Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.969
Πόντοι
19.505
Υπάρχουν ένας heellover και ένας heelover
Μόνο εγώ συνηθίζω όμως να μιλάω με τον εαυτό μου...
Ο άλλος είναι νορμάλ

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.695
Πόντοι
506
Bριλησσου57 Ναταλυ-Σαμανθα-Σαμπρινα :boobies: :-* :-* :-*

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Μου θυμίζεις τον Τ. Καρευ στο "Εγώ , αυτή και ο άλλος μου εαυτός'!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.695
Πόντοι
506
απω τεταρτη στο Βουλιαγμενησ 83 :-* :-* :-*

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
O συναγωνηστης the lord αναφερει κριτικη για ΛΙΝΤΑ οτι των εβαλε ΛΟΚΟ και βγηκε ΣΟΚΟΛΑΤΑ που ειναι Ο spoon να μας πει την γνωμη του????????? :2funny: :2funny: :think: :think:

καλα μιλάμε για φοβερή εμπειρία... πιο σοκολάτα ΔΕΝ γίνεται........!!!!!!!!!

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
αφεντικό είσαι σίγουρος? πήρες έγκυρη πληροφορία? άλλαξε από 4/2 δηλαδή σήμερα?
αν μπορείς δες το καλύτερα αν και σε εμπιστεύομαι. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Ποιος ειπε για 4?
Για 14 ειπωθηκε!!!!Νομιζω :think:
Xanthi παλι φορα πας να παρεις και δεν θα αφησεις τιποτα ορθιο! :rockon:

Επισκέπτης
Ποιος ειπε για 4?
Για 14 ειπωθηκε!!!!Νομιζω :think:
Xanthi παλι φορα πας να παρεις και δεν θα αφησεις τιποτα ορθιο! :rockon:
άλλο τι ειπωθηκε και άλλο τι γράφει. έστειλα στον φίλτατο piatsa να μας ενημερώσει μήπως υπάρχουν λάθη.κάτι ξέρουμε και μεις.

αστα μάλλον όρθια θα μείνουν αυτόν τον μήνα. είπαμε αλλά με αποφεύγεις. θα πηγαίνουμε εσύ θα πηδάς εγώ θα πέρνω μάτι, εσύ θα γράφεις κριτικές και εγώ θα βάζω βαθμολογίες. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
άλλο τι ειπωθηκε και άλλο τι γράφει. έστειλα στον φίλτατο piatsa να μας ενημερώσει μήπως υπάρχουν λάθη.κάτι ξέρουμε και μεις.

αστα μάλλον όρθια θα μείνουν αυτόν τον μήνα. είπαμε αλλά με αποφεύγεις. θα πηγαίνουμε εσύ θα πηδάς εγώ θα πέρνω μάτι, εσύ θα γράφεις κριτικές και εγώ θα βάζω βαθμολογίες. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τους ζυγους μηνες θα πηδαω εγω και τους μονους θα πηδας εσυ!!! :2funny: :2funny: :2funny:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Στη απογευματινη μας στουντιοτσαρκα μαζι με τον εκλεκτο συναγωνιστη Pitsiriko1 εθεαθησαν τα εξης....

Συγγρου144
Κουβεντουλα με την ευγενεστατη υπηρεσια δια παντος επιστητου...Ντοριν,Μαντυ και Χριστινα επιστρεφουν μας ειπε 10 Φεβρουαριου!!
Ξανθιωτη....ετσι μας ειπε η τσατσα  ;)
Το προγραμμα ξερω οτι λεει αλλα  :)

lougros yasaitis

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
σημερινή τσάρκα στο στουντιάκι της κεφαλληνίας 75 όπου και ελάλησα με το ελενάκι.Υπέροχο ξανθό μωρό με τρελλά tatoos στην μέση και αισθησιακό γλύψιμο.Αξίζει μόνο και μόνο για την ομορφιά του.Επίσης ήταν και μια μελαχροινή(αλλαγή βάρδιας) νομίζω κορίνα την λένε μελαχροινό και ελαφρώς αδιάφορο για τα δικά μου γούστα.Κορυφαίος χώρος πραγματικά.Επέρχεται κριτική.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
σημερινή τσάρκα στο στουντιάκι της κεφαλληνίας 75 όπου και ελάλησα με το ελενάκι.Υπέροχο ξανθό μωρό με τρελλά tatoos στην μέση και αισθησιακό γλύψιμο.Αξίζει μόνο και μόνο για την ομορφιά του.Επίσης ήταν και μια μελαχροινή(αλλαγή βάρδιας) νομίζω κορίνα την λένε μελαχροινό και ελαφρώς αδιάφορο για τα δικά μου γούστα.Κορυφαίος χώρος πραγματικά.Επέρχεται κριτική.

Λούγκρε, καλύτερη σε εμφάνιση από Μαρίνα και Λούσυ, Καρέα 30;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom