- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.229
- Πόντοι
- 17.085
Ανανέωση βαρδιών www.studiored-gr.com/schedule]Studio Red (Δοξάτου 2Α & Λ. Αθηνών)[/url] και www.studiolelas-gr.com/schedule]Studio Lelas (Λέλας Καραγιάννη 35)[/url].
Ουπς πληρωθηκανε οι Επγες !!!Ανανέωση βαρδιών www.studiored-gr.com/schedule]Studio Red (Δοξάτου 2Α & Λ. Αθηνών)[/url] και www.studiolelas-gr.com/schedule]Studio Lelas (Λέλας Καραγιάννη 35)[/url].
Καλησπέρα Αλεξάνδρα μου .:-* :-*Καλησπερα :-* :-*
kαλησπερα αλεξανδρα μου :-* :-* :-* που εισαι πουλακι μου? μου ελειψες ;):-* :-*Καλησπερα :-* :-*
:-* :-*Καλησπερα μωρουκλι :-* :-*Καλησπέρα Αλεξάνδρα μου .
τελικα αλεξανδρα δε λενε!!!!:-* :-*Καλησπερα μωρουκλι :-* :-*
τελικα αλεξανδρα δε λενε!!!!
Aύριο ξημερώνει μια ιστορική μέρα. Θα διεξαχθεί μια από τις μεγαλύτερες μάχες της παγκόσμιας ιστορίας. Οι εγκυκλοπαίδιες θα την γράφουν στο μέλλον ως "Η μάχη της Κωνσταντινουπόλεως"
Φυσικά όπως καταλάβατε πρόκειται για την οδό Κωνσταντινουπόλεως και ΝΑΙ , αύριο θα ξαναεπισκεφτώ την πορνοκράτειρα Λίντα! Ο πολεμικός ανταποκριτής θα σας μεταφέρει σε κριτική την έκβαση της μάχης που αναμένεται αιματηρή. Ή θα τους γαμήσουμε ή θα μας γαμήσουν
Ρε παιδιά τί λέει ο Katagavlomenos? Τράβελος η Λίντα?Ασ το ξεκαθαρήσει κάποιος μην πάμε και φάμε φόλα!που λετε μαγκες το σάββατο πάω μς την καβλα για Σονια στο Κων/λεος 94 και πετυχαίνω την Λιντα που ήταν και στο λέλας... και όπως έχω επαναλάβει συνηστάται μόνο για γενναίους τραβελογάμηδες.... εγώ φοβήθηκα πάντως...........
λογικα θα ναι εγχειρισμενηΡε παιδιά τί λέει ο Katagavlomenos? Τράβελος η Λίντα?Ασ το ξεκαθαρήσει κάποιος μην πάμε και φάμε φόλα!
Δεν αμφιβάλω για αυτό (υπάρχει και φωτο με το νινι της), αλλα κατι τέτοιο δεν έχει αναφερθείλογικα θα ναι εγχειρισμενη
Το έχουμε ξεκαθαρίσει αδερφέ neo123 και παλαιότερα.Μην δίνεις σημασία σε γραπτά ανθρώπων που δεν γνωρίζουν και είναι ισχυρογνώμονες.Εδώ την Σόνια,την ΚΑΤΕΡΙΝΑ69 ακόμα και την Πάολά μας τις βγάλανε κάποιοι απίθανοι τύποι Τραβεστόνες και δεν δεχόντουσαν και κουβέντα.Οι παλιότεροι όπως και συ θα τα θυμάσαι αυτά τα κωμικοτραγικά post.Ρε παιδιά τί λέει ο Katagavlomenos? Τράβελος η Λίντα?Ασ το ξεκαθαρήσει κάποιος μην πάμε και φάμε φόλα!