spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Καλο βραδυ φιλε και καλη ξεκουραση!Θα τη χρειαστεις με τη Λιντα!αξιότιμε φίλε spoon σε καληνυχτώ. ελπίζω να τα πούμε αύριο. βγάλε μια LINDA CARD.
Καλο βραδυ φιλε και καλη ξεκουραση!Θα τη χρειαστεις με τη Λιντα!αξιότιμε φίλε spoon σε καληνυχτώ. ελπίζω να τα πούμε αύριο. βγάλε μια LINDA CARD.
ένα τελευταίο.πάω για κοζάρισμα μόνο, όπως σου είπα τρελό μαμήσι αυτή τρελό και εγώ αλλά όταν θα πάρουμε την LINDA CARD.έχουμε καιρό. έτσι κι αλλιώς όποιος ζητάει κάποια κοπέλα αν δεν παέι ο ίδιος δεν θα ξέρει. πχ σήμερα είδα μούναρο νανσυ,δεν την δοκίμασα ακόμα.Καλο βραδυ φιλε και καλη ξεκουραση!Θα τη χρειαστεις με τη Λιντα!
heel κανε μια συντομη περιγραφη αν μπορεις απο Βριλ.46
χαιρετώ τους στουντιογαμιαδες ολ οβερ αθενς...!!! που λετε μαγκες το σάββατο πάω μς την καβλα για Σονια στο Κων/λεος 94 και πετυχαίνω την Λιντα που ήταν και στο λέλας... και όπως έχω επαναλάβει συνηστάται μόνο για γενναίους τραβελογάμηδες.... εγώ φοβήθηκα πάντως....
όμως την κυριακή η τύχη ου άλλαξε και πέτυχα την Βανέσα από λάτβια με μαύρισμα αυγούστου και κολάκι βραζιλιάνας και έγινε της πουτάνας .... μικρό βυζάκι αλλα καβλιάρικο, υπάκουο και προπάντων 20χρονο...!!!
τρεχάτε χωριανοί.....προτεινόμενο για αυτή την περιοδο για να μην πετατε τα λεφτουδάκια σας σε γιαγιαδες, πλατσοκόλες και πεοφόρες - τρανσφόρμερς!!!!
.......
Η οικειότητα και η φιλικότητά της δημιουργούν ένα πρώτο καλό κλίμα για να μπεις στο δωμάτιο και να περάσεις καλά.Να τη βλέπουν και να παίρνουν μαθήματα δυο ξιπασμένες με τουπέ τσατσάδες της ίδιας αλυσίδας studio και η νευρωτική γριά κα Αννα στην Πιπίνου 118 που έφυγε.η γυναίκα είναι αμαρτία να την πεις τσατσά. ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΗ όσο δεν πάει, σε σκλαβώνει. Μπράβο και πάντα τέτοια!
Καλησπέρα γλυκιά Αλεξάνδρα . :-* :-* :-* :-* :-*Καλησπερα πεδια :-* :-* :-*
HEELLOVER!!!!!!!!
Ετσι, πες τα για να καταλαβουμε τι εστι Λιντα!αλλά θα σε μαλώσω . λόγω φόρτου δουλειάς πήγα πριν της 5. ήταν η αλίνα(καλό άκωλο σώμα αλλά παιδική φάτσα). μετά άργησε λίγο η λίντα.μα τι λίντα ήταν αυτή.περιμένω με ένα παιδί, μου λέει που λες ότι ίσως τραβελοφέρνει(τον ρώτησα για εδώ και δεν ήξερε). του λέω με τίποτα μπες και δεν θα χάσεις.έχει ένα κακό μόνο. μπαίνει στο σαλόνι και φεύγει γρήγορα.
λοιπόν για τους νέους η λίντα έχει ωραίο καμπυλωτό σώμα και πετάχτη κωλάρα και ωραίους βύζους.και να μη ξεχάσω έχει καυλιωτικό γυναικείο πρόσωπο.για να μην λένε μερικοί.
περίμενα λίγο το παιδί και έξω μου λέει με ένα χαμόγελο- η κοπέλα αυτή είναι τρελή , εγώ ξέρω οτι σε πατάει κάτω και σε κάνει τούρμπο.οπότε φαντάζεσαι, ότι σίγουρα θα τιμηθεί από μένα δεόντως με το φουυυυυυυλ.
για όλους παίξτε και καμία πριν πάτε αλλιώς θα σας τελείωσει γρήγορα. τι εννοώ; ξεπέταξε 3 απλά προγράμματα σε 15 λεπτά σύνολο. δεν φταίει ο κορίτσαρος που τελείωσαν γρήγορα.
και ξανα τονίζω δεν τραβελοφέρνει. είναι γυναίκα με τα όλα της.μούναρος λέμε.
ΠΡΟΣ ΒΑΒΥ κοιτα μην σε πετύχω αλλαγή βάρδιας όταν θα έρθει η σόνια
εσύ θα τελείωνεις με σόνια και εγώ θα αρχίζω με λίντα. και αν γίνει την επόμενη να το κάνουμε αντίστροφα