Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Καλο βραδυ φιλε και καλη ξεκουραση!Θα τη χρειαστεις με τη Λιντα! :rockon:
ένα τελευταίο.πάω για κοζάρισμα μόνο, όπως σου είπα τρελό μαμήσι αυτή τρελό και εγώ αλλά όταν θα πάρουμε την  LINDA CARD.έχουμε καιρό. έτσι κι αλλιώς όποιος ζητάει κάποια κοπέλα αν δεν παέι ο ίδιος δεν θα ξέρει. πχ σήμερα είδα μούναρο νανσυ,δεν την δοκίμασα ακόμα.

καληνύχτα και ποτέ καλές ξεπέτες, πάντα καλά μαμήσια.

ρε px75 δεν θα με αφήσετε να πάω γαι ύπνο. η αττική οδός σας είναι ένα τίποτα μπροστά στου αιγαίου και εγνατία. άκου και τον βόρειο πόσα δίνω για να φτάσω ξάνθη.με μια linda θα την είχα 2 φουλ.
άντε καληνύχτα και σε σένα.

Επισκέπτης
[size=30pt]Λιντα PSE για να σου αναιβει η Πιεση !!![/size]
[size=30pt]Καλημερα !!!![/size]

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
αν παω ΚΑΙ εκει θα με παρει το βραδακι...

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
heel κανε μια συντομη περιγραφη αν μπορεις απο Βριλ.46

ξανθούλα, με πολύ γλυκό χαμόγελο, καλο σωματάκι αλλά μη φανταστείς κάτι ιδιαίτερο, πιο πολύ σε gfe σου βγάζει. την έχω ξαναπετύχει και αλλού αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ που...
τα σέβη μου στο Κον Πιάτσα

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.701
Πόντοι
8.445
χαιρετώ τους στουντιογαμιαδες ολ οβερ αθενς...!!!  που λετε μαγκες το σάββατο πάω μς την καβλα για Σονια στο Κων/λεος 94 και πετυχαίνω την Λιντα που ήταν και στο λέλας... και όπως έχω επαναλάβει συνηστάται μόνο για γενναίους τραβελογάμηδες.... εγώ φοβήθηκα πάντως....
όμως την κυριακή η τύχη ου άλλαξε και πέτυχα την Βανέσα από λάτβια με μαύρισμα αυγούστου και κολάκι βραζιλιάνας και έγινε της πουτάνας .... μικρό βυζάκι αλλα καβλιάρικο, υπάκουο και προπάντων 20χρονο...!!!
τρεχάτε χωριανοί.....προτεινόμενο για αυτή την περιοδο για να μην πετατε τα λεφτουδάκια σας σε γιαγιαδες, πλατσοκόλες και πεοφόρες - τρανσφόρμερς!!!!   :grin: :grin:

.......

η Βανέσα που λες με το βραζιλιάνικο κολάκι, το δίνει;

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Η Λίντα είναι πονηρή . Προφανώς διάβασε για την επικείμενη "Μάχη της Κωνσταντινουπόλεως" που έγραψα και πήρε τα μέτρα της για να κερδίσει χρόνο και να ανασυνταχθεί. Καθ'οδόν προς το στούντιο έπεσα πάνω στο μπλόκο της Πιπίνου. Με περίμενε η μεραρχία "Ντανιέλα" η οποία ανέκοψε την προέλαση μου. Κέρδισα τη μάχη, η "Ντανιέλα" γαμήθηκε , αλλά πήγαν πίσω τα σχέδια για τη Λίντα. Ήδη για το Γενάρη το μπάτζετ έπεσε έξω 150 ευρώ, άρα σε κάνα δεκαήμερο πάλι...
Λίντα δεν γλυτώνεις. Τσάμπα βάζεις εμπόδια. Θα σου κάνω τον κώλο βαρέλι και μετα θα παίζω με την τάπα όπως αυτοί στο αποστακτήριο του Τζακ Ντάνιελς στο Τένεσι (πού το θυμήθηκα αυτό πάλι...  :think:  )
Η Ντανιέλα  πέρα από την πλάκα , άρχισε να ξεψαρώνει μαζί μου. 4η ή 5η κατάθεση ήταν Φιλάκια ψιλοπρωτοβουλίες (ψιλό- είπα...) . Πίπα και γλειψαρχίδι καλό. Τέλειωμα στο στήθος της ( η καπότα δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου ). Κουβεντούλα , χαδάκια μετά το σεξ (οπού με ρώτησε η ατιμη τί δουλειά κάνω...  :grin: ) . Μια καλή επιλογή. Τη ρώτησα για το θέμα που έχει ανακύψει με τη Λίντα και μου είπε ότι είναι 100% γυναίκα. Δεν μπορώ να καταλάβω , πώς καν τέθηκε τέτοιο θέμα και από ποιόν. Ούτε καν φέρνει σε τρανς . Άσε που είναι και ρωσίδα και μέχρι στιγμής τρανς από Ρωσία δεν έχει καν ακουστεί.   
Τέλος, ένα πολύ μεγάλο μπράβο στην υπηρεσία του σπιτιού. Και λέω υπηρεσία γιατί αυτή η γυναίκα είναι αμαρτία να την πεις τσατσά. ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΗ όσο δεν πάει, σε σκλαβώνει. Μπράβο και πάντα τέτοια!

Επισκέπτης
η γυναίκα είναι αμαρτία να την πεις τσατσά. ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΗ όσο δεν πάει, σε σκλαβώνει. Μπράβο και πάντα τέτοια!
Η οικειότητα και η φιλικότητά της δημιουργούν ένα πρώτο καλό κλίμα για να μπεις στο δωμάτιο και να περάσεις καλά.Να τη βλέπουν και να παίρνουν μαθήματα δυο ξιπασμένες με τουπέ τσατσάδες της ίδιας αλυσίδας studio και η νευρωτική γριά κα Αννα στην Πιπίνου 118 που έφυγε.

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.030
Πόντοι
7.775

Απο τα τελευταια νεα στουντιο το Ηλια Ηλιου 82. Το επισκεφτηκαμε προχτες 26/1/09 εγω, ο gangstaxz, και ο κανονιερης αλλα μας ειπε η τσατσα οτι εκλεισε(και καλα επειδη μας ειδε πολλους) η ωρα ηταν 2 ακριβως τη νυχτα.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
-σπύρου πάτση 40 η Σάντρα με την τσατσά της αριστομένους. πολύ μέτρια
-κων/πόλεως 61 η θεία Λάνα
-συγγρού 248  η Λαρίσσα είναι ένα μελαχρινό κοριτσάκι, girl next door, η συμμαθήτρια που θα είχατε κουτουπώσει στην πενταήμερη. Ευγενικό, ναζιάρικο, άβγαλτο, χαμογελαστό. Του πήρα το κωλαράκι με 100 ευρώ αλλά θέλει με το μαλακό, είναι περισσότερο gfe και όχι για σμπρώξιμο.

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
HEELLOVER!!!!!!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Αντε ρε Σονια γυρνα πισω γιατι εχουμε χαλασει ενα καρο λεφτα σε μαλακιες !!!
Και αν αργησεις κιαλλο θα μεινουμε ταπι !!!!  :headbang: :headbang: :headbang:

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Καυλησπέρα γλυκούλα

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Γεια σου Glikoulaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.691
Πόντοι
506
:-*Καλησπερα Αντονιο.... :-* :-* :-*

Επισκέπτης

αλλά θα σε μαλώσω . λόγω φόρτου δουλειάς πήγα πριν της 5. ήταν η αλίνα(καλό άκωλο σώμα αλλά παιδική φάτσα). μετά άργησε λίγο η λίντα.μα τι λίντα ήταν αυτή.περιμένω με ένα παιδί, μου λέει που λες ότι ίσως τραβελοφέρνει(τον ρώτησα για εδώ και δεν ήξερε). του λέω με τίποτα μπες και δεν θα χάσεις.έχει ένα κακό μόνο. μπαίνει στο σαλόνι και φεύγει γρήγορα.
λοιπόν για τους νέους η λίντα έχει ωραίο καμπυλωτό σώμα και πετάχτη κωλάρα και ωραίους βύζους.και να μη ξεχάσω έχει καυλιωτικό γυναικείο πρόσωπο.για να μην λένε μερικοί.
περίμενα λίγο το παιδί και έξω μου λέει με ένα χαμόγελο- η κοπέλα αυτή είναι τρελή , εγώ ξέρω οτι  σε πατάει κάτω και σε κάνει τούρμπο.οπότε φαντάζεσαι, ότι σίγουρα θα τιμηθεί από μένα δεόντως με το φουυυυυυυλ.
για όλους παίξτε και καμία  :jerking: :jerking: :jerking: πριν πάτε αλλιώς θα σας τελείωσει γρήγορα. τι εννοώ; ξεπέταξε 3 απλά προγράμματα σε 15 λεπτά σύνολο. δεν φταίει ο κορίτσαρος που τελείωσαν γρήγορα.
και ξανα τονίζω δεν τραβελοφέρνει. είναι γυναίκα με τα όλα της.μούναρος λέμε.

ΠΡΟΣ ΒΑΒΥ κοιτα μην σε πετύχω αλλαγή βάρδιας όταν θα έρθει η σόνια :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
εσύ θα τελείωνεις με σόνια και εγώ θα αρχίζω με λίντα. και αν γίνει την επόμενη να το κάνουμε αντίστροφα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
αλλά θα σε μαλώσω . λόγω φόρτου δουλειάς πήγα πριν της 5. ήταν η αλίνα(καλό άκωλο σώμα αλλά παιδική φάτσα). μετά άργησε λίγο η λίντα.μα τι λίντα ήταν αυτή.περιμένω με ένα παιδί, μου λέει που λες ότι ίσως τραβελοφέρνει(τον ρώτησα για εδώ και δεν ήξερε). του λέω με τίποτα μπες και δεν θα χάσεις.έχει ένα κακό μόνο. μπαίνει στο σαλόνι και φεύγει γρήγορα.
λοιπόν για τους νέους η λίντα έχει ωραίο καμπυλωτό σώμα και πετάχτη κωλάρα και ωραίους βύζους.και να μη ξεχάσω έχει καυλιωτικό γυναικείο πρόσωπο.για να μην λένε μερικοί.
περίμενα λίγο το παιδί και έξω μου λέει με ένα χαμόγελο- η κοπέλα αυτή είναι τρελή , εγώ ξέρω οτι  σε πατάει κάτω και σε κάνει τούρμπο.οπότε φαντάζεσαι, ότι σίγουρα θα τιμηθεί από μένα δεόντως με το φουυυυυυυλ.
για όλους παίξτε και καμία  :jerking: :jerking: :jerking: πριν πάτε αλλιώς θα σας τελείωσει γρήγορα. τι εννοώ; ξεπέταξε 3 απλά προγράμματα σε 15 λεπτά σύνολο. δεν φταίει ο κορίτσαρος που τελείωσαν γρήγορα.
και ξανα τονίζω δεν τραβελοφέρνει. είναι γυναίκα με τα όλα της.μούναρος λέμε.

ΠΡΟΣ ΒΑΒΥ κοιτα μην σε πετύχω αλλαγή βάρδιας όταν θα έρθει η σόνια :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
εσύ θα τελείωνεις με σόνια και εγώ θα αρχίζω με λίντα. και αν γίνει την επόμενη να το κάνουμε αντίστροφα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ετσι, πες τα για να καταλαβουμε τι εστι Λιντα!

www.zwani.com/generators/glitter_graphics_maker/] [/URL]

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom