Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
αυτό το τυχαία έχει φάει την πλειοωηφία εδώ μέσα ...

Ο άλλος φίλος πέτυχε κάποια τυχαία στο αεροδρόμιο ...

Εσύ αυτήν τυχαία 2-3 φορες ...

Εγώ γιατί είμαι γκαντέμης ??? ή έστω γιατί μένω σε κωλοπεριοχή που δεν περνάνε τυχαία ομορφονιές ???

:headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang:
:headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang:

Να μετακομίσω ή να αυτοκτονήσω ???   

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αυτό το τυχαία έχει φάει την πλειοωηφία εδώ μέσα ...

Εσύ αυτήν τυχαία 2-3 φορες ...

Εγώ γιατί είμαι γκαντέμης ??? ή έστω γιατί μένω σε κωλοπεριοχή που δεν περνάνε τυχαία ομορφονιές ???

εσύ ΤΥΧΑΙΑ ξημεροβραδιάζεσαι στο BG......
ρε τι γίνεται εδώ μέσα.....

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
....

Στο Sofitel, δίνει δωμάτια με το μήνα. Τράβα εκεί καλύτερα και μην αυτοκτονείς, κρίμα είναι.

S O F I T E L, the place to live, or stay before you leave.

Κόμβος το μέρος, πετυχαίνεις απίστευτα "θέματα" (επαγγελματίες και μη) και μαθαίνεις και κουτσομπολιά.

α...έχει και ωραίο freddo!

Zeus67

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Στο Sofitel, δίνει δωμάτια με το μήνα. Τράβα εκεί καλύτερα και μην αυτοκτονείς, κρίμα είναι.

S O F I T E L, the place to live, or stay before you leave.

Κόμβος το μέρος, πετυχαίνεις απίστευτα "θέματα" (επαγγελματίες και μη) και μαθαίνεις και κουτσομπολιά.

α...έχει και ωραίο freddo!

Εγώ εκεί μόνο για τον ωραίο freddo πηγαίνω, και όντως συναντάς και ενδιαφέρουσες παρουσίες, γνωστές και μη.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
[youtube=425,350]PZZGwENyUNs[/youtube]

FOR YORGOS  :rockon:
τώρα σόρρυ κιόλας, μου αρεσει το τραγουδάκι, είναι της ...εποχής μου, αλλά να μωρέ,
ο τραγουδιστής και το μοντέλο που έχει στο βίντεο δεν είναι ίδιοι ακριβώς; χαλαρά θα τον πέρναγες για γυναίκα από πίσω τον τραγουδιστή των INXS.
Τέσπα, άσχετο...

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Να προσθέσω στο άσχετο, ότι το μαλλί του, Κουρκουλίζει. Ή ο σύγχρονος έλληνας βάρδος, έκλεψε την κουπ απ τον Hutchence.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
επισκεψη σημερα στις ΜΟΥΣΕΣ.
Αρκετος κοσμος στο μαγαζι (σχεδον γεματο),αρκετες νεες παρουσιες,μετριες και καλες,γενικα λιγο πιο ζωντανα απο την τελευταια μου επιδρομη....Θυμαμαι μερικες απο τις παλιες κυριως ...
1.Γιολαντα
2.Μονα
3.Μονα λιζα
4.Μαλενα
5.Σονια
6.Ειρηνη μιλφ
7.Βιρτζινια ex Βικτωρια μιλφ
8.Ιρινα
9.Ζενια
10.Σιμον
11.Ευγενια
12.Βενια η καπως ετσι....
Μια λεξη θα πω και τιποτα αλλο....

Ι Ρ Ι Ν Α ..... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Μετά από δύο μέρες μουνάρες είπα να πάω στα super μοντέλα. Baby-O λοιπόν. Δεν έχω πάει χειρότερα εκτός από μία φορά που μπήκα κατά λάθος στο κωλάδικο δίπλα από το Lido. Η Rουμάνικη τριάδα έλλειπε το ίδιο και η Ρώσσικη. Ευτυχώς ήταν η Michelle και focus με κάτι ανθρώπινο.
Και από τη Michelle  του ΒΟ στη Michelle του Alkatraz για να ξεπεραστεί το σοκ. Δύο μέτρα(χωρίς παπούτσια της έριχνα δύο κεφάλια :cheesy:) αλλά λέξη από Ελληνικά - Αγγλικα. Δεν πειράζει. To μαγαζί είναι ότι πρέπει για τον Έλληνα. Οι νεότερες γκόμενες που έχει σε λίγο θα ξεφύγουν τελείως γιατί το μαγαζί είναι emo και τις  :priest: όλοι. Το δε κομοδίνο Asta - που τη γουστάραν κάποιοι(), στη χώρα της πρέπει να τη πατάγαν accidently :cheesy:. Οι παλιότερες κρατούν κάπως τα προσχήματα. Ta show τα καλύτερα της Αθήνας και οι συμμετέχουσες έχουν πιάσει το νόημα, αφού κορίτσια όπως η φίλη μου Camel σε λίγο θα βγάλουνε πούτσα, με τα emo εκεί. Michelle, Fellicia, Fernanda, Alhaza, Camel, Ellis, Jessika, Gabriela, Maria, Tania. Θα έβρισκα δουλειά και σε ένα Αλβανό, καλό παιδί εκεί, αλλά δεν έχει σχέση με τα γράμματα. Παλλήκαρος :cheesy: του μαγαζιού, ο maitre Νεκτάριος ο οποίος θα είχε μεγάλη επιτυχία στις ταινείες του '80

Επισκέπτης
Στο "Τι τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεεινίδες;"....τα πας καλύτερα..... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Pardone? Και στο Alkatraz τωρα που γνωριστήκαμε, καλά

Επισκέπτης
Pardone? Και στο Alkatraz τωρα που γνωριστήκαμε, καλά
Emo....κόψε τις τσάρκες απ'το αγαπημένο μου μαγαζί.../μέχρι την απαγόρευση εξόδου μου/...γιατί πας κ χαλάς τα κορίτσ-α...απ'ότι μαθαίνω....κοίτα ν'αυξήσουν τις τιμές....κ θα σε περιλάβω για τα καλά...παλιο-trendo-emo-kagkoura....:P :P :P

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Emo είσαι και φαίνεσαι. Εγώ τα φέρνω στο ίσιο δρόμο. Εχω συνηθίσει αλλιώς τα strip. Το ευαγγέλιο επί πληρωμή στις γκόμενες ας το κάνουν άλλοι..

Επισκέπτης
Emo είσαι και φαίνεσαι. Εγώ τα φέρνω στο ίσιο δρόμο. Εχω συνηθίσει αλλιώς τα strip. Το ευαγγέλιο επί πληρωμή στις γκόμενες ας το κάνουν άλλοι..άστο
Εμένα κάτι παλιοί μου έχουν πει...πως η πουτάνα δεν το κόβει το γαμήσι...

Emo είσαι....άσε που δεν καταλαβαίνω γιατί πας στο μαγαζάκι....αφού δεν έχει masturbation...ούτε άλλες υπηρεσίες...??????

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Emo, άλλος είναι ο ίσιος δρόμος. Δε διάβασες προσεκτικά παραπάνω. Και αυτά με τις υπηρεσίες, elsewhere :grin:. Έχει ωραίες γκόμενες που φέρνω στον ίσιο δρόμο

Επισκέπτης
Emo, άλλος είναι ο ίσιος δρόμος. Δε διάβασες προσεκτικά παραπάνω. Και αυτά με τις υπηρεσίες, elsewhere. Έχει ωραίες γκόμενες που φέρνω στον ίσιο δρόμο

Πρώτη φορά στη ζωή μου...συναντώ emo παππού...ο οποίος δεν βάζει μυαλό.... :grin: :grin: :grin:
Ρε συ παππούλη...προσεκτικά διάβασα....κ αφου είσαι masturbation-lover...δεν κατανοώ τις επισκέψεις...
Γιατί ποτο-€νοχλείς...τα κουρίτσια ????  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Ασε τις ωραίες γκόμενες για μας τα νιάτα...άντε καμιά εκδρομή μέχρι το Ναύπλιο ή όπου πάνε τα καπή κ άδειασε το χώρο για εμάς τα μωρά.... :cheesy: :cheesy: :cheesy:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Πρώτη φορά στη ζωή μου...συναντώ emo παππού...ο οποίος δεν βάζει μυαλό.... :grin: :grin: :grin:
Ρε συ παππούλη...προσεκτικά διάβασα....κ αφου είσαι masturbation-lover...δεν κατανοώ τις επισκέψεις...
Γιατί ποτο-€νοχλείς...τα κουρίτσια ????  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Ασε τις ωραίες γκόμενες για μας τα νιάτα...άντε καμιά εκδρομή μέχρι το Ναύπλιο ή όπου πάνε τα καπή κ άδειασε το χώρο για εμάς τα μωρά.... :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Emo-σαμπάνια-lover :cheesy: το πολύ έξυπνο(....) συμπέρασμα, ειλικρινά, για τις προτιμήσεις μου είναι όλο δικό σου. Τις ενοχλώ. €τσι μ' αρέσει :grin:. Και για το νεαρό της ηλικίας.... you know better

Επισκέπτης
Emo-σαμπάνια-lover :cheesy: το πολύ έξυπνο(....) συμπέρασμα, ειλικρινά, για τις προτιμήσεις μου είναι όλο δικό σου. Τις ενοχλώ. €τσι μ' αρέσει :grin:. Και για το νεαρό της ηλικίας.... you know better

Εmo δεν είμαι...για trendy κάτι μπορεί να γίνει....λίγο το στυλάκι....λίγο το υφάκι...λίγο απ'ολα ταιριάζω για trendy-boy.... :2funny: :2funny:
Sampagne-lover...δεν είμαι...ρώτα τη Σιμον(ε)....εκείνη ξέρει καλά..... :grin: :grin: :grin:...Ρώτα κ την Αναστασία του Υπουργού...αλλά αυτή η θεία...δε θα το θυμάται... :think:
Ασε μας ρε....παππούλη....διάβασα χθες τα γραπτά σου προς τον Borg...εκδηλώθηκες....ΤΕΛΟΣ.....πες μου οτι είσαι φραπεδολάγνος...μόνο αυτό πες μου....ΤΕΛΟΣ... :cheesy: :cheesy:
Να μην τις €νοχλείς...γιατί είναι μωράκια (like me)...κ δεν θέλουν ζόρι....είναι €υαίσθητα τα μικρούλια μου....μακριά τα βρωμόχερά σου...τράβα στο BG σου.... :rolleyes: :rolleyes:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Εmo δεν είμαι...για trendy κάτι μπορεί να γίνει....λίγο το στυλάκι....λίγο το υφάκι...λίγο απ'ολα ταιριάζω για trendy-boy.... :2funny: :2funny:
Sampagne-lover...δεν είμαι...ρώτα τη Σιμον(ε)....εκείνη ξέρει καλά..... :grin: :grin: :grin:...Ρώτα κ την Αναστασία του Υπουργού...αλλά αυτή η θεία...δε θα το θυμάται... :think:
Ασε μας ρε....παππούλη....διάβασα χθες τα γραπτά σου προς τον Borg...εκδηλώθηκες....ΤΕΛΟΣ.....πες μου οτι είσαι φραπεδολάγνος...μόνο αυτό πες μου....ΤΕΛΟΣ... :cheesy: :cheesy:
Να μην τις €νοχλείς...γιατί είναι μωράκια (like me)...κ δεν θέλουν ζόρι....είναι €υαίσθητα τα μικρούλια μου....μακριά τα βρωμόχερά σου...τράβα στο BG σου.... :rolleyes: :rolleyes:

Ου από εδώ τριπλόποτε :2funny:. Τα κορίτσια εκτιμούν συμπεριφορά και όχι τα τρυφερά σου τα χεράκια(...που να ήτανε :rolleyes:...). Εσύ πέραν της προσωπικής δεν δικαιούσαι καμία κοινωνική εκδήλωση. Θα το σφυρίξω να σε έχουν υπόψη emo του Alkatraz :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom