kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
Aυτη ειναι η Βικυ που ηταν χθες στο Ιπποκρατους!Πρωην Ελενα-Κατι απο Patras!
Ωραιοτατο ξανθο!!
τρελο κορμι ειναι η πουτανα
Aυτη ειναι η Βικυ που ηταν χθες στο Ιπποκρατους!Πρωην Ελενα-Κατι απο Patras!
Ωραιοτατο ξανθο!!
Πολυ καλο κορμι και προστυχη φατσουλα!!τρελο κορμι ειναι η πουτανα
μαγκες ανεβαστε τον πηχυ τιμη/αποδοση δεν ειναι δυνατον να μας περνανε για μαλακες προφασιζομενοι τον ορο στουντιο..σε χθεσινη μου ενημερωση στα περιξ των αθηνων διαπιστωσα με μεγαλη μου θλιψη οτι τα εν λογω μαγαζια με παροχες μπουρδελου και συμπεριφορες κοριτσιων που δεν δικαιολογουν ουτε 20ευρω προσπαθουσαν να προσφερουν τις υπηρεσιες τους σε συναγωνιστες.για του λογου το αληθες εξαιρω την κυρια της υποδοχης στο δοξατου2α.και της κοπελας στα ενδοτερα αν και δεν την τιμησα διοτι ωσαν στουντιο οφειλει να βρισκει ωραιοτερες και προπαντων νεαροτερες κυριες.θα παρακαλουσα τους συναγωνιστες να ειναι αμεροληπτοι και να βοηθουν τους υπολοιπους απο κακοτοπιες.θα επανελθω δριμυτερος και ονοματιζοντας μαγαζια σε περιπτωσει που οι εν λογω οικοι δεν λαβουν σοβαρα υποψιν τους οτι την αναγκη για λιγη ευχαριστηση την πληρωνουμε αδρα.τα δε κοριτσια αν αισθανοντε κορεσμενα κουρασμενα ας αποσυρθουν γιατι αλλοιως θα τις αποσυρουμε εμεις με την αποχη μας απο τους χωρους τους.με αγανακτιση καλα βολια!!!!
Γράψε και εδώστουντιο χαλκιδικης83 η εν λογω τσατσα νομιζει οτι το πουλι μας λειτουργει με τηλεκοντρολ .απεριγραπτο το στυλακι της και γενικη εικονα μετριοτατη τιμη/αποδοση στην πυρα οπως το κωνσ/πολεως 130 αλλοι πεοπαιχτες... ουτε στο λιμανι του παναμα δεν συναντας τετοια μεταχειρηση...να ειστε αμειληκτοι πληρωνουμε.....
Αμα πας πιστεψε με δεν θα το βαριεσαι καθολου το πηγαινε ελα μετα!μια ερωτηση γιατι βαριεμαι το πηγαινελα.Στο στουντιο 94 ειναι real thing στις φωτογραφιες η ειναι κραχτης και θα ακουσουμε κανενα last year;
Ξέρουμε όνομα μήπως? μια περιγραφή έχουμε?Βριλησσοῦ 46 μειδιώσα συμπαθὴς ἀλλὰ ἄνευ τυπικῶν προσόντων.
κατάλαβα...Δυστυχῶς τὸ ἐλησμόνησα. Τὸ 36 κατὰ τὴν ὥρα τοῦ περιπάτου μας (04.00) ἦτο κλειστὸν.
κι εγώ το έχω παρατηρήσει αυτό! δεν ανανεώνουν συχνά τις βάρδιές τους online!Στο site της βουρβαχη γιατι δεν εχει τις βαρδιες του σαββατοκυριακου?