Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το Rich & Famous είχε και έχει πιο 'αυστηρό πρωτόκολλο' σε σχέση πάντα με το Ράς.Πάντως το Ράς τώρα φτιάχνεται και βλέπει τα λάθη του παρελθόντος και προσπαθεί για το καλύτερο πάντα του πελάτη.Μια βόλτα να πήγαινες να πιείς κάνα πουτό δεν θα ήταν άσχημα.
Καλά που μου το είπες.... Θα πάω λείαν συντόμως  :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Επισκέπτης
Το Rich & Famous είχε και έχει πιο 'αυστηρό πρωτόκολλο' σε σχέση πάντα με το Ράς.Πάντως το Ράς τώρα φτιάχνεται και βλέπει τα λάθη του παρελθόντος και προσπαθεί για το καλύτερο πάντα του πελάτη.Μια βόλτα να πήγαινες να πιείς κάνα πουτό δεν θα ήταν άσχημα.
το θεμα ειναι να διορθωσει μια για παντα τις μαλακιες που του εχουν απομεινει,αυτες που οδηγησαν το μαγαζι στον πατο μετα το τελευταιο καλο ντου.τοτε το μαγαζι θα γυρισει στους κανονικους ρυθμους ενος κωλομπαρου.με αγαπουληδες κ μουνολατρεις να καθονται παρεα.
προς το παρον αφεντικα ειναι οι γκομενες κ τα μουνακια τους.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
το θεμα ειναι να διορθωσει μια για παντα τις μαλακιες που του εχουν απομεινει,αυτες που οδηγησαν το μαγαζι στον πατο μετα το τελευταιο καλο ντου.τοτε το μαγαζι θα γυρισει στους κανονικους ρυθμους ενος κωλομπαρου.με αγαπουληδες κ μουνολατρεις να καθονται παρεα.
Δλδ να μην πάω.. Εχω να πατήσω εκεί 2 χρόνια ......... :uglystupid:

Επισκέπτης
Εξαπλόν ποτόν.... Καλά τι μου λες...... Χρόνια τώρα είναι έτσι...... Μάλιστα αντί να δίνουν πολλές μάρκες τις έχουν αντικαταστήσει με μία πλέον που γράφει 6...... Πρόοδος η διεύθυνσις του καταστήματος.... Πρόοδος...... :booty: :booty:
6απλον ποτον = 6 διπλα ή 6 μονα συνολικου χρονου παραμονης ?
δεν γνωριζω απο περιεργες ποτοθεραπειες,προτιμω την κλασσικη συνταγη--> 1 προς 1.

Δλδ να μην πάω.. Εχω να πατήσω εκεί 2 χρόνια ......... :uglystupid:
για μενα δεν χανεις τιποτα.ειτε πας ειτε δεν πας ενα κ το αυτο ειναι.πιστευω οτι μπορει να αναγεννηθει αυτο το μαγαζι αλλα με καποιες αλλαγες.δεν γινεται να τα βλεπω εγω ο ασχετος κ να μην το βλεπουν οι υπευθυνοι. :helpplea:

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Αυτό ισχύει στα περισσότερα σε γενικές γραμμές.Θα σταθώ λίγο στην φράση που έγραψες ότι οι κοπέλες είναι 'αφεντικά'.Χτές ήμουνα στην Πειραιώς στο Original Baby O και μετά της 4 τα ξημερώματα νόμιζες ότι οι κοπέλες κάνουν κουμάντο στο μαγαζί έχοντας νοοτροπία 'αφεντικού'. 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
6απλον ποτον = 6 διπλα ή 6 μονα συνολικου χρονου παραμονης ?
δεν γνωριζω απο περιεργες ποτοθεραπειες,προτιμω την κλασσικη συνταγη--> 1 προς 1.
Το παλιό διπλό έχει 24.... Το 6απλό έχει εξήντα.... Το μονό εάν το ζητήσεις δε θα σε ξαναπλησιάσει καμμιά γκόμενα.....  :uglystupid: :uglystupid:

Ο χρόνος παραμονής εξαρτάται απ την γκόμενα.... Εχω κρατήσει με 2 εξαπλά όλη τη νύχτα γκόμενα δίπλα μου.... Δλδ περίπου 5 ώρες....... Βέβαια μια που είχε πιει σε 5 λεπτά το 2άρι και ζήτησε καπάκι και άλλο την έστειλα για κατούρημα.
Μάλιστα τελευταία σε αυτές που τα πίνουν μονορούφι έχω βρει και τρόπους ευγενούς απομάκρυνσης... Μου φαίνεται ότι έτσι γρήγορα που πίνεις πρέπει να κατουριέσαι.......... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αυτό ισχύει στα περισσότερα σε γενικές γραμμές.Θα σταθώ λίγο στην φράση που έγραψες ότι οι κοπέλες είναι 'αφεντικά'.Χτές ήμουνα στην Πειραιώς στο Original Baby O και μετά της 4 τα ξημερώματα νόμιζες ότι οι κοπέλες κάνουν κουμάντο στο μαγαζί έχοντας νοοτροπία 'αφεντικού'.   
και την παρασκευή ίδιες μαλακίες πάνο..... Ασε που έχει απίστευτη σαββούρα το ίδρυμα.......  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Kαλα στο οριτζιναλ της πειραιως θαρρει κανεις πως αφεντικα ειναι οι σερβιτοροι κ οι καθαριστες(γενικα) κ μεσα εχει κατι γκομενακια που αμα γουσταρουν σε κοιτανε κ ερχονται να σου προτεινουν χορο/ποτο-θεραπειες.
Μακρυα κ αγαπημενοι εδω κ πολλα εξαμηνα απ'το συγκεκριμενο μαγαζακιον.

Το παλιό διπλό έχει 24.... Το 6απλό έχει εξήντα.... Το μονό εάν το ζητήσεις δε θα σε ξαναπλησιάσει καμμιά γκόμενα.....  :uglystupid: :uglystupid:

Ο χρόνος παραμονής εξαρτάται απ την γκόμενα.... Εχω κρατήσει με 2 εξαπλά όλη τη νύχτα γκόμενα δίπλα μου.... Δλδ περίπου 5 ώρες....... Βέβαια μια που είχε πιει σε 5 λεπτά το 2άρι και ζήτησε καπάκι και άλλο την έστειλα για κατούρημα.
Μάλιστα τελευταία σε αυτές που τα πίνουν μονορούφι έχω βρει και τρόπους ευγενούς απομάκρυνσης... Μου φαίνεται ότι έτσι γρήγορα που πίνεις πρέπει να κατουριέσαι.......... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

γιατι εγω ξερω οτι τα διπλα στο πρινσες,εδω κ τουλαχιστον 3 μηνες ειναι στα 24€ ????
παντως εγω τοσο τα πληρωνω,ακομη κ λαθος να ξερω :P

κοιτα μονο ποτο ειναι γυφτια να ζητησεις.ετσι κ αλλιως μισο σφηνακοποτηρο θα φερουν οποτε εις βαρος του πελατη ειναι η κατασταση.;)

ωραια η περιπτωση της ουρησης,θα την εχω κατα νου οταν ξαναπαω σε στριπ.

Anyparktos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Like
8
Πόντοι
0
Θελω να ρωτησω κατι....

Εψαξα εδω μεσα και δεν βρηκα καμια αναφορα για το στριπτιζαδικο ''Coctail'' το οποιο ειναι στο Μενιδι  :huh:

Εχω ακουσει οτι εκει το φραπε τον σερβιρουν και με καλαμακι και επισης οτι εχει πολυ ωραιους πριβε χωρους στους οποιους μπορεις να κανεις διαφορα ''κολπα''.

Η περιοχη σαν περιοχη ειναι ...... ειναι καπως......

Λενε επισης οτι λογω της περιοχης βλεπεις κατι φατσες μεσα που σιγουρα για να μπουνε μεσα πρεπει να τους παιρνουν δακτυλικα αποτυπωματα στην εισοδο.

Εχει παει κανενας εκει???

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Στο Coctail ειλικρινά δεν έχω πάει ποτέ :( Όποιος φίλος ξέρει κάτι γι'αυτό το στρίπ ας γράψει.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
γιατι εγω ξερω οτι τα διπλα στο πρινσες,εδω κ τουλαχιστον 3 μηνες ειναι στα 24€ ????
παντως εγω τοσο τα πληρωνω,ακομη κ λαθος να ξερω :P
Το 6απλό εδώ και 3-4 χρόνια στο εν λόγω ίδρυμα είναι 60 ευρώ...... Το διπλό πριν απόο 3 χρόνια ήταν 20 ... Κάποια στιγμή έγινε 22 και τώρα 3ίναι 24...... Το Δώρο των Χριστουγέννων έγινε μπόνους όλου του χρόνου.....  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Επισκέπτης
εκεί ρε πάνο για να πάμε θέλουμε προστασία...... :uglystupid: :uglystupid:
σιγα βρε.μια χαρα ειναι το μαγαζι.τυπικο κωλομπαρο,ξερεις πως να μπεις αλλα δεν ξερεις ποτε πως θα βγεις.

Στο Coctail ειλικρινά δεν έχω πάει ποτέ :( Όποιος φίλος ξέρει κάτι γι'αυτό το στρίπ ας γράψει.
δεν ειναι στριπτηζαδικο με τη γνωστη εννοια το μαγαζι.

Εψαξα εδω μεσα και δεν βρηκα καμια αναφορα για το στριπτιζαδικο ''Coctail'' το οποιο ειναι στο Μενιδι  :huh:

Εχω ακουσει οτι εκει το φραπε τον σερβιρουν και με καλαμακι και επισης οτι εχει πολυ ωραιους πριβε χωρους στους οποιους μπορεις να κανεις διαφορα ''κολπα''.

Η περιοχη σαν περιοχη ειναι ...... ειναι καπως......

Λενε επισης οτι λογω της περιοχης βλεπεις κατι φατσες μεσα που σιγουρα για να μπουνε μεσα πρεπει να τους παιρνουν δακτυλικα αποτυπωματα στην εισοδο.

Εχει παει κανενας εκει???
κατ'αρχην το εγραψα κ για τον πανοςμπος,δεν ειναι στριπ το μαγαζι.

επισης,οι γκομενες με τους αγνωστους ειναι σε αποσταση κ μονο οταν μαθουν καποιον,δλδ μετα απο πολλα κερασματα ξανοιγονται για να του τα φανε ολα.αν καποιος το παιξει εξυπνος ή πονηρος,το μαγαζι ειναι κλειστο γι'αυτον οποτε το επισκεπτεται.

διαφορα κολπα δεν παιζουν κ δεν θα ελεγα οτι εχει χωρους για πριβε χορους.ετσι κ αλλιως το μαγαζι μοιαζει με εναν πριβε χωρο,δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο γενικα.underground κατασταση επι τω πλειστον.

η περιοχη ειναι σκατα γιατι πολυ απλα εχει τους ρωσοποντιους,τους μαφιοζους κ οτι κατακαθι εχει κλεψει οποιον μιλαει ελληνικα κ μη,κυκλοφορει τα βραδια εκει.μιλαμε για χοντρες μπαζες ομως οχι μαλακιες.πας με αμαξι και φευγεις με τη ρεζερβα του κ αυτη αν την εχουν ξεχασει.
περα απ'την πλακα,το θεμα ειναι να μην σου τυχει,δλδ να μην πεσεις στη περιπτωση.κατα τ'αλλα μια χαρα,οπως ολες οι περιοχες αναλογου υφους,γιατι μηπως τα στενακια της συγγρου ειναι καλυτερα ?

οσο για το μαγαζι,ειναι μια χαρα τα παληκαρια που μαζευονται μεσα.αν εχεις παει κανενα ροξυ ή σε κανενα κωλομπαρο στην επαρχια τοτε θα καταλαβεις οτι ειναι συνηθισμενες φατσες κ πως αν δεν ενοχλεις τοτε δεν σε ενοχλει κανεις.

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Δηλαδή έλβις7 κάτι σαν κωλόμπαρο 'Β διαλογής είναι το Coctail απο την περιγραφή που έκανες.

Anyparktos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Like
8
Πόντοι
0
elvis7 ευχαριστω, νομιζω οτι πιο καλη πληροφορηση δεν θα μπορουσαμε να εχουμε.

Με λιγα λογια μακρυα κι αγαπημενοι απο αυτο το μαγαζι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom