Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (2 μέλη και 39 επισκέπτες)

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.735
Πόντοι
506
Τορα ειμαι σπιτι ;) Το βραδι στο 55 :-* :-* :boobies:

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
Μπραβο γλυκουλα αψογη ελα και εσυ στα μπλοκα !!!!!

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.735
Πόντοι
506
:-* :-*Μαλον εχασα τα επισοδηαι :-* :-* :rolleyes:Δεν σασ φτανο  :happy: :happy:

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Aύριο ξημερώνει μια ιστορική μέρα. Θα διεξαχθεί μια από τις μεγαλύτερες μάχες της παγκόσμιας ιστορίας. Οι εγκυκλοπαίδιες θα την γράφουν στο μέλλον ως "Η μάχη της Κωνσταντινουπόλεως"
Φυσικά όπως καταλάβατε πρόκειται για την οδό Κωνσταντινουπόλεως και ΝΑΙ , αύριο θα ξαναεπισκεφτώ την πορνοκράτειρα Λίντα! Ο πολεμικός ανταποκριτής θα σας μεταφέρει σε κριτική την έκβαση της μάχης που αναμένεται αιματηρή. Ή θα τους γαμήσουμε ή θα μας γαμήσουν  :grin:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Aύριο ξημερώνει μια ιστορική μέρα. Θα διεξαχθεί μια από τις μεγαλύτερες μάχες της παγκόσμιας ιστορίας. Οι εγκυκλοπαίδιες θα την γράφουν στο μέλλον ως "Η μάχη της Κωνσταντινουπόλεως"
Φυσικά όπως καταλάβατε πρόκειται για την οδό Κωνσταντινουπόλεως και ΝΑΙ , αύριο θα ξαναεπισκεφτώ την πορνοκράτειρα Λίντα! Ο πολεμικός ανταποκριτής θα σας μεταφέρει σε κριτική την έκβαση της μάχης που αναμένεται αιματηρή. Ή θα τους γαμήσουμε ή θα μας γαμήσουν  :grin:
  :2funny: :2funny: :2funny:
Θα αναμενουμε καρτερικα την πολεμικη σου ανταποκριση  :rockon: :rockon:

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Αν και μου έχουν μπει διαόλια να πάω στην Αλίσα για το πρόγραμμα των 100 ευρώ. Δεν ξέρω ακόμα  :think:
Στα 100 ευρώ κάθεται μισάωρο ή παπαριές?

neo123

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
που λετε μαγκες το σάββατο πάω μς την καβλα για Σονια στο Κων/λεος 94 και πετυχαίνω την Λιντα που ήταν και στο λέλας... και όπως έχω επαναλάβει συνηστάται μόνο για γενναίους τραβελογάμηδες.... εγώ φοβήθηκα πάντως...........
Ρε παιδιά τί λέει ο Katagavlomenos? Τράβελος η Λίντα?Ασ το ξεκαθαρήσει κάποιος μην πάμε και φάμε φόλα!

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Ρε παιδιά τί λέει ο Katagavlomenos? Τράβελος η Λίντα?Ασ το ξεκαθαρήσει κάποιος μην πάμε και φάμε φόλα!
Το έχουμε ξεκαθαρίσει αδερφέ neo123 και παλαιότερα.Μην δίνεις σημασία σε γραπτά ανθρώπων που δεν γνωρίζουν και είναι ισχυρογνώμονες.Εδώ την Σόνια,την ΚΑΤΕΡΙΝΑ69 ακόμα και την Πάολά μας τις βγάλανε κάποιοι απίθανοι τύποι Τραβεστόνες και δεν δεχόντουσαν και κουβέντα.Οι παλιότεροι όπως και συ θα τα θυμάσαι αυτά τα κωμικοτραγικά post.
Η Λίντα είναι γυναίκα original Ρωσιδάρα και δεν έχει σχέση με 'μεταλλαγμένες'.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
αν εχει πετυχει δε η εγχειριση , δεν καταλαβαινεις διαφορα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom