Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Εχω φίλμνετ γι αυτό με 50 ευρώ το μήνα ......
Εεεεε καλα ετερον εκατερον / δε συγκρινεται το live με τη μαγνητοσκοπηση .....
Εχω φίλμνετ γι αυτό με 50 ευρώ το μήνα ......
Καλά που μου το είπες.... Θα πάω λείαν συντόμωςΤο Rich & Famous είχε και έχει πιο 'αυστηρό πρωτόκολλο' σε σχέση πάντα με το Ράς.Πάντως το Ράς τώρα φτιάχνεται και βλέπει τα λάθη του παρελθόντος και προσπαθεί για το καλύτερο πάντα του πελάτη.Μια βόλτα να πήγαινες να πιείς κάνα πουτό δεν θα ήταν άσχημα.
Με 400 ευρώ μπαίνω στο ζουζάνα και έχω λάιβ και φραπέ και μπριζόλα με αντίστοιχα προιόντα.......Εεεεε καλα ετερον εκατερον / δε συγκρινεται το live με τη μαγνητοσκοπηση .....
το θεμα ειναι να διορθωσει μια για παντα τις μαλακιες που του εχουν απομεινει,αυτες που οδηγησαν το μαγαζι στον πατο μετα το τελευταιο καλο ντου.τοτε το μαγαζι θα γυρισει στους κανονικους ρυθμους ενος κωλομπαρου.με αγαπουληδες κ μουνολατρεις να καθονται παρεα.Το Rich & Famous είχε και έχει πιο 'αυστηρό πρωτόκολλο' σε σχέση πάντα με το Ράς.Πάντως το Ράς τώρα φτιάχνεται και βλέπει τα λάθη του παρελθόντος και προσπαθεί για το καλύτερο πάντα του πελάτη.Μια βόλτα να πήγαινες να πιείς κάνα πουτό δεν θα ήταν άσχημα.
Δλδ να μην πάω.. Εχω να πατήσω εκεί 2 χρόνια .........το θεμα ειναι να διορθωσει μια για παντα τις μαλακιες που του εχουν απομεινει,αυτες που οδηγησαν το μαγαζι στον πατο μετα το τελευταιο καλο ντου.τοτε το μαγαζι θα γυρισει στους κανονικους ρυθμους ενος κωλομπαρου.με αγαπουληδες κ μουνολατρεις να καθονται παρεα.
προς το παρον αφεντικα ειναι οι γκομενες κ τα μουνακια τους.
6απλον ποτον = 6 διπλα ή 6 μονα συνολικου χρονου παραμονης ?Εξαπλόν ποτόν.... Καλά τι μου λες...... Χρόνια τώρα είναι έτσι...... Μάλιστα αντί να δίνουν πολλές μάρκες τις έχουν αντικαταστήσει με μία πλέον που γράφει 6...... Πρόοδος η διεύθυνσις του καταστήματος.... Πρόοδος......
για μενα δεν χανεις τιποτα.ειτε πας ειτε δεν πας ενα κ το αυτο ειναι.πιστευω οτι μπορει να αναγεννηθει αυτο το μαγαζι αλλα με καποιες αλλαγες.δεν γινεται να τα βλεπω εγω ο ασχετος κ να μην το βλεπουν οι υπευθυνοι.Δλδ να μην πάω.. Εχω να πατήσω εκεί 2 χρόνια .........
Αυτό ισχύει στα περισσότερα σε γενικές γραμμές.Θα σταθώ λίγο στην φράση που έγραψες ότι οι κοπέλες είναι 'αφεντικά'.Χτές ήμουνα στην Πειραιώς στο Original Baby O και μετά της 4 τα ξημερώματα νόμιζες ότι οι κοπέλες κάνουν κουμάντο στο μαγαζί έχοντας νοοτροπία 'αφεντικού'.το θεμα ειναι να διορθωσει μια για παντα τις μαλακιες που του εχουν απομεινει,αυτες που οδηγησαν το μαγαζι στον πατο μετα το τελευταιο καλο ντου.τοτε το μαγαζι θα γυρισει στους κανονικους ρυθμους ενος κωλομπαρου.με αγαπουληδες κ μουνολατρεις να καθονται παρεα.
προς το παρον αφεντικα ειναι οι γκομενες κ τα μουνακια τους.
Το παλιό διπλό έχει 24.... Το 6απλό έχει εξήντα.... Το μονό εάν το ζητήσεις δε θα σε ξαναπλησιάσει καμμιά γκόμενα.....6απλον ποτον = 6 διπλα ή 6 μονα συνολικου χρονου παραμονης ?
δεν γνωριζω απο περιεργες ποτοθεραπειες,προτιμω την κλασσικη συνταγη--> 1 προς 1.
Εγώ 2 μέρεςΕχω να πατήσω εκεί 2 χρόνια .........
