ιστορια απο diamond dolls προχτες μπαινω στο μαγαζι ,αυτη μαλιστα ηταν και η πρωτη μου επισκεψη στο εν λογω ιδρυμα αν και μου αρεσει το σπορ παρολα αυτα σ αυτο το μαγαζι δεν ειχα ξαναπαει.καθομαι λοιπον και αραζει διπλα μου ενα κοντουλι μελαχροινο και μου αρχιζει την κλαψα που δεν εχει δουλεια που δεν κανανε ουτε μεροκαματο ,εγω σταμπαρω ενα αλογακι μελαχροινο ,κωλαρα,βυζαρες και σκεφτομουν ωραια αν εχει κι αυτη τα ιδια παραπονα με κανα εκατομπαλο με βλεπω με φραπε καλαμακι με κοβει το κοντουλι οτι βλεφαριαζω το αλογο και μου λεει φιλη μου να την φωναξω ναι της λεω και ερχεται το αλογο λουντα το ονομα καβλα το λουκ και βαζω δυο ποτακια και πανω στην κουβεντα ρε συντροφοι τι μου λεει το αλογο, εδω λεει στην ελλαδα εχει πολλους μαλακες (συντροφοι οπως σας το λεω) που σε εχουν διπλα τους σου βαζουν ποτα και δεν σε ακουμπανε καν!!! ακουτε μαγκες τετοιο νιμου και μας λεει και μαλακες η πλακα ειναι οτι της λεει η αλλη μην τα λες ετσι και της απανταει μαλακες με την καλη εννοια με τσακισε τετοιο γελιο που μας κοιτουσε ολο το μαγαζι.περα βεβαια απο την πλακα νομιζω μαγκες οτι ειναι καιρος να αλλαξουμε βιολι ποσα ποτα ενα τρια πεντε? ωραια μετα εχει τσαπου κανονας τι λετε?