Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
πολλά..
δεν είναι της παρούσης..  :grin:  :dancing: 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
:priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:

ηρεμία αγαπούληδες και σαμπανάκηδες.....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
Ο.Κ....
Κάνε μου τη χάρη όμως να μην ξανασχοληθείς με την πάρτη μου...
Σε παρακαλώ στην τελική...απλά να προσπερνάς τα γραπτά μου...

οκ.
δεν υπάρχει πρόβλημα..  :sunglasses: 
ξέρεις πολύ καλά
από τα γραπτά μου εδώ μέσα
ότι δεν είμαι κολλημένος ή εμπαθής..
δεν έγραψα 
για να [σε] προσβάλλω ή κάτι τέτοιο πάντως..  ;) 
και πάλι ΟΚ. 

Επισκέπτης
οκ.
δεν υπάρχει πρόβλημα..  :sunglasses: 
ξέρεις πολύ καλά
από τα γραπτά μου εδώ μέσα
ότι δεν είμαι κολλημένος ή εμπαθής..
δεν έγραψα 
για να [σε] προσβάλλω ή κάτι τέτοιο πάντως..  ;)  
και πάλι ΟΚ. 
Δεν ξέρω τίποτα...κ βασικά με τον τρόπο που θέτεις τις απόψεις σου...δεν με αφορούν...οπότε είναι καλύτερα να μην μιλάμε...για να μην παρεξηγούμαστε....Αν πάλι αρχίσεις κ μιλάς ξεκάθαρα...ίσως τα ξαναπούμε....Το ν'αφήνεις υπονοούμενα κ να γράφεις σαν την κατίνα της γειτονιάς σου...δεν μου αφήνει περιθώρια συζήτησης....:)
Αααα κ να ξέρεις οτι δεν με προσβάλλουν τα λόγια κάποιου που θεωρώ κατώτερο σε βασικούς για μένα τομείς...;)

Aυτά....καλά γαμήσια...καλές τσάρκες...αγαπημένοι κ απο μακρυά....

LawDim

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλά μου τα λές Μεφ.  !!! :-)
Μακάρι να' ξερα κι εγώ τι θέλω .. απλά πάω λίγο στα στριπ, λίγο στα "σπίτια", να  ξεχνιέμαι από την καθημερινότητα και εκεί υπό τον χαμηλό φωτισμό, δημιουργούνται " απατηλές" εικόνες, μπλέκω στο παιχνίδι του ερωτισμού και του φλέρτ και εκεί σταματάει το θέμα.  Ελάχιστες  φορές μου έκατσε "ολοκληρωμένη κατάσταση" από εκεί και φυσικά όχι σχέση, εν τούτοις τα 5-6 κορίτσια που βγήκα σε διάστημα  4 ετών, πρέπει να ομολογήσω ότι ήταν νορμάλ, καθόλου " αρπάχτες" και διατηρούμε μιά "φιλική" επαφή.
Τώρα  τις λεπτομέρειες τις ρωτάω όχι τόσο για το " επαγγελματικό ποιόν" των κοριτσιών, ούτε για να τις βγάλω γκόμενες, ούτε για να πηδήξω ( άν και αυτό δεν θα μου κακόπεφτε  :grin: ) αλλά για θέματα χαρακτήρα, συμπεριφοράς, διπλοπροσωπείας κ.λ.π
Επίσης επειδή μ' ελάχιστες κάνω και καλή παρέα , θα ήθελα να ξέρω που " μετακινούνται", ούτως ώστε τα προαποφασιμένα χρήματα για ξόδεμα, να πιάνουν τόπο και να μην πηγαίνουν χαράμι σε " μπάζα"

Επισκέπτης
Καλά μου τα λές Μεφ.  !!! :-)
Μακάρι να' ξερα κι εγώ τι θέλω .. απλά πάω λίγο στα στριπ, λίγο στα "σπίτια", να  ξεχνιέμαι από την καθημερινότητα και εκεί υπό τον χαμηλό φωτισμό, δημιουργούνται " απατηλές" εικόνες, μπλέκω στο παιχνίδι του ερωτισμού και του φλέρτ και εκεί σταματάει το θέμα.  Ελάχιστες  φορές μου έκατσε "ολοκληρωμένη κατάσταση" από εκεί και φυσικά όχι σχέση, εν τούτοις τα 5-6 κορίτσια που βγήκα σε διάστημα  4 ετών, πρέπει να ομολογήσω ότι ήταν νορμάλ, καθόλου " αρπάχτες" και διατηρούμε μιά "φιλική" επαφή.
Τώρα  τις λεπτομέρειες τις ρωτάω όχι τόσο για το " επαγγελματικό ποιόν" των κοριτσιών, ούτε για να τις βγάλω γκόμενες, ούτε για να πηδήξω ( άν και αυτό δεν θα μου κακόπεφτε  :grin: ) αλλά για θέματα χαρακτήρα, συμπεριφοράς, διπλοπροσωπείας κ.λ.π
Επίσης επειδή μ' ελάχιστες κάνω και καλή παρέα , θα ήθελα να ξέρω που " μετακινούνται", ούτως ώστε τα προαποφασιμένα χρήματα για ξόδεμα, να πιάνουν τόπο και να μην πηγαίνουν χαράμι σε " μπάζα"

Μας μπέρδεψες βρε φιλαράκι....

1.Δεν ξέρεις τι θέλεις....αυτό θα σου στοιχίζει ή θα σου κοστίσει στο μέλλον...;)
2.Καλό είναι οτι αντιλαμβάνεσαι πως πρόκειται για παιχνίδι...δεν κατάλαβα ομως αν γαμάς ή μόνο πληρώνεις....(πρόσεξε τι γράφω,μη βιαστείς στην απάντηση)!
3.Φιλική επαφή...για θύμα σε κοζάρω απ'τα λίγα που μας γράφεις...
4.Θες να μάθεις το χαρακτήρα τους κ τα παρελκόμενά του...αλλά δεν θες απλά να τις γαμήσεις...ούτε να τις έχεις γκόμενες..ούτε κ επαγγελματικά...τελικά γιατί τις θες τις πληροφορίες ???
5.Καλή παρέα...πληρώνεις,μιλάτε...δεν γαμάς...εξαφανίζονται ???

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μας μπέρδεψες βρε φιλαράκι....

1.Δεν ξέρεις τι θέλεις....αυτό θα σου στοιχίζει ή θα σου κοστίσει στο μέλλον...;)
2.Καλό είναι οτι αντιλαμβάνεσαι πως πρόκειται για παιχνίδι...δεν κατάλαβα ομως αν γαμάς ή μόνο πληρώνεις....(πρόσεξε τι γράφω,μη βιαστείς στην απάντηση)!
4.Θες να μάθεις το χαρακτήρα τους κ τα παρελκόμενά του...αλλά δεν θες απλά να τις γαμήσεις...ούτε να τις έχεις γκόμενες..ούτε κ επαγγελματικά...τελικά γιατί τις θες τις πληροφορίες ???
έτσι είναι οι δικηγόροι ...
εχουν ειδικότητα στο να τα μπερδεύουν.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
Δεν ξέρω τίποτα...κ βασικά με τον τρόπο που θέτεις τις απόψεις σου...δεν με αφορούν...οπότε είναι καλύτερα να μην μιλάμε...για να μην παρεξηγούμαστε....Αν πάλι αρχίσεις κ μιλάς ξεκάθαρα...ίσως τα ξαναπούμε....Το ν'αφήνεις υπονοούμενα κ να γράφεις σαν την κατίνα της γειτονιάς σου...δεν μου αφήνει περιθώρια συζήτησης....:)
Αααα κ να ξέρεις οτι δεν με προσβάλλουν τα λόγια κάποιου που θεωρώ κατώτερο σε βασικούς για μένα τομείς...;)

Aυτά....καλά γαμήσια...καλές τσάρκες...αγαπημένοι κ απο μακρυά....
καλύτερα που δε σε αφορούν οι απόψεις μου 
γιατί είναι γνωστό ότι ειμαι άτομο μειωμένης αντίληψης..  :grin: 
είμαι κατώτερος σε όλα φίλε.. το ξέρω.. 
σε εμφάνιση σε λεφτά σε αμάξι 
σε δουλειά σε μουνιά.. :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny: 
τί ζόρι τραβάς εσύ ομως 
με την κατωτερότητα των άλλων
[σε όλα σου τα ποστ]
δε μπορώ να καταλάβω...... :think:  :think:  :idiot: 
αυτό ήθελα να σου πω
πολύ ευγενικά και στο πρώτο μου μνμ
και πίστευα καθότι
είσαι έξυπνος  :rolleyes:  :rolleyes: 
να καταλάβαινες κάτι..
1+1=0 (και ένα το κρατούμενο..όπως θα 'λεγε κι η κατίνα
της γειτονιάς)

LawDim

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
:grin:
1) Οντως μου στοιχίζει, απ' όλες τις απόψεις, αλλά that's life..
2) Φυσικά και είναι παιχνίδι, οπότε βασικά πληρώνω ( εν γνώσει μου ), όταν δε "πήδηξα" τις είχα ήδη πληρώσει αρκετά  στο κλάμπ !! Οταν βγήκαμε και μετά "πηδ.." δεν ξαναπλήρωσα ( πλήν των φαγητών και του ξενοδοχείου !! ) και με έχασαν από πελάτη στο κλάμπ. Κοινώς πήγα γι' άλλα ( οπότε ορθώς τ' αφεντικά τους τους λένε να μην βγαίνουν με πελάτες γιατί μετά τους χάνουν !!!
3) φιλική επαφή..  δεν θα έλεγα θύμα, αφού αντιλαμβάνομαι τι μου γίνεται. θα έλεγα καλύτερα : " επιμελώς, ατιμέλητος ", δηλαδή κάνω ότι δεν  καταλαβαίνω, μέχρι να κάνω αυτό που θέλω. Αν δεν πιάσει την κάνω μ' ελαφρά !!
4) Τις πληροφορίες τις θέλω για να ξέρω καλύτερα πως θα ελιγχθώ σε όλους τους τομείς, ανεξαρτήτως. Το κάνω και στην δουλειά μου..,
5) Καλή παρέα κάνω με μερικές, φυσικά και πληρώνω ( όχι σαμπάνιες κ.λ.π  , νορμάλ ) εξάλλου έτσι δουλεύει το σύστημα,συνήθως δεν " πηδάω" απ'  αυτές, γιατί απλά δεν μου κάθονται και συναινετικά " λύνεται" το fake ειδύλλιο :-) οπότε πάμε γι' άλλα, σε δουλειά να βρισκόμαστε, μέχρι να βαρεθώ τελείως.
Πάντως πλάκα , πλάκα επειδή για τα πάντα πληρώνεις στη ζωή, το illusion/ mirage των clubs, άν το διαχειρίζεσαι σωστά ( φυσικά και των C.G  & C.T ), επιστρέφεις στην καλή σου πιό ανανεωμένος !!( κάτι ήξεραν οι πρόγονοι με τα  συμπόσια, τις εταίρες, τα Βυζαντινά "κοινά" και επί οθωμανών με τα χαρέμια :-)
Αλατοπίπερο !!! αλλά προσοχή στη τσέπη !! όσα και να έχεις !!
Τελευταίο ερώτημα σε όλους τους συναγωνιστές και "έφυγα" για σήμερα :
Ποιό είναι το αντικειμενικά καλύτερο κλάμπ και το καλύτερο στούντιο στην Αθήνα αυτό το διάστημα ?

Επισκέπτης
καλύτερα που δε σε αφορούν οι απόψεις μου 
γιατί είναι γνωστό ότι ειμαι άτομο μειωμένης αντίληψης..  :grin:  
είμαι κατώτερος σε όλα φίλε.. το ξέρω.. 
σε εμφάνιση σε λεφτά σε αμάξι 
σε δουλειά σε μουνιά.. :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny: 
τί ζόρι τραβάς εσύ ομως 
με την κατωτερότητα των άλλων
[σε όλα σου τα ποστ]
δε μπορώ να καταλάβω...... :think:  :think:  :idiot:  
αυτό ήθελα να σου πω
πολύ ευγενικά και στο πρώτο μου μνμ
και πίστευα καθότι
είσαι έξυπνος  :rolleyes:  :rolleyes: 
να καταλάβαινες κάτι..
1+1=0 (και ένα το κρατούμενο..όπως θα 'λεγε κι η κατίνα
της γειτονιάς)

Mάλισταααααααααααααα.....

1.Δεν ξέρω αν είσαι άτομο μειωμένης αντίληψης...δλδ με ειδικές ανάγκες...αλλά μάλλον δεν έπιασες αυτό που είπα...ξαναδιάβασε,αν θέλεις. ;)
2.Πρόβλημά σου αν είσαι κατώτερος...σε οποιονδήποτε τομέα...κ απ'τον οποιοδήποτε...όμως τη συζήτηση την είχα με τον περσόνα κ όχι μαζί σου....οπότε δε θα σου απαντήσω τι πρόβλημα έχω με τους φτωχομπινέδες κ τους τελευταίους ή έστω τους μόνιμα 2ους...Όμως μπορείς ν'ανατρέξεις σε παλαιότερα πόστ μου αν καίγεσαι γι'απαντήσεις. :sunglasses: (ψάξε mclein's posts)!
3.Έχω πει επανειλημμένα πως είμαι χαζός,άσχημος,φτωχός,μπυροκοιλιάς σαν τον βοθρούλη...αγράμματος κ στα συν ειναι οτι έχω να γαμήσω 21 χρόνια...οπότε λάθος συμπέρασμα έβγαλες πως θα μπορούσα να καταλάβω το παμέγιστο κ πανέξυπνο ποστ σου... :S

*Τέλος...1+1=11...τα κρατούμενα δικά μου...βασικά όλα δικά μου...απλά είμαι ευγενικός... :rolleyes:

**Επίσης..για την ερώτησή σου..."αν σκέφτομαι πολύ πριν ποστάρω"....η απάντηση είναι όχι...φαντάζομαι όμως εσύ ο τεράστιος εγκέφαλος του site θα το κατάλαβες απ'το πρώτο λεπτό....

Ελπίζω να σε κάλυψα...

Επισκέπτης
1) Οντως μου στοιχίζει, απ' όλες τις απόψεις, αλλά that's life..
2) Φυσικά και είναι παιχνίδι, οπότε βασικά πληρώνω ( εν γνώσει μου ), όταν δε "πήδηξα" τις είχα ήδη πληρώσει αρκετά  στο κλάμπ !! Οταν βγήκαμε και μετά "πηδ.." δεν ξαναπλήρωσα ( πλήν των φαγητών και του ξενοδοχείου !! ) και με έχασαν από πελάτη στο κλάμπ. Κοινώς πήγα γι' άλλα ( οπότε ορθώς τ' αφεντικά τους τους λένε να μην βγαίνουν με πελάτες γιατί μετά τους χάνουν !!!
3) φιλική επαφή..  δεν θα έλεγα θύμα, αφού αντιλαμβάνομαι τι μου γίνεται. θα έλεγα καλύτερα : " επιμελώς, ατιμέλητος ", δηλαδή κάνω ότι δεν  καταλαβαίνω, μέχρι να κάνω αυτό που θέλω. Αν δεν πιάσει την κάνω μ' ελαφρά !!
4) Τις πληροφορίες τις θέλω για να ξέρω καλύτερα πως θα ελιγχθώ σε όλους τους τομείς, ανεξαρτήτως. Το κάνω και στην δουλειά μου..,
5) Καλή παρέα κάνω με μερικές, φυσικά και πληρώνω ( όχι σαμπάνιες κ.λ.π  , νορμάλ ) εξάλλου έτσι δουλεύει το σύστημα,συνήθως δεν " πηδάω" απ'  αυτές, γιατί απλά δεν μου κάθονται και συναινετικά " λύνεται" το fake ειδύλλιο :-) οπότε πάμε γι' άλλα, σε δουλειά να βρισκόμαστε, μέχρι να βαρεθώ τελείως.
Πάντως πλάκα , πλάκα επειδή για τα πάντα πληρώνεις στη ζωή, το illusion/ mirage των clubs, άν το διαχειρίζεσαι σωστά ( φυσικά και των C.G  & C.T ), επιστρέφεις στην καλή σου πιό ανανεωμένος !!( κάτι ήξεραν οι πρόγονοι με τα  συμπόσια, τις εταίρες, τα Βυζαντινά "κοινά" και επί οθωμανών με τα χαρέμια :-)
Αλατοπίπερο !!! αλλά προσοχή στη τσέπη !! όσα και να έχεις !!
Τελευταίο ερώτημα σε όλους τους συναγωνιστές και "έφυγα" για σήμερα :
Ποιό είναι το αντικειμενικά καλύτερο κλάμπ και το καλύτερο στούντιο στην Αθήνα αυτό το διάστημα ?

1.Πάσο. :)
2.Ωραίος. :)
3.Πάσο. :)
4.Αυτο-ακυρώθηκες...άμμεσα. ;)
5.Ωραίος. :)

Studio δεν ξέρω...Βest Club...BG + Alcatraz...ανάλογα τι σου αρέσει ν'απολαμβάνεις περισσότερο απο υπηρεσίες... :cheesy:

LawDim

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ο.κ σ' ευχαριστώ για τον διάλογο...
χαίρομαι που υπάρχουν συναγωνιστές  με αντίληψη και γρήγορο μυαλό !!
τα λέμε εν ευθέτω
  :dancing:

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
Mάλισταααααααααααααα.....

1.Δεν ξέρω αν είσαι άτομο μειωμένης αντίληψης...δλδ με ειδικές ανάγκες...αλλά μάλλον δεν έπιασες αυτό που είπα...ξαναδιάβασε,αν θέλεις. ;)
2.Πρόβλημά σου αν είσαι κατώτερος...σε οποιονδήποτε τομέα...κ απ'τον οποιοδήποτε...όμως τη συζήτηση την είχα με τον περσόνα κ όχι μαζί σου....οπότε δε θα σου απαντήσω τι πρόβλημα έχω με τους φτωχομπινέδες κ τους τελευταίους ή έστω τους μόνιμα 2ους...Όμως μπορείς ν'ανατρέξεις σε παλαιότερα πόστ μου αν καίγεσαι γι'απαντήσεις. :sunglasses: (ψάξε mclein's posts)!
3.Έχω πει επανειλημμένα πως είμαι χαζός,άσχημος,φτωχός,μπυροκοιλιάς σαν τον βοθρούλη...αγράμματος κ στα συν ειναι οτι έχω να γαμήσω 21 χρόνια...οπότε λάθος συμπέρασμα έβγαλες πως θα μπορούσα να καταλάβω το παμέγιστο κ πανέξυπνο ποστ σου... :S

*Τέλος...1+1=11...τα κρατούμενα δικά μου...βασικά όλα δικά μου...απλά είμαι ευγενικός... :rolleyes:

**Επίσης..για την ερώτησή σου..."αν σκέφτομαι πολύ πριν ποστάρω"....η απάντηση είναι όχι...φαντάζομαι όμως εσύ ο τεράστιος εγκέφαλος του site θα το κατάλαβες απ'το πρώτο λεπτό....

Ελπίζω να σε κάλυψα...

1. μην τα ξαναλέμε.. είπαμε είμαι μειωμένης αντίληψης..  ;) 
2. μαλλον δικό σου πρόβλημα είναι το διαρκές άγχος
κάποιος άλλος εδώ μέσα να γνωρίζει
κάτι παραπάνω ή να πει κάτι πιο έξυπνο
γι'αυτό κ' μας ζαλίζεις τον έρωτα
με κορώνες αυτοεπιβεβαίωσης
και φανφάρας κάθε λίγο και λιγάκι...
απορώ πως μιλάει μαζί
σου ο πέρσονας που είναι σοβαρό άτομο. 
3. γράφεις τα ίδια και τα ίδια φίλος
είπαμε..Επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως
αλλά εσύ το γ****ες..
4. μάλλον δε γνωρίζεις περί
δυαδικού
γιατί
το πνεύμα σου διαρκώς κινείται
περί του μηδενός και της μονάδος...  :think:
5. δεν ανέφερα πουθενά ότι είμαι τεράστιος
εγκέφαλος
εσύ το λες και κάτι θα ξέρεις...  ;)
6. με κάλυψες με σεντονάκι
και κουβέρτα βαμβακερή..  :2funny:
μην ανησυχείς δε θα κρυώσω......  :uglystupid:  :uglystupid:  :uglystupid:   

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ούτε οι αβασκανίες δεν πιάνουν πια με τους πούστηδες που έχω μπλέξει.........
έχουν κι οι ρωσσίδες μου έξοδο με πελάτες σήμερις και δεν μπορώ να σας στείλω και τους δυό ραντεβού....
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom