Επισκέπτης
Αρρωστη εεεεε !!!!
Που θα είναι ? ΟΕΟ?Το μονο που ξερουμε για Αγνη σιγουρα ειναι οτι...
Δευτερα και Πεμπτη βραδυ ΔΕΝ θα ναι Ηλια Ηλιου82 οπως και..
Τριτη και Παρασκευη βραδυ ΔΕΝ θα ναι Αριστοτελους6!
δε ξερω,αρχισε να μου μυριζει ..απαγωγη η ιστορια αυτηΠου θα είναι ? ΟΕΟ?
την λύση την έχω... να γυρίσουμε τα studios και τα μπουρδέλα των Αθηνών με αυτό....δε ξερω,αρχισε να μου μυριζει ..απαγωγη η ιστορια αυτη
ε οχι...παιδια να τα γραφουμε αυτα γιατι θα πληρωνουμε για μλκς!Μολις διαβασα την κριτικη του baby για Νανσυ απο Βριλλησου,Φραντζη κλπ!!
Ε οχι Κυρια Νανσυ μου το πρωτο πραγμα που κανετε με το που μπαινετε στο δωματιο ειναι να βαζετε την καποτα στον πεσμενη μαλαπερδα του καθε πελατη
Κι αυτο κανετε σε ολους Κυρια Νανσυ....ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΗΣ ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΣΥ!!!
Να ρωτήσω? Εργασιακό παρελθόν της λεγάμενης ξέρουμε?Μολις διαβασα την κριτικη του baby για Νανσυ απο Βριλλησου,Φραντζη κλπ!!
Ε οχι Κυρια Νανσυ μου το πρωτο πραγμα που κανετε με το που μπαινετε στο δωματιο ειναι να βαζετε την καποτα στον πεσμενη μαλαπερδα του καθε πελατη
Κι αυτο το κανετε σε ολους απο κριτικες που εχουν γραφτει....ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΗΣ ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΣΥ!!!
Να ρωτήσω? Εργασιακό παρελθόν της λεγάμενης ξέρουμε?
Sorry BABY!!!Διαβασε πρωτα την κριτικη και τα λεμε !!!!
Yπαρχει ακομα αυτο φιλε?για την Δευκαλίωνος δεν βλέπω ουτε στα στούντιο ούτε στα μπουρδέλα ούτε στα μασαζ ενημερώσεις ... μόνο έγω πάω εκει? και γιατι το μαγαζι υπάρχει τόσα χρόνια ?
kατι εχω ακουσει για στριπ η cg.ξερει ο τακης τστσ 47.Να ρωτήσω? Εργασιακό παρελθόν της λεγάμενης ξέρουμε?
πιασιματα βυζαρες.ριξε μια ματια μπορει να ειναι καλη στο δωματιο.η ΤΑΤΙΑΝΑ που εχει βαρδια σημερα τι εντυπωσεις εχουμε?? αν αξιζει δηλ ;)
θα τον ρωτήσουμε και τον Τάκη...kατι εχω ακουσει για στριπ η cg.ξερει ο τακης τστσ 47.
ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ για τις κακές πουτάνες,να στηλιτεύονται για να προσέχουμε!!!ε οχι...παιδια να τα γραφουμε αυτα γιατι θα πληρωνουμε για μλκς!