Ξεκιναω σημερα μονο και μονο να τιμησω την Αλισα και με το που φτανω στο μαγαζι μου λεει η υπηρεσια οτι μολις εφυγε το κοριτσακι και εχει την Νανσυ.Η ωρα 9.30!Καθηστε να την δειτε λεει ειναι κουκλαρα και με πολυ καλο service!Are tαlking to me της λεω!Εξαφανιζολ!!!!Δεν λεω η κοπελα προκαλει καρδιακα επισοδεια στο περασμα της αλλα εγω θα την προτιμησω στο μελλον!
Κατεβαινω Αχαρνων 106 οπου εμφανιζεται στο σαλονι ενα μελαχρινο, αδυνατο, μετριοτατο κοπελουδι!Πολλα υποσχομενο με τον τροπο που μας παρουσιαστικε αλλα καπου υστερουσε!Γουστα ειναι αυτα!
Και αφου ημουν στην περιοχη περναω απο Φυλης 59 οπου καταθετω στην Βανεσσα η οποια προσφερει υπηρεσιες στουντιο και πολυ καλυτερες απο πολλα ομολογω!
Επειδη ομως δεν ημουνα μονος μου συνεχιζω για να μην αφησω παραπονεμενο τον φιλο μου!Του φυλαγα μια εκπληξη,μονο που επρεπε να περασει η ωρα λιγο οποτε κανουμε και μια επισκεψη Κεφ/νιας 75!
Δυο οι κοπελες στο μαγαζι,μια του υψους και μια του βαθους!!!
Ελενα:Διμετρη ξανθια Μουναρα με μαυρες μποτες μεχρι το γονατο!
Η τσατσα της εφτανε μεχρι τα βυζια!
Η αλλα μελαχρινη γεματουλα της οποιας ουτε το ονομα δεν συγκρατησα!
Επομενη σταση Συγγρου 144 οπου δουλευε η Μονικα!!!
Η κοπελα Παρα πολυ ομορφη!
Ισως να ειναι και ο επομενος στοχος μου η κοπελα!
Και το καλυτερο για το τελος!
Καρεα 30!!!!!!!!!!!!
Η ωρα 12.05,πανω στην αλλαγη!
Στο σαλονι εγω,ο φιλος μου....................[size=20pt]και αλλα 6 ατομα!!!!!!!!!!![/size]
Και το κουδουνι να βαραει καθε 30 δευτερα!!!!
Οι κοπελες Μαρινα-απολυτη αντρικη φαντασιωση και Λαρα-ενα σκαλακι πιο κατω!
Ας μας πει καποιος αλλος για τις κοπελες πως ειναι και ποσο καλες ειναι μεσα γιατι αν κανω κριτικη εγω και τα 65000 μελη θα ειναι αυριο στο μαγαζι και θα βαρανε τα κουδουνια!!!!!!!!
ΥΓ. Ο κυρ Βασιλης ρεπαρει σημερα!