Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ninza

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
αυτη ειναι στο αβαταρ

να πω οτι επειδη χτες πηγα απο αλκατραζ σε λολιτα , η συγκριση ειναι σαν να αφηνεις την πετρα νεμκοβα για την κυρα μαρια με το μουστακι που εχει το περιπτερο στην γωνια.
οι μονες που αξιζανε ειναι η αναστασια και η βικυ (αυτη συμφωνα με ενα παιδι που πηγαμε μαζι γιατι εγω ακομα δεν μπορω να καταλαβω ποια ειναι  :grin:)

Zeus67

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
ασε και εκανα το λαθος και εμπιστευτηκα αυτον που λεει οτι γυρισε και πηγα χτες και δεν ηταν  :tickedoff:

Είπαμε ότι πρέπει να έχει γυρίσει, και όχι ότι σίγουρα έχει γυρίσει. Αλλά καλοπερνάει εκεί που είναι και πήρε και μια παράταση...  :2funny:

Αν ακούτε το Δία αυτά θα παθαίνετε... :2funny:

Vidi θα πάμε Lolita  και θα σε υποχρεώσω σε χορό με την Γιούλια... :2funny:

Zeus67

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Για ninza...

Kristi & Vicky

Συνημμένα

• 61928_AthensErotica08_688_123_771lo.jpg
    61928_AthensErotica08_688_123_771lo.jpg
    89,4 KB · Εμφανίσεις: 31
  • 61936_AthensErotica08_689_123_723lo.jpg
    61936_AthensErotica08_689_123_723lo.jpg
    91,4 KB · Εμφανίσεις: 27
  • 61952_AthensErotica08_690_123_87lo.jpg
    61952_AthensErotica08_690_123_87lo.jpg
    100,9 KB · Εμφανίσεις: 22
  • 61969_AthensErotica08_687_123_510lo.jpg
    61969_AthensErotica08_687_123_510lo.jpg
    89,6 KB · Εμφανίσεις: 30

ninza

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
θενκς
η κριστυ δεν εχει φωτογενεια  :grin:

ALEXIS4U

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Παιδια σορρυ γιατι ειναι ασχετο με το θεμα αλλα απο το google με παρεπεμψε σε αυτο το αρθρο που περιειχε την λεξη που εψαχνα.
Ξερεις κανενας διευθυνση απο το Makuku club και να μου καποιος ακομα και με pm τι παιζει εκει???
Ευχαριστω και σορρυ και παλι για το ασχετο του thread.....

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Παιδια σορρυ γιατι ειναι ασχετο με το θεμα αλλα απο το google με παρεπεμψε σε αυτο το αρθρο που περιειχε την λεξη που εψαχνα.
Ξερεις κανενας διευθυνση απο το Makuku club και να μου καποιος ακομα και με pm τι παιζει εκει???
Ευχαριστω και σορρυ και παλι για το ασχετο του thread.....

θα το βρεις καπου στην μεση της Λ.Θησεως στην Καλλιθεα.Ειναι ακριβως απεναντι απο την εκκλησια της Αγιας Ελεουσης και διπλα απο την καφετερια Duomo.

Λογω του ρουμανο-ρωσσικου πληθυσμου της παριοχης, μαζευει αλλοδαπες.

Εσυ πιστευεις οτι παιζει κατι special εκει ?

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
θα το βρεις καπου στην μεση της Λ.Θησεως στην Καλλιθεα.Ειναι ακριβως απεναντι απο την εκκλησια της Αγιας Ελεουσης και διπλα απο την καφετερια Duomo.

Λογω του ρουμανο-ρωσσικου πληθυσμου της παριοχης, μαζευει αλλοδαπες.

Εσυ πιστευεις οτι παιζει κατι special εκει ?

σίγουρα,καλο φραπε με double kalamaki :rockon:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Λοιπον μετα απο χθεσινοβραδυνη εξορμηση σε ALCATRAZ ,εχω να πω ετουτο:
Το μαγαζι ειναι με ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα η καλυτερη σκηνη στριπ στην Αθηνα....
Καταπληκτικος χωρος,απιστευτες γυναικες,πολυ καλο SHOW .....
Το προτεινω ανεπιφυλακτα σε ολους σαν μια πολυ καλη εμπειρια σε στριπ σοου!!!!!!
Τωρα για τους φανατικους οπαδους του φραπε εχω μια επιφυλαξη.....
Στα θετικα του μαγαζιου οτι δεν τρως ΝΤΟΥ απο τις γκομενες......
Ειναι (οσο γινεται!!!)διακριτικες!!!!!!!
Δεν σου φορτωνονται και αν τους πεις οχι φευγουν χωρις μουτρα και χωρις να σε υποβαλλουν σε ανακριση....(γιατι ηρθες εδω αφου δεν θελεις χορο,ποτο,????κτλπ)
Τωρα απο ονοματα τι να πω και τι να θυμαμαι!!!!!
Ενδεικτικα θα πω οτι αξιες αναφορας ειναι οι:Γρατσιελα,Μικαελα,Ναταλι(ουκρανια),Μαρια (λιθουανια),Καρμεν(ουκρανια),Φελιτσια,Καμελια.Οσες δεν ειναι σε παρενθεση ΕΝΝΟΕΙΤΑΙοτι ειναι ΡΟΥΜΑΝΕΣ!!!!!!
Και το κλου (για μενα)ειναι ενα απιστευτο Ρουμανακι  με τρομερο προσωπακι και ακομα καλυτερο κωλαρακι!!!!!
Η Αλινα!!!!!!!!!

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπον μετα απο χθεσινοβραδυνη εξορμηση σε ALCATRAZ ,εχω να πω ετουτο:
Το μαγαζι ειναι με ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα η καλυτερη σκηνη στριπ στην Αθηνα....
Καταπληκτικος χωρος,απιστευτες γυναικες,πολυ καλο SHOW .....
Το προτεινω ανεπιφυλακτα σε ολους σαν μια πολυ καλη εμπειρια σε στριπ σοου!!!!!!
Τωρα για τους φανατικους οπαδους του φραπε εχω μια επιφυλαξη.....
Στα θετικα του μαγαζιου οτι δεν τρως ΝΤΟΥ απο τις γκομενες......
Ειναι (οσο γινεται!!!)διακριτικες!!!!!!!
Δεν σου φορτωνονται και αν τους πεις οχι φευγουν χωρις μουτρα και χωρις να σε υποβαλλουν σε ανακριση....(γιατι ηρθες εδω αφου δεν θελεις χορο,ποτο,????κτλπ)
Τωρα απο ονοματα τι να πω και τι να θυμαμαι!!!!!
Ενδεικτικα θα πω οτι αξιες αναφορας ειναι οι:Γρατσιελα,Μικαελα,Ναταλι(ουκρανια),Μαρια (λιθουανια),Καρμεν(ουκρανια),Φελιτσια,Καμελια.Οσες δεν ειναι σε παρενθεση ΕΝΝΟΕΙΤΑΙοτι ειναι ΡΟΥΜΑΝΕΣ!!!!!!
Και το κλου (για μενα)ειναι ενα απιστευτο Ρουμανακι  με τρομερο προσωπακι και ακομα καλυτερο κωλαρακι!!!!!
Η Αλινα!!!!!!!!!
Φιλε η Αλίνα αυτή πως είναι? μήπως είναι ξανθιά και με μικρό στήθος? ξέρω κάποια σε άλλο μαγαζί και λέω μήπως είναι αυτή

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Φιλε η Αλίνα αυτή πως είναι? μήπως είναι ξανθιά και με μικρό στήθος? ξέρω κάποια σε άλλο μαγαζί και λέω μήπως είναι αυτή
Βυζι εχει κανονικο ουτε μικρο ουτε μεγαλο ,αλλα ειναι κουκλα στο προσωπο (πολυ γλυκεια!!!!!)και το χαρακτηριστικο της ειναι ο τρομερος της κωλος.Δωσε βαση:Σφιχτος,στρογγυλος ,πεταχτος!!!!!!!Βραζιλιανικος δηλαδη... Μολις την δεις θα καταλαβεις οτι μιλαμε για αυτη!!!!!!

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Βυζι εχει κανονικο ουτε μικρο ουτε μεγαλο ,αλλα ειναι κουκλα στο προσωπο (πολυ γλυκεια!!!!!)και το χαρακτηριστικο της ειναι ο τρομερος της κωλος.Δωσε βαση:Σφιχτος,στρογγυλος ,πεταχτος!!!!!!!Βραζιλιανικος δηλαδη... Μολις την δεις θα καταλαβεις οτι μιλαμε για αυτη!!!!!!
επίσης μιλάει μόνο αγγλικά και έχει λίγο καιρό Ελλάδα? Ξέρεις εάν ήταν και πριν το Σάββατο στο συγκεκριμένο μαγαζί?

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ήμουνα με κάποια  Αλίνα την Παρασκευή σε άλλο μαγαζί και μου είπε ότι θα έφευγε για λίγες μέρες Ρουμανία , λέω μήπως αντί για Ρουμανία τελικά εννοούσε Αλκατράζ

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Carlos να προσέξεις τι ακούς γιατί το μπέρδεμα δεν είναι καλό.
hristidis :cheesy: φυσικά τα κορίτσια είναι διακριτικά διότι το μαγαζί δεν είναι strip club, είναι ένας πολύ ωραίος χώρος να περάσεις καλά και α!! έχει και κορίτσια που περιφέρονται

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Carlos να προσέξεις τι ακούς γιατί το μπέρδεμα δεν είναι καλό.
hristidis :cheesy: φυσικά τα κορίτσια είναι διακριτικά διότι το μαγαζί δεν είναι strip club, είναι ένας πολύ ωραίος χώρος να περάσεις καλά και α!! έχει και κορίτσια που περιφέρονται
Μάλλον έχεις δίκιο, είμαι καινούργιος στο άθλημα και κάθομαι και πιστευω ότι μου λέει, μου είπε ότι θα γυρίσει Τρίτη απόγευμα απο Ρουμανία με Ολυμπιακή να την περιμένω και βρήκα ότι πτήση απο Ρουμανία έχει Τρίτη βράδυ αργά, μου είπε ότι θα μουσ στείλει μήνυμα και τίποτα (εκτός απο ένα πριν μέρες) νομίζω ότι θα πρέπει να ξεκολλήσω πριν είναι αργά   

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μάλλον έχεις δίκιο, είμαι καινούργιος στο άθλημα και κάθομαι και πιστευω ότι μου λέει, μου είπε ότι θα γυρίσει Τρίτη απόγευμα απο Ρουμανία με Ολυμπιακή να την περιμένω και βρήκα ότι πτήση απο Ρουμανία έχει Τρίτη βράδυ αργά, μου είπε ότι θα μουσ στείλει μήνυμα και τίποτα (εκτός απο ένα πριν μέρες) νομίζω ότι θα πρέπει να ξεκολλήσω πριν είναι αργά   
φίλε συγγνώμη που θα στο πω αλλά έχεις αγνοήσει τελείως την παράμετρο ότι δεν γνώρισες μια κοπέλα σε ένα μπαρ αλλα μια στριπτηζού σει κωλάδικο....
Η πολύ αγαθός είσαι, ή πλάκα μας κάνεις....

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
φίλε συγγνώμη που θα στο πω αλλά έχεις αγνοήσει τελείως την παράμετρο ότι δεν γνώρισες μια κοπέλα σε ένα μπαρ αλλα μια στριπτηζού σει κωλάδικο....
Η πολύ αγαθός είσαι, ή πλάκα μας κάνεις....
βασικά έψαχνα γυναικεία παρέα για τις διακοπές μου, θα της τα πλήρωνα όλα (χωρισμένος πρόσφατα) και αυτή δέχτηκε, αλλά νομίζω ότι με κοροιδευει θα κάνω υπομονή 2 μέρες ακόμη και μετά θα φύγω μόνος (μάλλον δυστυχώε είμαι αγαθός με τις γυναίκες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
βασικά έψαχνα γυναικεία παρέα για τις διακοπές μου, θα της τα πλήρωνα όλα (χωρισμένος πρόσφατα) και αυτή δέχτηκε, αλλά νομίζω ότι με κοροιδευει θα κάνω υπομονή 2 μέρες ακόμη και μετά θα φύγω μόνος (μάλλον δυστυχώε είμαι αγαθός με τις γυναίκες)
και γιατί ρε μάγκα δεν παίρνεις ένα κωλ γκερλ από γραφείο εσκορτς;;;;

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
και γιατί ρε μάγκα δεν παίρνεις ένα κωλ γκερλ από γραφείο εσκορτς;;;;
πόσο θα μου στοιχίσει για τρεις μέρες? προλαβαίνω για την Τετάρτη - Πέμπτη? μήπως έχει τίποτε αρρώστιες ? τώρα θα μου πείς γιατί οι στριπτιτζούδες δεν έχουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom