AnalLoverGGG
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Κριτικές
- 8
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Συγγρου248...
Αλεξανδρα
Τζοανα
Μαρια
Κατερινα
Τζενη
Ρενα τελος απο εκει επιασε δουλεια στο Μεταξουργειο!
To Καρενακι μου ? Παει κι αυτο ?
Συγγρου248...
Αλεξανδρα
Τζοανα
Μαρια
Κατερινα
Τζενη
Κων/πολεως τι παιζει γιατι εχω παραμεληση το κοριτσι τοσο καιρο λογο αφιξεων Τουριστριων !!Συγγρου248...
Αλεξανδρα
Τζοανα
Μαρια
Κατερινα
Τζενη
To Καρενακι μου ? Παει κι αυτο ?
Θα σου πω εγω αυριο πρωι πρωι!Κων/πολεως τι παιζει γιατι εχω παραμεληση το κοριτσι τοσο καιρο λογο αφιξεων Τουριστριων !!
Τωρα...να δεις πως μου την ειπανε πως μου την ειπανε Τονια...Μονια...Σονια Καπως ετσι τελοσπαντωνΚων/πολεως τι παιζει γιατι εχω παραμεληση το κοριτσι τοσο καιρο λογο αφιξεων Τουριστριων !!
΄Την Λίντα πάντως την ξέρουμε!!!!!!!!! ;)Τωρα...να δεις πως μου την ειπανε πως μου την ειπανε Τονια...Μονια...Σονια Καπως ετσι τελοσπαντων
Το απογευμα παντως θα ειναι η Λιντα!!
Ok για να μην εχουμε γκρινιες μετα τις 4 θα ειναι ρισκο για οποιον παει εκει !!
Αν παμε παρα πεντε προλαβαινουμε?
Με το που μπήκε στο δωμάτιο ξεκίνησε η μάχη. "Γκλίψε μου το βυζάκι μουουου" . Μου πιάνει τα χέρια και μου τα καρφώνει στις τρύπες της. Αυτός ο κώλος της έφαγε...Και τί δεν έφαγε, γλώσσα , καπότες , δάκτυλα , δονητές, πούτσες... Απ'όλα . Εϊμαι σίγουρος ότι αν έψαχνα λίγο την κωλάρα της θα εβρισκα το ραδιοφωνακι που μου ειχαν βουτηξει στον στρατο. Όλα τα περιμένω πια από αυτήν την κωλάρα . Η γυναίκα είναι τρελή. Χτυπιέται και κοπανιέτε σαν το ψάρι που το βγάζεις από το νερό. Τί να σας πω. Χαρείτε την όσο μπορείτε...
ΠΟΥΤΑΝΓΑΜΩΝ ΤΑ ΣΠΑΣ
Πουτανγαμών αυτό δεν είναι κριτική, είναι λογοτεχνικό έργο εφάμιλλο του Νίτσε
[Κορυφαίος είσαι φίλε...Σε λίγο θα μας κάνεις και ανάλυση πάνω στον Καμύ..
αυτη η Αλεξανδρα θελει κλωτσιες καθως και ο τσατσος,του εν λογω ιδρυματοςΣυγγρου248...
Αλεξανδρα
Τζοανα
Μαρια
Κατερινα
Τζενη