Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Τα έφαγε η Ευεωπαική ένωση και η ελεύθερη διακίνηση....

European upgrades....μόνο στην Ελλάδα όμως.

Σε κάτι στριπάκια στον πυρήνα της πραγματικής Ευρώπης, ό καλός πελάτης τρώει μπριζόλα de facto, στην Ελλάδα, για άλλη μία φορά κάνουμε μάγκες τους ξεφτυλισμένους, στην συγκεκριμένη περίπτωση, τις "πουτάνες"¨(δανείζομαι τον όρο που χρησιμοποίησες στους διαλόγους που παρέθεσες, όρος με τον οποίο συμφωνώ).

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16

Σε κάτι στριπάκια στον πυρήνα της πραγματικής Ευρώπης, ό καλός πελάτης τρώει μπριζόλα de facto, στην Ελλάδα, για άλλη μία φορά κάνουμε μάγκες τους ξεφτυλισμένους, στην συγκεκριμένη περίπτωση, τις "πουτάνες"¨(δανείζομαι τον όρο που χρησιμοποίησες στους διαλόγους που παρέθεσες, όρος με τον οποίο συμφωνώ).
για ακομα μια φορα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Zeus67

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
quote author=Yorgos link=topic=2358.msg629270#msg629270 date=1217271231]

[/quote]

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ενα συντομο περασμα απο το ξακουστο tutti frutti μονο καλες εντυπωσεις δεν μου αφησε...τα τεμαχια σχετικα αδιαφορα με εξαιρεση 2 ψηλα ξανθα και ενα μελαχροινο κοντο...στα ++ο χωρος με τους ανετους καναπεδες,η σχετικα καλη μουσικη κατα περιοδους ομως.Στα --- ολα τα υπολοιπα.....συμπεριφορα θηλυκων εντελως ξενερωτη,εχει ερθει νεα φουρνια απο ρουμανια η οποια ποτε δεν ειχε στο dna της το στριπ γενικα σαν χωρο,σαν ενεργεια,σαν mood.Οι σερβιτοροι ξεχασα να πω ευγενικοι,αλλα ενα ακομη μαγαζι που θα μπορουσε να πεταει,φυτοζωει χωρις λογο και αιτια.....θα τα πουμε σε επερχομενο θρεντ για αυτο....παμε τωρα στην γνωστη λιστο-μανια που ξερω πόσο σας αρέσει! :rockon:

1)Νταιανα
2)Ιρινα
3)Χριστινα
4)Μαλβινα
5)Βαλεντινα
6)Σατεν
7)Νικολλετα
8)Μισελ
9)Παολα
10)Ζενια
11)Καρμεν

μας ξεφυγαν και καμια 3-4 τεμαχια..

υ.γ....γαλανοματη δεν ειδα την νατελλα σου,μηπως έγινε νουτέλλα? :boobies: :dancing:

pkdirec

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
διαφωνώ όχι σφόδρα...

Διάλογος στο πρίνσες πριν 3 περίπου χρόνια....
Πουτάνα: πάμε για χωρό;
Πελάτης: όχι;
το ίδιο 10 φορές;
Στο τέλος....
Πελάτης: Τι μου τα πρήζεις, θες να πάμε στο πριβέ να σε γαμήσω απ την τσαντίλα στο τέλος;
Πουτάνα: Ναι.

Συζήτηση στο πρινσες πριν από μερικούς μήνες...
Πελάτης: Στο πριβέ σου λένε ότι είσαι καλή;
Πουτάνα: Δεν κάνω πριβέ χορούς.
Πελάτης: Ηρθα σε κωλάδικο, ή άλλαξε το μαγαζί ταμπέλα;
Πουτάνα: Εδώ δεν είναι κωλάδικο, είναι στριπτηζάδικο.

Υ.Γ.
Και οι δύο ήταν στην εποχή τους απ τα αστέρια του μαγαζιού....
Τα συμπεράσματα δικά σας.

ιστορια απο diamond dolls προχτες μπαινω στο μαγαζι ,αυτη μαλιστα ηταν και η πρωτη μου επισκεψη στο εν λογω ιδρυμα αν και μου αρεσει το σπορ παρολα αυτα σ αυτο το μαγαζι δεν ειχα ξαναπαει.καθομαι λοιπον και αραζει διπλα μου ενα κοντουλι μελαχροινο και μου αρχιζει την κλαψα που δεν εχει δουλεια που δεν κανανε ουτε μεροκαματο ,εγω σταμπαρω ενα αλογακι μελαχροινο ,κωλαρα,βυζαρες και σκεφτομουν ωραια αν εχει κι αυτη τα ιδια παραπονα με κανα εκατομπαλο με βλεπω με φραπε καλαμακι με κοβει το κοντουλι οτι βλεφαριαζω το αλογο και μου λεει φιλη μου να την φωναξω ναι της λεω και ερχεται το αλογο λουντα το ονομα καβλα το λουκ και βαζω δυο ποτακια και πανω στην κουβεντα ρε συντροφοι τι μου λεει το αλογο, εδω λεει στην ελλαδα εχει πολλους μαλακες (συντροφοι οπως σας το λεω) που σε εχουν διπλα τους σου βαζουν ποτα και δεν σε ακουμπανε καν!!! ακουτε μαγκες τετοιο νιμου και μας λεει και μαλακες η πλακα ειναι οτι της λεει η αλλη μην τα λες ετσι και της απανταει μαλακες με την καλη εννοια με τσακισε τετοιο γελιο που μας κοιτουσε ολο το μαγαζι.περα βεβαια απο την πλακα νομιζω μαγκες οτι ειναι καιρος να αλλαξουμε βιολι ποσα ποτα ενα τρια πεντε? ωραια μετα εχει τσαπου κανονας τι λετε?     

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ιστορια απο diamond dolls προχτες μπαινω στο μαγαζι ,αυτη μαλιστα ηταν και η πρωτη μου επισκεψη στο εν λογω ιδρυμα αν και μου αρεσει το σπορ παρολα αυτα σ αυτο το μαγαζι δεν ειχα ξαναπαει.καθομαι λοιπον και αραζει διπλα μου ενα κοντουλι μελαχροινο και μου αρχιζει την κλαψα που δεν εχει δουλεια που δεν κανανε ουτε μεροκαματο ,εγω σταμπαρω ενα αλογακι μελαχροινο ,κωλαρα,βυζαρες και σκεφτομουν ωραια αν εχει κι αυτη τα ιδια παραπονα με κανα εκατομπαλο με βλεπω με φραπε καλαμακι με κοβει το κοντουλι οτι βλεφαριαζω το αλογο και μου λεει φιλη μου να την φωναξω ναι της λεω και ερχεται το αλογο λουντα το ονομα καβλα το λουκ και βαζω δυο ποτακια και πανω στην κουβεντα ρε συντροφοι τι μου λεει το αλογο, εδω λεει στην ελλαδα εχει πολλους μαλακες (συντροφοι οπως σας το λεω) που σε εχουν διπλα τους σου βαζουν ποτα και δεν σε ακουμπανε καν!!! ακουτε μαγκες τετοιο νιμου και μας λεει και μαλακες η πλακα ειναι οτι της λεει η αλλη μην τα λες ετσι και της απανταει μαλακες με την καλη εννοια με τσακισε τετοιο γελιο που μας κοιτουσε ολο το μαγαζι.περα βεβαια απο την πλακα νομιζω μαγκες οτι ειναι καιρος να αλλαξουμε βιολι ποσα ποτα ενα τρια πεντε? ωραια μετα εχει τσαπου κανονας τι λετε?     
νομίζεις ότι θα γινόντουσταν αυτά εάν οι έλληνες ήταν το 1/10 μαλάκες απ ότι είναι;

pkdirec

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
νομίζεις ότι θα γινόντουσταν αυτά εάν οι έλληνες ήταν το 1/10 μαλάκες απ ότι είναι;

οχι δεν το νομιζω αλλα πιστευω επισης οτι μπορει να γινει εδω οτι και στην κυπρο κερνας ενα ποτο το νιμου βλεπεις αμα σ αρεσει σε κοβει και εκεινη οτι δεν εισαι ξερω γω μπατσος κανονιζεις για σπιτι η ξενοδοχειο τωρα εδω γιατι να γαμηθει το μωρο αμα κονομαει χοντρα με ποτακια και μαλακιες.ενταξει ειπαμε ο ελληνας το προσκυναει το μουνι (κι εδω δεν βγαζω την ψωλη μου απ εξω)αλλα οχι κι ετσι να εχουμε και καποιες απαιτησεις σας ακουω συναγωνιστες οι γνωμη σας και κυριως η συμπεριφορα σας μετραει.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οχι δεν το νομιζω αλλα πιστευω επισης οτι μπορει να γινει εδω οτι και στην κυπρο κερνας ενα ποτο το νιμου βλεπεις αμα σ αρεσει σε κοβει και εκεινη οτι δεν εισαι ξερω γω μπατσος κανονιζεις για σπιτι η ξενοδοχειο τωρα εδω γιατι να γαμηθει το μωρο αμα κονομαει χοντρα με ποτακια και μαλακιες.ενταξει ειπαμε ο ελληνας το προσκυναει το μουνι (κι εδω δεν βγαζω την ψωλη μου απ εξω)αλλα οχι κι ετσι να εχουμε και καποιες απαιτησεις σας ακουω συναγωνιστες οι γνωμη σας και κυριως η συμπεριφορα σας μετραει.

εδώ πάλι απαλείφεις το νόμο της προσφοράς και της ζήτησης αδερφέ...
Στην Κύπρο έχει 80 χιλιάρικα Ρωσσίδες... σε πληθυσμό μισό μύριο....
Εδώ αυτο είναι στο 1/10.........
Απλά πράγματα.......
10 φορές πιο μαλάκας 1/10 οι γκόμενες.....
Θανατηφόρος συνδυασμός.....

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765

Δηλαδή, αν το κανονίσουμε εδώ, πάμε το βράδυ και με 3 ποτά πηδάμε ?

pkdirec

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Δηλαδή, αν το κανονίσουμε εδώ, πάμε το βράδυ και με 3 ποτά πηδάμε ?

γιατι βλεπεις κατι κακο σ αυτο η γουσταρεις καλυτερα τη γκομενα που καθε τριλεπτο ζηταει ποτο κανει διλεπτο χορο πενταλεπτο πριβε η ειναι αραχτη στο μπαρ ακινητη και ακριτη οχι οτι δεν υπαρχουν εξαιρεσεις . εδω ομως δε μιλαμε για τις εξαιρεσεις η μαλλον λεω οι εξαιρεσεις να γινουν κανονας.

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
περα βεβαια απο την πλακα νομιζω μαγκες οτι ειναι καιρος να αλλαξουμε βιολι ποσα ποτα ενα τρια πεντε? ωραια μετα εχει τσαπου κανονας τι λετε?     

Αυτα αντε να τα εξηγησεις στους αγαπουληδες, τους τελειωμενους, τους πακεταδες και στα "ρεζιλια που χαλανε την πιατσα"

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
γιατι βλεπεις κατι κακο σ αυτο η γουσταρεις καλυτερα τη γκομενα που καθε τριλεπτο ζηταει ποτο κανει διλεπτο χορο πενταλεπτο πριβε η ειναι αραχτη στο μπαρ ακινητη και ακριτη οχι οτι δεν υπαρχουν εξαιρεσεις . εδω ομως δε μιλαμε για τις εξαιρεσεις η μαλλον λεω οι εξαιρεσεις να γινουν κανονας.

Δυστυχώς, το στυλ των στριπ στην Ελλάδα έτσι είναι και δε θα αλλάξει. Όσο υπάρχουν BG που βάζουν με 12,5€ πιτσιρίκια από 16 χρόνων και όσο υπάρχουν μλκες που ανακαλύπτουν την Αμερική επειδή η στριπερ τους δίνει αριθμό τηλεφώνου, έτσι θα ναι τα πράγματα.
Φυσικά και δε μου αρέσει. Γι' αυτό και δεν τα τιμώ πλέον, παρά μόνο όταν θέλω να φάω παραμύθα ή να παλιμπαιδίσω.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δυστυχώς, το στυλ των στριπ στην Ελλάδα έτσι είναι και δε θα αλλάξει. Όσο υπάρχουν BG που βάζουν με 12,5€ πιτσιρίκια από 16 χρόνων και όσο υπάρχουν μλκες που ανακαλύπτουν την Αμερική επειδή η στριπερ τους δίνει αριθμό τηλεφώνου, έτσι θα ναι τα πράγματα.
Φυσικά και δε μου αρέσει. Γι' αυτό και δεν τα τιμώ πλέον, παρά μόνο όταν θέλω να φάω παραμύθα ή να παλιμπαιδίσω.

εσύ είσαι καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοός......

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Greek Psycho

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μαγκες εχω χασει την λιντα, την μελαχρινη μετο 3αρι φυσικο βιζι που δουλευε παλια baby o και πρινσεσ ξερει κανεις που ειναι τωρα.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Μαγκες εχω χασει την λιντα, την μελαχρινη μετο 3αρι φυσικο βιζι που δουλευε παλια baby o και πρινσεσ ξερει κανεις που ειναι τωρα.

δεν πρεπει να εργαζεται εν αθηναις πλεον,αν και την εχω πετυχει στο δρομο τυχαια 2,3 φορες,λες να την ρωτησω?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom