Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Προγραμματακια για Studio !!!
Ισμηνης 2 Μονικακι απο 10 μεχρι 7 !!!
Τριγγετα 3 Βικτωρια ΑΠΟ 10 ΜΕΧΡΙ 6 μετα Αφροδιτη !!!
Συγγρου 144 Lilly απο 10 μεχρι 8 μετα η Νορα !!
Ιπποκρατους 144 Λειλα απο 10 μεχρι 6
Ηλια Ηλιου 82  μετα τις 6 μεχρι 3 Anna το αγοροκοριτσο !!
Κων/πολεως 94 δεν ξερω !!! :think:
  :boobies: :boobies:
Στο στουντιο που ολοι πανε αλλα κανεις δεν γραφει  :rolleyes:...Ευα και μετα τις 5 Λιντα!!
Βουλιαγμενης83 Κλεοπατρα..και μετα τις 5 Ζλατα η μεγαλοκοπελα!

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Βριλησσού γύρω στις 15:30:

Στο 36: Προσοχή η τσατσά δαγκώνει!!!  :helpplea: :helpplea: Δεν τόλμησα καν να πλησιάσω!!!
Στο 46 επιτέλους αντίκρυσα την Κιμ!!! Μία πιτσιρίκα, ξανθιά, με ωραίο σώμα αλλά δίχως βυζί.
Στο studio 55 είναι Σαμανθάκι με τις ανανεωμένες  :boobies: !!! 
Στο ακριβώς δίπλα studio 57 είναι η γλυκιά και τρυφερή Αλέξια!!! :smitten:
Το 60 ήταν κλειστό!!!!!! (Καλά πότε δουλεύουν αυτοί?  :think: )

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Επίσης το σημερινό πρόγραμμα για studio 57 έχει ως εξής:

10:00-17:00 : Ο χώρος ομορφαίνει από την (όπως ανέφερα και παραπάνω) γλυκιά και τρυφερή Αλέξια!!! :smitten:
17:00-23:00 : Η εκρηκτική Αλίσα θα βρίσκεται εκεί για να δώσει νόημα στη ζωή μας!!! :knockinb:
23:00- 5:00 : Η πλέον γνωστή πορνοστάρ Νάνσυ με τις  :boobies: :boobies: :boobies: θα σας υποδεχτεί με ανοιχτά... τα πόδια!!!

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Επιτελους εντοπιστηκε η Κιμ!!!!!!!!!Μπραβο pitsiriko! :thumbsup:
Μου τα χαλαει λιγο που ειναι πρωι!
Το βραδυ εχει σκαναρισμα της Νανσης να παρω και εγω λιγο ματι! :o

Καλυτερα να κανουμε εμεις ενημερωσεις για Κων/λεως διοτι προβλεπω να τρεχουνε τσαμπα τα πρωινα οι συναγωνιστες!
Επισης τονιζω οτι για την ωρα οι βαρδιες ειναι 10.00-5.00 και 5.00 με 12.00 και οχι μεχρι 6.00 και 1.00!

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Επιτελους εντοπιστηκε η Κιμ!!!!!!!!!Μπραβο pitsiriko! :thumbsup:
Μου τα χαλαει λιγο που ειναι πρωι!
Το βραδυ εχει σκαναρισμα της Νανσης να παρω και εγω λιγο ματι! :o

Καλυτερα να κανουμε εμεις ενημερωσεις για Κων/λεως διοτι προβλεπω να τρεχουνε τσαμπα τα πρωινα οι συναγωνιστες!
Επισης τονιζω οτι για την ωρα οι βαρδιες ειναι 10.00-5.00 και 5.00 με 12.00 και οχι μεχρι 6.00 και 1.00!
Ρώτησα το πρόγραμμα αλλά δεν ήξερε η τσατσά να μου πεί...
όσο για Νανσυ θα δεις βυζί άκρως μπουρδελίαρικο και σεξουαλικό αλλά σιλικονάτο!!! Για όσους αρέσει!!!!!

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Ρώτησα το πρόγραμμα αλλά δεν ήξερε η τσατσά να μου πεί...
όσο για Νανσυ θα δεις βυζί άκρως μπουρδελίαρικο και σεξουαλικό αλλά σιλικονάτο!!! Για όσους αρέσει!!!!!
Πεθαινω για πλαστικουρααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

MANTZIOS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Οχι ρε απο την Συγγρου καταγεται το αγοροκοριτσο με τον κωλο τουρτα !!!

Απο τη Συγγρου;  :S  Εμένα πάντως θα μου επιτρέψετε να έχω τις αμφιβολίες μου. Την Αννα την πηρα πριν απο λιγες μερες και μαλιστα σε προγραμμα "απαιτητικο" που θα αποκαλυπτε τυχον "ιδιαιτεροτητες". Οποιος εχει πειρα στο θεμα μεταλλαγμενα τροφιμα  :boobies: :boobies: -κι εγω νομιζω οτι εχω καποια-, ξέρει ότι υπάρχουν κάποια πραγματακια που προδιδουν, ειδικα στο προγραμμα με το 69, το οποίο είναι και η αδυναμία μου. Αυτο το μουνι "φτιαγμενο"; Χλωμο το κοβω..  :think:   

johny_car

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Τελικα παιδια για αυριο ισχυει το προγραμμα για το Κων/λεως 94 οπως λεει το banner???

