Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (4 μέλη και 33 επισκέπτες)

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
Αφήστε παιδια έφαγα ήττα το σαββάτο ..... το προγραμμα κωνσταντινουπόλεως 94 έγραφε Σόνια για το πρωι του σαββάτου
και παω κατακαβλωμένος ..... και πετυχαίνω αν δεν κάνω λάθος μία Εύα ... έπαθα σοκ ... κόντεψα να πηδήξω την τσατσα..
λέω που έιναι η Σόνια ... από Δευτέρα ... και το πουλάκι μου μαράθηκε....ήθελα κάτι εγγυηση .....κλαψψψ!! :headbang:
έχω βάλει κριτική για Μίκα από δροσοπούλου 97 την έχω πάρει πιο παλια αλλα τώρα είπα να ενημερώσω... τσεκάρετε... :birdman:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Αφήστε παιδια έφαγα ήττα το σαββάτο ..... το προγραμμα κωνσταντινουπόλεως 94 έγραφε Σόνια για το πρωι του σαββάτου
και παω κατακαβλωμένος ..... και πετυχαίνω αν δεν κάνω λάθος μία Εύα ... έπαθα σοκ ... κόντεψα να πηδήξω την τσατσα..
λέω που έιναι η Σόνια ... από Δευτέρα ... και το πουλάκι μου μαράθηκε....ήθελα κάτι εγγυηση .....κλαψψψ!! :headbang:
έχω βάλει κριτική για Μίκα από δροσοπούλου 97 την έχω πάρει πιο παλια αλλα τώρα είπα να ενημερώσω... τσεκάρετε... :birdman:
Καλα και εσυ αδιαβαστος πηγες?
Το προγραμμα ειχε ανανεωθει απο Παρασκευη!

salieri

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Μεσημεριανο scout 2/2 στα studios της Κων/λεως. Ξεκινω απο Κασσανδρας οπου πηγα για την Βικυ αφου μας αρεσουν και τα milf που και που αλλα την εκανε για Ρωσια και θα ειναι πισω σε κανα μηνα οποτε αφου τσεκαρω πανω μια αλλη Βικυ που ηταν αισχος και κατω μια Τζενη που κατι λεει (κανει και πρωκτικο) περασα απεντι στο Χαλκιδικης οπου σκαει τρομερο κομματι μαλλον Ελενα (θολωσα για λιγο και δεν θυμαμαι καλα) αλλα αφου ενημερωθηκα απο την υπηρεσια οτι συναγωνιστης ειχε παρει full προγραμμα και θα εκανε κανα 40λεπτο (παιζει και τζακουζι βλεπετε εκει) την εκανα γιατι βιαζομουν λιγο. Τελικα κατεθεσα Brazil House σε μια καινουργια ονοματι Τζινα οπου δεν το εκλαψα το 50αρι. Κοπελα απο Βενεζουελα, ψιλη, σωμα με καμπυλες, 3αρι βυζο, μετριο προσωπο και αρκετα υπομονετικη στο δωματιο. Στα συν ειναι οτι οποτε παω εκει γαμαω μετα μουσικης salsa οπου ειμαι και fun του ειδους!!!

ps ρε παιδια αυτη η Νανα απο Δοξατου που αλλου παιζει?

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Μεσημεριανο scout 2/2 στα studios της Κων/λεως. Ξεκινω απο Κασσανδρας οπου πηγα για την Βικυ αφου μας αρεσουν και τα milf που και που αλλα την εκανε για Ρωσια και θα ειναι πισω σε κανα μηνα οποτε αφου τσεκαρω πανω μια αλλη Βικυ που ηταν αισχος και κατω μια Τζενη που κατι λεει (κανει και πρωκτικο) περασα απεντι στο Χαλκιδικης οπου σκαει τρομερο κομματι μαλλον Ελενα (θολωσα για λιγο και δεν θυμαμαι καλα) αλλα αφου ενημερωθηκα απο την υπηρεσια οτι συναγωνιστης ειχε παρει full προγραμμα και θα εκανε κανα 40λεπτο (παιζει και τζακουζι βλεπετε εκει) την εκανα γιατι βιαζομουν λιγο. Τελικα κατεθεσα Brazil House σε μια καινουργια ονοματι Τζινα οπου δεν το εκλαψα το 50αρι. Κοπελα απο Βενεζουελα, ψιλη, σωμα με καμπυλες, 3αρι βυζο, μετριο προσωπο και αρκετα υπομονετικη στο δωματιο. Στα συν ειναι οτι οποτε παω εκει γαμαω μετα μουσικης salsa οπου ειμαι και fun του ειδους!!!

ps ρε παιδια αυτη η Νανα απο Δοξατου που αλλου παιζει?

respect salieri :rockon:

Επισκέπτης
6041.gif

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Στο Κασσάνδρας ΔΕΝ παίζει πρωκτικό. Λένε πρωκτικό με 80 αλλά όταν πεις οτι θέλεις το πρόγραμμα σου λένε ότι είναι 50 + 80=130 και άμα δεν είναι μεγάλος και ο λούλης. Την έχω πατήσει δυο φορές έτσι.
Το Χαλκιδικής ποιό είναι ρε μάγκες;

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Αύριο παίζει και το ρωξανάκι στο Βριλσσού 60 από τις 4 το απόγευμα. πρέπει να δοκιμαστεί γιατί από τις φωτογραφίες  και μόνο μου τον έχει κάνει τούμπανο.

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
878
Πόντοι
6.755
O συναγωνηστης the lord αναφερει κριτικη για ΛΙΝΤΑ οτι των εβαλε ΛΟΚΟ και βγηκε ΣΟΚΟΛΑΤΑ που ειναι Ο spoon να μας πει την γνωμη του????????? :2funny: :2funny: :think: :think:

Επισκέπτης
Συμβαινουν αυτα καμμια φορα !!!
Για αυτο τον λογο οταν χτυπαμε κωλο και βγαινουμε πιανουμε το καπελακι απο την βαση του και το βγαζουμε με μια στιγμιαια κινηση και το πεταμε μακρυα χωρις να κανουμε αναλυση του τι εχει πανω !!
Τωρα εαν θελουμε να κανουμε αναλυση της σοκολατας εαν εχει αμυγδαλο η φουντουκι τοτε προβλημα μας !!
Αντερο ειναι αυτο !!!!
Δεν ριχνω αδικο στον αγωνιστη και δικιο στην Λιντα απλα οπως ειπα και πιο πανω οποιος νυχτα περπατει λασπες και σκατα πατει και οποιος μπλεκει με κωλους μπορει να συναντηση και τα σκατα !!
Τωρα εαν χαλασε η Λιντα και αρχισε τις ξεπετες τοτε θα υπαρχει προβλημα που σιγουρα θα της γυρισει Μπουμερανγκ !!

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Συμβαινουν αυτα καμμια φορα !!!
Για αυτο τον λογο οταν χτυπαμε κωλο και βγαινουμε πιανουμε το καπελακι απο την βαση του και το βγαζουμε με μια στιγμιαια κινηση και το πεταμε μακρυα χωρις να κανουμε αναλυση του τι εχει πανω !!
Τωρα εαν θελουμε να κανουμε αναλυση της σοκολατας εαν εχει αμυγδαλο η φουντουκι τοτε προβλημα μας !!
  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
-Χαλκιδικής 83 ένα ευτραφές μπάζο και μια ανάγωγη τσατσά

-Ιάκχου 7Α: Εδώ έμεινα! Τζένη. Ξανθό με έκφυλο πρόσωπο, μαύρα heels που δεν τα βγάζει, ωραία δάχτυλα ποδιού, εκ Τσεχίας (παίζεται), παιδιά είναι σαν να γαμάς συμπυκνωμένο χυμό από όλα τα ξέκωλα τσαπερδόνια που λικνίζονται στα πρωινάδικα. Παίζει με το δονητή, γυρνάει 69 και πιπώνει ικανοποιητικότατα. Εύγε στο κορίτσι!

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
-Χαλκιδικής 83 ένα ευτραφές μπάζο και μια ανάγωγη τσατσά

-Ιάκχου 7Α: Εδώ έμεινα! Τζένη. Ξανθό με έκφυλο πρόσωπο, μαύρα heels που δεν τα βγάζει, ωραία δάχτυλα ποδιού, εκ Τσεχίας (παίζεται), παιδιά είναι σαν να γαμάς συμπυκνωμένο χυμό από όλα τα ξέκωλα τσαπερδόνια που λικνίζονται στα πρωινάδικα. Παίζει με το δονητή, γυρνάει 69 και πιπώνει ικανοποιητικότατα. Εύγε στο κορίτσι!

Διάλειμμα για διαφημίσεις

respect heellover!  :rockon:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Σόρυ αλλά έχω πάθει διχασμό
δεν ξέρω αν είμαι ο heellover ο μασαζάκιας ή ο heellover ο στουντιάκιας

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Σόρυ αλλά έχω πάθει διχασμό
δεν ξέρω αν είμαι ο heellover ο μασαζάκιας ή ο heellover ο στουντιάκιας
Eγω να δεις τι διχασμο εχω παθει με τα δυο ll...και το ενα...στο nickname σου!!
Ειστε δυο εισαι ενας ειστε παραπανω πες μας  :thumbsup:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom