athal
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 39
- Like
- 4.650
- Πόντοι
- 6.555
Μαλλον μας λεει ολους το ιδιο για να μη μας μπερδευειΚαι εσένα έτσι σε λέει ?
Μαλλον μας λεει ολους το ιδιο για να μη μας μπερδευειΚαι εσένα έτσι σε λέει ?
ε οχι και το ιδιο..)) αμεσως καταλαβα τωρα ποιος εισαι))))Μαλλον μας λεει ολους το ιδιο για να μη μας μπερδευει
Χιούμορ κάνω βρε. Δεν το λέει σε εμέναΜαλλον μας λεει ολους το ιδιο για να μη μας μπερδευει
θελω να το πιστευω αυτο γλυκια μου..Εξαλλου την γνωμη μου για σενα παντα την κλεινω με ενα μεγαλο ευχαριστω..ε οχι και το ιδιο..)) αμεσως καταλαβα τωρα ποιος εισαι))))
Την έχεις πάρει? Καλά η Νάνσυ αποτελεί μυστήριο για μένα! Βλέπω κάτι θετικές κριτικές αλλά από post διαβάζω τα αντίθετα!!!Μάλλον εσύ θα είσαι το επομενο θύμα της φίλε μου...!! η γκόμενα είναι καλό παιδί αλλά είναι σε φάση εσωτερικής αναζήτησης Αν βέβαια μπορείς να κάνεις μια minimal ψυχανάληση before μπορεί να πηδήξεις καλά. Βλεποντας όμως το 1984 στο nickname σου (είναι η ηλικία σου??)μείνε καλύτερα στα τσεχοπολονάκια που είναι εγγύηση :-
Επιτέλους. Αν και άλλ'αντ'άλλων θα ισχύουν πάλιΑνανεώσεις βαρδιών σε www.dreamstudio-gr.com/schedule]Dream Studio (Πιπίνου 118)[/url], www.studiolelas-gr.com/schedule]Studio Lelas (Λέλας Καραγιάννη 35)[/url] και www.studio94-gr.com/schedule]Studio 94 (Κωνσταντινουπόλεως 94)[/url] και αλλαγή στο www.filis104.com/schedule]Στούντιο Φυλής 104[/url].
να έχουμε και λίγο το στοιχείο την έκπληξης!!!Επιτέλους. Αν και άλλ'αντ'άλλων θα ισχύουν πάλι
Αλλαγές κιόλας στα τρία παραπάνω...Ανανεώσεις βαρδιών σε www.dreamstudio-gr.com/schedule]Dream Studio (Πιπίνου 118)[/url], www.studiolelas-gr.com/schedule]Studio Lelas (Λέλας Καραγιάννη 35)[/url] και www.studio94-gr.com/schedule]Studio 94 (Κωνσταντινουπόλεως 94)[/url].
Kαι στην μεση η Ευαρα :o :oΏπα τρεις βάρδιες και new entries !! Έλενα και Βικτώρια! Για να δούμε...
Δηλαδη μονο εσυ ανυσηχεις ????Τη Λιντα δεν βλεπω παλι πουθενα και ανησυχω!!!