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Τελικα παιδια για αυριο ισχυει το προγραμμα για το Κων/λεως 94 οπως λεει το banner???
προς το παρόν πορεύσου με αυτό. κάποια στιγμή ίσως βγει ενημέρωση από τον συναγωνιστή spoon ή κάποιον άλλο!

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
μια ερωτηση...αυτο το στουντιο στην φραντζη καθετα,στην ΙΠΠΩΝΑΚΤΟΣ δουλευει?ενα φεγγαρι γινοταν συνεχεια αναφορα για αυτο μεχρι που εξαφανιστικε απο τις προτιμησεις!!!!!! :idiot:

silent scream

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παίδες να ρωτήσω κάτι,

όσοι έχουν δει την περιβόητη Λίντα στη Κωνσταντινουπόλεως 94, δεν είναι τραβελό-φατσα?

Δεν φαίνεται straight....

Επισκέπτης
Ρε παίδες να ρωτήσω κάτι,

όσοι έχουν δει την περιβόητη Λίντα στη Κωνσταντινουπόλεως 94, δεν είναι τραβελό-φατσα?

Δεν φαίνεται straight....
φίλε καλό είναι να μην επαναλαβανόμαστεεεεεεεεεεεεε.
τι στο καλό κλώνοι είστε?(χωρίς παρεξήγηση)
όχι η λίντα είναι καθαρή γυναικάρα. δες κριτικές καθόλου, πάρε μάτι τι λέμε κάποιοι, και ιδιαίτερα άλλοι πιο παλλιοι.
μην κοιτάς τις φώτο των μπάνερ για λίντα ή σόνια. φαντάζομαι έχεις πάει και το λες, ή έτσι απλά?

έχουμε βαρεθεί με αυτό το θέμα για τραβελοφατσά. γιατί δεν δοκιμάζεις? έχουμε γράψει και πρόσφατα για αυτη.

Tarasch

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Κριτικές
11
Like
52
Πόντοι
5.765
μια ερωτηση...αυτο το στουντιο στην φραντζη καθετα,στην ΙΠΠΩΝΑΚΤΟΣ δουλευει?ενα φεγγαρι γινοταν συνεχεια αναφορα για αυτο μεχρι που εξαφανιστικε απο τις προτιμησεις!!!!!! :idiot:
εχει πεσει λιγο τελευταια αλλα που θα παει θα βρει τη παλια του αιγλη.

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Παρασκευη

πρωι Ευα

απογευμα Νανσυ

φιλια και καλο βραδυ σε ολους
:smitten: :grouphug: :smitten:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Λοιπον, αργα το απογευμα ειχα ραντεβου με παλιο φιλο για καφεδακι και μιας και εφυγα λιγο νωριτερα απο το σπιτι περναω και μια απο Βριλησσου να δω τι παιζει!Η ωρα 9 και κατι ψιλα!
Εχουμε και λεμε:
Στο 60 Ρωξανα,μαντζοβολο μαλαχρινακι με καλο σωματακι αλλα μεχρι εκει!
Το 46 το ξεχασα και δεν περασα! :headbang:
Το 36 δεν το ξεχασα αλλα και δεν περασα! :tooth: :tooth: :tooth:
Στο 57 ΑΛΙΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Οh my God!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
:priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:
:bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:
Eγκεφαλικο No 1!Αμα δεν ειχα το ραντεβου ακομα εκει θα ημουνα και ας ειχε τελειωσει η βαρδια της!
Τι σωματακι ΚΟΡΜΑΡΑ εχει αυτη η κοπελα!Με πασαρελα στο σαλονακι και το κοπροσκυλο-μισοριξια να την περνει απο πισω!(και εγω το ιδιο θα εκανα)
Το 55 κλειστο!
Στο γυρισμο ομως αφου ειχαν αλλαξει οι βαρδιες ξαναμανα ο spoon στη Βριλησσου!
Το 55 ανοιχτο τωρα!Σαμπινα :sunglasses: Καποιος κοιμαται και η τυχη του δουλευει!!!!!
Στο 57 εγκεφαλικο Νο 2!Νανσυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:
:knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:
:bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:
Αν δεν ειχα παθει νωριτερα το πρωτο επισοδειο με την Αλισα δεν θα ημουνα εδω τωρα να ποσταρω!
Βεβαια με κρατησαν πισω κατι σχολια αλλα σιγουρα θα περασει απο τον παγκο! :grin:
Και τελος στο 60 η Καρολινα "Balboa" σιγουρα απογονος του σταλονε αφου εχουν το ιδιο περπατημα και μπρατσα! :headbang:
Το μονο που καταφερα σημερα ηταν να φυγω απο το 55 με 67% αναπηρια! :S
Καληνυχτα σας! :zzzzz:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom