- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.111
- Πόντοι
- 17.085
Ανανέωση βαρδιών www.studio55-gr.com/schedule]Studio 55 (Βριλησσού 55)[/url] και www.kamasutrastudio-gr.com/schedule]KamaSutra Studio (Φραντζή 47)[/url].
ρε μαγκες κσερει κανεις που θα ειναι αυριο κ μεθαθριο το πρωι η βαρβαρα?
Aψογη περιγραφη Pitsiriko1
Η τσατσα οπως παντα αντιπαθεστατη αλλα κρατηθηκε σημερα και το επαιξε ψευτοκαλη
Τον ΠΟΠΟ τον δινει ρε η Κινεζα και αφηστε την Ολιβ Οιλ !!!
Καλημέρα PIATSA!!! αυτά είναι ωραία πρωϊνά νέα!!!!!Χθες το βραδακι περασα μαζι με κολλητο μου πανω στην αλλαγη βαρδιας απο Καρεα30 οπου κι εθεαθησαν τα εξης...
Γκαμπριελα με τζιν κι αθλητικα παπουτσια να σχολαει!Ρε τι ντερεκι ειναι τουτο :o Και χωρις τακουνια η γκομενα ειναι σιγουρα πανω απο 1.80!!Αν ειχε κωλο της προκοπης θα ηταν απο τα καλα κομματια που κυκλοφορουν!
Εμφανιστηκε ακομα ενα Σαμιαμιδι κοντο κι ασχημο..το οποιο ειδαμε με πολιτικα να μπαινει και νομιζαμε πως ειναι καθαριστρια και πηγε να κανει κανα μεροκαμματο!Αμ δε...πουτανα ηταν τελικα
Μετα απο κανα 10λεπτο ο Βαρονος Μπιλχαουζεν μας λεει...να τη παιδια κι η Μαρινα σιγουρα θα την εχετε ακουσει απο το ιντερνετ Και βγαινει μια σκουροχρωμη εκφυλη μελαχρινουλα η οποια ομως ηταν μια σκαλα κατω εμφανισιακα απο τις αλλες 3 Μαρινες που εχω δει!!Μαεστρε της Χωριστρας ακους...μην το παρακανουμε με τις Μαρινες μια ειναι η απολυτη καυλα κι οι υπολοιπες απλα ακολουθουν
Επιστροφη και περασμα απο Βριλλησου57 οπου ηταν η Αννα..η οποια χωρις να ειναι κατι το σουπερ εμφανισιακα εχει κατι που με φτιαχνει στην εμφανιση της και θα τιμηθει καποια στιγμη!Τελικα ο κολλητος κατεθεσε στην Κωνσταντινα διπλα στο 55 οπου αν και καθησε 3λεπτα μεσα εμεινε ευχαριστημενος απο την συμπεριφορα της κοπελας!
Καλησπέρα Αλεξάνδρα μου . :-* :-* :-*:-* :-*Καλησπερα :-* :-*
Γεια σου μωρακι μου, :-* :-* :-*Καλησπέρα Αλεξάνδρα μου . :-* :-* :-*