Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
πάνω από 2 χιλιάδες για 3 μέρες είναι πολλά για μένα (30 χρονών είμαι και μισθωτός πόσα να βγάζω!!)

Και θα είχε και μεγάλο ρίσκο, αυτές οι δουλειές με το πολυήμερα, γίνονται καλύτερα με τάνες που έχεις ξαναδεί για 1-2 ώρες και καναδυό φορές τουλάχιστον.

Πληρώνεις που πληρώνεις, μην σου βγει και μάπα το καρπούζι.

Είπαμε, δουλειά τον χειμώνα για να έχουμε το καλοκαίρι.

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Θα σου πρότεινα το ρουμανάκι να το γράψεις στα αρχίδια σου, απο εκεί και πέρα, γκόμενες βγαίνουν παντού, συνήθως εκεί που δεν το περιμένεις.

Φρόντισε απλά να μην γράφεις στο κούτελό σου "Έχω καύλες".
νομίζω ότι δεν το γράφω δεν είμαι τέτοιος, και το ρουμανάκι πρέπει να γράψω στα αρχίδια μου και την πρώην μου μετά από 9 χρόνια σχέσης, αλλά ευκολο να λέγονται θεωρητικά δύσκολο στην πράξη 

Zeus67

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Θα σου πρότεινα το ρουμανάκι να το γράψεις στα αρχίδια σου, απο εκεί και πέρα, γκόμενες βγαίνουν παντού, συνήθως εκεί που δεν το περιμένεις.

Φρόντισε απλά να μην γράφεις στο κούτελό σου "Έχω καύλες".

:thumbsup:
Φτού γαμώτο και έλεγα τι ξέχασα να σβήσω από το μέτωπο μου... :2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: Άμα θες να μείνεις μισθωτός, βρες μπακουροπαρέα και βαι για τα καφρομέρη

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
νομίζω ότι δεν το γράφω δεν είμαι τέτοιος, και το ρουμανάκι πρέπει να γράψω στα αρχίδια μου και την πρώην μου μετά από 9 χρόνια σχέσης, αλλά ευκολο να λέγονται θεωρητικά δύσκολο στην πράξη 
το Ρουμανάκι φαινόταν τόσο γλυκιά και κατανοητική που νόμιζα ότι είχα βρεί κάποιο στηριγμα μετά από αυτή την μακρόχρονη και επώδυνη σχέση έστω και για λίγες μέρες όσο θα διαρκούσαν οι διακοπές αλλά πιστευω ότι θα έμπλεκα χειρότερα 

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Μαζί σου....πολύ δύσκολο, είναι μεγάλη μαγκιά όμως και τρελλή απόλαυση να μπορείς να κοιτάς μόνο μπροστά και όχι πίσω.

Τέσπα, καλές διακοπές εύχομαι.

(Με το "έχω καύλες" δεν ήθελα να σε προσβάλω, και δεν είναι θέμα "τύπου", καμιά φορά το κουβαλάμε όλοι χωρίς να το παίρνουμε χαμπάρι)

Zeus67

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
το Ρουμανάκι φαινόταν τόσο γλυκιά και κατανοητική που νόμιζα ότι είχα βρεί κάποιο στηριγμα μετά από αυτή την μακρόχρονη και επώδυνη σχέση έστω και για λίγες μέρες όσο θα διαρκούσαν οι διακοπές αλλά πιστευω ότι θα έμπλεκα χειρότερα 

Σε λάθος δρόμο είσαι αν σκέφτεσαι έτσι άκουσε τι σου λένε οι προλαλήσαντες...

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μαζί σου....πολύ δύσκολο, είναι μεγάλη μαγκιά όμως και τρελλή απόλαυση να μπορείς να κοιτάς μόνο μπροστά και όχι πίσω.

Τέσπα, καλές διακοπές εύχομαι.

(Με το "έχω καύλες" δεν ήθελα να σε προσβάλω, και δεν είναι θέμα "τύπου", καμιά φορά το κουβαλάμε όλοι χωρίς να το παίρνουμε χαμπάρι)
thanks δεν πρσβλήθηκα

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
H συζήτηση δεν έχει καμία σχέση με την ημερήσια ενημέρωση για Strip Clubs!
Aς σταματήσει εδώ!!! :tickedoff:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290

Θα  σας  ξαναπώ  ότι  είχε  πει  ο συγχωρεμένος  Ιωσήφ Βησσαριόνοβιτς Τζουγκασβίλι " Ρουμάνος δεν είναι εθνικότητα είναι επάγγελμα "
Και  τότε  δεν υπήρχαν στριπ .
πάντως  600 σε 20 ημέρες δεν είναι πολλά .

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
ακομα ρε καρλε με την ιδια ρε αγορι μου?
ξεκολλα λεμεεεεεεε!
χαχαχαχαχαχα!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Γράφεις ότι είσαι μισθωτός, δλδ δουλεύεις, οπότε κάτι έχεις μάθει στη ζωή σου να κάνεις και για αυτό αμοίβεσαι.

Το Ρουμανάκι, το μόνο που έχει μάθει να κάνει και γιαυτό αμοίβεται, είναι να δείχνει "γλυκό, κατανοητό και υποσχόμενο", οπότε προσπέρνα, ειδικά στη φάση που είσαι τώρα.

O nokia και ο leonoro έχουν δίκιο, θες χρόνο, με κολλητούς και φίλους.

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ok thanks σε όλους, δεν συνεχίζω διότι ο Solitonios φωνάζει

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Γράφεις ότι είσαι μισθωτός, δλδ δουλεύεις, οπότε κάτι έχεις μάθει στη ζωή σου να κάνεις και για αυτό αμοίβεσαι.

Το Ρουμανάκι, το μόνο που έχει μάθει να κάνει και γιαυτό αμοίβεται, είναι να δείχνει "γλυκό, κατανοητό και υποσχόμενο", οπότε προσπέρνα, ειδικά στη φάση που είσαι τώρα.

O nokia και ο leonoro έχει δίκιο, θες χρόνο και με κολλητούς και φίλους.
η μεγαλύτερη μαλακία που έκανα με την προηγούμενη σχέση μου ήταν ότι με απομόνωσε απο τους φίλους, οπότε τώρα είμαι τελείως μόνος, προσοχή σε όλους αυτό οι φίλοι είναι οι πιο σημαντικοί στη ζωή εγώ άργησα να το καταλάβω και την πάτησα

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Solitonie, όπως μπορεί να ξέρεις, συζητάμε free εδώ και καιρό. Άμα θέλεις μετάφερε τα post στο Stripclubs χουροί πουτά

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
η μεγαλύτερη μαλακία που έκανα με την προηγούμενη σχέση μου ήταν ότι με απομόνωσε απο τους φίλους, οπότε τώρα είμαι τελείως μόνος, προσοχή σε όλους αυτό οι φίλοι είναι οι πιο σημαντικοί στη ζωή εγώ άργησα να το καταλάβω και την πάτησα
καλά τώρα όλα σου φταίνε... Πάντως μην περιμένεις παρηγοριά από στριπτηζούδες.....
Φιλικά στο λέω, χειρότερα θα καταλήξεις......

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
600 Ευρώ σε 20; ρε μάγκα άλλοι χαλάνε τόσα σε μισή ώρα και δεν διαμαρτύρονται κιόλας........
ρε παιδιά εγώ τόσες μέρες που πάω στο συγκεκριμένο (δεν έχω πάει σε άλλο άλλη φορά) δε βλέπω και κανέναν να ξοδεύει, όλοι κοιτάνε και το ίδιο μου είπαν και οι κοπέλες (το πολύ 5 ποτά τίποτα γέροι), εγώ νοιώθω ότι ξοδευω τα περισσότερα, δεν ξέρω ίσως είναι το συγκεκριμένο που μαζευει κόσμο που δεν ξοδευει 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom