Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (1 μέλη και 33 επισκέπτες)

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Εφαγα κληση pitsiriko για ψυλλου πηδημα! :headbang:
  :hammer: :hammer: :hammer:
200 ευρώπουλα= 2Χ100 φουλ με Λίντα
200 ευρώπουλα= 4Χ50 απλά προγράμματα σε studio
200 ευρώπουλα= 10Χ20 επισκέψεις στα μπουρδέλα...
200 ευρώπουλα=.......

:think: :think: :think:
άρα πολλά λεφτά!!!!!!  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
  :hammer: :hammer: :hammer:
200 ευρώπουλα= 2Χ100 φουλ με Λίντα
200 ευρώπουλα= 4Χ50 απλά προγράμματα σε studio
200 ευρώπουλα= 10Χ20 επισκέψεις στα μπουρδέλα...
200 ευρώπουλα=.......

:think: :think: :think:
άρα πολλά λεφτά!!!!!!  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Η αλλιως μια επισκεψη και καλη! ;)
Και εγω ετσι τα μετραγα οταν την εφαγα! :grin: :grin:

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Η αλλιως μια επισκεψη και καλη! ;)
Και εγω ετσι τα μετραγα οταν την εφαγα! :grin: :grin:
πλέον νομίζω όλοι έτσι μεταφράζουμε τα χρήματά μας... ;) ;) ;) ;) ;)

άσχετο: αύριο ξέρουμε μηπως τι παίζει στο 57 (Βριλησσού)?

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
Λοιπον μαγκες,επειδη αυτη η ιστορια δεν εχει τελειωμο οποιος εχει αμφιβολιες για Λιντα κλπ υπαρχουν και αλλα στουντιο να επισκεπτουν που ειναι σιγουροι για τις κοπελες!
Καθε τρεις και λιγο πεταγεται και ενας σχετικος και ανοιγει το κουτακι με τις  :jerking:!
Αφηστε λοιπον εμας που γουσταρουμε τα "τραβελια" τυπου Σονιας,Λιντας και Παολας!
Καλυτερα να πηγαινουμε και με την ησυχια μας και τις "απουσιες" τις δικες σας να τις συμπληρωνουμε εμεις! :rockon:

ΥΓ.Πουτανγαμων μηπως δουλευει και σημερα απογευμα η Λιντα!
Εγω λεω να περασω μια βολτα απο εκει!

ρε παιδια επαρεξηγήθειν... με την άποψη μου για την Λιντα δεν πήρε η μπάλα και Σονια ή Πάολα με τις οποίες εννοείται ότι είμαι κι εγω σούπερ φαν....
δεν εχω μπεί στη Λίντα για να την "εξετάσω" αλλα επέιδή την έχω πατήσει με καλοεγχειρησμένους
έχω μια εμπειρία.... και τους μυρίζομαι απο μακρια.!!
όσο για την Βανέσα που πρότεινα στο προηγούμενο ποστ μου βρισκόταν δροσοπούλου 97....(παραληψη λόγω κάβλας.....)

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
ρε παιδια επαρεξηγήθειν... με την άποψη μου για την Λιντα δεν πήρε η μπάλα και Σονια ή Πάολα με τις οποίες εννοείται ότι είμαι κι εγω σούπερ φαν....
δεν εχω μπεί στη Λίντα για να την "εξετάσω" αλλα επέιδή την έχω πατήσει με καλοεγχειρησμένους
έχω μια εμπειρία.... και τους μυρίζομαι απο μακρια.!!
όσο για την Βανέσα που πρότεινα στο προηγούμενο ποστ μου βρισκόταν δροσοπούλου 97....(παραληψη λόγω κάβλας.....)
To Σονια-Παολα δεν πηγαινε για σενα φιλε!Για κατι τυπακια απο το παρελθον τα ειπαμε!
Οσο αφορα τη Λιντα εχουν ειπωθει χιλιε φορες!
ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ!!!!

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

petrrr

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Για να μη το πεδευουμε η Λίντα είναι σιτεμενη σωματοδης νταρντανα που στην προσπαθεια τησ να διατηρηθεί οσο μπορεί καλυτερα έχει τραβελοποιηθεί (σιλικονεσ κλπ.) είναι σιγουρα γυναικα και κατα τη γνωμη μου δεν είναι και αξιογαμητη

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Για να μη το πεδευουμε η Λίντα είναι σιτεμενη σωματοδης νταρντανα που στην προσπαθεια τησ να διατηρηθεί οσο μπορεί καλυτερα έχει τραβελοποιηθεί (σιλικονεσ κλπ.) είναι σιγουρα γυναικα και κατα τη γνωμη μου δεν είναι και αξιογαμητη
Ο καθενς τα βλεπει διφορετικα και η καθε αποψη ειναι δεκτη!Γι'αυτο εξαλλου ειμαστε εδω!
Πες μου μονο,την εχεις παρει και λες οτι δεν ειναι αξιογαμητη?

petrrr

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Αν ει ναι αυτη απο Κων/λεος  94 ναι. Σορρυ αλλα τη βρηκα πολυ μπαταλο με αξυριστο μ..

Επισκέπτης
τη στιγμή που πέρασα γύρω στις 8 ήταν
λοιπόν παίδες να βοηθήσω περισσότερο. ναι ήταν , τονίζω ήταν κλειστό το  55 μεχρι της 10 παρά. ευτυχώς τα στρουμφάκια δεν κάνανε έφοδο. είχα μπει μετά 21:30 με 21:40 στο 57 είδα το μωρό νάνσυ, πολύ καλο. αλλά πήγα στο 55 ξανα βόλτα το οποίο ειχε ξανανοίξει. ήταν η σαμάνθα και τελείωνε την βάρδια της σιγα σιγά. μετά θα έρχονταν η αλεξάνδρα αλλά δεν την είδα.

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Αν ει ναι αυτη απο Κων/λεος  94 ναι. Σορρυ αλλα τη βρηκα πολυ μπαταλο με αξυριστο μ..
Περιεργο!Προσφατα που πηγα εγω το νινι της ηταν γυαλαδι! :think:
Anyway,δεν σε αμφισβητω απλα εχουμε διαφορετικες αποψεις!

ΥΓ. Η Λιντα ειναι προστυχοφατσα και προστυχη στις υπηρεσιες της!Δεν ειναι η κοπελα που θα περασεις για την αθωα ομορφια της!Και αυτο το εχουμε πει και ξαναπει,PSE!!!!!!!!!!!!Τελος! :rockon:

Επισκέπτης
Περιεργο!Προσφατα που πηγα εγω το νινι της ηταν γυαλαδι! :think:
Anyway,δεν σε αμφισβητω απλα εχουμε διαφορετικες αποψεις!

ΥΓ. Η Λιντα ειναι προστυχοφατσα και προστυχη στις υπηρεσιες της!Δεν ειναι η κοπελα που θα περασεις για την αθωα ομορφια της!Και αυτο το εχουμε πει και ξαναπει,PSE!!!!!!!!!!!!Τελος! :rockon:

spoon μιας και σε εμπιστεύομαι μάλλον πρέπει να πάω εγώ για διερεύνυση του κοριτσιού για τους νέους. εκεί θα τα καταλάβουνε όλα. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
spoon μιας και σε εμπιστεύομαι μάλλον πρέπει να πάω εγώ για διερεύνυση του κοριτσιού για τους νέους. εκεί θα τα καταλάβουνε όλα. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Μονο εσυ μπορεις να ριξεις φως στην υποθεση! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Πηγαινε κανε τα κολπα σου και πες μας την πραγματικοτητα!

Επισκέπτης
Μονο εσυ μπορεις να ριξεις φως στην υποθεση! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
λοιπον επείδη έχω χάσει λίγο τα λογικά μου με ένα κοριτσάκι και αν εσύ έφαγες κλήση εγώ μόλις μπήκα σπίτι είδα wind 180ευρώ . γαμώ την ατυχία μου. αύριο πρωι(δεν θα μπορέσω για έστω μάτι) που θα είναι? κα το απόγευμα? έχουμε πληροφορίες? κάτι άκουσα θα είναι όλη την μέρα αύριο στου 94 ή κανώ λάθος?
πάντως για μένα είναι μέσα στη λιστα μου άνετα άνετα άνετα

Επισκέπτης
ρε συ τι παίζει στο φυλής 104, άρχισαν να βάζουν και φωτό εδώ. μάλοον πρέπει να ξαναδιαβασω κριτικές για αλίνα + κορινα

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
λοιπον επείδη έχω χάσει λίγο τα λογικά μου με ένα κοριτσάκι και αν εσύ έφαγες κλήση εγώ μόλις μπήκα σπίτι είδα wind 180ευρώ . γαμώ την ατυχία μου. αύριο πρωι(δεν θα μπορέσω για έστω μάτι) που θα είναι? κα το απόγευμα? έχουμε πληροφορίες? κάτι άκουσα θα είναι όλη την μέρα αύριο στου 94 ή κανώ λάθος?
πάντως για μένα είναι μέσα στη λιστα μου άνετα άνετα άνετα
Εγω τι να πω!
140 κινητο,200 κληση,130 service και δεν γαμησα σημερα! :headbang:
Σε ct να πηγαινα πιο λιγα θα χαλαγα!
Σε λιγο κατεβαινω στα στουντιο και θα ρωταω αν δεχονται πιστωτικη! :2funny:
Στο 94 θα ειναι αυριο διπλοβαρδια συμφωνα με πληροφοριες αξιοτιμου μελους!

Επισκέπτης
Εγω τι να πω!
140 κινητο,200 κληση,130 service και δεν γαμησα σημερα! :headbang:
Σε ct να πηγαινα πιο λιγα θα χαλαγα!
Σε λιγο κατεβαινω στα στουντιο και θα ρωταω αν δεχονται πιστωτικη! :2funny:
Στο 94 θα ειναι αυριο διπλοβαρδια συμφωνα με πληροφοριες αξιοτιμου μελους!
διόρθωση έφαγα και 100 χωρίς να μαμήσω. αλλά τέλος πάντων.  :idiot: :idiot: :idiot:
καλώς θα προσπαθήσω αύριο για κοζάρισμα το πρωι. και σήμερα πάντως είδα νανσυ βριλ 57. μούναρος και έχει δρόμο ακόμα να ανοιχτούν οι υπηρεσίες της. :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
λιντοδανειο που θα βρούμε όμως. γιατί τώρα αν είναι να πάμε δεν θα πάμε για ψιλά πράγματα.

Επισκέπτης
αξιότιμε φίλε spoon σε καληνυχτώ. ελπίζω να τα πούμε αύριο. βγάλε μια LINDA CARD.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom