Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (2 μέλη και 3 επισκέπτες)

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Εγώ στο BG ξοδέυω μόνος μου 200-300€ τη φορά .. ανάλογα τι ώρα θα πάω ...

Χτες που είχα ξεμείνει και είχα μόνο 150€ δεν πήγα καν ...  :headbang:

Αλλά θα αναπληρώσω σήμερα !!!  :sunglasses:

Μια ζωή την έχουμε, και αν δεν τη γλεντήσουμε,
τι θα καταλαβουμε, τι θα καταντήσουμε ???

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Αλλά θα αναπληρώσω σήμερα !!!  :sunglasses:

Μια ζωή την έχουμε, και αν δεν τη γλεντήσουμε,
τι θα καταλαβουμε, τι θα καταντήσουμε ???
300 σε πόση ώρα περίπου?

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
δηλαδή εάν ξεδευεις μέσο όρο 250 τη φορά και πάς 8 φορές το μήνα θες περίπου 2000 Ευρώ το μήνα

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Συνήθως πάω μετά τις 2-2:30 (καθημερινές) ώστε να αράξω σε καναπεδάκι και φεύγω μόλις ανάψουν τα φώτα στις 6 ...

αλλά δεν πάω κάθε μήνα ... πάω μόνο αυτό το καιρό που η οικογένια λείπει διακοπές στο χωρίο

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Πόσο πάει η επίσκεψη στο ψυχιατρείο ???

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πόσο πάει η επίσκεψη στο ψυχιατρείο ???
πολύ φθηνότερα και έχει καλύτερα αποτελέσματα....

Με 2000 το μήνα, πας Ρωσσία παίρνεις φρέσκο πράμα, το σπιτώνεις και περνάς ότσιν χαρασό. Βέβαια αυτό προυποθέτει να ξεκολλήσεις τον εγκέφαλό σου από τα κωλάδικα.....

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Εγώ προσωπικά έχω ημερομηνία λήξη στον συγκεκριμένο χώρο ...

σε 1 μήνα που γυρνάει η οικογένια πίσω από τις διακοπές θα ξεκολήσω ...

αλλά μέχρι τότε βαράτε βιολιτζίδες ...!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εγώ προσωπικά έχω ημερομηνία λήξη στον συγκεκριμένο χώρο ...

σε 1 μήνα που γυρνάει η οικογένια πίσω από τις διακοπές θα ξεκολήσω ...

αλλά μέχρι τότε βαράτε βιολιτζίδες ...!!!

αυτό είναι το "ΣΩΣΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ"......
κατά τα λοιπά μας ενοχλούν τα μπινελίκια στον παραβάτη......
Πάσο. :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Zeus67

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
δηλαδή εάν ξεδευεις μέσο όρο 250 τη φορά και πάς 8 φορές το μήνα θες περίπου 2000 Ευρώ το μήνα

Έχω δει χειρότερες ζημιές, και έχω κάνει χειρότερες από αυτές που αναφέρεις, παλιότερα που πέρναγα κάτι παρόμοιο με το δικό σου, και ευτυχώς συνήρθα έγκαιρα, μην γελιέσαι από τα αθώα ματάκια και τα προσωπάκια και την δήθεν κατανόηση, μυρίζουν το «αίμα» από πολύ μακριά, άκουσε και αξιολόγησε προσεκτικά τι λέγετε εδώ, αν βέβαια θέλεις να χαλάσεις πολλά λεφτά και δεν τα υπολογίζεις συνέχισε έτσι, κατά την γνώμη μου καλύτερα να αναζητήσεις λύσεις σαν αυτές που προτείνει ο persona.

πολύ φθηνότερα και έχει καλύτερα αποτελέσματα....

Με 2000 το μήνα, πας Ρωσσία παίρνεις φρέσκο πράμα, το σπιτώνεις και περνάς ότσιν χαρασό. Βέβαια αυτό προυποθέτει να ξεκολλήσεις τον εγκέφαλό σου από τα κωλάδικα.....

:thumbsup: :thumbsup:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Έχω δει χειρότερες ζημιές, και έχω κάνει χειρότερες από αυτές που αναφέρεις, παλιότερα που πέρναγα κάτι παρόμοιο με το δικό σου, και ευτυχώς συνήρθα έγκαιρα, μην γελιέσαι από τα αθώα ματάκια και τα προσωπάκια και την δήθεν κατανόηση, μυρίζουν το «αίμα» από πολύ μακριά, άκουσε και αξιολόγησε προσεκτικά τι λέγετε εδώ, αν βέβαια θέλεις να χαλάσεις πολλά λεφτά και δεν τα υπολογίζεις συνέχισε έτσι, κατά την γνώμη μου καλύτερα να αναζητήσεις λύσεις σαν αυτές που προτείνει ο persona.

:thumbsup: :thumbsup:

Ξένιε Δία μου αυτό προσπαθώ να πω και γω τόση ώρα........
Ξυπνάτε ρε........

Τα κωλάδικα δε είναι μπαρ που γυρνάνε γκομενάκια για να γαμηθούν....
Καζίνο του σεξ είναι.... Και ο μαλάκας ο πελάτης δεν κερδίζει ποτέ... Η σχεδόν ποτέ...

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Τα κωλάδικα δε είναι μπαρ που γυρνάνε γκομενάκια για να γαμηθούν....
Καζίνο του σεξ είναι.... Και ο μαλάκας ο πελάτης δεν κερδίζει ποτέ... Η σχεδόν ποτέ...

Κερδιζω = ???

Ισως το να πάω να πιω 1,2,3,...15 ποτά και να περάσω ευχάριστα ένα βράδυ ίσως θεωρείται κέρδος ...

Ξέρω, την έχω πατήσει παλάιότερα και αν κάποια κυρία μπορέσει να μου "φάει" περισσότερα από όσα θέλω μαγκιά της, της βγάζω το καπέλο

Επειδή πιστεύω ότι το δικό μου καλοκαιρινό κόλημα επεκτάθηκε πολύ δε θα συνεχισω άλλο τη συζητηση σε προσωπικό επίπεδο.

Ευχαριστώ τους συνομιλητές για τις προτάσεις τους και καλή μας μέρα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Κερδιζω = ???

Ισως το να πάω να πιω 1,2,3,...15 ποτά και να περάσω ευχάριστα ένα βράδυ ίσως θεωρείται κέρδος ...

Ξέρω, την έχω πατήσει παλάιότερα και αν κάποια κυρία μπορέσει να μου "φάει" περισσότερα από όσα θέλω μαγκιά της, της βγάζω το καπέλο

Επειδή πιστεύω ότι το δικό μου καλοκαιρινό κόλημα επεκτάθηκε πολύ δε θα συνεχισω άλλο τη συζητηση σε προσωπικό επίπεδο.

Ευχαριστώ τους συνομιλητές για τις προτάσεις τους και καλή μας μέρα

Κερδίζω =
Γαμάω ????
Φεύγω με περισσότερα λεφτά ???

τι απ όλα συμβαίνει στην περίπτωσή σου......

Και εν πάση περιπτώσει, τόσα μπαρ με ξέκωλα στην Αθήνα που χορεύουν πάνω στην πίστα γυμνά πλέον, εσύ στο BG περνάς ευχάριστα την ώρα σου....

Και κακά τα ψέμματα, όποιος μου πει ότι πάει με συχνότητα ψυχιατρείου στα κωλάδικα για να πιει ένα ποτάκι να περάσει την ώρα του και το γαμήσι δεν το σκέφτεται ποτέ, θα του πω ότι είναι μεγάλος ψεύτης και ο μεγαλύτερος μουνόδουλος υποκριτής................

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Η διαφορά του πάω για να γαμήσω με του πάω να διασκεδάσω και αν μου κάτσει θα γαμήσω είναι τεράστία

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Η διαφορά του πάω για να γαμήσω με του πάω να διασκεδάσω και αν μου κάτσει θα γαμήσω είναι τεράστία

ναι, ο ένας ξέρει τι θα χλάσει για να γαμήσει......
ο άλλος δεν ξέρει και στο τέλος κατά 99% δε θα γαμήσει....

κατά τα λοιπά διασκεδάζει καταλήγοντας να έχει χαλάσει καμμιά 300άρα το βράδυ και με τα 2.5 ευρώ ρέστα από την είσοδο παίρνει τσόντα από το περίπτερο για να ξεχαρμανιάσει..........

ΤΕ-ΡΑ-ΣΤΙ-Α ΔΙΑ-ΦΟ-ΡΑ !!!!!!!!!!!!!!!! 

Zeus67

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Κερδίζω =
Γαμάω ????
Φεύγω με περισσότερα λεφτά ???

τι απ όλα συμβαίνει στην περίπτωσή σου......

Και εν πάση περιπτώσει, τόσα μπαρ με ξέκωλα στην Αθήνα που χορεύουν πάνω στην πίστα γυμνά πλέον, εσύ στο BG περνάς ευχάριστα την ώρα σου....

Και κακά τα ψέμματα, όποιος μου πει ότι πάει με συχνότητα ψυχιατρείου στα κωλάδικα για να πιει ένα ποτάκι να περάσει την ώρα του και το γαμήσι δεν το σκέφτεται ποτέ, θα του πω ότι είναι μεγάλος ψεύτης και ο μεγαλύτερος μουνόδουλος υποκριτής................

Σωστός συμφωνώ... :thumbsup: :thumbsup:

κατά τα λοιπά διασκεδάζει καταλήγοντας να έχει χαλάσει καμμιά 300άρα το βράδυ και με τα 2.5 ευρώ ρέστα από την είσοδο παίρνει τσόντα από το περίπτερο για να ξεχαρμανιάσει..........

:thumbsup: :rockon:

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1

πολυ σωστός, τέρμα θα πάω λίγες φορές ακόμη μόνο για χορούς και μέ άλλες όχι με τη συγκεκριμένη, γιατι το έν λόγω ρουμανάκι ο μαλάκας εκτός από τις πρώτες φορές που έπαιρνα χορούς μετά κέρναγα μόνο ποτά (και μου λέγανε χούφτωστη , χούφτωστη)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

ε βέβαια. με 150 ψωρο-ευρώ δεν είναι να βγαίνει κανείς απ' το σπίτι του καν.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Κατ΄ αρχήν  τα  σέβη  μου  σε  όλους .
Μετά  την  δικαιολογημένη  απουσία  μου  μπορώ  να  πω  τα  εξής .
600€ /20 ημ σε στριπ είναι peanuts . Στον  ανηψιό  μου  που  είναι 17 , περισσότερα του  δίνω  για τσιγάρα , μπιλιάρδα  και κλαμπάκι .
Το πιο ασφαλές σύστημα είναι κάποια clubs  όπου με  κανένα 20αρι στο γκαρσόνι μαθαίνεις το ποια  κάνει βίζιτα , να κεράσεις 1-2 εξάρια στο συγκεκριμένο μωρό και μετά  να  κλείσεις  κανένα 3ωράκι στο ρεπό του .
Πάει  κανένα  350αρι όλο μαζί , αλλά  ηρεμείς  για 10 ημέρες και μετά αν  έμεινες  ευχαριστημένος  επαναλαμβάνεις . 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom