(....................)Μια απορία!
Άμα πάω στο Grand Ritorno και τα χώσω χοντρά θα στματήσουν να βάζουν δύο διαφημίσεις στην σελίδα;
ΜΕ ΠΕΙΣΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!
Με έπεισε το slide barchelor parties, αλλά δε βλέπω να είναι εκεί
(....................)Μια απορία!
Άμα πάω στο Grand Ritorno και τα χώσω χοντρά θα στματήσουν να βάζουν δύο διαφημίσεις στην σελίδα;
ΜΕ ΠΕΙΣΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!
Δεν σε πιανω....είσαι μακρυα.......Καλααά. Όταν έρθεις στα χρόνια μου, θα έχεις δει και εσύ, ψιλά ΝΠ
Ωραιο μωράκι.....φοβερό προσωπάκι........................
Με έπεισε το slide barchelor parties, αλλά δε βλέπω να είναι εκεί
Mονο ο pour θα ηξερε...αλλα δεν πηγαίνει προς τα εκεί....(πλεον)Δε νομίζω να είναι εκεί. Όποιος χορηγός (και μόνο ) του μαγαζιού ας απαντήσει
Κάνε μας τη χάρη ρε μπάρμπα....E ναι, προτιμώ να νεανικά σχήματα της παραλίας και άλλα...
Μπαρμπαριά... ημιτασιόν trendy. Μόνο ο επεμβαίνει στο spam
Εγω δε ξέρω τι είναι trendoκάγκουρας, κάγκουρα . Τώρα.....ποια κορίτσια? Η τάπα ή η άλλη με τη περιφέρεια, Αν. Αττικής. Καλάα... και σύ τι σχέση έχεις.... στο Grand Ritorno για ποτό
Τις 2 φώτο με το φερραρικό τις είδες ???? Εκεί να δεις....κάγκουρας με κόκκινο αλογάκι.... .....
Τα κορίτσια.....αυτά που είναι γαμησάμπλ....
Στο GR...εχω παει 2 φορές....δεν λέει πολλά...δεν είναι για τα κυβικά μου....με 30€ πήγα...κ έκατσα 30' την 1η φορα....κ 43' την 2η.....
Εγω θέλω να βρω...στρίπερ...σαν την παρακάτω....κ τότε θα τα δώσω όλα...θα παραδωθώ...χωρίς μάχη....
Με το ΟΜΕGA timer πας?
Άσε, αυτή δεν.... 5 ποτά με τη Camel και σου είναι εντάξει
Αυτά λες στα κορίτσια του Alkatraz και μου παίρνει μια ώρα μα τις προσγειώσω;;; γενικώς
Kάτω τα ξερά σου...τα μωρά είναι δικά μου....μην τους βάζεις ιδεές γεροξεκούτη,παλιο-ερωτιάρη....lover-granpa....Νέωψ τα φτεράκια όχι τα χεράκια ναι
Ποια είναι η κυρία Lucky;
Να τους το πω να γελάσουνε; Εγώ είμαι γεροξεκούτης; Εσύ είσαι μία κατηγορία με το πορτιέρη του Lido
Ο πορτιέρης του Ανατολή μήπως σου θυμίζει κάτι; γερο γκρίνγκο.
Δε λέω πάρα πολλά
Μόνο τα μωρά του Alkatraz έχουν αυταπάτες