silverdragon
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
καλημερα φιλοι,ξερει κανεις ποια κοπελα ειναι τωρα συγγρου 144?
Παιωνιου10 οντως τα λογια ειναι περιττα!!Δεν εχω ξανασυναντησει τοσο ασχημη συμπεριφορα απο τσατσαδες!!Αφου βλεπεις τις ιδιες΄πουτανες σε αλλα μαγαζια κι ενω σε προκαλουν να μπεις μονο που ξερεις οτι εχουν δουλεψει σε αυτο το σκατομαγαζο την κανεις με ελαφρα!!Λεγαμε για το Βριλλησου36 οτι εχει κωλοτσατσαδες αλλα μπροστα σε αυτες της Παιωνιου δεν κλανουν μια Κριμα γιατι φερνει ωραιες κοπελες συνηθως αλλα σε αποτρεπουν οι καρυες!!!Και η ξανθια αλλα και η μελαχρινη νεοτατη σε ηλικια ΥΠΗΡΕΣΙΑ ειναι για ΚΛΩΤΣΙΕΣ!!!Παιωνίου 10
Τα λόγια είναι περιττά!!!!
Χαλκιδικής 83
Να βράσω τα VIP τους!!! Εκτός από απαράδεκτη συμπεριφορά τσατσάς και κοπέλας δεν μου έμεινε κάτι άλλο!!!! Με είχαν στην πόρτα και το μόνο που είδα λίγο φευγαλέα ήταν μια μιλφ, μέτρια...
Ιάκχου 7Α
Τζενη με καστανο αφρο μαλλι και ωραια κωλαρα!!Αξιογαμευτοτατη!!!
Αριστοτέλους 6
Λαουρα...μελαχρινη εκφυλοφατσα με περιεργο ασυμμετρο κωλο και πολλα υποσχομενο μπασιμο στο σαλονι..Καραπιτσιλαμπλ!!
Θα ειναι εκει Πεμπτη και Παρασκευη πρωινα μεχρι τις 6!!
Η Ταρα εργαζεται dragon!καλημερα φιλοι,ξερει κανεις ποια κοπελα ειναι τωρα συγγρου 144?
Όπως είπες φίλε κοριτσάκι... ;) ;) ;)Η Ταρα εργαζεται dragon!
Συμπαθητικο κοριτσακι αλλα μετριοτατο!
Ετσι φαινεται!Αρα τελος γενικα!!?..
:'( :'( :'( :'(Ετσι φαινεται!
Καλά, μην πολυακούς τις τσατσάδες. ;)Μελινα τελος απο τα στουντιο συμφωνα με τις τσατσαδες!
Ετσι φαινεται!
το λοιπον ??Καλά, μην πολυακούς τις τσατσάδες. ;)
Αυτο πες το στο Nick που κλαιει ο φουκαριαρηςΚαλά, μην πολυακούς τις τσατσάδες. ;)
Βασιζομαι παντα στο ρητο...κοβει η πουτανα το γαμησι??...οποτε ας ελπισουμε να επιστρεψει στους φαν της!το λοιπον ??
Αυτο πες το στο Nick που κλαιει ο φουκαριαρης
το κοβει οταν μεγαλωσει λιγακι ή τα κονομησει αγαπητε....Βασιζομαι παντα στο ρητο...κοβει η πουτανα το γαμησι??...οποτε ας ελπισουμε να επιστρεψει στους φαν της!
Kαλημερα κουκλια μου :-*
τωρα εως τις 17:00 η Τζενη
το απογευμα απο 17:00 εως 12:30 η Τατιαννα
καλησπέρα μωρό μου. θα μας πείς ποιά είσαι εσυ γιατί εγω τουλάχιστον δεν εχω καταλάβει?
ηΤζένη είναι η πολωνέζα? τατιάνα?
σε ευχαριστω εκ των προτέρων κΑΙ σε περιμένω
πολλα φιλακια
καλησπέρα μωρό μου. θα μας πείς ποιά είσαι εσυ γιατί εγω τουλάχιστον δεν εχω καταλάβει?
ηΤζένη είναι η πολωνέζα? τατιάνα?
σε ευχαριστω εκ των προτέρων κΑΙ σε περιμένω