και την παρασκευή ίδιες μαλακίες πάνο..... Ασε που έχει απίστευτη σαββούρα το ίδρυμα.......Αυτό ισχύει στα περισσότερα σε γενικές γραμμές.Θα σταθώ λίγο στην φράση που έγραψες ότι οι κοπέλες είναι 'αφεντικά'.Χτές ήμουνα στην Πειραιώς στο Original Baby O και μετά της 4 τα ξημερώματα νόμιζες ότι οι κοπέλες κάνουν κουμάντο στο μαγαζί έχοντας νοοτροπία 'αφεντικού'.
Τελικά θα μου πείτε; ΝΑ πάω ή να μην πάω;Εγώ 2 μέρες
Σου έγραψα και πιο πάνω αν θές πάς για κάνα πουτό να σκανάρεις και εσύ ο ίδιος.Τελικά θα μου πείτε; ΝΑ πάω ή να μην πάω;
Kαλα στο οριτζιναλ της πειραιως θαρρει κανεις πως αφεντικα ειναι οι σερβιτοροι κ οι καθαριστες(γενικα) κ μεσα εχει κατι γκομενακια που αμα γουσταρουν σε κοιτανε κ ερχονται να σου προτεινουν χορο/ποτο-θεραπειες.Αυτό ισχύει στα περισσότερα σε γενικές γραμμές.Θα σταθώ λίγο στην φράση που έγραψες ότι οι κοπέλες είναι 'αφεντικά'.Χτές ήμουνα στην Πειραιώς στο Original Baby O και μετά της 4 τα ξημερώματα νόμιζες ότι οι κοπέλες κάνουν κουμάντο στο μαγαζί έχοντας νοοτροπία 'αφεντικού'.
Το παλιό διπλό έχει 24.... Το 6απλό έχει εξήντα.... Το μονό εάν το ζητήσεις δε θα σε ξαναπλησιάσει καμμιά γκόμενα.....
Ο χρόνος παραμονής εξαρτάται απ την γκόμενα.... Εχω κρατήσει με 2 εξαπλά όλη τη νύχτα γκόμενα δίπλα μου.... Δλδ περίπου 5 ώρες....... Βέβαια μια που είχε πιει σε 5 λεπτά το 2άρι και ζήτησε καπάκι και άλλο την έστειλα για κατούρημα.
Μάλιστα τελευταία σε αυτές που τα πίνουν μονορούφι έχω βρει και τρόπους ευγενούς απομάκρυνσης... Μου φαίνεται ότι έτσι γρήγορα που πίνεις πρέπει να κατουριέσαι..........
εκεί ρε πάνο για να πάμε θέλουμε προστασία......Στο Coctail ειλικρινά δεν έχω πάει ποτέ Όποιος φίλος ξέρει κάτι γι'αυτό το στρίπ ας γράψει.
Το 6απλό εδώ και 3-4 χρόνια στο εν λόγω ίδρυμα είναι 60 ευρώ...... Το διπλό πριν απόο 3 χρόνια ήταν 20 ... Κάποια στιγμή έγινε 22 και τώρα 3ίναι 24...... Το Δώρο των Χριστουγέννων έγινε μπόνους όλου του χρόνου.....γιατι εγω ξερω οτι τα διπλα στο πρινσες,εδω κ τουλαχιστον 3 μηνες ειναι στα 24€ ????
παντως εγω τοσο τα πληρωνω,ακομη κ λαθος να ξερω
σιγα βρε.μια χαρα ειναι το μαγαζι.τυπικο κωλομπαρο,ξερεις πως να μπεις αλλα δεν ξερεις ποτε πως θα βγεις.εκεί ρε πάνο για να πάμε θέλουμε προστασία......
δεν ειναι στριπτηζαδικο με τη γνωστη εννοια το μαγαζι.Στο Coctail ειλικρινά δεν έχω πάει ποτέ Όποιος φίλος ξέρει κάτι γι'αυτό το στρίπ ας γράψει.
κατ'αρχην το εγραψα κ για τον πανοςμπος,δεν ειναι στριπ το μαγαζι.Εψαξα εδω μεσα και δεν βρηκα καμια αναφορα για το στριπτιζαδικο ''Coctail'' το οποιο ειναι στο Μενιδι
Εχω ακουσει οτι εκει το φραπε τον σερβιρουν και με καλαμακι και επισης οτι εχει πολυ ωραιους πριβε χωρους στους οποιους μπορεις να κανεις διαφορα ''κολπα''.
Η περιοχη σαν περιοχη ειναι ...... ειναι καπως......
Λενε επισης οτι λογω της περιοχης βλεπεις κατι φατσες μεσα που σιγουρα για να μπουνε μεσα πρεπει να τους παιρνουν δακτυλικα αποτυπωματα στην εισοδο.
Εχει παει κανενας εκει???