εντάξει ήρεμα ρε παιδιά, εάν είναι να δώσεις 500 και χίλια Ευρώ για να μιλήσεις και να χουφτώσεις μερικές Ρωσιδο - ρουμάνες άστο να παέι καλύτερα, στο κάτω κάτω δεν είμαι και κανένας γέρος, 30 χρονών είμαι και η σχέση που είχα ήταν 10 φορές καλύτερη απο τη Ρουμάνα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Το πιο ασφαλές σύστημα είναι κάποια clubs όπου με κανένα 20αρι στο γκαρσόνι μαθαίνεις το ποια κάνει βίζιτα..
Εδω θα παρω μια αλλη θεση αγαπητε pouranger..
Τα γκαρσονια εαν δεν σε ξερουν θα κανουν το κοροιδο ( καλα ποιος μαλακας ειναι αυτος), και εαν σε ξερουν θα σου πασαρουν τις γκομενες απο τις οποιες θα παρουν μετα τα ποσοστα στους..(ξερεις τωρα τι λενε οι σερβιτοροι στις γκομενες..εγω θα σου γνωριζω καλους πελατες και εσυ θα μου δινεις τα ποσοστα μου..)
Εγω προσωπικα, παντα αποφασιζω με βαση τα δικα μου κριτιρια και το συνηθως αλανθαστο ενστικτο..
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
πολυ σωστός, τέρμα θα πάω λίγες φορές ακόμη μόνο για χορούς και μέ άλλες όχι με τη συγκεκριμένη, γιατι το έν λόγω ρουμανάκι ο μαλάκας εκτός από τις πρώτες φορές που έπαιρνα χορούς μετά κέρναγα μόνο ποτά (και μου λέγανε χούφτωστη , χούφτωστη)
αδερφέ έτσι γίνεται πάντα στην αρχή..... Δεν μπορείς να διαννοηθείς όταν μπαίνεις εκεί μέσα πόση μαζεμένη πουτανιά υπάρχει σε μερικές δεκάδες τετραγωνικά.....
Η Φυλής είναι παρθεναγωγείο μπροστά τους.......
Max Cady
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 11
- Πόντοι
- 2.178
Κατ΄ αρχήν τα σέβη μου σε όλους .
Μετά την δικαιολογημένη απουσία μου μπορώ να πω τα εξής .
600€ /20 ημ σε στριπ είναι peanuts . Στον ανηψιό μου που είναι 17 , περισσότερα του δίνω για τσιγάρα , μπιλιάρδα και κλαμπάκι .
Το πιο ασφαλές σύστημα είναι κάποια clubs όπου με κανένα 20αρι στο γκαρσόνι μαθαίνεις το ποια κάνει βίζιτα , να κεράσεις 1-2 εξάρια στο συγκεκριμένο μωρό και μετά να κλείσεις κανένα 3ωράκι στο ρεπό του .
Πάει κανένα 350αρι όλο μαζί , αλλά ηρεμείς για 10 ημέρες και μετά αν έμεινες ευχαριστημένος επαναλαμβάνεις .
Μαλλον δεν τα παω καλα με την αριθμητικη!!!
αν δωσεις 20 euro στο γκαρσονι και 2 εξαρια ποτα ποσα βγαινουν???
Δεν μενουν πολυ λιγα για 3 ώρες με το μωρο???
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Solitonie, όπως μπορεί να ξέρεις, συζητάμε free εδώ και καιρό. Άμα θέλεις μετάφερε τα post στο Stripclubs χουροί πουτά
ελα soli,κανε την τηλεμεταφορα...
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Χθεσινή έφοδος στο πουλενάδικο (ο Θεός να το κάνει ) Άμαζον με εκλεκτά μέλη του σάιτ (δε λέω ποιοι είσασταν ρε μη σας δυσφημίσω τσάμπα ).
Ένα πράγμα θα πω μόνο για το εν λόγω στέκι: από "Άμαζον" θα πρέπει να μετονομαστεί σε "Κάρπαζον"!!!
Πραγματικά για πολλές ΚΑΡΠΑΖΙΕΣ το κατάστημα! Τι να πει κανείς για τις σαρμούτες που εργάζονται; Άβυζες, ανέραστες, άμπαλες... επιεικώς ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΕΣ!!!
Πλάκα στην πλάκα οι καλύτερες του μαγαζιού είναι οι γκαρσόνες Α και Β...
Το μόνο θετικό ήταν ότι είχε άπλα... κοσμοσυρροή γαρ!!!
Λυπούμαι βαθύτατα για τα χάλια σας κ.κ. ιδιοκτήτες και σκάουτερς...
Ένα πράγμα θα πω μόνο για το εν λόγω στέκι: από "Άμαζον" θα πρέπει να μετονομαστεί σε "Κάρπαζον"!!!
Πραγματικά για πολλές ΚΑΡΠΑΖΙΕΣ το κατάστημα! Τι να πει κανείς για τις σαρμούτες που εργάζονται; Άβυζες, ανέραστες, άμπαλες... επιεικώς ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΕΣ!!!
Πλάκα στην πλάκα οι καλύτερες του μαγαζιού είναι οι γκαρσόνες Α και Β...
Το μόνο θετικό ήταν ότι είχε άπλα... κοσμοσυρροή γαρ!!!
Λυπούμαι βαθύτατα για τα χάλια σας κ.κ. ιδιοκτήτες και σκάουτερς...
Χθεσινή έφοδος στο πουλενάδικο (ο Θεός να το κάνει ) Άμαζον
Είναι που βαριέσαι τα στριπτιζάδικα εσύ...
Καλύτερη από τη δική μου αποκλείεται....είχε καλή παρέα μάλλον..
γι'αυτό......
Πλάκα κάνωδεν αντιλέγω..
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Είναι που βαριέσαι τα στριπτιζάδικα εσύ...
Εγώ τους έλεγα να πάμε Ειρήνη αλλά με γράψανε στα παπάρια τους...
κι εγώ.. ;)Πλάκα κάνω
Η μοναδική στο είδος της... Έκαστος στο είδος του κι η Ειρήνη στους φραπέδες...(χωρίς prive)Εγώ τους έλεγα να πάμε Ειρήνη αλλά με γράψανε στα παπάρια τους...
Y.Γ. Τώρα που θυμήθηκα. Όταν φύγατε πληρώσατε τα ποτά;
Αξέχαστες εποχές
Εγω λεω οτι ειναι και πολυ στριπ μαλιστα αρκει να πεσεις στην καταλληλη κοπελλα(οπως παντου αλλωστε!!!)Και οι χοροι ειναι τιμιοι και οχι ξεπετα...Carlos να προσέξεις τι ακούς γιατί το μπέρδεμα δεν είναι καλό.
hristidis φυσικά τα κορίτσια είναι διακριτικά διότι το μαγαζί δεν είναι strip club, είναι ένας πολύ ωραίος χώρος να περάσεις καλά και α!! έχει και κορίτσια που περιφέρονται
Για στριπ μιλαμε ετσι οχι για ντελο....μη μπερδευομαστε!!!!!ουτε για μασαζ....
Και γκομεναρες εχει και καλο σωου και εγω προσωπικα στην τελευταια μου επισκεψη την Παρασκευη(ξεχασα να γραψω αναφορα )περασα με ενα σπεσιαλ χορο πολυυυυυυυ καλα!!!!! ;) ;)
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Dolls Βάρης (χτίζεται),
αντιπαροχη στριπτητζαδικων?
Καμμια δυο πετρουλες θα ειναι δικες μου.....Dolls Βάρης (χτίζεται)
Βυζο λαβυζο !!!Χθεσινή έφοδος στο πουλενάδικο (ο Θεός να το κάνει ) Άμαζον με εκλεκτά μέλη του σάιτ (δε λέω ποιοι είσασταν ρε μη σας δυσφημίσω τσάμπα ).
Τελικά ο χώρος περνάει κρίση. ΚΛΕΙΣΤΟΝ σε Sierra, ex-Sirocco, Body's (χρόνια τώρα), Dolls Βάρης (χτίζεται), Million Dollars... Που πάμε;
Μα και αυτα που υπαρχουν για κλεισιμο ειναι..
Απο που να αρχισω ????
Απο Λολιτα ? Απο Ανατολη ? Απο Λιντο ? Απο το μεζαδοπωλειο ?
Απο γυναικες Χ Α Λ Ι Α ...Και απο μουσικη χαλιωτερα..!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 148
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις