Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Sierra δεν έχω στρίψει στο στενό, αλλά δύσκολο να υπάρχει σύγκριση σε τέτοια...ομορφιά.
Όχι πολύ :cheesy:

Επισκέπτης
Sierra δεν έχω στρίψει στο στενό, αλλά δύσκολο να υπάρχει σύγκριση σε τέτοια...ομορφιά.
Όχι πολύ :cheesy:
Στρίψε...κ θα δεις....είναι ενα καυλιάρικο αγόρι...σαν κι εσένα.... :grin: :grin: :grin:
Bαρέθηκα...πάω για ύπνο.... :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Που θα πας σήμερα....????  :boobies: :boobies: :boobies:
Ααα...ξέφυγα...είμαι μακρυά...2η φορά σήμερα...  :booty: :booty:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Σε λίγο Baby Gold. E μόνο καυλιάρικα αγόρια έχουν...

Επισκέπτης
Σε λίγο Baby Gold. E μόνο καυλιάρικα αγόρια έχουν...
Καυλιάρη μπάρμπα...έχε το νου σου με το Λυδιάκι....η κωλάρα της δεν είναι για την ηλικία σου...:) :)
Τα λέμε...καλά να περάσεις....κ αν δεις κανένα άτακτο αγόρι....που να μοιάζει στις περιγραφές...δεν είμαι εγώ...:P :P

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Καυλιάρη μπάρμπα...έχε το νου σου με το Λυδιάκι....η κωλάρα της δεν είναι για την ηλικία σου...:) :)
Τα λέμε...καλά να περάσεις....κ αν δεις κανένα άτακτο αγόρι....που να μοιάζει στις περιγραφές...δεν είμαι εγώ...:P :P

ου ρέι....Αυτοι οι κώλοι θέλουν επιδεξιότητα. good night

Επισκέπτης
Η χθεσινή βόλτα απεδείχθη ενδιαφέρουσα με καλή και αξιόλογη παρεά συναδέλφων.....

Ξεκινήσαμε με διαθέσεις για Baby Gold, μιας και ξέρουμε ότι στο εν λόγω μαγαζι σερβίρονται οι παραδοσιακές συνταγές του φραπέ... Δυστυχώς όμως, το μαγαζί ήταν γεμάτο και επειδή δεν θέλαμε να κάτσουμε όρθιοι και να περιμένουμε να αδειάσει κανένα τραπέζι, φύγαμε.
Το ένστικτο μας οδήγησε στο γνώριμο δρόμο της Λαγουμτζή και συγκεκριμένα στο Λολίτα όπου κατα γενική ομολογία (των φίλων) ήταν μια ικανοποιητική μέρα. Η Αλίνα από ρουμανία έκανε μαζί μου ένα θεσπέσιο χoρό (decaf βέβαια) αλλά ευχαριστήθηκα στην όψη και στο χάδι των νεοσύλλεκτων μεταλλαγμένων βυζομπαλών της που πραγματικά της πηγαίνουν τελεια, γιατι πολύ απλά, έχει το τέλειο κορμί που μπορεί να τα υποστηρίξει. Στα συν θα προσθέσω και τις μαύρες του μαγαζιού Μαίρη και ?? δεν θυμάμαι το όνομα της, που με τις υποσχέσεις τους σε προδιέθεταν για ακολασίες.... Αυτά από εμένα, νομίζω θα έχουμε και άλλες περιγραφές από συναδέλφους που ήταν παρόντες

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι
παίζει φραπές εκεί..

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
δε νομίζω..  :P  :P 
απλά όχι από τις περισσότερες..  ;)

Δε μας κανεις και ενα update της φραπεδολιστας μπρε Νικ ??
θα το σκεφτώ και θα απαντήσω
σε σύντομο χρονικό διάστημα..
εγώ πάντως αποσπώ φραπεδάκι
και σε απολύτως χλιαρά αντι-φραπέ
μέρη!..  :sunglasses:  :dancing:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δε νομίζω..  :P  :P 
απλά όχι από τις περισσότερες..  ;)
θα το σκεφτώ και θα απαντήσω
σε σύντομο χρονικό διάστημα..
εγώ πάντως αποσπώ φραπεδάκι
και σε απολύτως χλιαρά αντι-φραπέ
μέρη!..  :sunglasses:  :dancing:

να δηλώσω πλέον ότι η πενία και η αναδουλείες έχουν οδηγήσει τις ψηλομύτες κορασίδες σε πράξεις ενίσχυσης του φιλόπτωχου ταμείου της ενορίας........

Εχουν γνώση οι φύλακες.......
Η ταρίφα διαφέρει ανάλογα με τα προσόντα και τον πελάτη.........

Για να συνοψίσουμε.
Με πεντακόκια εξακόκια δυτικά ρούβλια πλέον ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να μη γαμήσεις εκεί που παλαιότερα φάνταζε όνειρο θερινής νυχτός......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
????

5-6 Χ 100€ ???

Μου φαίνεται πολλά λες...εδώ ψωνίζουμε απο BG k Alcatraz με τα μισά...

Δεν αναφέρομαι για ξεπέτα....
Αναφέρομαι σε κομμάτια άνω του μέσου όρου και για φουλ ντέι σέρβισες........
Κοινώς GFE και αγαπουλιές που οι έλληνες έχουν και επιδημία από αυτή τη νόσο.
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Μουνίτιδα έχουν

Επισκέπτης
Μίλησα εγώ για ξεπέτα ??
Ή μήπως σου φαίνομαι απ'αυτούς που γαμάνε όποια τύχει ή όποια κάτσει..???
Πάντως δεν μ'απασχολεί,ούτε κ με απασχόλησε ποτε το φουλ ντει σέρβις....τι να το κάνω άλλωστε....(όχι οτι με απασχολεί το απλό πήδημα...αλλά ποτέ δεν ξέρεις)!!!

Αν ξαναπάω σε στριπ...θα είναι για τον κοινό χαβαλέ...κ για να πειράξουμε λιγάκι τα κορίτσια με τους φίλους μου...
Δεν υπήρχε ποτέ κάτι αλλο στο μυαλό μας...όποτε δεν θα αλλάξουμε τακτική....
Αγαπούληδες...σεξ μάνιακς...σεξ αντικτς...κ ολα τα σχετικά συμπλέγματα του μαλάκα νεοέλληνα δεν τα είχαμε ποτέ...αφού σε καμιά περίοδο της ζωής μας...δεν στερηθήκαμε κάτι...να 'ναι καλά ο Θεος που μας τα έδωσε κ μας τα δίνει όλα απλόχερα...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Είναι ύπουλη νόσος. Συχνά δεν έχει συμπτώματα!
Πρέπει να σε εξετάσω.
εσύ είσαι ύπουλη.......
γιατί γνωρίζεις ότι είμαι άσφαιρος τελευταία και με έχεις στην πρίζα....
άντε μη βγάλω το ΟΥΖΙ πάλι.........

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μίλησα εγώ για ξεπέτα ??
Ή μήπως σου φαίνομαι απ'αυτούς που γαμάνε όποια τύχει ή όποια κάτσει..???
Πάντως δεν μ'απασχολεί,ούτε κ με απασχόλησε ποτε το φουλ ντει σέρβις....τι να το κάνω άλλωστε....(όχι οτι με απασχολεί το απλό πήδημα...αλλά ποτέ δεν ξέρεις)!!!

Αν ξαναπάω σε στριπ...θα είναι για τον κοινό χαβαλέ...κ για να πειράξουμε λιγάκι τα κορίτσια με τους φίλους μου...
Δεν υπήρχε ποτέ κάτι αλλο στο μυαλό μας...όποτε δεν θα αλλάξουμε τακτική....
Αγαπούληδες...σεξ μάνιακς...σεξ αντικτς...κ ολα τα σχετικά συμπλέγματα του μαλάκα νεοέλληνα δεν τα είχαμε ποτέ...αφού σε καμιά περίοδο της ζωής μας...δεν στερηθήκαμε κάτι...να 'ναι καλά ο Θεος που μας τα έδωσε κ μας τα δίνει όλα απλόχερα...
τώρα πρέπει να στην πω......
δεν γεννιούνται όλοι τζωτζ κλούνει, ή με μερσεντέ...........
Αλλα θα πληρώσει ο μουνίλας για παράδειγμα ή η δωρήτρια που είναι ομορφόπαιδα και άλλα ο βοθρούλης, ή ο Ταρατσούλης..........
Πουτάνα κενωνία.................

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom