Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
τώρα πρέπει να στην πω......
δεν γεννιούνται όλοι τζωτζ κλούνει, ή με μερσεντέ...........
Αλλα θα πληρώσει ο μουνίλας για παράδειγμα ή η δωρήτρια που είναι ομορφόπαιδα και άλλα ο βοθρούλης, ή ο Ταρατσούλης..........
Πουτάνα κενωνία.................

Εγώ τι θα πληρώσω ??? :2funny: :2funny:

**Μια χαρά είναι η κοινωνία...μην λαϊκίζεις... :sunglasses: :sunglasses:

Επισκέπτης
εσύ που γεννήθηκες και τζώρτζ κλούνευ και με μερσεντέ έχεις δωροκούπονα για μια ζωή.

άτιμη κενωνία.......
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Τέτοια λέγε μαλάκα...να περάσουν βόλτα απ'το θρέντ οι ελλεεινίδες...κ να γίνει πανικός.... :crazy: :crazy: :crazy:

Πάντως δε γεννήθηκα με μερσεντέ....κ σίγουρα όχι τζώρτζ κλόουνει... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Άλλο αμάξι είχε ο μπαμπάς οταν γεννήθηκα...κ είμαι κ πολυ,πολυ άσχημος.... :( :( :(

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
εσύ είσαι ύπουλη.......
γιατί γνωρίζεις ότι είμαι άσφαιρος τελευταία και με έχεις στην πρίζα....
άντε μη βγάλω το ΟΥΖΙ πάλι.........

Πώς σε έχω στην πρίζα; Не знаю!

Τέλος πάντων μουνίτιδα υποδηλώνει φλεγμονή και νομίζω ότι κυρίως προσβάλλει τον κάτω εγκέφαλο. Ο δικός σου καλά λειτουργεί δεν έχει πρόβλημα!

LawDim

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές, θα ήθελα να με ενημερώσει κάποιος  για το Diamonds & Dolls στη Συγγρού..
ποιότητα κ.λ.π  Κάποια τσέχα ονόματι Nicole από εκεί την γνωρίζει  "εργασιακώς" κάποιος ?
Αν ναί θα ήθελα λεπτομέρειες

Επισκέπτης
Συναγωνιστές, θα ήθελα να με ενημερώσει κάποιος  για το Diamonds & Dolls στη Συγγρού..
ποιότητα κ.λ.π  Κάποια τσέχα ονόματι Nicole από εκεί την γνωρίζει  "εργασιακώς" κάποιος ?
Αν ναί θα ήθελα λεπτομέρειες
Για μένα είναι απλά ένα μέτριο μαγαζάκι...(τόνισέ το,το μαγαζάκι)...
Ποιότητα...μέτρια...αφου υπάρχουν 2 ωραία γκομενάκια...κ 10 μπάζα...(μπάζα=κάτω του μετρίου)!
Καλή εξυπηρέτηση θα έλεγα...Μέτρια ποτάκια...Δεν μ'αρέσει ο χώρος γενικά...
Κατι αλλο ???
Αααα,την γκόμενα δεν την ξέρω....ή καλύτερα δεν την θυμάμαι....

**Τελευταία επίσκεψη  > 1 μήνα...

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
Μίλησα εγώ για ξεπέτα ??
Ή μήπως σου φαίνομαι απ'αυτούς που γαμάνε όποια τύχει ή όποια κάτσει..???
Πάντως δεν μ'απασχολεί,ούτε κ με απασχόλησε ποτε το φουλ ντει σέρβις....τι να το κάνω άλλωστε....(όχι οτι με απασχολεί το απλό πήδημα...αλλά ποτέ δεν ξέρεις)!!!

Αν ξαναπάω σε στριπ...θα είναι για τον κοινό χαβαλέ...κ για να πειράξουμε λιγάκι τα κορίτσια με τους φίλους μου...
Δεν υπήρχε ποτέ κάτι αλλο στο μυαλό μας...όποτε δεν θα αλλάξουμε τακτική....
Αγαπούληδες...σεξ μάνιακς...σεξ αντικτς...κ ολα τα σχετικά συμπλέγματα του μαλάκα νεοέλληνα δεν τα είχαμε ποτέ...αφού σε καμιά περίοδο της ζωής μας...δεν στερηθήκαμε κάτι...να 'ναι καλά ο Θεος που μας τα έδωσε κ μας τα δίνει όλα απλόχερα...
σκέφτεσαι πολύ πριν
γράψεις όλα αυτά......  :think:

LawDim

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ο.κ Μεφ. σ' ευχαριστώ. Επιβεβαιώνω τα λεγόμενά σου και από τις δικές μου 3-4 επισκέψεις το τελευταίο 3μηνο.
Για την τσέχα ρώτησα, επειδή ζήτησε το κινητό μου ( καρτοκιν...), με πήρε την επομένη και κατά καιρούς μου στέλνει μηνυματάκια και θα ήθελα να ξέρω τι καπνό φουμάρει γενικώς.Αν και μάλλον για κάποια αγγαρεία με θέλει λόγω του επαγγέλματός μου ( βλ. το nickname μου ).
Παλιά ήταν στο Λολίτα, μαζί με κάποια άλλη τσέχα , την τζέσικα !!!
Α...!!  μιά και είπα Λολίτα, για την Βίκυ την πολωνέζα τι ξέρουμε ? και που πήγε μιά πανέμορφη Μολδαβή με μακρύ σπαστό ξανθό μαλλί ονόματι Αλιόνα ή κάτι τέτοιο άν θυμάμαι καλά που δούλευε μέχρι τον Μάϊο  εκεί ( Λολίτα ) ? χάθηκαν τα ίχνη της και ήταν η μόνη που μου άρεσε απ' όλα τα μαγαζιά :-(

Επισκέπτης
ο.κ Μεφ. σ' ευχαριστώ. Επιβεβαιώνω τα λεγόμενά σου και από τις δικές μου 3-4 επισκέψεις το τελευταίο 3μηνο.
Για την τσέχα ρώτησα, επειδή ζήτησε το κινητό μου ( καρτοκιν...), με πήρε την επομένη και κατά καιρούς μου στέλνει μηνυματάκια και θα ήθελα να ξέρω τι καπνό φουμάρει γενικώς.Αν και μάλλον για κάποια αγγαρεία με θέλει λόγω του επαγγέλματός μου ( βλ. το nickname μου ).
Παλιά ήταν στο Λολίτα, μαζί με κάποια άλλη τσέχα , την τζέσικα !!!
Α...!!  μιά και είπα Λολίτα, για την Βίκυ την πολωνέζα τι ξέρουμε ? και που πήγε μιά πανέμορφη Μολδαβή με μακρύ σπαστό ξανθό μαλλί ονόματι Αλιόνα ή κάτι τέτοιο άν θυμάμαι καλά που δούλευε μέχρι τον Μάϊο  εκεί ( Λολίτα ) ? χάθηκαν τα ίχνη της και ήταν η μόνη που μου άρεσε απ' όλα τα μαγαζιά :-(

Θα σου έλεγα να την πηδήξεις...(μιας κ σου αρέσει...*συμπέρασμα απ'τ'οτι έδωσες τον αριθμό σου)...αλλά νομίζω οτι έχασες το τραίνο...προσπάθησε πάντως...ποτέ δεν ξέρεις τι λαγό μπορεί να βγάλεις απ'το καπέλο... :grin: :grin:
Είναι σχετικά όμορφη γκομενίτσα...αν δεν κάνω λάθος απ'αυτή που θυμάμαι απ'το Λολίτα...
Για τη Βίκυ (ή βικα) τι θες να μάθεις ???
Η Αλιόνα ούτε κι εγώ ξέρω που είναι...ο nokia ίσως ξέρει....

***Μια ερώτηση...: τι σε νοιάζουν οι λεπτομέρειες ??? Γκόμενα προσπαθείς να βγάλεις ή θες να πηδήξεις ???  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
το αντιλαμβάνομαι με ένα λ.  :grin: 
Δεν σ'αντιλλαμβάνομαι....συμφωνείς ??? διαφωνείς ?? έχεις κάτι να πείς ?
Μη γράφετε μισόλογα ρε γαμώτο...το 'χετε ρίξει στη λογοτεχνία τελευταία ?
όντως..
ξαπανέκαθεν που θα 'λεγε κι ένας μπάρμπας μου..  :grin:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom