Η Εβιτα πηγε στην Πολονια για 10 μερεσ.Την Εβίτα που δούλευε εκεί που την πετυχαίνεις?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (4 μέλη και 33 επισκέπτες)
Katagavlomenos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.682
- Πόντοι
- 6.205
Αφήστε παιδια έφαγα ήττα το σαββάτο ..... το προγραμμα κωνσταντινουπόλεως 94 έγραφε Σόνια για το πρωι του σαββάτου
και παω κατακαβλωμένος ..... και πετυχαίνω αν δεν κάνω λάθος μία Εύα ... έπαθα σοκ ... κόντεψα να πηδήξω την τσατσα..
λέω που έιναι η Σόνια ... από Δευτέρα ... και το πουλάκι μου μαράθηκε....ήθελα κάτι εγγυηση .....κλαψψψ!!
έχω βάλει κριτική για Μίκα από δροσοπούλου 97 την έχω πάρει πιο παλια αλλα τώρα είπα να ενημερώσω... τσεκάρετε...
και παω κατακαβλωμένος ..... και πετυχαίνω αν δεν κάνω λάθος μία Εύα ... έπαθα σοκ ... κόντεψα να πηδήξω την τσατσα..
λέω που έιναι η Σόνια ... από Δευτέρα ... και το πουλάκι μου μαράθηκε....ήθελα κάτι εγγυηση .....κλαψψψ!!
έχω βάλει κριτική για Μίκα από δροσοπούλου 97 την έχω πάρει πιο παλια αλλα τώρα είπα να ενημερώσω... τσεκάρετε...
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
Αλλαγές σε βάρδιες www.studio55-gr.com/schedule]Studio 55 (Βριλησσού 55)[/url] και www.kamasutrastudio-gr.com/schedule]KamaSutra Studio (Φραντζή 47)[/url].
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Καλα και εσυ αδιαβαστος πηγες?Αφήστε παιδια έφαγα ήττα το σαββάτο ..... το προγραμμα κωνσταντινουπόλεως 94 έγραφε Σόνια για το πρωι του σαββάτου
Το προγραμμα ειχε ανανεωθει απο Παρασκευη!
Μεσημεριανο scout 2/2 στα studios της Κων/λεως. Ξεκινω απο Κασσανδρας οπου πηγα για την Βικυ αφου μας αρεσουν και τα milf που και που αλλα την εκανε για Ρωσια και θα ειναι πισω σε κανα μηνα οποτε αφου τσεκαρω πανω μια αλλη Βικυ που ηταν αισχος και κατω μια Τζενη που κατι λεει (κανει και πρωκτικο) περασα απεντι στο Χαλκιδικης οπου σκαει τρομερο κομματι μαλλον Ελενα (θολωσα για λιγο και δεν θυμαμαι καλα) αλλα αφου ενημερωθηκα απο την υπηρεσια οτι συναγωνιστης ειχε παρει full προγραμμα και θα εκανε κανα 40λεπτο (παιζει και τζακουζι βλεπετε εκει) την εκανα γιατι βιαζομουν λιγο. Τελικα κατεθεσα Brazil House σε μια καινουργια ονοματι Τζινα οπου δεν το εκλαψα το 50αρι. Κοπελα απο Βενεζουελα, ψιλη, σωμα με καμπυλες, 3αρι βυζο, μετριο προσωπο και αρκετα υπομονετικη στο δωματιο. Στα συν ειναι οτι οποτε παω εκει γαμαω μετα μουσικης salsa οπου ειμαι και fun του ειδους!!!
ps ρε παιδια αυτη η Νανα απο Δοξατου που αλλου παιζει?
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.967
- Πόντοι
- 19.505
Μεσημεριανο scout 2/2 στα studios της Κων/λεως. Ξεκινω απο Κασσανδρας οπου πηγα για την Βικυ αφου μας αρεσουν και τα milf που και που αλλα την εκανε για Ρωσια και θα ειναι πισω σε κανα μηνα οποτε αφου τσεκαρω πανω μια αλλη Βικυ που ηταν αισχος και κατω μια Τζενη που κατι λεει (κανει και πρωκτικο) περασα απεντι στο Χαλκιδικης οπου σκαει τρομερο κομματι μαλλον Ελενα (θολωσα για λιγο και δεν θυμαμαι καλα) αλλα αφου ενημερωθηκα απο την υπηρεσια οτι συναγωνιστης ειχε παρει full προγραμμα και θα εκανε κανα 40λεπτο (παιζει και τζακουζι βλεπετε εκει) την εκανα γιατι βιαζομουν λιγο. Τελικα κατεθεσα Brazil House σε μια καινουργια ονοματι Τζινα οπου δεν το εκλαψα το 50αρι. Κοπελα απο Βενεζουελα, ψιλη, σωμα με καμπυλες, 3αρι βυζο, μετριο προσωπο και αρκετα υπομονετικη στο δωματιο. Στα συν ειναι οτι οποτε παω εκει γαμαω μετα μουσικης salsa οπου ειμαι και fun του ειδους!!!
respect salieri
Επισκέπτης
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.967
- Πόντοι
- 19.505
Στο Κασσάνδρας ΔΕΝ παίζει πρωκτικό. Λένε πρωκτικό με 80 αλλά όταν πεις οτι θέλεις το πρόγραμμα σου λένε ότι είναι 50 + 80=130 και άμα δεν είναι μεγάλος και ο λούλης. Την έχω πατήσει δυο φορές έτσι.
Το Χαλκιδικής ποιό είναι ρε μάγκες;
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.967
- Πόντοι
- 19.505
α το είδα στον κατάλογο! θα πάω για επίσκεψις... και θα αναφέρω
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.967
- Πόντοι
- 19.505
Αύριο παίζει και το ρωξανάκι στο Βριλσσού 60 από τις 4 το απόγευμα. πρέπει να δοκιμαστεί γιατί από τις φωτογραφίες και μόνο μου τον έχει κάνει τούμπανο.
Επισκέπτης
Συμβαινουν αυτα καμμια φορα !!!
Για αυτο τον λογο οταν χτυπαμε κωλο και βγαινουμε πιανουμε το καπελακι απο την βαση του και το βγαζουμε με μια στιγμιαια κινηση και το πεταμε μακρυα χωρις να κανουμε αναλυση του τι εχει πανω !!
Τωρα εαν θελουμε να κανουμε αναλυση της σοκολατας εαν εχει αμυγδαλο η φουντουκι τοτε προβλημα μας !!
Αντερο ειναι αυτο !!!!
Δεν ριχνω αδικο στον αγωνιστη και δικιο στην Λιντα απλα οπως ειπα και πιο πανω οποιος νυχτα περπατει λασπες και σκατα πατει και οποιος μπλεκει με κωλους μπορει να συναντηση και τα σκατα !!
Τωρα εαν χαλασε η Λιντα και αρχισε τις ξεπετες τοτε θα υπαρχει προβλημα που σιγουρα θα της γυρισει Μπουμερανγκ !!
Για αυτο τον λογο οταν χτυπαμε κωλο και βγαινουμε πιανουμε το καπελακι απο την βαση του και το βγαζουμε με μια στιγμιαια κινηση και το πεταμε μακρυα χωρις να κανουμε αναλυση του τι εχει πανω !!
Τωρα εαν θελουμε να κανουμε αναλυση της σοκολατας εαν εχει αμυγδαλο η φουντουκι τοτε προβλημα μας !!
Αντερο ειναι αυτο !!!!
Δεν ριχνω αδικο στον αγωνιστη και δικιο στην Λιντα απλα οπως ειπα και πιο πανω οποιος νυχτα περπατει λασπες και σκατα πατει και οποιος μπλεκει με κωλους μπορει να συναντηση και τα σκατα !!
Τωρα εαν χαλασε η Λιντα και αρχισε τις ξεπετες τοτε θα υπαρχει προβλημα που σιγουρα θα της γυρισει Μπουμερανγκ !!
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Συμβαινουν αυτα καμμια φορα !!!
Επισκέπτης
Τσικουλατα και εγω !!!
Επισκέπτης
Na και η Τσικουλατα της Λιντας !!!
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.967
- Πόντοι
- 19.505
-Χαλκιδικής 83 ένα ευτραφές μπάζο και μια ανάγωγη τσατσά
-Ιάκχου 7Α: Εδώ έμεινα! Τζένη. Ξανθό με έκφυλο πρόσωπο, μαύρα heels που δεν τα βγάζει, ωραία δάχτυλα ποδιού, εκ Τσεχίας (παίζεται), παιδιά είναι σαν να γαμάς συμπυκνωμένο χυμό από όλα τα ξέκωλα τσαπερδόνια που λικνίζονται στα πρωινάδικα. Παίζει με το δονητή, γυρνάει 69 και πιπώνει ικανοποιητικότατα. Εύγε στο κορίτσι!
-Ιάκχου 7Α: Εδώ έμεινα! Τζένη. Ξανθό με έκφυλο πρόσωπο, μαύρα heels που δεν τα βγάζει, ωραία δάχτυλα ποδιού, εκ Τσεχίας (παίζεται), παιδιά είναι σαν να γαμάς συμπυκνωμένο χυμό από όλα τα ξέκωλα τσαπερδόνια που λικνίζονται στα πρωινάδικα. Παίζει με το δονητή, γυρνάει 69 και πιπώνει ικανοποιητικότατα. Εύγε στο κορίτσι!
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.967
- Πόντοι
- 19.505
-Χαλκιδικής 83 ένα ευτραφές μπάζο και μια ανάγωγη τσατσά
Διάλειμμα για διαφημίσεις
respect heellover!
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.967
- Πόντοι
- 19.505
Σόρυ αλλά έχω πάθει διχασμό
δεν ξέρω αν είμαι ο heellover ο μασαζάκιας ή ο heellover ο στουντιάκιας
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Eγω να δεις τι διχασμο εχω παθει με τα δυο ll...και το ενα...στο nickname σου!!Σόρυ αλλά έχω πάθει διχασμό
Ειστε δυο εισαι ενας ειστε παραπανω πες μας
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K