όταν είπε από που ακριβώς είναι, εγώ σήκωσα την κόκκινη σημαία
δεν με άκουσες όμως
Επισκέπτης
Χέστηνα, η άλλη είναι καλύτερη!
;)
Τώρα περιμένουμε αυτή που είναι διακοπές...κ θα γίνει του μουνιού το πανηγύρι...κ ας μη γαμήσουμε...(κλασσικά)!
Έτσι για πλάκα...για να δείξουμε που πάνε τα λεφτά όταν υπάρχει κέφι...
Έμαθα πολλά & άσχημα για τις άλλες περιπτώσεις...απο το κατάστημα που πέσαν οι πρώτες τουφεκιές..;)
Επισκέπτης
χαχαχαχαχα
μα εγώ φταίω...γι'αυτό τα πήρα...πολύ λάθος εκτίμηση...αλλά η ρουμάνα (κατά το : η πουτάνα)...δεν μου είπε απ'την αρχή απο που έμαθε τη δουλειά...
Δε βαριέσαι... αυτα εχει η ζωη...
κι εγω κόβω τις μαλακίες και πάω για βενζινη και τσιγάρα.....
μονο ια μέρα άντεξα χωρίς βολτα και καπνο... σκατα!!
Επισκέπτης
επ...εδώ είσαι λάθος, όταν είπε από που ακριβώς είναι, εγώ σήκωσα την κόκκινη σημαία
δεν με άκουσες όμως
ασπρη σημαία σηκώνουμε Yorgos...για να παραδώσουμε τα όπλα...
κόκκινη σημαία σημαίνει πείνα...---> χώσε..να λαδώσει το κωλαράκι της...
Επισκέπτης
Δε βαριέσαι... αυτα εχει η ζωη...
κι εγω κόβω τις μαλακίες και πάω για βενζινη και τσιγάρα.....
μονο ια μέρα άντεξα χωρίς βολτα και καπνο... σκατα!!
Καλά δεν είναι θέμα ήττας...
Χάσιμο χρόνου απλά...είχα ωραία φάση στο μυαλό για νησάκια κ τα σχετικά...αλλά δεν λογάριασα καλά....
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Καλά δεν είναι θέμα ήττας...
Χάσιμο χρόνου απλά...είχα ωραία φάση στο μυαλό για νησάκια κ τα σχετικά...αλλά δεν λογάριασα καλά....
Άλλη τα λογάριασε λάθος παιδί μου !
Επισκέπτης
Άλλη τα λογάριασε λάθος παιδί μου !
Τα είπαμε...-250€-...κ αν παίζουν παζάρια για παραπάνω,πάμε στα 200€...κ πολλά είναι...
Ο Yorgos θα μου στείλει 3 με 500€....
Επισκέπτης
καλά δεν ΄πάμε καμιά λεσχούλα να χαλάμε και λιγότερα , μπορεί και κερδίζουμε και τπτ !
είπαμε...δεν είναι θέμα κέρδους κ τελικά ποσότητας....ένα γαμήσι πάνω...ένα γαμήσι κάτω...δεν κάνει διαφορά..στα 300 χρόνια που θα ζήσουμε...απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ...κ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΗΜΑ !
250€...κ σιωπή....
Επισκέπτης
Το κουίζ της ημέρας
Πώς λέγεται ο φιδέμπορας στα Νεοϋορκέζικα ?
kleinmein ?
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
kleinmein ?
Μηδέν !
Επισκέπτης
Μηδέν !
Ρε kleinmein σου λέω...;)
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Καλά λέμε εμείς τα δικά μας και ο κόσμος πάει τούτι φρούτι και κάνει και κριτικές
Καλά ζούνε αυτοί ?
( του Τούτι Φρούτι , όχι οι συναγνωνιστές )
Ξημερώματα Κυριακής κατά τις 5 το πρωί μαζί με 2 φιλαράκια είπαμε μετά το ανέβασμα απο club στην παραλιακή, πριν πάμε σπίτια μας να επισκεφτούμε το μαγαζί. Δεν είχαμε μεγάλες προσδοκίες μιας και η ώρα δεν μας το επέτρεπε. Παρκινγκ ανετότατα (10), μπήκαμε χωρίς να μας χαιρετήσει καν ο πορτιέρο( μιλούσε με ένα τύπο πιο πάνω) ανεβήκαμε και μας περίμενε το γκαρσόνι να μας καθίσει. Καθόμαστε, παραγγέλνουμε μπύρες (εξ'ου και το 10 στην ποιότητα ποτών) και περιμένουμε κίνηση. Στην πίστα τίποτα (ανέβηκε μια milf μετά από κανα μισάωρο για πεντάλεπτο μετριότατο με μόνιμο στρινγκ χορό), ο DJ βάραγε καλά (8), μια κοπέλα σε ένα καναπέ με ένα φραπέ μπροστά να παίζει σχεδόν ξάπλα με το κινητό της για τουλάχιστον 15 λεπτά απο τη στιγμή που μπήκαμε, μια παρέα με 3 τύπους είχαν πάρει αγκαζέ 3 κοπέλες, και 2 άλλοι τύποι είχαν πάρει μονότερμα άλλες 2 κοπέλες. Αποτέλεσμα; Να περιμένουμε σαν μαλ...ς να δούμε όρθιο κανα κορμί (τις συγκεκριμένες δεν τις είδαμε ποτέ όρθιες και αρα δεν μπορώ να πω αν ήταν ωραίες η άσχημες). Αφού ξενερώσαμε για τα καλά, έρχεται στον ενα απο τους φίλους μια κοπέλα (μεγαλοκοπέλα και άσχημη για την ακρίβεια) και του ξεκάνει τα γνωστά. Μετά απο κανα 5λεπτο έρχεται και η κοπέλα με το κινητό που σας είπα πριν, βαριεστημένη, κάθεται δίπλα μου, και απλά καθόταν! Ούτε γεια, ούτε πως σε λένε, ούτε τελις κορο, ούτε κεράσει ποτό, τίποτα απο το γνωστό ποιηματάκι που λένε όλες! Εγω της ξεκινώ την κουβέντα. Ονομα; Καταρίνα απο Ρωσία. Όμορφη κοπέλα, γύρω στα 22-25, σφιχτό κορμί, 1,75, βυζάκι στητό μετρίου μεγέθους, φυσικότατο. Anyway, τις λέω πάμε για χορό? Μου λέει θες? (Τα νεύρα μου!!!) Ε, τις λέω εσυ θες? Ναι μου λέει. Ε, άντε, πάμε της λέω. Χορός μέτριος προς καλός, μόνιμα με στρινγκακι φορεμένο (όλες, όχι μόνο αυτή), άφηνε να πιάνεις από τι μέση και πάνω και κωλομέρια. Αμα έκανες κίνηση για «άλλες τοποθεσίες» έτρωγες ένα ευγενικό «άκυρο» με το να σου πάρει άμεσα τα χέρια. Χρόνος γύρω στα 5-7 λεπτά. Όταν τελειώνει μου λέει επι λέξη: Ένας κορός, ευχαριστώ, σηκώνεται, ντύνεται φεύγει! Ούτε θέλεις δεύτερο ούτε τίποτα! Πάω, κάθομαι, έρχεται ο σερβιτόρος, πληρώνω τα 10 ευρώ (παρεπιπτοντως η μπύρα 15 ευρώ!), κοιταχτήκαμε με τα παιδιά και σηκωθήκαμε με τη μια να την κάνουμε με τις μπύρες μισές και πιο πάνω γιατί πραγματικά δεν άξιζε ούτε καν ο χρόνος μας εκεί μέσα. Εν κατακλείδι, είχαμε να πάμε πάνω από ένα χρόνο στο συγκεκριμένο μαγαζί, και δεν ξαναπάμε με τίποτα. Απογοήτευση. Κρίμα γιατί ηταν από τα καλύτερα της περιοχής κάποτε.
Καλά ζούνε αυτοί ?
( του Τούτι Φρούτι , όχι οι συναγνωνιστές )
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
παιδιά μήπως ξέρετε κανεναν snaketrader?
Επισκέπτης
παιδιά μήπως ξέρετε κανεναν snaketrader?
kleinmein ρεεεεεεεεεεεεεεε....ΕΓΓΥΗΣΗ !!!!!
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
Το κουίζ της ημέρας
Πώς λέγεται ο φιδέμπορας στα Νεοϋορκέζικα ?
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
kleinmein ρεεεεεεεεεεεεεεε....ΕΓΓΥΗΣΗ !!!!!
και ο Μανώλης τι είναι ?
Επισκέπτης
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 148
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις