You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
αυτη ειναι στο αβαταρ
να πω οτι επειδη χτες πηγα απο αλκατραζ σε λολιτα , η συγκριση ειναι σαν να αφηνεις την πετρα νεμκοβα για την κυρα μαρια με το μουστακι που εχει το περιπτερο στην γωνια.
οι μονες που αξιζανε ειναι η αναστασια και η βικυ (αυτη συμφωνα με ενα παιδι που πηγαμε μαζι γιατι εγω ακομα δεν μπορω να καταλαβω ποια ειναι )
να πω οτι επειδη χτες πηγα απο αλκατραζ σε λολιτα , η συγκριση ειναι σαν να αφηνεις την πετρα νεμκοβα για την κυρα μαρια με το μουστακι που εχει το περιπτερο στην γωνια.
οι μονες που αξιζανε ειναι η αναστασια και η βικυ (αυτη συμφωνα με ενα παιδι που πηγαμε μαζι γιατι εγω ακομα δεν μπορω να καταλαβω ποια ειναι )
ασε και εκανα το λαθος και εμπιστευτηκα αυτον που λεει οτι γυρισε και πηγα χτες και δεν ηταν
Είπαμε ότι πρέπει να έχει γυρίσει, και όχι ότι σίγουρα έχει γυρίσει. Αλλά καλοπερνάει εκεί που είναι και πήρε και μια παράταση...
Αν ακούτε το Δία αυτά θα παθαίνετε...
Vidi θα πάμε Lolita και θα σε υποχρεώσω σε χορό με την Γιούλια...
GlyfoMouniOraMhden
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Απαπα κόλαση
Παιδια σορρυ γιατι ειναι ασχετο με το θεμα αλλα απο το google με παρεπεμψε σε αυτο το αρθρο που περιειχε την λεξη που εψαχνα.
Ξερεις κανενας διευθυνση απο το Makuku club και να μου καποιος ακομα και με pm τι παιζει εκει???
Ευχαριστω και σορρυ και παλι για το ασχετο του thread.....
Ξερεις κανενας διευθυνση απο το Makuku club και να μου καποιος ακομα και με pm τι παιζει εκει???
Παιδια σορρυ γιατι ειναι ασχετο με το θεμα αλλα απο το google με παρεπεμψε σε αυτο το αρθρο που περιειχε την λεξη που εψαχνα.
θα το βρεις καπου στην μεση της Λ.Θησεως στην Καλλιθεα.Ειναι ακριβως απεναντι απο την εκκλησια της Αγιας Ελεουσης και διπλα απο την καφετερια Duomo.
Λογω του ρουμανο-ρωσσικου πληθυσμου της παριοχης, μαζευει αλλοδαπες.
Εσυ πιστευεις οτι παιζει κατι special εκει ?
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
θα το βρεις καπου στην μεση της Λ.Θησεως στην Καλλιθεα.Ειναι ακριβως απεναντι απο την εκκλησια της Αγιας Ελεουσης και διπλα απο την καφετερια Duomo.
Λογω του ρουμανο-ρωσσικου πληθυσμου της παριοχης, μαζευει αλλοδαπες.
Εσυ πιστευεις οτι παιζει κατι special εκει ?
σίγουρα,καλο φραπε με double kalamaki
Λοιπον μετα απο χθεσινοβραδυνη εξορμηση σε ALCATRAZ ,εχω να πω ετουτο:
Το μαγαζι ειναι με ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα η καλυτερη σκηνη στριπ στην Αθηνα....
Καταπληκτικος χωρος,απιστευτες γυναικες,πολυ καλο SHOW .....
Το προτεινω ανεπιφυλακτα σε ολους σαν μια πολυ καλη εμπειρια σε στριπ σοου!!!!!!
Τωρα για τους φανατικους οπαδους του φραπε εχω μια επιφυλαξη.....
Στα θετικα του μαγαζιου οτι δεν τρως ΝΤΟΥ απο τις γκομενες......
Ειναι (οσο γινεται!!!)διακριτικες!!!!!!!
Δεν σου φορτωνονται και αν τους πεις οχι φευγουν χωρις μουτρα και χωρις να σε υποβαλλουν σε ανακριση....(γιατι ηρθες εδω αφου δεν θελεις χορο,ποτο,????κτλπ)
Τωρα απο ονοματα τι να πω και τι να θυμαμαι!!!!!
Ενδεικτικα θα πω οτι αξιες αναφορας ειναι οι:Γρατσιελα,Μικαελα,Ναταλι(ουκρανια),Μαρια (λιθουανια),Καρμεν(ουκρανια),Φελιτσια,Καμελια.Οσες δεν ειναι σε παρενθεση ΕΝΝΟΕΙΤΑΙοτι ειναι ΡΟΥΜΑΝΕΣ!!!!!!
Και το κλου (για μενα)ειναι ενα απιστευτο Ρουμανακι με τρομερο προσωπακι και ακομα καλυτερο κωλαρακι!!!!!
Η Αλινα!!!!!!!!!
Το προτεινω ανεπιφυλακτα σε ολους σαν μια πολυ καλη εμπειρια σε στριπ σοου!!!!!!
Δεν σου φορτωνονται και αν τους πεις οχι φευγουν χωρις μουτρα και χωρις να σε υποβαλλουν σε ανακριση....(γιατι ηρθες εδω αφου δεν θελεις χορο,ποτο,????κτλπ)
Ενδεικτικα θα πω οτι αξιες αναφορας ειναι οι:Γρατσιελα,Μικαελα,Ναταλι(ουκρανια),Μαρια (λιθουανια),Καρμεν(ουκρανια),Φελιτσια,Καμελια.Οσες δεν ειναι σε παρενθεση ΕΝΝΟΕΙΤΑΙοτι ειναι ΡΟΥΜΑΝΕΣ!!!!!!
Και το κλου (για μενα)ειναι ενα απιστευτο Ρουμανακι με τρομερο προσωπακι και ακομα καλυτερο κωλαρακι!!!!!
Η Αλινα!!!!!!!!!
Φιλε η Αλίνα αυτή πως είναι? μήπως είναι ξανθιά και με μικρό στήθος? ξέρω κάποια σε άλλο μαγαζί και λέω μήπως είναι αυτήΛοιπον μετα απο χθεσινοβραδυνη εξορμηση σε ALCATRAZ ,εχω να πω ετουτο:
Η Αλινα!!!!!!!!!
Βυζι εχει κανονικο ουτε μικρο ουτε μεγαλο ,αλλα ειναι κουκλα στο προσωπο (πολυ γλυκεια!!!!!)και το χαρακτηριστικο της ειναι ο τρομερος της κωλος.Δωσε βαση:Σφιχτος,στρογγυλος ,πεταχτος!!!!!!!Βραζιλιανικος δηλαδη... Μολις την δεις θα καταλαβεις οτι μιλαμε για αυτη!!!!!!Φιλε η Αλίνα αυτή πως είναι? μήπως είναι ξανθιά και με μικρό στήθος? ξέρω κάποια σε άλλο μαγαζί και λέω μήπως είναι αυτή
επίσης μιλάει μόνο αγγλικά και έχει λίγο καιρό Ελλάδα? Ξέρεις εάν ήταν και πριν το Σάββατο στο συγκεκριμένο μαγαζί?Βυζι εχει κανονικο ουτε μικρο ουτε μεγαλο ,αλλα ειναι κουκλα στο προσωπο (πολυ γλυκεια!!!!!)και το χαρακτηριστικο της ειναι ο τρομερος της κωλος.Δωσε βαση:Σφιχτος,στρογγυλος ,πεταχτος!!!!!!!Βραζιλιανικος δηλαδη... Μολις την δεις θα καταλαβεις οτι μιλαμε για αυτη!!!!!!
Carlos να προσέξεις τι ακούς γιατί το μπέρδεμα δεν είναι καλό.
hristidis φυσικά τα κορίτσια είναι διακριτικά διότι το μαγαζί δεν είναι strip club, είναι ένας πολύ ωραίος χώρος να περάσεις καλά και α!! έχει και κορίτσια που περιφέρονται
hristidis φυσικά τα κορίτσια είναι διακριτικά διότι το μαγαζί δεν είναι strip club, είναι ένας πολύ ωραίος χώρος να περάσεις καλά και α!! έχει και κορίτσια που περιφέρονται
Μάλλον έχεις δίκιο, είμαι καινούργιος στο άθλημα και κάθομαι και πιστευω ότι μου λέει, μου είπε ότι θα γυρίσει Τρίτη απόγευμα απο Ρουμανία με Ολυμπιακή να την περιμένω και βρήκα ότι πτήση απο Ρουμανία έχει Τρίτη βράδυ αργά, μου είπε ότι θα μουσ στείλει μήνυμα και τίποτα (εκτός απο ένα πριν μέρες) νομίζω ότι θα πρέπει να ξεκολλήσω πριν είναι αργάCarlos να προσέξεις τι ακούς γιατί το μπέρδεμα δεν είναι καλό.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
φίλε συγγνώμη που θα στο πω αλλά έχεις αγνοήσει τελείως την παράμετρο ότι δεν γνώρισες μια κοπέλα σε ένα μπαρ αλλα μια στριπτηζού σει κωλάδικο....Μάλλον έχεις δίκιο, είμαι καινούργιος στο άθλημα και κάθομαι και πιστευω ότι μου λέει, μου είπε ότι θα γυρίσει Τρίτη απόγευμα απο Ρουμανία με Ολυμπιακή να την περιμένω και βρήκα ότι πτήση απο Ρουμανία έχει Τρίτη βράδυ αργά, μου είπε ότι θα μουσ στείλει μήνυμα και τίποτα (εκτός απο ένα πριν μέρες) νομίζω ότι θα πρέπει να ξεκολλήσω πριν είναι αργά
Η πολύ αγαθός είσαι, ή πλάκα μας κάνεις....
βασικά έψαχνα γυναικεία παρέα για τις διακοπές μου, θα της τα πλήρωνα όλα (χωρισμένος πρόσφατα) και αυτή δέχτηκε, αλλά νομίζω ότι με κοροιδευει θα κάνω υπομονή 2 μέρες ακόμη και μετά θα φύγω μόνος (μάλλον δυστυχώε είμαι αγαθός με τις γυναίκες)φίλε συγγνώμη που θα στο πω αλλά έχεις αγνοήσει τελείως την παράμετρο ότι δεν γνώρισες μια κοπέλα σε ένα μπαρ αλλα μια στριπτηζού σει κωλάδικο....
Η πολύ αγαθός είσαι, ή πλάκα μας κάνεις....
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
και γιατί ρε μάγκα δεν παίρνεις ένα κωλ γκερλ από γραφείο εσκορτς;;;;βασικά έψαχνα γυναικεία παρέα για τις διακοπές μου, θα της τα πλήρωνα όλα (χωρισμένος πρόσφατα) και αυτή δέχτηκε, αλλά νομίζω ότι με κοροιδευει θα κάνω υπομονή 2 μέρες ακόμη και μετά θα φύγω μόνος (μάλλον δυστυχώε είμαι αγαθός με τις γυναίκες)
πόσο θα μου στοιχίσει για τρεις μέρες? προλαβαίνω για την Τετάρτη - Πέμπτη? μήπως έχει τίποτε αρρώστιες ? τώρα θα μου πείς γιατί οι στριπτιτζούδες δεν έχουνκαι γιατί ρε μάγκα δεν παίρνεις ένα κωλ γκερλ από γραφείο εσκορτς;;;;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 148
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις